ja sam skandalozno i rođena, a to što zarađujem toliko koliko zarađujem, dugujem svojoj menadžerici, emsi karahmet. ovo sad ozbiljno. iako mi ona pojede pola primanjaDonnie Smith wrote:A jesi mogla nekako knjigama da dođeš u središte pažnje ili,..baš skandalima?![]()
Pod pretpostavkom da si ti ta o kojoj je tema....da nisi neki dokoni forumaš
U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sanelad.
#76 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
- ultima_palabra
#77 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Aha... zahvaljujem na odgovoru. Da li živiš samo od pisanja ili radiš i nešto drugo?sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
-
sanelad.
#78 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
radim i u jednoj sanitarnoj firmiultima_palabra wrote:Aha... zahvaljujem na odgovoru. Da li živiš samo od pisanja ili radiš i nešto drugo?sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
- Donnie Smith
#79 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
:[/quote]
Aha... zahvaljujem na odgovoru. Da li živiš samo od pisanja ili radiš i nešto drugo?[/quote]
radim i u jednoj sanitarnoj firmi
[/quote]
Čistačica?
Aha... zahvaljujem na odgovoru. Da li živiš samo od pisanja ili radiš i nešto drugo?[/quote]
radim i u jednoj sanitarnoj firmi
Čistačica?
- debeljko20
#80 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
po naslovu i po knjigama pomislih da se radi o nekoj rasnoj kučki, proždrljivici takoreći.
i ne bi mi mrsko nađem na fb "kontroverznu" sanelu d., pogledam profil kad tamo neko dijete, naivna faca, aseksualna skroz... smiješno.
i ne bi mi mrsko nađem na fb "kontroverznu" sanelu d., pogledam profil kad tamo neko dijete, naivna faca, aseksualna skroz... smiješno.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#81 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Donnie jesi ofiran
tebe samo ineteresuje addresa 
- Donnie Smith
#82 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Yahel wrote:Donnie jesi ofirantebe samo ineteresuje addresa
Samo mene?
- I am Happy
#83 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Ma lakse je na tebe svalitiDonnie Smith wrote:Yahel wrote:Donnie jesi ofirantebe samo ineteresuje addresa
Samo mene?
Mada nema ovdje nikave adrese, supljak veliki
-
2001
#84 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
@sanelad.
...sretan 35.-ti rođendan!
- Donnie Smith
#85 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
debeljko20 wrote:po naslovu i po knjigama pomislih da se radi o nekoj rasnoj kučki, proždrljivici takoreći.
što ti je predrasuda
možeš li nam dati link, makar na pp, ja ne mogu da nadjem, crko' klikajući po FB
- DaysleepeR
#86 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
ja spisateljice i vanago, ne zna razlikovati č i ć.
plus je ppnka sa dna kace čim piše se express
nema više gospode u Sarajevu, hajd sad ponavljaj za mnom
- I am Happy
#87 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Kako ti nije mrsko praviti accounte i pisati2001 wrote:@sanelad.
- Donnie Smith
#88 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
ovo je bilo okrutno, mene je zaboliloDaysleepeR wrote:sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
ja spisateljice i vanago, ne zna razlikovati č i ć.
plus je ppnka sa dna kace čim piše se expressplus ne zna ama baš ništa o sotonizmu
nema više gospode u Sarajevu, hajd sad ponavljaj za mnom
![]()
![]()
![]()
- kokuz_sa
#89 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
takve su najgoredebeljko20 wrote:po naslovu i po knjigama pomislih da se radi o nekoj rasnoj kučki, proždrljivici takoreći.
naivne..mada ima par onakodivljih fotki
mada fakat danas joj rodjendan..reko bi covjek po slikama na fb da je puno mladja a ona 1977
- DaysleepeR
#90 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
dosta je bilo više vladavine polupismenosti i papanluka majku mu, nego kako nego okrutno
- debeljko20
#91 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
ne mogu mrsko mi.Donnie Smith wrote:
što ti je predrasuda![]()
možeš li nam dati link, makar na pp, ja ne mogu da nadjem, crko' klikajući po FB
- Donnie Smith
#92 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Yahel wrote:Ma lakse je na tebe svalitiDonnie Smith wrote:Yahel wrote:Donnie jesi ofirantebe samo ineteresuje addresa
Samo mene?i potajno se nadati
![]()
Mada nema ovdje nikave adrese, supljak veliki
svaljuj sestro slobodno
@sanela
daj nam lokaciju, približnu makar, broj telefona kod koga se aplicira za prisustvovanje, hoću i ja da radim priču o tome, za jedne novine
majke mi
- DaysleepeR
#93 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
kad vidiš nju i čoeka joj, više su za štanda na pijaci nego za knjižare
-
2001
#94 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Kakvo je to pitanje?Yahel wrote:Kako ti nije mrsko praviti accounte i pisati2001 wrote:@sanelad.
Mora se nekako početi, zar ne? Zamisli da i ja tebe pitam kako si "nabila" 900 i kusur postova?!
Ovo mi se učinilo kao "prilika" da čestitam rođendan nekom "poznatom"....
- Cracked
#95 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
haj sve ali ko bi nju na orgije pozvao? Mozda kad su je vidjeli poceli se dzavolu klanjati da je otjera 
- Donnie Smith
#96 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
gdje li vi vidite da joj je danas rođendan? Da ja ne nađoh neku pogrešnu Sanelu Dizdarević?kokuz_sa wrote:takve su najgoredebeljko20 wrote:po naslovu i po knjigama pomislih da se radi o nekoj rasnoj kučki, proždrljivici takoreći.
naivne..mada ima par onakodivljih fotki![]()
mada fakat danas joj rodjendan..reko bi covjek po slikama na fb da je puno mladja a ona 1977
- DaysleepeR
#97 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
kakva ona i orgije a kamoli satanističke
po "opisu" vidi se da nije ni prišla orgijama, nego da je sve izmišljeno, čak i momente nije dobro prepisala, valjda nepoznavanje engleskog, šta li?
po "opisu" vidi se da nije ni prišla orgijama, nego da je sve izmišljeno, čak i momente nije dobro prepisala, valjda nepoznavanje engleskog, šta li?
- I am Happy
#98 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
DaysleepeR wrote:kad vidiš nju i čoeka joj, više su za štanda na pijaci nego za knjižare
- debeljko20
#99 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
vjerovatno si u u pravu ali džaba sve kad nema harizme. ona mahaluša kučuk-sorguč bar djeluje k'o kuja pa joj možda možeš i povjerovati u gluposti koje piše.kokuz_sa wrote:takve su najgoredebeljko20 wrote:po naslovu i po knjigama pomislih da se radi o nekoj rasnoj kučki, proždrljivici takoreći.
naivne..mada ima par onakodivljih fotki![]()
- cyprus
#100 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Eee, al u male se bočice otrov sipa...