Alfa_i_Omega wrote:Raja lupa jer im se tako servira. Dodje jedan bot napise laz, polustinu, to se prihvati kao cinjenica i postane argument.
Rijetki detaljno analiziraju desavanja i razmisljaju svojom glavom
. Inace, mi na ovim prostorima imamo istoriju ponasanja kao copor i ovce, jako plodno tlo za manipulaciju i spinove.
Jedan od najjacih spinova i lazi plasiran u javnost za mene je:
Misimovic spasio klub.
To je za smijati se ili plakati. Po izboru.
Ides iz krajnosti u krajnost nemas nimalo obraza da priznas neke stvari, nego sve hoces da okrenes negativno na ovu upravu. Malo se raspitaj pa onda pisi o stvarima kojim lupetas.
Moze se reci da su spasile klub da potone jos dublje jer ova uprava je otvorila knjiga kluba, poslovne knjige i pokazala realno, stvarno stanje, probleme i dugove i uhvatila se u kostac sa time. Ova uprava da nije pocela da poravlja-sanira-renovira Grbavicu mi bi sada utakmice igrali na Otoci to je tacna cinjenica i dokazano, inspekcije koje su 2015. godine obilazile Grbavicu su rekle da stadion jedva ispunjava uslove za igranje PL BiH ali da se gleda kroz prste kao i vecini u ligi.
Da ne pisemo i ne ponavljamo kao papagaji sta su uradili u tri godine mandata za klub u totalu, iz kakvog su stanja sve digli na novi nivo da nam regija zavidi.
Kao sto si gore napisao ovo boldirano, "detaljno analiziraj i razmisljaj svojom glavom", nemoj samo da seres i kudis kada nije sve tako crno.
Klub je bio u qurcu po pitanju poslovanja, nacina poslovanja, dugovanja, poreza, nije se znalo ko pije ko placa, stadion je propada do mjere da su bile upitne domace utakmice na njemu. A ova uprava je to sve digla na novi nivo kao sto se vidi !
Zanemarujuci rezultate, tancije ne osvajanje titula, klub je redvno igrao europu i zaradio novce, osvojio se jedan trofej kupa, na strano to sve opet klub posluje pozitivno, ima para, OTPLACUJE STARE DUGOVE, a ne pravi nove ! Radi na projektima za buducost i boljitak kluba.