TOP LISTA NARDEALISTA
-
r_faruk
- halo jesam li u programu?
- NISTE KOD KUCE STE................ hahaha
- daj mi ono, ono,........... da nije onaj baby sjekutic, ma nije....... ono ono............ da nije ruler................... ma nije ono, ono,.......... da nije KURBLA, eh jest, kurbla................
................... izmislit cete tocak!
- tocak nije izmisljen....................
- NISTE KOD KUCE STE................ hahaha
- daj mi ono, ono,........... da nije onaj baby sjekutic, ma nije....... ono ono............ da nije ruler................... ma nije ono, ono,.......... da nije KURBLA, eh jest, kurbla................
................... izmislit cete tocak!
- tocak nije izmisljen....................
-
sunday_morning
ma bila je cirkus i odjavna spica za TLN
ima ona kada su kao patuljci, pa skacu uz neku ''rock-poljoprivrednu'' - pa kaze Nele ''hajde mala dizi noge..oooo''
ima ona kada su kao patuljci, pa skacu uz neku ''rock-poljoprivrednu'' - pa kaze Nele ''hajde mala dizi noge..oooo''
- Saian
Jao sad sam gledao opet ove sto imam gore na HD i gledam onu osnovnu usmjerenu skolu dr. Stipe Shuvar, direktora druga Demidzicha i Almira malog. I sad situacija u razredu djeca posjedala i sad pochinje uchiteljica predavat i kao :
"Djeco mi chemo nastaviti na radu izrachunjavanja varijabli integralnih funkcija na programskom rachunaru GANJA XCT 2000"
i strogo stoji Ganja XCT 2000 velikim na tabli, oplako sam

"Djeco mi chemo nastaviti na radu izrachunjavanja varijabli integralnih funkcija na programskom rachunaru GANJA XCT 2000"
i strogo stoji Ganja XCT 2000 velikim na tabli, oplako sam
- scarface32
Na terasi nekog restorana na moru,zijo je konobar koji pada kad mu neko kaze DOBRO JE.
I da eksperiment sa muhom na unisovom neboderu.
I da eksperiment sa muhom na unisovom neboderu.
-
Sinke
Pre neko vece u delirijumu pred poslednji ispit za uslov, sednem za komp da se smirim malo. I ne znam ni ja kako nabasam na ovu stranu i ovaj forum ( palo mi na pamet da u google upisem Dje lubenica dje lubenica
).
Nesmejali ste me kao nikada, sedim u tri nocu, i vristim, cimer se budi misli da placem da sam skroz puko
. A meni samo naviru slike stoseva, citam i secam se, PLAKO SAM!
Mislim da se ne bi tako dobro proveo da sam gledao snimak, koliko citanjem citata.
Hvala vam!
Jebiga hteo sam i ja to vece da se ukljucim ali "Mrtva usta ne govore"
, treba nekoliko dana da se kompletira registracija.
Aj ziveli!
Nesmejali ste me kao nikada, sedim u tri nocu, i vristim, cimer se budi misli da placem da sam skroz puko
Mislim da se ne bi tako dobro proveo da sam gledao snimak, koliko citanjem citata.
Hvala vam!
Jebiga hteo sam i ja to vece da se ukljucim ali "Mrtva usta ne govore"
Aj ziveli!
- Orhanowski
Ne znam, ona mi je scena dobra kad Nele radi intervju sa Perhanom koji je sampion u neobicnim rekordima, 14 godina radi a plate nije primio, pa kad ga Nele pita sta ce biti ako prime platu, Perhan ko malo sjebano odmahuje rukom i kaze: onda nista od rekorda. Nele ga kasnije pita sta za to da ne prima platu kazu njegovi kod kuce, a Perhan ce: mrtva usta ne govore.
Ima ih mali milion, al te sam se sad sjetio.
