Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- PlusSA
#74801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Još uvijek je zakljucano.
Nije mi jasno na koji nacin se to reguliše al glupo uveliko najavili da ce svi moci koristit a još uvijek ne može.
Nadam se nekoj zvanicnoj informaciji cim prije.
Nije mi jasno na koji nacin se to reguliše al glupo uveliko najavili da ce svi moci koristit a još uvijek ne može.
Nadam se nekoj zvanicnoj informaciji cim prije.
- crnivrag
#74802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da će korištenje EON ponude van mreže biti ograničeno na do 70% kanala iz ponude, putem internet pristupa drugog operatera.
Čekamo naš Telemach da postavi zvanični cjenovnik za korisnike EON usluge, koji usluzi pristupaju sa mreže drugog operatera.
Telemach Crna Gora, korištenje EON paketa van Telemach CG mreže:

https://telemach.me/Binary/20582/Tmch_U ... -MREZE.pdf
https://telemach.me/Binary/20581/Tmch_U ... -MREZE.pdf
SBB Srbija, korištenje EON paketa van SBB mreže:

https://sbb.rs/Binary/20639/EON-Ponuda- ... 0.2018.pdf
Čekamo naš Telemach da postavi zvanični cjenovnik za korisnike EON usluge, koji usluzi pristupaju sa mreže drugog operatera.

