pa nisi valjda pedofilrumenko wrote:znaci kriticarka ti bi da se meni uvalis kao ljubavnica....
Zasto djevojke lazu o svojoj proslosti...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kriticarka_nikova
-
rumenko
cudo nema edu-a na ovoj temi...gdje se rijc djevojka spominje...
...al'jebi ti to frajer ima svoju temu...malo pomalo mog'o bi postati prvi zamjenik moderatora
...sad ce se javiti garant...
nego kriticarka kol'ko je to tebi godina...ako nije tajna...i nemoj lagati o svojoj proslosti....
nego kriticarka kol'ko je to tebi godina...ako nije tajna...i nemoj lagati o svojoj proslosti....
- Alfons Kauders
to se odavno zna na forumu...kriticarka_nikova wrote:pa nisi valjda pedofilrumenko wrote:znaci kriticarka ti bi da se meni uvalis kao ljubavnica....
- kriticarka_nikova
meni...ah rumenko sto si ne pristojan..pa dame se ne pitaju za godine.rumenko wrote:cudo nema edu-a na ovoj temi...gdje se rijc djevojka spominje......al'jebi ti to frajer ima svoju temu...malo pomalo mog'o bi postati prvi zamjenik moderatora
![]()
- Alfons Kauders
pa ne pitaju se zato jer vazda lazu o godinama, tako da nije svrsishodno...kriticarka_nikova wrote:meni...ah rumenko sto si ne pristojan..pa dame se ne pitaju za godine.rumenko wrote:cudo nema edu-a na ovoj temi...gdje se rijc djevojka spominje......al'jebi ti to frajer ima svoju temu...malo pomalo mog'o bi postati prvi zamjenik moderatora
![]()
- flora.sa
alfonso...meni u ponedjeljak 25Alfons Kauders wrote:pa ne pitaju se zato jer vazda lazu o godinama, tako da nije svrsishodno...kriticarka_nikova wrote:meni...ah rumenko sto si ne pristojan..pa dame se ne pitaju za godine.rumenko wrote:cudo nema edu-a na ovoj temi...gdje se rijc djevojka spominje......al'jebi ti to frajer ima svoju temu...malo pomalo mog'o bi postati prvi zamjenik moderatora
![]()
ne lazem, majke mi
- Alfons Kauders
pa ti mladja od mene...flora.sa wrote: alfonso...meni u ponedjeljak 25![]()
ne lazem, majke mi
- Alfons Kauders
vala, mladja jesi, al mladjahna tesko...flora.sa wrote:ma jastaAlfons Kauders wrote:pa ti mladja od mene...flora.sa wrote: alfonso...meni u ponedjeljak 25![]()
ne lazem, majke mi...sta si ti mislio?
![]()
mladjahna sam ti ja jos
-
edu
evo..bit cu fin..ipak nisi ti meni svako..rumenko wrote:edu kralju...fakat respekt... nema govora...ako zapne na onoj tvojoj temi...javi mi da i ja sta tamo zalijepim...nego evo ima i na ovoj temi materijala...
- Alfons Kauders
ni ja nikad ne lazem, osim sto sam ovo slago...Meshtar wrote:Ma nek lažu...svakako ljudi povjeruju samo u ono što žele![]()
![]()
Ja na primjer nikada ne lažem
- Alfons Kauders
imam obaveza, mora neko u ovoj drzavi i radit, ne mogu svi palamudit po forumima i glumit revolucionareedu wrote:alfi..hocemo li ga raspaliti za 1. maj?..![]()
![]()