I dobra je scena kad Hapa ima privatnu radnu akciju, pa kad se skupe oko vatre, sviraju gitaru i pjevaju, pa kad Nele kaze: H.A.P.A. Hapa, Hapa, Hapa!
Ima ih mali milion, al te sam se sad sjetio.
I dobra je scena kad Hapa ima privatnu radnu akciju, pa kad se skupe oko vatre, sviraju gitaru i pjevaju, pa kad Nele kaze: H.A.P.A. Hapa, Hapa, Hapa!
-
Dzemidzic
Nadrealisti,Zabranjeno Pusenje i Elvis J Kurtovic sve su to jedna raja bili.
Meni je cool onaj fazon, ratnih nadrealista,kad caki salje Elvisa kod Demidzica.
Elvis:Joj sta me snadze,ubit ce me.
Sasha:Ma nece,samo se ti javi Demidzicu i bit ce to u redu.
Izlaze iz zgrade..Elvis sa tjelohraniteljima, Saxon i Gigi..ruke ispod sakoa na pistoljima.
LEZI! oni zalijezu na plocnik,Sejo na Elvisu..stiti ga svojim tijelom
PUSTI TO! Oni bacaju pistolje...kad ono Zena govori cuki..ma lijep si ti, daj sapu
ti si glumac
Elvis poludio:Joj sta mi radite..puste me!
Meni je cool onaj fazon, ratnih nadrealista,kad caki salje Elvisa kod Demidzica.
Elvis:Joj sta me snadze,ubit ce me.
Sasha:Ma nece,samo se ti javi Demidzicu i bit ce to u redu.
Izlaze iz zgrade..Elvis sa tjelohraniteljima, Saxon i Gigi..ruke ispod sakoa na pistoljima.
LEZI! oni zalijezu na plocnik,Sejo na Elvisu..stiti ga svojim tijelom
PUSTI TO! Oni bacaju pistolje...kad ono Zena govori cuki..ma lijep si ti, daj sapu
Elvis poludio:Joj sta mi radite..puste me!
-
eeeeeee
Al ne dajeeeeeemmmm ja plateeeeee ja samo citam vijest, vijest citam, gdje si ti zaposlen tamo trazi plate budalo jedna glupa
ili
Jeste stigle su plate gospođo ali ne dajem ja plate ja citam vijest, gospođo nemoj te biti glupi sta medicinska sestra
onda kod svog doktora pa tamo trazite plate...
upo frke dolazi dujmovic ko rezervista:
nele: ja sam puko
dujmovic: ma ti ces tek da puknes
nele: sto sta je bilo
dujmovic: STO HILJADA ljudi ceka napolju
nele: pa sta hoce
dujmovic: TEBE
da im das plate
nele: PA STO IH NE OTJERAS

ili
Jeste stigle su plate gospođo ali ne dajem ja plate ja citam vijest, gospođo nemoj te biti glupi sta medicinska sestra
upo frke dolazi dujmovic ko rezervista:
nele: ja sam puko
dujmovic: ma ti ces tek da puknes
nele: sto sta je bilo
dujmovic: STO HILJADA ljudi ceka napolju
nele: pa sta hoce
dujmovic: TEBE
nele: PA STO IH NE OTJERAS
- pirmin
- Krigla_Sa
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
margareta wrote:Muhamed od rudara ode u tursku a Cengic ostade i Shahbaaazzzzz .....krmelj wrote:Pod Muhamedovom Zastavommargareta wrote:Meni najrealnija slika Neleta u tarzan oderanim gacama kada pushi motiku
![]()
![]()
....... na udarnom' "DNEVNIKU"
Šahbaz je provala vezana za Šahbaza Džihanovića ex-SDA političara koji je nakon Neletovog nastupa kao Muhamed Čengić, zvani Plata nema more bit bidne, nazvao Neleta i prijetio mu
Nele se smijao i pitao ko si ti majke ti?
na to će ovaj KAKO S KIM PA SA ŠAHBAZOM!!!!
p.s. Zenit Đozić - mi je rođak pa mi je sve ovo pričao
a moram se pohvaliti da sam bio statista na snimanju tuče između specijalnog odreda radnika i pripadnika narodne milicije na obali ispred akademije
-
Sinke
E, hvala ti za Sahbaza, to je jedno od onih pitanja za koje sam mislio da ce zauvek ostati neodgovorena.
