polako i na vas ce doci red, ko i prosle godine dva putaBrando wrote:e jadovi milanski, ima jedna stvar koju ste zaboravili, slijedece kolo ce vas inter oderati i mi opet na +3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img]
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Brando
polako i na vas ce doci red, ko i prosle godine dva puta
ama cuj onako nesto se desi jednom u 10-15 godina, takva kriza, a sto se tice ovih sto pricaju bice penalcic za juve, sudija silji i ostala sranja, pitam ja vas kome se šiljilo i ko je imao srece ko govana protiv Lazia, gdje je nadoknada trajala dok nisu zabili gol, pa kome je Zamboni pomogao da pobijedi inace ko zna da li bi i bod izvukli, pa zasto nije sviran ocit prekrsaj Cafua nakon kojeg je opet u dubokoj nadoknadi postignut gol sad u zadnjem kolu, a znate onu sve se vraca sve se placa, zijanit cete vi u sudackoj nece vam svirati prekrsaj itd., a tako nesto se najbolje vidjelo protiv Bologne kojoj je Milan 2-3 minute pred kraj zabio dva gola i nezasluzeno dobio (u drugom kolu), i onda u 21-om dodje bologna i rokne ih u Milanu, ima Boga kazem vam, polako...
a za inter?!!? cuj pasa pokazao vam je Juve kako vas moze uzeti u vasem dvoristu, a to sto nije je tehnicka greska Capella, a ako bude opet takva situacija u Torinu, a bice, dvaput nece pogrijesiti na isti nacin, tako da se ja ne bih nadao nekakvom rekordu nepobjedivosti
i sad se desava jedna stvar, da se vraca Nedved a Sevcenka nema mjesec dana, priznat ce te da Milan nije isti s njim ili bez njega kao sto nije Juve isti s Nedvedom i bez njega, a slijedece kolo Inter
a mi kuci sa Sienom, a scudetto se osvaja u malim tekmama ne u derbijima
- rIder
2-0 ste vodili 15 min prije kraja i onda BOOM BOOM vieri i adriano...koji ste pilici... jos ste dobro prosli i od te utakmice juve je u silaznoj putanji. a kakva ste 2 gola dali guzovace - na odbijene lopte....a kapelo - dokaz da se radi o treneru koji je sposoban samo ako u timu ima vanserijske igrace, pa romu je trenirao 5 godina i sta je osvojio? 1 skudeto sa igracima kao sto su totti, cassano, montella, emerson , de rossi, dacourt, mancini, samuel, chivu, panucci, canedella....Brando wrote:polako i na vas ce doci red, ko i prosle godine dva puta
a za inter?!!? cuj pasa pokazao vam je Juve kako vas moze uzeti u vasem dvoristu, a to sto nije je tehnicka greska Capella, a ako bude opet takva situacija u Torinu, a bice, dvaput nece pogrijesiti na isti nacin, tako da se ja ne bih nadao nekakvom rekordu nepobjedivosti![]()
a sto se tice sudija zna se ko je glavni u italiji - porodica agneli vlasnici fijata i juventusa i najuticajnija familija u italiji godinama - za njih je berluskoni mala maca, pa tek onda dolazi berluskoni, koji je napravio od drugoligaskog milana veliki tim kako bi se reklamirao i usao u politiku i danas je premijer zemlje.
inace vec odredjeno ko ce uzeti skudeto: ovo godine juventus a sljedece milan posto je to izborna godina, a inter se moze nadati skudetu za dvije godine - do tada se nadam kupu italije, dobrim utakmicama u ligi sampiona, malo vise koncentracije u odbrani a za napad se ne sekiram jer smo tu najefikasniji i u ligi sampiona i u seriji A..
FORZA INTER, NOI NON SIAMO GOBBI BASTARDI!!!
