Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
palermo

#74976 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:15
palermo wrote: 15/01/2023 21:04

Javno mijenje se stvara......ja zaista ne znam koliki je uticaj ovog foruma, ali mislim da ima svoje mjesto u politikama kreiranja javnog mijenja....
Zato je SDA formirala "tim za kreiranje javnog mnijenja i rad na društvenim mrežama" :mrgreen: Hoće ljudi da kreiraju javno mnijenje
Neka smislena poenta ovog tvog posta?
Osmi Socrates

#74977 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Osmi Socrates »

sajber87 wrote: 15/01/2023 21:14
Osmi Socrates wrote: 15/01/2023 21:09 Pa sigurno da forum ne treba zanemariti kao forum sa najviše članova iz BiH.

Tu se može osluškivati puls naroda. Ne bih se zakleo da ga čak i neki strani faktori ne čitaju. Ako si ozbiljan, osluškivaćeš puls naroda.
Narod se vodi, a ne pita puno za sve i svasta, sta znaci puls naroda kojem medijskim manipulacijama i lazima ako zelis mozes prodati sta god hoces.
Pa i ovo je medij. I tu se može prodavati šta hoćeš i može se manipulirati.

Narod ne možeš voditi dok ga ne izmanipuliraš, s tim da manipulacija nije neophodno negativna pojava, nego je jednostavno neizbježna.

Politika ne bi postojala da nema manipulacije. A da nema politike, kako bi mi uopšte rješavali nesuglasice među sobom?

Počesto i individualac sam sebe podvrgava manipulaciji jer drugačije ne zna.
mirza_15

#74978 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Prpa.ba wrote: 15/01/2023 21:18
mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:13 Šmit ti je nametnu izmjene IZ zbog tog potpisa i to je javno rekao pa ti sada vidi.
To mislis da spominjanje legitimnosti zastupanja podrazumijeva HDZ-ovsko tumacenje tog pojma, a ne SDA-ovskog?

Doduse, razumljivo mi je jer dolazi od ljudi kojima je i HDZ zbog 13+ delegata u Klubu Hrvata nezaobilizan faktor vlasti bez kojeg nije pametno solirati, a SDA sa 14+ delegata u Klubu Bosnjaka je rezimsko zlo koje blokira formiranje vlasti i bez kojeg se moze.. :mrgreen:
Na osnovu toga što se Bake obavezao da će, "počev od legitimnog prestavljanja" pristupiti izmjenama IZ-a pred OHR-om i stranim ambasadorima, a onda skontao da je to loše za broj glasova pa se izvačio i molio Boga da Šmit to nametne i skine mu sa leđa preuzetu obavezu.

Šmit:
Na temelju onoga što je postignuto u Mostaru pokušalo se da se to prenese i na državni nivo, odnosno reformu izbornog zakona za cijelu državu. Da se na novi način razmotri pitanje konstitutivnih naroda i Ostalih, da se posveti pažnja presudi Sjedić-Finci i tako dalje.
mirza_15

#74979 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

palermo wrote: 15/01/2023 21:19
mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:15

Zato je SDA formirala "tim za kreiranje javnog mnijenja i rad na društvenim mrežama" :mrgreen: Hoće ljudi da kreiraju javno mnijenje
Pa ovdje se formira, po tvom mišljenju, javno mnijenje, a SDA ima tim za to. 2+2=? :mrgreen:
channel10

#74980 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by channel10 »

mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:19
channel10 wrote: 15/01/2023 20:57

Dobio si odgovor, ne ponavljaj se. Samo to znate kad vas se pogodi. Prvo iskulirate post kao da ga i nema, drugo onako kako to bata stupidno odradi i trece ovo tvoje.
Promijenite loma, postajete dosadni.
Kakav bolan odgovor? Kažeš izajaaaaa, izdajaaaaaa. Čovjek te pita šta je to tačno izdaja, molim te navedi, to odgovoriš sa par pitanja? WTF? Ja iz svega toga vidim da ti pojma nemaš šta su izdali, ali znaš da su izdali :mrgreen:

A šta je potpisano si do sada moga pročitati. Možeš i sada za 10 minuta pronaći i pročitati pa se vratiti ovamo da nam napišeš šta je to tačno od potpisanog izdaja.
Izdaja su tamo neke njive i nije bitno cije su. Nesto slicno onom zakonu o prebivalistu. Izdaja su izjednacavanje 1.Marta i genocidnog praznika.
O izdaji govori Miletic sa one dvije stranke koje kazu da ce izaci iz gang-a.