A kad smo kod statiranja, ja sam se sa drugovima na crno ubacio na snimanje skeca u obdanistu slozna braca. Ej koja je to bila muka, 5 minuta na televiziji, 8 sati u stvarnosti. A mi dosli odusevljeni videcemo Djuru, Zenu, Neleta i ostale. A ono... Samo su nas pomerali ko predmete, ponavljali snimanje 1000 puta, stalno menjali scenario, a najgori je bio Djuro pravi diktator, da se taj nasmeje sansi nema, samo mrstenje, dranje, udaranje cvoka
, strasno nas razocarao. Ali bi zanimljivo.
E da i brat mi je bio u onoj porodici sirotanovic (kad zive u satoru pored Miljacke)
pokupili decu iz obdanista odveli za snimanje, vratili kuci, a ne znam da li su nekoga pitali
.
A kad smo kod statiranja, ja sam se sa drugovima na crno ubacio na snimanje skeca u obdanistu slozna braca. Ej koja je to bila muka, 5 minuta na televiziji, 8 sati u stvarnosti. A mi dosli odusevljeni videcemo Djuru, Zenu, Neleta i ostale. A ono... Samo su nas pomerali ko predmete, ponavljali snimanje 1000 puta, stalno menjali scenario, a najgori je bio Djuro pravi diktator, da se taj nasmeje sansi nema, samo mrstenje, dranje, udaranje cvoka
E da i brat mi je bio u onoj porodici sirotanovic (kad zive u satoru pored Miljacke)
-
farouq
kad nele pita profesora. "profesore, a sada jedno konkretno pitanje iz vase struke, radi li ona sabina sa velikim fonasi kod vas..."
......"e neces vjerovati, eno pred televizijom 100 000 hiljada ljudi i cekaju tebe:" .......
" pa sta hoce "
" plate "
" ma NE DJELIM JA PLATE, JA SAM SAMO PROCITO VJEST, DABOGDA JE NIKAD NISAM PROCITO"
.....kako koka pije caj.
"can i have a cup of tea"
"sta ja, ja sam ti zauzet jaranice" ....... "kendzo vandzo boni karibo kafju dzu boni okey"
......"e neces vjerovati, eno pred televizijom 100 000 hiljada ljudi i cekaju tebe:" .......
" pa sta hoce "
" plate "
" ma NE DJELIM JA PLATE, JA SAM SAMO PROCITO VJEST, DABOGDA JE NIKAD NISAM PROCITO"
.....kako koka pije caj.
"can i have a cup of tea"
"sta ja, ja sam ti zauzet jaranice" ....... "kendzo vandzo boni karibo kafju dzu boni okey"
Last edited by farouq on 25/10/2006 14:48, edited 1 time in total.
- van Basten
baš sam se neki dan sjetio tih brojki i slova... na spomenutu ponuđenu varijantu on kaže da ima riječ od 8 slova al bi je šapnuo komisiji jer nije za etera. Karaklaić čuje riječ, lista po onim riječnicima i onda veli: da, priznaje se , sinonimi su : taslačina, krkačina, tarabljenje
a ono za tri slova je u drugom krugu slova: imam riječ od tri slova - MED; ja imam riječ od četiri slova: DŽEM
a tek brojke... prvi red, drugi red, prvi, drugi... ne može to tako tim bagavim prstima, to treba fino
a ono za tri slova je u drugom krugu slova: imam riječ od tri slova - MED; ja imam riječ od četiri slova: DŽEM
a tek brojke... prvi red, drugi red, prvi, drugi... ne može to tako tim bagavim prstima, to treba fino