- Brando
fakat je najebo opasno, tvrda glava onom drvosjeci iz Cagliarija, cujem danas na Cnn-u govore da mu je mogao i zivot biti ugrozen, strasno.
to su vecinom dobri igraci, nekoliko vanserijskih (Totti, Cassano, Montella), ali drukcijeg mentaliteta, ipak je to jug, e sad koliko znam Totti, De rossi, Mancini, Cassano su "djeca" Rome i sad jedan totti misli da je glavni ako je iz rima i misli da je nedodirljiv i tesko mu je bilo sta reci, jos je gori slucaj Cassano koji se cak i odlicno slagao s Capellom, a tu je jos i predsjednik Sensi koji je tezak jako kao licnost, pa onda navijaci,... uzimajuci u obzir sve to u jako teskom okruzenju je napravio nesto sto nije niko dugo vremena prije njega i nece jos dugo, u Realu '97 nije bilo puno tih kako kazes vanserijskih igraca, ako uzmemo u obzir ko igra danas u Realu, a jos jedna stvar on ce jos koju godinu zavisi kako mu bude islo u Juveu i onda ce ga staviti za izbornika Italije jer on nema gdje vise, slicno kao Lippi.
ne znam odakle ti to, pa nije bih liga da seremo o nekakvom kljucu, kao sad su muslimani, pa hrvati, pa srbi, bezveze ti je to...
ovo za Agnellije i Berluskonija je tacno sve, ali nisam ja govorio opcenito nego o zadnje tri tekme, gdje se vidjelo da milan nije mrzak sudijama, i da je bilo puno dvojbenih situacija koje su dosudili za Milan, svjesno ili ne
bice sad tesko u CL, Interu ce biti najlakse protiv prosjecnog Porta, a Milanu jako tesko bez Sevcenka, cujem jos nece Trezeguet igrati zbog gripe

....a kapelo - dokaz da se radi o treneru koji je sposoban samo ako u timu ima vanserijske igrace, pa romu je trenirao 5 godina i sta je osvojio? 1 skudeto sa igracima kao sto su totti, cassano, montella, emerson , de rossi, dacourt, mancini, samuel, chivu, panucci, canedella....
to su vecinom dobri igraci, nekoliko vanserijskih (Totti, Cassano, Montella), ali drukcijeg mentaliteta, ipak je to jug, e sad koliko znam Totti, De rossi, Mancini, Cassano su "djeca" Rome i sad jedan totti misli da je glavni ako je iz rima i misli da je nedodirljiv i tesko mu je bilo sta reci, jos je gori slucaj Cassano koji se cak i odlicno slagao s Capellom, a tu je jos i predsjednik Sensi koji je tezak jako kao licnost, pa onda navijaci,... uzimajuci u obzir sve to u jako teskom okruzenju je napravio nesto sto nije niko dugo vremena prije njega i nece jos dugo, u Realu '97 nije bilo puno tih kako kazes vanserijskih igraca, ako uzmemo u obzir ko igra danas u Realu, a jos jedna stvar on ce jos koju godinu zavisi kako mu bude islo u Juveu i onda ce ga staviti za izbornika Italije jer on nema gdje vise, slicno kao Lippi.
inace vec odredjeno ko ce uzeti skudeto: ovo godine juventus a sljedece milan posto je to izborna godina, a inter se moze nadati skudetu za dvije godine -
ne znam odakle ti to, pa nije bih liga da seremo o nekakvom kljucu, kao sad su muslimani, pa hrvati, pa srbi, bezveze ti je to...
a sto se tice sudija zna se ko je glavni u italiji - porodica agneli vlasnici fijata i juventusa i najuticajnija familija u italiji godinama - za njih je berluskoni mala maca, pa tek onda dolazi berluskoni, koji je napravio od drugoligaskog milana veliki tim kako bi se reklamirao i usao u politiku i danas je premijer zemlje.