Nije zar da treba jos, a niste ni poceli. Ko zna sta ste spremili u nastavku...
tramvajtrojka

#74981 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

palermo wrote: 15/01/2023 21:07
tramvajtrojka wrote: 15/01/2023 20:55
Treba li postenje u odgovoru da se iskaze u levelu Asima il kako ??

I zasto te zanima takva vrsta odgovora :? :?, jer ako cemo o postenju svi znaju tvoju historiju nisam za sda ali stavova i postenja po tom pitanju :?
Pa svaki tvoj upis donese dva nova potencijalna glasača SDA....jednostavno, zbog toga mi je čudno da si ti ovdje kao zagovornik trojke/osmorke...više mi ličiš na ono što spomenuh...
Na retrogradne pojave u svakom društvu se trebaju na vrijeme registrirati i biljeziti zbog boljeg sutra, ja prvi ne zelim sutra kad odem na cevape na carsiji iz lokala preko puta kad uzmem pivu da me zaskoči neki fanatik jer mu je tako receno na sda stranicama da je alkohol zabranjen na carsiji . Tako i u vezi politike retrogradne pojave ovih bot stranica koje nicu kao gljiva poslije kise na fb i Twitteru i koje copy/paste jedni od drugih i koji imaju desetine hiljada sljedbenika koji upijaju tu ideologiju i narativ . Vidi se to i po ovom forumu uticaj tog narativa pa imamo borbu protiv hambasada, krsta i nekog uzdizanja bosnjackog nacionalizma kao vida borbe protiv politickih oponenata .

I da li ti mislis da je normalno da se poziva nekoga na udaranja, ubijanja , protjerivanja , sve jer je ta osoba politicki oponent pa imamo osobu koja je zaustavljena u zadnji cas da ne ubije Fortu nedavno , jednom ce se ta granica preci i to ce biti nas pocetak kraja
mirza_15

#74982 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

palermo wrote: 15/01/2023 21:18
mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:13

Šmit ti je nametnu izmjene IZ zbog tog potpisa i to je javno rekao pa ti sada vidi.
Hoces da kazes da mu je Bakir to trebao dati I bez Smita....
Kažem da je Bakir to obećao, a onda se pravio nemušt i patriota radi nadolazećih izbora, pa je Šmit nametnu ono što je on obećao. Bake odigrao šibicarski i garantujem ti jedva dočekao Šmitove izmjene. Na kraju, i njemu idu na ruku što se i vidi sada. Sa jedne strane cementira HDZ, a sa druge jača one koji stavljaju isključivo Bošnjake na liste, čitaj SDA.
palermo

#74983 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:26
palermo wrote: 15/01/2023 21:19

Pa ovdje se formira, po tvom mišljenju, javno mnijenje, a SDA ima tim za to. 2+2=? :mrgreen:
Ja nisam rekao da se samo ovdje kreira javno misljenje, nègo I da ovaj forum ucestvuje u kreiranju javnog misljenja. Ovo samo radi preciznosti.
Inace, simpaticno je da ti govoris o timu..necijem, bilocijem
palermo

#74984 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:31
palermo wrote: 15/01/2023 21:18

Hoces da kazes da mu je Bakir to trebao dati I bez Smita....
Kažem da je Bakir to obećao, a onda se pravio nemušt i patriota radi nadolazećih izbora, pa je Šmit nametnu ono što je on obećao. Bake odigrao šibicarski i garantujem ti jedva dočekao Šmitove izmjene. Na kraju, i njemu idu na ruku što se i vidi sada. Sa jedne strane cementira HDZ, a sa druge jača one koji stavljaju isključivo Bošnjake na liste, čitaj SDA.
Pa sto se vi ne borite protiv toga sto je Bakir obecao a onda Smit nametñuo ? Prikljucit cu vam se odmah....nazalost ja ono sto cujem, procitam I vidim je daleko od te borbe...
mirza_15

