Ne znam,po meni je svako donekle u pravu. Ali se svi generalno moramo sloziti da je Skoda Fabia u svojoj klasi,bez obzira na njen plus i minus,jedna od najboljih kupovina (mada je ja nikada ne bih kupio,jer mi na njoj ne odgovara skoro sve).
Od izgleda,tvrdoce,robusnosti itd itd jednostavno nisam takav tip da mi odgovara takav auto,ali svako ima pravo da sa svojim parama radi sta zeli. Jedino mi na njoj odgovara motor 1.2 TSI,ostale benz bi zaobisao. Dizeli su manje vise odlicni ali i poskupi.
Ja ako bih gledao auto do 22k u uzi izbor bi usli Fabia (ali bi vjerovatno odmah otpala),Clio,Corsa,Polo,C3,vjerovatno ce i 208 biti tu negdje,iako sam ljubitelj Talijasnkih vozila Punta ne bih jer je kao model star,jedino me Lancia Y privlaci zbog extravagantnog izgleda i sto ih nema nikako na nasim cestama
Po meni je najbolji izbor Polo ma ko sta ima da kaze. Odlicno izgleda,unutra je po meni fenomenalan,motorizacija odlicna,mjenjaci takodze (uz 1.2 TSI ide 6 brzina u odnosu na Fabiu gdje je 5 brzina),odlicno drzi cijenu (sto je veoma vazno za "prosjecnog" bosanskog kupca). On je po meni best buy