Pa ko je poceo stvarati atmosferu linca po internetu? Botovi po nalogu uprave, kojoj treba zrtveno jare, ko zna koje po redu.Radio Sarajevo wrote:I moj post prvi na 3000. stranici.
Šalu na stranu, ovo je stvarno dno dna šta smo dočekali, da nam policija mora štititi igrače.
To nije plava familija, to je hrpa debila koji prijete igračima i koje treba sve pozatvarati.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#74976 Re: FK Željezničar
- Kinaski
#74977 Re: FK Željezničar
Sta je sad ni Oda ne valja, dajte Osima ?
I Osima cete isto tako smjenjivati, traziti Sablju
I Osima cete isto tako smjenjivati, traziti Sablju
-
detroit-mercy
#74978 Re: FK Željezničar
A inace svi ti sto prijete su tako ostvareni u svojim zivotima i zanimanjimaRadio Sarajevo wrote:I moj post prvi na 3000. stranici.
Šalu na stranu, ovo je stvarno dno dna šta smo dočekali, da nam policija mora štititi igrače.
To nije plava familija, to je hrpa debila koji prijete igračima i koje treba sve pozatvarati.
Neki ljudi stvarno uzimaju fudbal previse ozbiljno
-
salle_eh1986
#74979 Re: FK Željezničar
a koje je drugo rješenje od prijetnji onima koji 1.namjerni igraju loše kad im je tako ćeif, 2.igraju samo za sebe, 3.kad izgubr od goška zaboli ih lijevo mu-do za tim, kad izgube od zvijezde onda desno
samo me zanima...
samo me zanima...
- Raigor Stonehoof
#74980 Re: FK Željezničar
ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacijasalle_eh1986 wrote:a koje je drugo rješenje od prijetnji onima koji 1.namjerni igraju loše kad im je tako ćeif, 2.igraju samo za sebe, 3.kad izgubr od goška zaboli ih lijevo mu-do za tim, kad izgube od zvijezde onda desno
samo me zanima...
rješenje je da nije njihov posao da to rješavaju. ima u klubovima ko je zadužen za to.
navijači imaju dvije opcije, da dolaze na utakmice, ili da ne dolaze. za te prijetnje zaslužuju da ih se dobro napendreči i strpa u zatvor.
-
salle_eh1986
#74981 Re: FK Željezničar
složio bih se sa tim, no opet ovo nije privatni klub pa da navijači biraju ili/iliRaigor Stonehoof wrote:ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacijasalle_eh1986 wrote:a koje je drugo rješenje od prijetnji onima koji 1.namjerni igraju loše kad im je tako ćeif, 2.igraju samo za sebe, 3.kad izgubr od goška zaboli ih lijevo mu-do za tim, kad izgube od zvijezde onda desno
samo me zanima...
rješenje je da nije njihov posao da to rješavaju. ima u klubovima ko je zadužen za to.
navijači imaju dvije opcije, da dolaze na utakmice, ili da ne dolaze. za te prijetnje zaslužuju da ih se dobro napendreči i strpa u zatvor.
ovo je klub svih nas, a sad je ovo zaista prešlo sve granice...i to ne kod svih igrača već samo par njih
- Radio Sarajevo
#74982 Re: FK Željezničar
Prijetiti igračima je zadnja opcija jer apsolutno nije tačno da se oni ne trude.salle_eh1986 wrote:složio bih se sa tim, no opet ovo nije privatni klub pa da navijači biraju ili/iliRaigor Stonehoof wrote:ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacija
ovo je klub svih nas, a sad je ovo zaista prešlo sve granice...i to ne kod svih igrača već samo par njih
Igrači igraju koliko mogu, a nisu oni krivi za glupe suspenzije koje nikome nisu jasne, za nelogične izmjene, za konstantno šaltanje ekipe itd.
Igraču se može zaprijetiti kad pokaže srednji prst navijačima, kao što je to uradio Pavlović, ali naši igrači sve vrijeme daju sve od sebe, i nisu ni 1% krivi za krizu.
Postoje drugi načini borbe u Klubu, preko Skupštine, medija, itd., ali prijetnje igračima su zadnje što bismo trebali raditi.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#74983 Re: FK Željezničar
Nema niko pravo prijetiti ili ne daj Bože nekoga fizički napadne, da je ne znam kakva situacija u klubu.
Samo još treba da se desi da igrači dobijaju besplatne papire da idu jer se boje za sigurnost.
Samo još treba da se desi da igrači dobijaju besplatne papire da idu jer se boje za sigurnost.