#74985 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

channel10 wrote: 15/01/2023 21:27
mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:19

Kakav bolan odgovor? Kažeš izajaaaaa, izdajaaaaaa. Čovjek te pita šta je to tačno izdaja, molim te navedi, to odgovoriš sa par pitanja? WTF? Ja iz svega toga vidim da ti pojma nemaš šta su izdali, ali znaš da su izdali :mrgreen:

A šta je potpisano si do sada moga pročitati. Možeš i sada za 10 minuta pronaći i pročitati pa se vratiti ovamo da nam napišeš šta je to tačno od potpisanog izdaja.
Izdaja su tamo neke njive i nije bitno cije su. Nesto slicno onom zakonu o prebivalistu. Izdaja su izjednacavanje 1.Marta i genocidnog praznika.

Dvije nespretne izjave su tebi dokaz izdaje? Fakat? Jesi li vidio kontekst te izjave? Jesi li vidio šta Nikšić fakat kaže za državni imovinu? Ona rečenica o njivama ti dokaz?

Dino nije izjednačio ta dva praznika. Izjednačio je reakcije sa jedne i druge strane i rekao da nam to u ovom trenutku ne treba. Istina je da mu je izjava za zatvora i da nije smio staviti ta praznika u istu rečenicu pogotovo kada zna kako će takvi kao ti da to zaspinuju. Ali ni u jednom trenutku nije izjednačio ta dva praznika. Govorio je o reakcijama na jedan i drugi.

Miletić pričao o izdaji, ali ostaje dio osmorke? Fakat vjeruješ u to? Miletić je tvrdio pazar za petog u DN. Ako ima nešto u samom dokumentu o kojem je on uglavnom pričao molim te da to navedeš ovdje. Na kraju, kako to da Miletić pristaje da sam bude izdajnik ako je izdaja ono što je navodio? Malo nelogično zar ne?

Semir i Ogrešević nemaju interes na državnom nivou i imaju tek jednu ruku. Ne žele da trpe udare i kritike, gube glasače zbog žestokog pritiska SDA medijske mašinerije. Zato su se elegantno izvukli i tvrde pazar za ministarstvo energetike i rudarstva s jedne, i ministarstvo privrede s druge strane. I pored toga ti Semir kaže da je NATO put npr. u dokumentu. Prččitaj dokument. Ako ne nađeš taj dio koji Semir spominje ja ću ti ga podijeliti.

Dakle, ništa od ovoga što si ti naveo nije nikakav dokaz neke izdaje. Nisi naveo ništa šta će se uraditi na štetu Države. Baš ništa. Naveo si dvije nesretne/nespretne/glupe izjave (prva je čak istrguta iz konteksta) i protest tri člana osmorke jer su nezadovoljni svojim statusom. Pri tome, jedan ostaje dio priče na državnom, a svi ostaju dio priče na federalnom nivou. A pričali o izdaji i to je tebi argument? Stvarno? Pričali o izdaji i odtali zajedno sa izdajnicima da i oni budu izdajnici? Fakat? Daj ba nešto ozbiljnije.
sajber87

#74986 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Osmi Socrates wrote: 15/01/2023 21:21
sajber87 wrote: 15/01/2023 21:14

Narod se vodi, a ne pita puno za sve i svasta, sta znaci puls naroda kojem medijskim manipulacijama i lazima ako zelis mozes prodati sta god hoces.
Pa i ovo je medij. I tu se može prodavati šta hoćeš i može se manipulirati.

Narod ne možeš voditi dok ga ne izmanipuliraš, s tim da manipulacija nije neophodno negativna pojava, nego je jednostavno neizbježna.

Politika ne bi postojala da nema manipulacije. A da nema politike, kako bi mi uopšte rješavali nesuglasice među sobom?

Počesto i individualac sam sebe podvrgava manipulaciji jer drugačije ne zna.
Postoji laz i istina, opasno je sve izjednacavati, nazalost moc medija u sadasnjem svijetu najbolje su shvatili najgori medju nama gdje masovnom produkcijom lazi manupulisu masama
Osmi Socrates

#74987 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Osmi Socrates »

Pa eto objasni ovim dvjema zavađenim stranama šta je istina a šta laž.

