Ferrari F430 spider na bh tablama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
klixo
#76 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Zanimljivo , od eskluzivnih auta aston martin mi je najruzniji.
- Bullet Tooth Tony
#77 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
I meni gledanje tenisa ne stvara nikakav osjecaj , a neko se preznoji dva puta . Pametnom i isaret dostanego ne znam koji vam je klinac pa tako balite za tim autima
nisam vozio ovakvog ali sam sjedio u njemu i meni licno ne stvara nikakav extra osjecaj to sto je ferari
Nisam gledao ko vozi nit me interesuje , gledao sam masinu , gledao linije i izradu , na kraju gledao krajnji produkt .... Ako nisi nikad upalio automobil i otisao na planinsku cestu cisto sto ti je guzici cejf , neces nikad ni skontati i zato ne bi trebao ni pocinjati pricu tipa" koji vam je klinac pa tako balite za tim autima" , plus bi jos trebao definisati "ta auta"
- respo
#78 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
definicija dodje ferari u grad odmah je prica joj vidi ga ko ga voza s kim se voza je li njegov nije je li "siromah" opcija ili full oprema
kako je prosao titovom kako su se svi okretali i ostale price
o tome pricam tony
ako me zanima konkretno neko auto otici cu u salon i vidjeti kako izgleda linije i sve ostalo pa makar putovao do italije u modenu
ovako kao sto raja zagleda i cudi se gledam samo auta koja nisu serijski ili su koncepti kao npr sto sam imao priliku vidjeti ds9 jer se on ne moze svaki dan vidjeti
ova sva ostala se mogu vidjeti svaki dan
a posebna nasa prica je kao stio rekoh ko ga vozi kako ga je kupio itd
ako je neko auto i kupljeno "prljavim" parama na bilo koji nacin neka odgovara i cao to nije moja briga
to je sva prica
kako je prosao titovom kako su se svi okretali i ostale price
o tome pricam tony
ako me zanima konkretno neko auto otici cu u salon i vidjeti kako izgleda linije i sve ostalo pa makar putovao do italije u modenu
ovako kao sto raja zagleda i cudi se gledam samo auta koja nisu serijski ili su koncepti kao npr sto sam imao priliku vidjeti ds9 jer se on ne moze svaki dan vidjeti
ova sva ostala se mogu vidjeti svaki dan
a posebna nasa prica je kao stio rekoh ko ga vozi kako ga je kupio itd
ako je neko auto i kupljeno "prljavim" parama na bilo koji nacin neka odgovara i cao to nije moja briga
to je sva prica
- Bullet Tooth Tony
#79 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
aha ... znaci nije "zasto balimo za autima" nego "zasto balimo za zivotima tih sto voze" .... aaaa, a to me ne zanima tako da mozete komotno nastavit 
-
jah_
#80 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
cekaj malo, iako znam, da je ovaj svijet davno propo,ti i tebi slicni na forumu javno govorite da se treba diviti ovakvimasilver testelone wrote:pa što i ti ne probaš, da vidiš da li je moguće, da li treba kakva sposobnost? Ko ti brani? ja ljudi jbt...jah_ wrote:jest jest, nakon sto se utvrdio ancin sticanja imovineMlad i Nevin wrote:Joj zavisti, braćo mila.....
-
klixo
#81 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
@jah
Ne treba se diviti ,al ne treba ni biti ljubomoran. Otkud ti znas kako je on stekao pare. Ljudi , imatel vi svojih briga ? U ovoj drzavi narod se vise brine sta voza orman , bakir , tihic nego sta oni vozaju i sta mogu uciniti da bolje vozaju.
Ne treba se diviti ,al ne treba ni biti ljubomoran. Otkud ti znas kako je on stekao pare. Ljudi , imatel vi svojih briga ? U ovoj drzavi narod se vise brine sta voza orman , bakir , tihic nego sta oni vozaju i sta mogu uciniti da bolje vozaju.
-
silver testelone
#82 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
ne treba se diviti, al se divim snalažljivošću i priznajem i ja bi da mogu, da znam da ću proći nekažnjeno, što da ne, a i svako bi normalan
ako niko ne zna da je ilegalno, onda je legalno 
-
porsche911
#83 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Ko je vlasnik?Stvarno je premocan.