ovo za Agnellije i Berluskonija je tacno sve, ali nisam ja govorio opcenito nego o zadnje tri tekme, gdje se vidjelo da milan nije mrzak sudijama, i da je bilo puno dvojbenih situacija koje su dosudili za Milan, svjesno ili ne
bice sad tesko u CL, Interu ce biti najlakse protiv prosjecnog Porta, a Milanu jako tesko bez Sevcenka, cujem jos nece Trezeguet igrati zbog gripe
- manijak1
Real M - Juventus X
Liverpool - Leverkusen X
PSV - Monaco
Bayern - Arsenal 1 k'o BOSMAL
-
stidljiv
Ja bih ipak ovdje tipovo na X2 iako ce JUVE igrati bez Trezegueta, Kapo-a i Montera....manijak1 wrote:Vako
![]()
Real M - Juventus X
Liverpool - Leverkusen X
PSV - Monaco![]()
1 ili 2
![]()
haj nek' bude 2
![]()
Bayern - Arsenal 1 k'o BOSMALili Havaz
![]()
.
-
REDS-anfield
E jaro i samo ti ostaje nada u drugom poluvremenu!!!!! 
- Brando
a da im majku realovsku, koji su ono cigani, kad se samo sjetim da sam nekad u spaniji za njih navijao muka mi, dali su go iz nepostojeceg faula i jos hoce nekakav penal
, ali nemaju oni sanse u torinu ovo im je bio maksimum, puno su nekakvih olinjalih velikana tipa figo, ronaldo, zidane a ako uspijemo sastavit trezeguet-nedved-del piero-zlatan u timu nema im spasa. sto rece neko dici cu kredit i stavit na keca

- rIder
kakav kanavaro kakav materazi, prvi je u juventusu drugi na klupi - mislim na mihajlovica, tolda & co...ufhhhh
da si gledao utakmicu ne bi tako mislio, ako si gledao manchester-milan, milan je sinoc bio manchester - ili barca-chelsea, e pa milan je bio chelsea.... (cak je i berluskoni nakon utakmice bio nezadovoljan bez obzira na rezultat - gospodin covjek - voli dobar fudbal vise nego rezultat), a milan je poznat u evropi kao jedna od rijetkih talijanskih ekipa koja igra napadacki fudbal.
p.s. vadi se na to da sreca prati hrabre
p.s.2. cestitam na nezasluzenoj pobjedi.
p.s.3. NE DAJTE LOPOVIMA IZ TORINA DA UZMU SKUDETO! ! !
da si gledao utakmicu ne bi tako mislio, ako si gledao manchester-milan, milan je sinoc bio manchester - ili barca-chelsea, e pa milan je bio chelsea.... (cak je i berluskoni nakon utakmice bio nezadovoljan bez obzira na rezultat - gospodin covjek - voli dobar fudbal vise nego rezultat), a milan je poznat u evropi kao jedna od rijetkih talijanskih ekipa koja igra napadacki fudbal.
p.s. vadi se na to da sreca prati hrabre
p.s.2. cestitam na nezasluzenoj pobjedi.
p.s.3. NE DAJTE LOPOVIMA IZ TORINA DA UZMU SKUDETO! ! !
-
Stitch__
ups, pa zar nije bio u interu?
ma jebo mihajlovica, sto zna sutnut svaka cast, al to je za napada a ne za odbrane
a sta ces ba, sreca prati hrabre
tek kad se sheva vrati nastupice lom
P.S.3 = ma ne brini za juventus, zapravo, jel to onaj tim sto se sjedinio sa Djerzelezom?
sto su pusili, pusili su 
ma jebo mihajlovica, sto zna sutnut svaka cast, al to je za napada a ne za odbrane
a sta ces ba, sreca prati hrabre
tek kad se sheva vrati nastupice lom
P.S.3 = ma ne brini za juventus, zapravo, jel to onaj tim sto se sjedinio sa Djerzelezom?
- Brando
stidljiv wrote:27 scudetta...sanjajte o tome... svi vi dusmani...potrebno vam je najmanje 20ak godina da nas stignete...FORZA JUVE!!!!!
Inter-Milan???
ma ljudi i corava kokos zrno nadje, al jebi ga nasla je puno zrnevlja u zadnje vrijeme, Lazio, Reggina, Cagliari, Manchester, Inter, ali rano ste otpisali shreka i drustvo, rano...