Obje strane vjeruju da pričaju istinu. Nekad im je to čak i tačno. Manipulacija istinom je zapravo najopasnija "umjetnost" politike.

Banalan primjer; Ako SDA kaže da je za njih glasalo najviše Bošnjaka, oni ne lažu. Sasvim druga stvar je što je to samo 17% Bošnjaka. Oni, tehnički govoreći, nisu slagali.
channel10

#74988 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by channel10 »

mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:47
channel10 wrote: 15/01/2023 21:27

Dvije nespretne izjave su tebi dokaz izdaje? Fakat? Jesi li vidio kontekst te izjave? Jesi li vidio šta Nikšić fakat kaže za državni imovinu? Ona rečenica o njivama ti dokaz?

Dino nije izjednačio ta dva praznika. Izjednačio je reakcije sa jedne i druge strane i rekao da nam to u ovom trenutku ne treba. Istina je da mu je izjava za zatvora i da nije smio staviti ta praznika u istu rečenicu pogotovo kada zna kako će takvi kao ti da to zaspinuju. Ali ni u jednom trenutku nije izjednačio ta dva praznika. Govorio je o reakcijama na jedan i drugi.

Miletić pričao o izdaji, ali ostaje dio osmorke? Fakat vjeruješ u to? Miletić je tvrdio pazar za petog u DN. Ako ima nešto u samom dokumentu o kojem je on uglavnom pričao molim te da to navedeš ovdje. Na kraju, kako to da Miletić pristaje da sam bude izdajnik ako je izdaja ono što je navodio? Malo nelogično zar ne?

Semir i Ogrešević nemaju interes na državnom nivou i imaju tek jednu ruku. Ne žele da trpe udare i kritike, gube glasače zbog žestokog pritiska SDA medijske mašinerije. Zato su se elegantno izvukli i tvrde pazar za ministarstvo energetike i rudarstva s jedne, i ministarstvo privrede s druge strane. I pored toga ti Semir kaže da je NATO put npr. u dokumentu. Prččitaj dokument. Ako ne nađeš taj dio koji Semir spominje ja ću ti ga podijeliti.

Dakle, ništa od ovoga što si ti naveo nije nikakav dokaz neke izdaje. Nisi naveo ništa šta će se uraditi na štetu Države. Baš ništa. Naveo si dvije nesretne/nespretne/glupe izjave (prva je čak istrguta iz konteksta) i protest tri člana osmorke jer su nezadovoljni svojim statusom. Pri tome, jedan ostaje dio priče na državnom, a svi ostaju dio priče na federalnom nivou. A pričali o izdaji i to je tebi argument? Stvarno? Pričali o izdaji i odtali zajedno sa izdajnicima da i oni budu izdajnici? Fakat? Daj ba nešto ozbiljnije.
O cemu ti pricas?

Ili piskis ili kakis. Ne ide oboje.

Miletic? Dokument?

Naravno da nema nista jer im je Dodik izbacio iz sporazuma ono sto su Miletic i drugi ubacili dan ranije.

Nema tu nikakve izdaje ni problema. To su sve legitimni potezi trojke dok urinira po ostatku gang-a. A Miletic je rekao da nece glasati za osudjene pa da i to vidimo.
mirza_15

#74989 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

channel10 wrote: 15/01/2023 21:55
mirza_15 wrote: 15/01/2023 21:47

O cemu ti pricas?

Ili piskis ili kakis. Ne ide oboje.

Miletic? Dokument?

Naravno da nema nista jer im je Dodik izbacio iz sporazuma ono sto su Miletic i drugi ubacili dan ranije.

