Necemo se vrijedjat'...Jaguar84 wrote:a sta mislis o ovome nisanu koji je danas na portalu...nimalo lose opremljen auto za 23000 a i veci je i od pola i od fabije i svih tih drndala
1. Nije bas skroz tako... Kod svih proizvodjaca lokalni uvoznici imaju prilicnu slobodu formiranja paketa opreme, u skladu sa svojom velicinom narudzbi, i statusu kod "mame"... Pri tome ne mislim reci da Generation nije jeftinija varijanta od obicne Berline...goran16v wrote:Pogresno, Megane Generation nije isto sto i TAS-ov Golf ili Skoda niti je za nase trziste jer se Skoda sa istim paketima opreme i motorima prodaje u BiH kao i sirom EU, bas kao i Megane Berlina
jer sta za nekog ko ne zna finese znaci kad napises kupio sam nov Megane dizel sa svom opremom za 23,5k KM? Znaci da si za te pare kupio auto 2012. godiste, kojem si sam birao konfiguraciju i cija je redovna cijena 35k KM.
Bez obzira na svu pricu, auto je za te pare odlican, i kao sto si napisao iam odbar omjer ulozeno - dobiveno.
2. Ih, za 23.500 sam si slagao konfiguraciju ? Ko moze pomisliti da je tako, i ne treba dublje da razmislja...
3. Sustina koju mora procijeniti onaj koji ga kupuje...
Po onome sto si ti napisao u ostalom dijelu teksta, koliki popust ASA daje na svoja lagerska vozila koja jos imaju na stanju iz 2009 ? Cijene ih kao da su jos uvijek stvarno nova, ne znam zasto, ali je tako... Ali to je njihov finansijski problem, ne moj....