Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Niko ne rece hoce li se moci aplikacija eona instalisati na neki android box i tako koristiti kao box/resiver za drugi tv da se ne bi placala renta drugog boxa?
Kralj Tvrtko I. wrote:Na koji naćin mogu svi isprobati EON na tvu?
Ako imaš Smart TV, onda instalacijom EON Smart TV aplikacije, ili instalacijom standardne EON Android aplikacije (ali ti je za nju potreban miš), a možeš probati i putem browser-a na adresi https://www.eon.tv.
Crni vraže
Ako budes htio uslikaj postavke tvoje na eon boxu. Zanima me kako si ti podesio box i na koji nacin, sta si instalirao od aplikacija i tako to.
Posalji mi slike u pp kad zavrsis to ako mozes naravno.
Hvala unaprijed.
duffy_duck wrote:Crni vraže
Ako budes htio uslikaj postavke tvoje na eon boxu. Zanima me kako si ti podesio box i na koji nacin, sta si instalirao od aplikacija i tako to.
Hvala unaprijed.
Snimio sam ti postavke, evo upravo se uploaduje video na YouTube, pa ću ti postaviti ovdje javno, kad završi upload.
duffy_duck wrote:Crni vraže
Hvala unaprijed.
Snimio sam ti postavke, evo upravo se uploaduje video na YouTube, pa ću ti postaviti ovdje javno, kad završi upload.
Hvala puno. Ne znam samo zbog cega meni nece Cast aplikacija.
duffy_duck wrote:
Meni nece samo moze ona opcija Miracest.
Nažalost ne može Miracast, to nije ta opcija, moraš imati Google Cast opciju na mobitelu, da bi ti se mogao raditi casting sadržaja sa mobitela na box.
duffy_duck wrote:
Meni nece samo moze ona opcija Miracest.
Nažalost ne može Miracast, to nije ta opcija, moraš imati Google Cast opciju na mobitelu, da bi ti se mogao raditi casting sadržaja sa mobitela na box.
Znam za to. Instaliram ja opciju i sve ali opet nece da poveze.
A pomocu Miracest mogu gledati nesto to je identicna opcija kao i ova Google Cast.
duffy_duck wrote:Zbog cega na ovom eon boxu kada zabiljezis podsjetnik on stavlja svaki put . prije pocetka uvijek javlja da sljedi taj dogadaj kako iskljuciti to ?
Imaš na mom videu pod opcijom "Personalistion" opciju "Reminders" i u okviru nje štimaš vrijeme za podsjetnik.
duffy_duck wrote:Zbog cega na ovom eon boxu kada zabiljezis podsjetnik on stavlja svaki put . prije pocetka uvijek javlja da sljedi taj dogadaj kako iskljuciti to ?
Imaš na mom videu pod opcijom "Personalistion" opciju "Reminders" i u okviru nje štimaš vrijeme za podsjetnik.
Meni je namjesteno na Bosanski jezik pa zato pitam. Uglavnom namjestio sam da bude prva opcija.
Kada dogadaj pocne? I onda nece izlazit stalno? Nego samo kad pocne ?
Last edited by duffy_duck on 27/10/2018 16:22, edited 1 time in total.
duffy_duck wrote:
Meni je namjesteno na Bosanski jezik pa zato pitam. Uglavnom namjestio sam da bude prva opcija.
Kada dogadaj pocne? I onda nece izlazit stalno? Nego samo kad pocne ?