Nema tu nikakve izdaje ni problema. To su sve legitmni potezi trojke dok urinira po ostatku gang-a. A Miletic he rekao da nece glasati za osudjene pa da i to vidimo.
Ja fakat mislio ti imaš nešto konkretno o izdaji države, a ti o dvije rečenice i odnosima unutar osmorke. Boga mi, koliko galamiš izdajaaaa, izdajaaa, ja pomislio nešto konkretno imaš. A ti nikako da to nešto izneseš. Znači samo imaš osjećaj za filing da će neko nešto izdati? U stvari ne neko nego svi iz osmorke. Neozbiljan si. Kako čovjek da te poslije svega ovoga ozbiljno shvati?
hatemondays

#74990 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

Student_u_Ostavci wrote: 15/01/2023 21:15 Ovu temu treba preimenovati u 'Botovi osmorke u borbi za televizor'.
Prica se u mahali imace slobodan ulaz na termin kad se skupe na fuci. Takodje bice i klizanje zimi ako sta ne zajebu. Oni satovi iz Dubajia ce se davati najvjernijima da pronosaju (one night only, skupa roba) na kakvom vaznom dogadjaju svadba itd. da instagram vidi kao se jede kavijar a cugaju dzini. Usput imace dzaba frizuru kod frizerke jednom godisnje a voznja tramvajem bice besplatne za uzorne navijace.
I ovaj sto pominje kongres, ko da je zacet (gluho bilo na istom) valja doci do kongresa oko moje, valja imati kriticnu masu pa doci do tog dogadja a ne kriti se po bosanskim supama i jazbinama i sanjati majcicu Serbiu.
tramvajtrojka

#74991 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

hatemondays wrote: 15/01/2023 22:09
Student_u_Ostavci wrote: 15/01/2023 21:15 Ovu temu treba preimenovati u 'Botovi osmorke u borbi za televizor'.
Prica se u mahali imace slobodan ulaz na termin kad se skupe na fuci. Takodje bice i klizanje zimi ako sta ne zajebu. Oni satovi iz Dubajia ce se davati najvjernijima da pronosaju (one night only, skupa roba) na kakvom vaznom dogadjaju svadba itd. da instagram vidi kao se jede kavijar a cugaju dzini. Usput imace dzaba frizuru kod frizerke jednom godisnje a voznja tramvajem bice besplatne za uzorne navijace.
I ovaj sto pominje kongres, ko da je zacet (gluho bilo na istom) valja doci do kongresa oko moje, valja imati kriticnu masu pa doci do tog dogadja a ne kriti se po bosanskim supama i jazbinama i sanjati majcicu Serbiu.
Image

svaka ti cast jedini koji je uspio zeznuti Naila :mrgreen: :mrgreen: da kaze nesto a da ga niko ziv ne skonta sta je htio reci :lol:
512MB

#74992 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by 512MB »

Bome je Kifla na hercegbosna forumu popularan, dođe im nešto kao heroj, mesija :D
Student_u_Ostavci

#74993 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

tramvajtrojka wrote: 15/01/2023 22:21
hatemondays wrote: 15/01/2023 22:09
Image

svaka ti cast jedini koji je uspio zeznuti Naila :mrgreen: :mrgreen: da kaze nesto a da ga niko ziv ne skonta sta je htio reci :lol:
Jel možeš slikati sat da vidim kakav je?
A_A_AKCIJA

#74994 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

JohnnyS wrote: 15/01/2023 21:03
palermo wrote: 15/01/2023 20:53

ne postoji......ima ovdje mnogo ljudi, uslovno govoreći na obje strane, koji ne jedu sednviče, ali da ih ima koji jedu...to nije upitno.
Ma ne vjerujem, isto kao što ne vjerujem recimo bi da Salika plaća iranska ambasada za njegovo citiranje njemačkih filozofa, engleskih muzičara i knjige generala Halilovića.
Koliki je realno utjecaj našeg foruma na išta u stvarnom životu? Čije tipkanje ovdje može napraviti značajnu razliku na izborima? Mislim da svi manje više pišu iz nekih uvjerenja, svakako da ima stranačkih ljudi, ali ne vjerujem da su poslani ovdje muhaem da agitiraju
Pa, svega ima na forumu.
A Salik sigurno nije bio plaćenik.

Od savjetnika članova Predsjedništva, novinara, viđenijih NGO-ovaca, do botova.

Nažalost ima i bolesnih, povrijeđenih, onih sa kojima ne možeš pričati od ega, jer ne mogu prihvatiti da nisu upravu.

