pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tvPitar sa Kariba wrote:Kad oduzmes sto vam savez "doda" nakon svake utakmice, to je tu negdje....
meni uvijek izgleda da su Pitari kolektivno otisli u Njemacku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tvPitar sa Kariba wrote:Kad oduzmes sto vam savez "doda" nakon svake utakmice, to je tu negdje....
Ma oni su ispuhali i oni to znaju.Logovan wrote:Treba. Daj da prođe još koje kolo sa desetak bodova razlike, pa da možemo reći ovo boldirano.F&N wrote:Ma Gosk vam je X2. Mora im Zrinjski jednom vratiti za Goskova pustanja. A sad Zrinjskom ne treba ni za sta. A ovima gori za opstanak. A i Zrinjski je sjeban ko foka psihicki. Tako da sve mirise na X2. i -13/ -14
Na Grbavicu stane 13 000, na Koševo 34 000.plain vanilla wrote:pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tvPitar sa Kariba wrote:Kad oduzmes sto vam savez "doda" nakon svake utakmice, to je tu negdje....
treba vam ili manji stadion ili vise navijacaTomahawk11 wrote:Na Grbavicu stane 13 000, na Koševo 34 000.plain vanilla wrote:
pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tv
Isti broj ljudi na jednom ili drugom stadionu daje različite slike.
Puna Grbavica znači poluprazno Koševo.
Zadnji put viđen kod Skake, ko zna kud je njega ovaj odveoplain vanilla wrote:
treba vam ili manji stadion ili vise navijaca
dje su vam ti Azijati?
mozda na Grbavicu?Tomahawk11 wrote:Zadnji put viđen kod Skake, ko zna kud je njega ovaj odveoplain vanilla wrote:
treba vam ili manji stadion ili vise navijaca
dje su vam ti Azijati?
Ovo kad kažeš pojedincima, upale se k'o šibica, k'o da si im ne znam šta rekao.Tomahawk11 wrote:Na Grbavicu stane 13 000, na Koševo 34 000.plain vanilla wrote:pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tvPitar sa Kariba wrote:Kad oduzmes sto vam savez "doda" nakon svake utakmice, to je tu negdje....
zato vi napravite manji stadion od Grbavice, nek crknu dusmaniLogovan wrote:Ovo kad kažeš pojedincima, upale se k'o šibica, k'o da si im ne znam šta rekao.Tomahawk11 wrote:Na Grbavicu stane 13 000, na Koševo 34 000.plain vanilla wrote:
pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tv
plain vanilla wrote: zato vi napravite manji stadion od Grbavice, nek crknu dusmani
Dušmani mi mogu reći da se ove sezone samo posjete mogu i uhvatit, ali nije tačno da imamo isti broj navijača. Bez obzira na kapacitet stadiona. Koševo izgleda sasvim solidno kad je tu 10.000 ljudi. Eh sad što vam je to tako, vaš problem. Nije ni kod nas svaku tekmu 12 hiljada ljudi, ali je, šta god kažete, činjenica da vas je malo na tribinama u sezoni kada igrate dobro i idete prema tituli.Tomahawk11 wrote:Na Grbavicu stane 13 000, na Koševo 34 000.plain vanilla wrote:pa nije im puno veca posjeta koliko to izgleda na tvPitar sa Kariba wrote:Kad oduzmes sto vam savez "doda" nakon svake utakmice, to je tu negdje....
Pa nije, bar ove sezone, a eto izašlo se sa brojkama.JoeyTribbiani wrote:
Dušmani mi mogu reći da se ove sezone samo posjete mogu i uhvatit, ali nije tačno da imamo isti broj navijača. Bez obzira na kapacitet stadiona. Koševo izgleda sasvim solidno kad je tu 10.000 ljudi. Eh sad što vam je to tako, vaš problem. Nije ni kod nas svaku tekmu 12 hiljada ljudi, ali je, šta god kažete, činjenica da vas je malo na tribinama u sezoni kada igrate dobro i idete prema tituli.
klub biljezi najgore rezultate, 6 poraza za redom, ispali iz kupa, -20 bodova aLogovan wrote:A navijači Željezničara idu na utakmice? Prosjek 10 hiljada? 8 hiljada?