Kiki_Musampa wrote: ↑05/01/2021 18:23
Ima li ko da je raskinuo ugovor,a nastavio placati tv koji je uzeo na rate?
Čak i ako operater prekrši ugovor ti kao korisnik nemaš pravo raskinuti ugovor bez penala ,a da prethodno ne platiš u potpunosti kupljeni uređaj.
Cossack wrote: ↑05/01/2021 15:49
hps://ww.bhtelecom.ba/detalj.html?&tx_ssgenericrenderer_pi1[uid]=307
404
escobar__ wrote: ↑05/01/2021 16:31
Dobro izgleda novi sajt, dosta bolje od prethodnika + ubacili i Webshop.
Webshop top stvar, sve na jednom mjestu.
r_faruk wrote: ↑05/01/2021 17:10
Zna li iko kako da se ulogujem na svoj profil na bhtelecom stranici. Nestala mi opcija za sign in na ovoj novoj stranici... onaj covjeculjak u gornjem desnom uglu ne fercera. Prije sam koristio multiscreen, sada sam mislio uzeti ovu moja web tv, ali bih je gledao na telemach mrezi. Prije dva dana je bila opcija, sada ne mogu da nadjem.
Buduci da sam pretplatnik, kontam da ima neka varijanta da uzmem moja web tv. Vidim da postoji aplikacija za smart tv, kamere rade
moj.bhtelecom.ba
Moja Web TV
Hyperthalamus wrote: ↑05/01/2021 17:36
Zasto ja ne vidim tu novu stranicu ? Kod mene sve po starom
Tu je nova stranica. Još je ili u tranziciji ili su ljudi navalili na stranicu
erotica wrote: ↑05/01/2021 09:04
Ima li kakav info za novi android app multiscreen da ne pitam za android tv? Vidim zadnji update na trenutnom je bio prije godinu i po čini mi se, radi li se šta na modernizaciji i ima li multiscreen uopšte opciju za chromecast kao moja web tv?
Multiscreen može cast na chromecast.
Trenutno aktuelno je MojaWebTV
U bližoj budućnosti ili će update uraditi za multiscreen ili ga ukloniti ( moje mišljenje )
banjaluka078 wrote: ↑05/01/2021 09:53
Koliko često mijenjaju ponudu telefona? I paketa na pretplatu?
Samsung i apple dođu veoma brzo ako ne odmah. Ovo ostalo kako šta. Mislim da i Huawei uređaji redovno dolaze.
rimse666 wrote: ↑05/01/2021 10:13
Paket Moja Tv Net 1..Dal uz njega ide besplatno koristenje Moja webTV ili se nesto uplati mjesecno ili kako vec?
1KM + pdv uz mjesečni račun. Radi samo na bhT mreži
Imaš i mojaWebTV preko mobline mreže ( postpaid ili prepaid ) i preko drugih operatera i svaka ima svoj odvojen paket za aktivaciju
Moja Web TV
Almir_ wrote: ↑05/01/2021 13:58
Mene intresuje neki paket na MojaTv(Tv+Net).
Bitna je Arena i Sport klub, bitno je da sve normalno funkcionise.
Arena Sport, Eurosport i Sport Klub su u osnovnom paketu kanala i dostupni su svima
FaX700 wrote: ↑05/01/2021 14:27
Pozdrav svima,
trenutno sam korisnik Eon Premium paketa, nakon svih ovih cajki i dešavanja sa Arenom, planiram da se prebacim na Moja Tv Net 3. Može li mi neko prenijeti iskustva sa brzinom interneta, prekidima i sl. Jer mi treba stabilan internet (posao i privatne stvari).
Gračanica je u pitanju, optički kabal mi je sproveden do kuće.
Hvala unaprijed.
Optika je trenutno najbolja za telekomunikacijiske usluge. Na MojaTV Net 3 ćeš imati 300/40 internet ( imao si 300/12 ) koji je 100% pouzdan u smislu da ništa na njega ne utiče ( prenos podataka se vrši pomoću svjetla ) što znači da vjetar, kiša i elektro uređaji uopšte ne ometaju prenos podataka. Jedini način da se zajeb. optika je da se optička nit presječe ili previše savije optička nit.
TV kanali su na ovoj listi koju sam ja pisao
LISTA TV KANALA MOJATV 03.11.2020 ,a u međuvremenu su dodati zadruga live kanali i FTV je u HD ,a koji nisu prikazani na toj listi
Cijena 70.90 KM PLUS što sada ima ova akcija gdje ćeš plaćati uslug 1KM 6 mjeseci i dodatni TV STB besplatan 2 godine
https://www.bhtelecom.ba/hit-mojatv-akcija/