Ja nemam problem razmijeniti mišljenja sa svima, dok ne naiđem na lažove. Ako par puta prođemo kroz isti ciklus i ti i dalje guslaš isto, a postoje dokazi da nisi upravu, onda ili si jako glup, ili lažeš po zadatku.

Malo prelistaš njihove profile i sve ti bude jasno.

Forum sigurno formira javno mišljenje. U kojoj mjeri? Mislim da je raspon ogroman. Ukrajinu je u svakom momentu znalo pratiti hiljadu ljudi.

Da nije posjećen, ne bi bio komercijalan, ne bi imao moderaciju...
A_A_AKCIJA

#74995 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

channel10 wrote: 15/01/2023 21:27 Izdaja su tamo neke njive
Ne, izdaja je uništavanje revizije presude protiv Srbije.
Sve dokumentirano crno na bijelo.

Ovo što ti spominješ su jadni i jeftini spinovi, izjave protumačene po ćeifu SDA propagandista pa pomnožene sa sto.
A_A_AKCIJA

#74996 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

tramvajtrojka wrote: 15/01/2023 21:30 Vidi se to i po ovom forumu uticaj tog narativa pa imamo borbu protiv hambasada, krsta i nekog uzdizanja bosnjackog nacionalizma kao vida borbe protiv politickih oponenata .

I da li ti mislis da je normalno da se poziva nekoga na udaranja, ubijanja , protjerivanja , sve jer je ta osoba politicki oponent pa imamo osobu koja je zaustavljena u zadnji cas da ne ubije Fortu nedavno , jednom ce se ta granica preci i to ce biti nas pocetak kraja
Ako ćemo pošteno, ovo je jedna od najvećih izdaja od rata na ovamo.

Pogaziti našu borbu za multikulturalnost, kosmopolitsko društvo, građansku državu, da bi se najjeftinijim nacionalizmom čuvalo dupe Bakiru i Fadilu?

Ima li vas tu da se trznete?
palermo

#74997 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 15/01/2023 22:48
tramvajtrojka wrote: 15/01/2023 21:30 Vidi se to i po ovom forumu uticaj tog narativa pa imamo borbu protiv hambasada, krsta i nekog uzdizanja bosnjackog nacionalizma kao vida borbe protiv politickih oponenata .

Pogaziti našu borbu za multikulturalnost, kosmopolitsko društvo, građansku državu, da bi se najjeftinijim nacionalizmom čuvalo dupe Bakiru i Fadilu?

????????'
A_A_AKCIJA

#74998 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 15/01/2023 21:38 Prikljucit cu vam se odmah....nazalost ja ono sto cujem, procitam I vidim je daleko od te borbe...
Halali što te peglam glupostima kao što su činjenice, ali haj mi kopiraj odnekle bilo šta što te sikira, pa da prođemo?

Znam da je bilo milion puta, ali možemo vala još koji.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#74999 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by teskeredzic_22 »

A_A_AKCIJA wrote: 15/01/2023 22:52
palermo wrote: 15/01/2023 21:38 Prikljucit cu vam se odmah....nazalost ja ono sto cujem, procitam I vidim je daleko od te borbe...
Halali što te peglam glupostima kao što su činjenice, ali haj mi kopiraj odnekle bilo šta što te sikira, pa da prođemo?

Znam da je bilo milion puta, ali možemo vala još koji.
(Duše ti probaj saznati kad je Kongres pošto imaš strpljenja a ja nemam strpljenja ali me zanima termin Kongresa :mrgreen: ?)

Živio :thumbup:
A_A_AKCIJA

#75000 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 15/01/2023 22:49
A_A_AKCIJA wrote: 15/01/2023 22:48

????????'
Na ove bljuvotine o krstašima, hambsadama, ubijanju nipovaca, mitraljezima, zlom zapadu, vlasima, gavrama, balijama, četnicima...

Ne piše ih neki anonimus, nego osoba koja ruča sa Fadilom i Bakirom, za koju se zna da je bila uključena u afere sa obavještajnim službama.

Ako su vam senzori za retoriku tako oštri, garant ste pali sa stolice pa ne stignete napisati u vezi ovoga.
Locked