- ultima_palabra
#74984 Re: FK Željezničar
A ko odlucuje koji su to koji su presli sve granice? Internet brigada? Pa onda imamo dvojicu sluzbeno i dvojicu nesluzbeno suspendovanih, i nijednog seniora na klupi u derbiju...salle_eh1986 wrote:
složio bih se sa tim, no opet ovo nije privatni klub pa da navijači biraju ili/ili
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#74985 Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem ali se slazem sa tobom 100%Raigor Stonehoof wrote:ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacijasalle_eh1986 wrote:a koje je drugo rješenje od prijetnji onima koji 1.namjerni igraju loše kad im je tako ćeif, 2.igraju samo za sebe, 3.kad izgubr od goška zaboli ih lijevo mu-do za tim, kad izgube od zvijezde onda desno
samo me zanima...
- hrasno38
#74986 Re: FK Željezničar
Nije tacno da je to klub svih nas nego udrzuzenja gradjana....ali samo radi pravnih zajebancija a inace to je kasicna firma kao i svaka druga jer se u njoj vrte ogromni novci i najmanji dio tih novaca dolazi od navijaca.salle_eh1986 wrote:složio bih se sa tim, no opet ovo nije privatni klub pa da navijači biraju ili/iliRaigor Stonehoof wrote:ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacijasalle_eh1986 wrote:a koje je drugo rješenje od prijetnji onima koji 1.namjerni igraju loše kad im je tako ćeif, 2.igraju samo za sebe, 3.kad izgubr od goška zaboli ih lijevo mu-do za tim, kad izgube od zvijezde onda desno
samo me zanima...
- hrasno38
#74987 Re: FK Željezničar
Upravo tako niti oni sastavljaju ekipu, niti oni suspendiraju svoje kolege, niti oni prave nelogicne i nenormalne rokade i ja zaista nisam vidio niti jednog od njih da se ne trudi.Radio Sarajevo wrote:Prijetiti igračima je zadnja opcija jer apsolutno nije tačno da se oni ne trude.salle_eh1986 wrote:složio bih se sa tim, no opet ovo nije privatni klub pa da navijači biraju ili/iliRaigor Stonehoof wrote:ako se smijem uključiti, jer i mi smo imali sličnih situacija
Igrači igraju koliko mogu, a nisu oni krivi za glupe suspenzije koje nikome nisu jasne, za nelogične izmjene, za konstantno šaltanje ekipe itd.
Igraču se može zaprijetiti kad pokaže srednji prst navijačima, kao što je to uradio Pavlović, ali naši igrači sve vrijeme daju sve od sebe, i nisu ni 1% krivi za krizu.
Postoje drugi načini borbe u Klubu, preko Skupštine, medija, itd., ali prijetnje igračima su zadnje što bismo trebali raditi.
- Šibicar
#74988 Re: FK Željezničar
Da ponovim,najveca navijacka ubleha je da se igraci nisu trudili,posebno sto se to uvijek govori poslije poraza,ali poslije svakog poraza bukvalno,evo npr. protiv Zvijezde smo izgubili u 95. minuti i ide prica,vuku se,ne trude se,a da je usla neka nasa ranije i da smo dobili,niko to ne bi ni spomenuo,nego ono standardno,igru brisi bodove pisi ili protivnik se povukao ali momci su se trudili i na kraju pobijedili,tesko igramo protiv bunkera...itd Eto hajde recite,koji se igrac od pocetka sezone nije trudio,trcao i igrao koliko zna? Druga je stvar sto su strasljivi i sto su neznalice,daj prvom do sebe,nemoj da ja nesto userem....
Jebote,pusili kurac Jovanu na pocetku sezone da produzi,jos satro klub preuzeo da se brine o njegovoj buducoj karijeri,dakle nikakav menadzer,i odjednom Jovan kolovodja nekakvog imaginarnog bojkota,pokrenutog zbog sopstvene nemoci na terenu sa vec svima dobro poznatog mjesta,Vedran nas vadio milion puta i oduzese mu traku i nabise je liku koji je 15 dana u klubu,a hoce neku slogu i drugarstvo u ekipi,nekakve pateticne plave porodice i ostale picke materine koje su ovi izmislili,Bogicevica nikad nisu ni trebali vratiti ako cemo iskreno,ali to je upravi na obraz.
Svi moguci i nemoguci krivci su isprani u milion voda,od Zuje i Violine preko Amara do navijaca,igraca,trenera,bojkota,portala,novinara,sudija,saveza,pehova,masona,vanzemaljaca....itd,samo je ostao neko ko nikad nikome nije polagao racune i ko je ocito bezgresan u klubu,i nikad ni za sta ne moze biti kriv,moze biti samo hvaljen i velican do iznemoglosti....mozda da se i on,zajedno sa svojim saradnicima,pogleda u ogledalo i zapita se,ima li bar malo i moje krivice u ovom opstem rasulu ekipe....mozda....
Mada,ipak ga razumijem donekle,jer kako je uopste moguce da je najmodernija tehnologija proceduralnog dovodjenja pojacanja mogla zakazati,kako je moguce prevariti pisani trag svakog moguceg pregovaranja,pa i onog neformalnog,pa zar je moguce da raja toliko nezadovoljna uprkos cinjenici da cemo sad na zimu dovesti prava pojacanja kad zgrnemo lovu od najavljenih raskida?!
