Bem mu misha, ne prijete im navijaci, da opet ponovim.decko_sa_kovaca wrote:Da vam nije nalica bili bi u zoni ispadanja
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#74901 Re: Premijer liga BiH
- animus
#74903 Re: Premijer liga BiH
Izvjesile fukare morbidan plakat i direktor im osudio tu poruku. Sada mu se prijeti zbog toga. To nisam ocekivao od Tuzle. Sramota. Na kraju ce Azmir jos biti i u pravu sto ih je odjebao. 
- plain vanilla
#74904 Re: Premijer liga BiH
Pa ne prijete direktoruanimus wrote:Izvjesile fukare morbidan plakat i direktor im osudio tu poruku. Sada mu se prijeti zbog toga. To nisam ocekivao od Tuzle. Sramota. Na kraju ce Azmir jos biti i u pravu sto ih je odjebao.
-
sumirprimus
#74905 Re: Premijer liga BiH
joj price, znaju pite iz vlastitog iskustva st aje u pitanju, u periodu prije tana 
- avetinja
#74906 Re: Premijer liga BiH
Šta očekivati od onih koji su napisali takvu poruku.animus wrote:Izvjesile fukare morbidan plakat i direktor im osudio tu poruku. Sada mu se prijeti zbog toga. To nisam ocekivao od Tuzle. Sramota. Na kraju ce Azmir jos biti i u pravu sto ih je odjebao.
Pohapsiti bagru i kraj priče.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#74907 Re: Premijer liga BiH
I pite i košpe, prošli smo te fazesumirprimus wrote:joj price, znaju pite iz vlastitog iskustva st aje u pitanju, u periodu prije tana
-
sumirprimus
#74908 Re: Premijer liga BiH
cuj pohapsit pa nije krivicno djelo jebte,avetinja wrote:Šta očekivati od onih koji su napisali takvu poruku.animus wrote:Izvjesile fukare morbidan plakat i direktor im osudio tu poruku. Sada mu se prijeti zbog toga. To nisam ocekivao od Tuzle. Sramota. Na kraju ce Azmir jos biti i u pravu sto ih je odjebao.
Pohapsiti bagru i kraj priče.
kad vec vuces za jezik zar nije ivica izbacen iz lige zbog namjestanja?zar niste sami vi pricali o kupovini titula?
mi smo sami sebi krivi al amarov bahati i nadmeni stav te godine, mu je donio status najomrazenijieg lika u tz.sta ces zivot ide dalje
-
LSD
#74909 Re: Premijer liga BiH
Fukare su fukare, time je valjda sve receno.
I treba što prije uvesti zakon: Ko god dirne u časnu familiju Osim, odmah 5 do 10 godina zatvora ! bez pomilovanja, podrazumjeva se.
I treba što prije uvesti zakon: Ko god dirne u časnu familiju Osim, odmah 5 do 10 godina zatvora ! bez pomilovanja, podrazumjeva se.
-
sumirprimus
#74910 Re: Premijer liga BiH
evo jbo te osimLSD wrote:Fukare su fukare, time je valjda sve receno.
stas sad?
- avetinja
#74911 Re: Premijer liga BiH
Naravno da jeste.sumirprimus wrote:cuj pohapsit pa nije krivicno djelo jebte,![]()
![]()
![]()
kad vec vuces za jezik zar nije ivica izbacen iz lige zbog namjestanja?zar niste sami vi pricali o kupovini titula?
mi smo sami sebi krivi al amarov bahati i nadmeni stav te godine, mu je donio status najomrazenijieg lika u tz.sta ces zivot ide dalje
Damiru Nikšiću, dok još nije ušao u politiku, su prijetili na Facebooku i policija im je pokucala na vrata. Rek'o bi čovjek ko će se zajebavati oko Facebook prijetnji.
To nije opravdanje za ovo što rade.
-
LSD
#74912 Re: Premijer liga BiH
Šae, haj navalisumirprimus wrote:evo jbo te osimLSD wrote:Fukare su fukare, time je valjda sve receno.
stas sad?
