Supernatural
Moderator: _BataZiv_0809
- paranormalan
#76 Re: Supernatural
Nisam ni znao da postoji ovo do prije par sati
pa skinuh prvu sezonu da vidim valja li cemu, lako je onda ostale. Nisam ljubitelj vampira i tih cuda ali koliko sam vidio ovdje ima svega ko u bosanskom loncu
pa mozda bude zanimljivo 
- Kal El
#77 Re: Supernatural
Ma ima svašta, Vampira,demona,anđela,onih sto mjenjaju izgled,duhovi,vještice, ma drama je,samo Boga nema,otišao negdjeparanormalan wrote:Nisam ni znao da postoji ovo do prije par satipa skinuh prvu sezonu da vidim valja li cemu, lako je onda ostale. Nisam ljubitelj vampira i tih cuda ali koliko sam vidio ovdje ima svega ko u bosanskom loncu
pa mozda bude zanimljivo
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- paranormalan
#78 Re: Supernatural
Eric Kripke = BogKal El wrote:Ma ima svašta, Vampira,demona,anđela,onih sto mjenjaju izgled,duhovi,vještice, ma drama je,samo Boga nema,otišao negdjeparanormalan wrote:Nisam ni znao da postoji ovo do prije par satipa skinuh prvu sezonu da vidim valja li cemu, lako je onda ostale. Nisam ljubitelj vampira i tih cuda ali koliko sam vidio ovdje ima svega ko u bosanskom loncu
pa mozda bude zanimljivo
![]()
Ako je suditi po vasim komentarima i utiscima
- Kal El
#79 Re: Supernatural
Nebih da nekoga poredim sa Bogomparanormalan wrote:Eric Kripke = BogKal El wrote:Ma ima svašta, Vampira,demona,anđela,onih sto mjenjaju izgled,duhovi,vještice, ma drama je,samo Boga nema,otišao negdjeparanormalan wrote:Nisam ni znao da postoji ovo do prije par satipa skinuh prvu sezonu da vidim valja li cemu, lako je onda ostale. Nisam ljubitelj vampira i tih cuda ali koliko sam vidio ovdje ima svega ko u bosanskom loncu
pa mozda bude zanimljivo
![]()
Sent from my LT26i using Tapatalk 4![]()
Ako je suditi po vasim komentarima i utiscima
A to sto sam rekao nema im Boga, to je zato jer je negdje otišao, nestao...pa je nastao haos gore među anđelima
Pogledaj, fkt je prejaka,ponekad i komična, najbolja ona epizoda kad su pod nekom magijom pa su tamo u stvarnom životu,u Kanadi gdje se sve snima,vidi se sve, režiser, pisci, glumci, svi ostali znaju da je sve gluma samo oni ne
- Kal El
#80 Re: Supernatural

- Kal El
#81 Re: Supernatural

-
Nikolini
#82 Re: Supernatural
Supernatural je jedna od rijetkih serija koja ne gubi na kvaliteti. Imali su i oni doduse losijih sezona (Leviatons - bljak), ali kad se sve uzme u obzir i dalje je dosta gledljivo.
Kad vidim u sta se pretvorilo How i met your mother ili Two and a half men, onda cu samo reci Supernatural
Kad vidim u sta se pretvorilo How i met your mother ili Two and a half men, onda cu samo reci Supernatural
- VenomousV
#83 Re: Supernatural
pa kad kazu robertu singeru "you named a character after yourself?"Kal El wrote:
Pogledaj, fkt je prejaka,ponekad i komična, najbolja ona epizoda kad su pod nekom magijom pa su tamo u stvarnom životu,u Kanadi gdje se sve snima,vidi se sve, režiser, pisci, glumci, svi ostali znaju da je sve gluma samo oni nea Sam skonta da je oženjen sa demonom koja ga je iskoristila(Ruby)
Joj ima svakakvih epizoda
![]()
ima pregenijalnih epizoda, bila mi je dobra ona sa zecijom sapom kad sam ima bad luck
- Kal El
#84 Re: Supernatural
Ma oni uvijek nađu mjesta za malo zezancije
čak i kad je najgore,
SPOILER ALERT
Anđeli su im sada protivnici,nadam se samo par epizoda, a vala i ona demonka
SPOILER ALERT
Anđeli su im sada protivnici,nadam se samo par epizoda, a vala i ona demonka
-
febo_acm
#85 Re: Supernatural
Slažem se, iako se svaki put pošteno nasmijem kada gledam 2.5 čojeka...Nikolini wrote:Supernatural je jedna od rijetkih serija koja ne gubi na kvaliteti. Imali su i oni doduse losijih sezona (Leviatons - bljak), ali kad se sve uzme u obzir i dalje je dosta gledljivo.
Dean postaje kao Dr. House... Mnogo karizmatičan/harizmatičan
- ćiribiribela
#86 Re: Supernatural
'Wow, that Geoffrey is a dick.' 
- sheilak
#87 Re: Supernatural
ah, chmoljina serija. 
- Zatamnjena stakla
#88 Re: Supernatural
Ma najjači lik ba.