Miske,Miske...seen-unseen.....
Jebote,pusili kurac Jovanu na pocetku sezone da produzi,jos satro klub preuzeo da se brine o njegovoj buducoj karijeri,dakle nikakav menadzer,i odjednom Jovan kolovodja nekakvog imaginarnog bojkota,pokrenutog zbog sopstvene nemoci na terenu sa vec svima dobro poznatog mjesta,Vedran nas vadio milion puta i oduzese mu traku i nabise je liku koji je 15 dana u klubu,a hoce neku slogu i drugarstvo u ekipi,nekakve pateticne plave porodice i ostale picke materine koje su ovi izmislili,Bogicevica nikad nisu ni trebali vratiti ako cemo iskreno,ali to je upravi na obraz.
Svi moguci i nemoguci krivci su isprani u milion voda,od Zuje i Violine preko Amara do navijaca,igraca,trenera,bojkota,portala,novinara,sudija,saveza,pehova,masona,vanzemaljaca....itd,samo je ostao neko ko nikad nikome nije polagao racune i ko je ocito bezgresan u klubu,i nikad ni za sta ne moze biti kriv,moze biti samo hvaljen i velican do iznemoglosti....mozda da se i on,zajedno sa svojim saradnicima,pogleda u ogledalo i zapita se,ima li bar malo i moje krivice u ovom opstem rasulu ekipe....mozda....
Mada,ipak ga razumijem donekle,jer kako je uopste moguce da je najmodernija tehnologija proceduralnog dovodjenja pojacanja mogla zakazati,kako je moguce prevariti pisani trag svakog moguceg pregovaranja,pa i onog neformalnog,pa zar je moguce da raja toliko nezadovoljna uprkos cinjenici da cemo sad na zimu dovesti prava pojacanja kad zgrnemo lovu od najavljenih raskida?!
Miske,Miske...seen-unseen.....
- ultima_palabra
#74989 Re: FK Željezničar
Ma ista igra je jos od Ferencvarosa, samo ove sezone vise nemas individualaca koji sami mogu odluciti utakmicu... jos malo sreca okrenula ledja i imas to sto imas.
- hrasno38
-
Alfa_i_Omega
#74991 Re: FK Željezničar
Uprava dala mandate na raspolaganje!
Na lobotomiji.
Ne damo na upravu!
Na lobotomiji.
Ne damo na upravu!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#74992 Re: FK Željezničar
Rezultatu ankete i Sadam bi im pozavidio 
- hrasno38
#74993 Re: FK Željezničar
Na kraju ce svi dati ostavke iz uprave, pola igraca ce biti odstranjeno i otjerano a samo ce veliki Odovic ostati kao"ni kriv ni duzan"Alfa_i_Omega wrote:Uprava dala mandate na raspolaganje!
Na lobotomiji.
![]()
Ne damo na upravu!
- hrasno38
#74994 Re: FK Željezničar
Last edited by hrasno38 on 05/11/2018 23:05, edited 1 time in total.
-
Alfa_i_Omega
#74995 Re: FK Željezničar
Ko ce ba dat ostavku? U sta ti druze tolike godine potrosi, covjek poklopio sve zivo. Birao clanove skupstine, uo, nadzornog odbora. Da podnese ostavku sada kada moze raditi sta god pozeli?
Moze al ovako, na lobotomiji.
- hrasno38
#74996 Re: FK Željezničar
To sam napisao vise figurativno da ce na kraju biti krivi svi...pa i navijaci....samo Odovic nece a on je najvise krivAlfa_i_Omega wrote:Ko ce ba dat ostavku? U sta ti druze tolike godine potrosi, covjek poklopio sve zivo. Birao clanove skupstine, uo, nadzornog odbora. Da podnese ostavku sada kada moze raditi sta god pozeli?
-
Alfa_i_Omega
#74997 Re: FK Željezničar
Zar nije Cenan bio bolestan pa je zato napustio klub? Za divno cudo, lagali nas botovi Misketovi.hrasno38 wrote:http://sportske.ba/bivsi-sportski-direk ... te-puteve/
puno puno ovdje stvari je tacno
- hrasno38
#74998 Re: FK Željezničar
Pa onako gledajuci ga bas i nisam siguran da je zdrav.Alfa_i_Omega wrote:Zar nije Cenan bio bolestan pa je zato napustio klub? Za divno cudo, lagali nas botovi Misketovi.hrasno38 wrote:http://sportske.ba/bivsi-sportski-direk ... te-puteve/
puno puno ovdje stvari je tacno
-
CotSuljakovic
#74999 Re: FK Željezničar
Oni koji pisu protiv velikog gospodina Senada Misimovica su najveci neprijatelji kluba.
-
FreakyStyley
#75000 Re: FK Željezničar
Ma nije ba laz za bolest.