-
sumirprimus
#74913 Re: Premijer liga BiH
nista ajd me kazni 
-
sumirprimus
#74914 Re: Premijer liga BiH
e ako ne trolas, .avetinja wrote:Naravno da jeste.sumirprimus wrote:cuj pohapsit pa nije krivicno djelo jebte,![]()
![]()
![]()
Damiru Nikšiću, dok još nije ušao u politiku, su prijetili na Facebooku i policija im je pokucala na vrata. Rek'o bi čovjek ko će se zajebavati oko Facebook prijetnji.
To nije opravdanje za ovo što rade.
krivicno djelo parola o osimima? il se nismo razumjeli?
- avetinja
#74915 Re: Premijer liga BiH
Krivično djelo prijetnje koje su upućene igračima, treneru ili kome već.sumirprimus wrote:e ako ne trolas, .![]()
-
LSD
#74916 Re: Premijer liga BiH
Ona šaka jada krezube sirotinje koja sama sebe naziva fukarom je mogla samo tim primitivnim paraloma privuci pažnju na sebe. Nikako drugacije.
Pošto ih nema više od 30, ne znaju ni navijati, nisu kultivisani, a i grdni su onako odoka.
I sad se o njima nešto prica putem medija, oni su kao neka tema, nešto
bargu besposličarsku treba pohapsiti, što kaže Avet.
Ono nešto proziva jednog Osima
oooo jbm li ti
sve pohapsiti !
Pošto ih nema više od 30, ne znaju ni navijati, nisu kultivisani, a i grdni su onako odoka.
I sad se o njima nešto prica putem medija, oni su kao neka tema, nešto
Ono nešto proziva jednog Osima
-
sumirprimus
#74917 Re: Premijer liga BiH
ma nista to ba, nisu to navijaci.avetinja wrote:Krivično djelo prijetnje koje su upućene igračima, treneru ili kome već.sumirprimus wrote:e ako ne trolas, .![]()
to je duga prica..
al ovaj sad zajaho na valu toga da opstane i ostane, i ne preza ni od javnog blama i iznosenja vesa samo da ostane
-
sumirprimus
#74918 Re: Premijer liga BiH
ja sam fukara iz tuzle druze , ponosim se time. bar jos ne pucamo i nikog nismo ubili!LSD wrote:Ona šaka jada krezube sirotinje koja sama sebe naziva fukarom je mogla samo tim primitivnim paraloma privuci pažnju na sebe. Nikako drugacije.
I sad se o njima nešto prica putem medija, oni su kao neka tema, neštobargu besposličarsku treba pohapsiti, što kaže Avet.
Ono nešto proziva jednog Osimaoooo jbm li ti
![]()
sve pohapsiti !
koza je nas zastitni znak, cijela tuzla jednu kozu muzla.
bujrum brate. jednom valja mrijet!
-
LSD
#74919 Re: Premijer liga BiH
Ja tebe uopšte ne doživljam kao te pomenute primitivce. Bez zayebancije.sumirprimus wrote:ja sam fukara iz tuzle druze , ponosim se time. bar jos ne pucamo i nikog nismo ubili!LSD wrote:Ona šaka jada krezube sirotinje koja sama sebe naziva fukarom je mogla samo tim primitivnim paraloma privuci pažnju na sebe. Nikako drugacije.
I sad se o njima nešto prica putem medija, oni su kao neka tema, neštobargu besposličarsku treba pohapsiti, što kaže Avet.
Ono nešto proziva jednog Osimaoooo jbm li ti
![]()
sve pohapsiti !
koza je nas zastitni znak, cijela tuzla jednu kozu muzla.
bujrum brate. jednom valja mrijet!
Odmakni se od te bagre, ne treba ti njihovo društvo, natjerace te da postaneš drogeraš. Mani se.
-
sumirprimus
#74920 Re: Premijer liga BiH
ako je kokain droga ,druze onda sam i ja narkoman

-
sumirprimus
#74922 Re: Premijer liga BiH
meni droga i ne treba ubrzan sam citav zivot.
-
LSD
#74923 Re: Premijer liga BiH
Sumir nas malo trolla, al nema veze
fin je to decko.
Uopšte ne pripada onoj bagri.
- plain vanilla
#74924 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:ako je kokain droga ,druze onda sam i ja narkoman![]()
-
sumirprimus
#74925 Re: Premijer liga BiH
ccccLSD wrote:Sumir nas malo trolla, al nema vezefin je to decko.
cuj decko, amidza ti mogu bit