- Kal El
#89 Re: Supernatural
Skinuo sam s09e04 
- Zatamnjena stakla
#91 Re: Supernatural
Ne'a prevoda.
- Kal El
#92 Re: Supernatural
Ma prijevod samo ometa
tako sam naučio bolje engleski, prvo sam koristio prijevod,pa sam stalno gledao na prijevod umjesto serije...sad sve gledam na engleskom 
- Zatamnjena stakla
#93 Re: Supernatural
Razumijemo se.
- BAN___KAI
#94 Re: Supernatural
Ljudi nemojte gledati ovu novu epizodu mame im se najebem xD
Htjeo sam odmah da je izbrisem kako je samo fuj i uvredljiva i nema absolutno nikakve veze sa serijom.
Da je barem aprilili ili neki drugi specialni praznik shvatio bih ali nije to.
Radi se o tome da vjestica iz ""WIZARD OF OZZ""filma pobjegne u nasu tu dimenziju i hoce da prebaci armiju vojske takodjer u nasu dimenziju. Pa Haloooo
Htjeo sam odmah da je izbrisem kako je samo fuj i uvredljiva i nema absolutno nikakve veze sa serijom.
Da je barem aprilili ili neki drugi specialni praznik shvatio bih ali nije to.
Radi se o tome da vjestica iz ""WIZARD OF OZZ""filma pobjegne u nasu tu dimenziju i hoce da prebaci armiju vojske takodjer u nasu dimenziju. Pa Haloooo
- Kal El
#95 Re: Supernatural
SPOILER ALERT!
Ovaj tvoj tekst je nidje veze...epizoda je bas bila super i uzbudljiva...
Wicked Witch, nije došla iz Oz, nego je bila zarobljena u flaši sa onom djevojkom više od 70 godina u bunkeru,i kad je Sam našao novu prostoriju u bunkeru,rekao je Dean-u, našli su stari kompjuter, dok je Dean pokušao da otvori, oborio je flašu,a oni nisu primjetili i kad su otišli uspjela je otvoriti čep i izaći... Eh onda je počela da traži ključ s kojim možeš otvoriti vrata prema Oz,bilo koja vrata...da uništi sve živo tamo,da napravi armiju,ali nije uspjela..
I jos nešto ta epizoda je za Noć Vještica...Vještica,Alisa,serija je o Supernaturalnom(Nadnaravno)
Ovaj tvoj tekst je nidje veze...epizoda je bas bila super i uzbudljiva...
Wicked Witch, nije došla iz Oz, nego je bila zarobljena u flaši sa onom djevojkom više od 70 godina u bunkeru,i kad je Sam našao novu prostoriju u bunkeru,rekao je Dean-u, našli su stari kompjuter, dok je Dean pokušao da otvori, oborio je flašu,a oni nisu primjetili i kad su otišli uspjela je otvoriti čep i izaći... Eh onda je počela da traži ključ s kojim možeš otvoriti vrata prema Oz,bilo koja vrata...da uništi sve živo tamo,da napravi armiju,ali nije uspjela..
I jos nešto ta epizoda je za Noć Vještica...Vještica,Alisa,serija je o Supernaturalnom(Nadnaravno)
- Zatamnjena stakla
#96 Re: Supernatural
Ma nemate potrebe pisat' o tome šta je bilo u zadnjoj epizodi. 
- Kal El
#97 Re: Supernatural
Ova zadnja epizoda je strašna, drama...ostao sam bez teksta,jedva čekam iduću..
#Edit
E neka se gone u tri pm...iduća epizoda tek 15 januara :@
#Edit
-
lilah
#98 Re: Supernatural
Sad ce to,,,jos malo,,,,jedva čekamKal El wrote:Ova zadnja epizoda je strašna, drama...ostao sam bez teksta,jedva čekam iduću..
#Edit
-
ofixaaal
#99 Re: Supernatural
Jos: 4 dana, 4 sata, 4 minlilah wrote:Sad ce to,,,jos malo,,,,jedva čekamKal El wrote:Ova zadnja epizoda je strašna, drama...ostao sam bez teksta,jedva čekam iduću..
#Edit
- Kal El
#100 Re: Supernatural
Uskoro
I Sleepy Hollow 16-tog
Sent from my LT26i using Tapatalk
I Sleepy Hollow 16-tog
Sent from my LT26i using Tapatalk