Last edited by crnivrag on 26/10/2018 10:15, edited 1 time in total.
- Telemach
#74803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Al su ga montirali, svaka im čast. Ovo je stvarno uspjeh...shalla wrote:
Otišao skroz, izvalio se. Nema TV, nema neta
Poslušaj me, kad ti zamjene ovaj kompresioni, fiksiraj skretnicu na zid da smanjila šansu da se ovo ili slicno ponovi[/quote]
Zvao, otvorili nalog, dolaze češće ovih dana kod mene nego na posao...
Ako sutra budu isti tehničari moram s ljudima razmijeniti brojeve telefona, postajemo dobri drugovi...[/quote]
@shalla,
Imate pp.
-
kakaljin
#74804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa onda ovo nije dobro i ako ovo bude u BiH onda su slagali korisnike i nude osakacenu uslugu a naplaćuju je po punoj cijeni. Pa u ponudi imaju EON pakete bez interneta kako te pakete misle nuditi ako ih korisnik koristi osakacene.crnivrag wrote:Izgleda da će korištenje EON ponude van mreže biti ograničeno na do 70% kanala iz ponude, putem internet pristupa drugog operatera.
A jos na onom videu su rekli da ce se moci gledati sve.
Last edited by kakaljin on 26/10/2018 10:25, edited 1 time in total.
- Telemach
#74805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zux1,zux1 wrote:Telemach, da li imate u planu u vašu programsku šemu ubacivai DOKU TV -odabrao Đelo Hadžiselimović?
Po meni je to jedan odličan program s dokumentarcima, koji je zaista šteta da ga nemate u svojoj ponudi, a recimo ima ga Eronet.
Mislim da trebate uložiti napor da i taj program ubacite u svoju ponudu.
Prijedlo je zabilježen. Ukoliko nastanu izmjene, obavijestit ćemo Vas.
- PlusSA
#74806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Izgleda da će korištenje EON ponude van mreže biti ograničeno na do 70% kanala iz ponude, putem internet pristupa drugog operatera.
Znaci BHT FTV otkljucani a SK zakljucan na BH telekom mreži
Jesu se prosuli, doduše i nisu rekli da mogu svi gledati svaki kanal
- Telemach
#74807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@duffy_duck,
Ok. Izvršena je provjera navedenog. Imate 100 besplatnih minuta prema inostranstvu. Neće se fakturisati 10,00 KM dodatno.
- TheWatcher
#74808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma jasno je to meni samo ne mogu ove njihove SUPLJE PRICE kako su kreirali pakete za korisnike kada je ovo klasicna OTIMACINA od narodaaditon wrote:da bi imao sve što sada imaš, moraš uzeti najskuplji paket koji košta 73 KM. Mene su zvali neki dan da mi daju "ponudu"TheWatcher wrote:znaci treba da placam 65.90 da bi imao Sport Klub 4Ksada gledam sk u hd-u slika ko mlijeko koji ce mi kurac 4k
sada placam duo net grande family 53.90 i net mi je 80/8 (i vise nego sta mi je potrebno).ako predjem na eon full placam 12 km vise i sta ja to dobivam a sta sada nemam
vas smart box mi ne treba kao ni vase eon aplikacije.nemojte pricati da ste kreiirali pakete za korisnike jer vam je prica sranje.paketi su tako napravljeni da samo jos vise novaca izvucete od ljudi.
rek'o da vas odmah prekinem, znam da istu priču ponavljate svima, bar se s mnom nemorate zamarati. Sve mi je jasno šta nudite, ali hvala lijepo. Imam sve što mi treba i to po nižoj cijeni nego mi nudite sada (iako kad sam potpisao ugovor za ovaj paket, on je koštao 59.90). Kako god, ja se i dalje nadam samo konkurenciji jer ovo divljanje neće prestati..svi ovi paketi će da poskupe u narednoj godini, ja bar imam priliku da bez ikakvih penala sve odjavim onaj dan kad opet pokušaju neku malverzaciju s cijenama.
- Telemach
#74809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@dzipalo;dzipalo wrote:Ako ti je istekao ugovor mislim da ce oni tebe kontaktirati da te pokusaju nagovoriti na novi. Ja sam njih kontaktirao i nisam uspio nista dogovoriti, bas sam razocaran ali mislim da je do call agenta koji ne zna sta mi smije ponuditi a sta ne.PS4 Share wrote:isplatili se cekati poziv telemach onih ccall agenata pa pokusati kakvu pogodnost još dogovoriti?![]()
je li ko šta uspio dobiti mimo paketa?
Imam Trio Grande Family koji placam 53KM i imam ugovor do Januara 2019, htio EON DUO FULL koji kosta 58KM kazu to je prelazak na manji paket ne mozemo vam dati nikakve pogodnosti, sacekajte da vam istekne ugovor. Pih, razocarenje pravo a mislim da je uzrokovano losim call agentom, jer prosli put kad su me nazvali sa ponudom sa mnom je pricao neki momak koji je kombinirao stvari 'u letu' kao da je on vlasnik i vidi se da covjek zna sta smije a sta ne smije ponuditi. Ovaj put me nazvala djevojka koja izgleda ima napisano sta smije ponuditi i to je to.
Da su mi ponudili EON DUO FULL samo po istoj cijeni po kojoj sad koristim TGF pristao bih a mislim da bi oni bili na dobitku, ali eto na kraju ostade na tom 'cekajte da vam istekne ugovor'. Haj dobro, kad istekne onda idemo bez ugovora vjerovatno i sa manjim paketom, pa nek dobijem manje ali ce i oni dobiti manje para.
U pitanju je nova ponuda i operater Vam je dao ispravne informacije jer prelazite sa paketa više cjenovne kategorije na niži.
- shalla
#74810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zvao, otvorili nalog, dolaze češće ovih dana kod mene nego na posao...Telemach wrote:Al su ga montirali, svaka im čast. Ovo je stvarno uspjeh...shalla wrote:
Otišao skroz, izvalio se. Nema TV, nema neta
Poslušaj me, kad ti zamjene ovaj kompresioni, fiksiraj skretnicu na zid da smanjila šansu da se ovo ili slicno ponovi
Ako sutra budu isti tehničari moram s ljudima razmijeniti brojeve telefona, postajemo dobri drugovi...[/quote]
@shalla,
Imate pp.[/quote]
Vidio sam, hvala, nadam se skorom dolasku kolega, 3G u kući mi je ravan 0,5G
- Telemach
#74811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@samirsga;samirsga wrote:Hvala na info. Samo pojasnite zadnju rečenicu, iste zadržavam do isteka novog ugovora ili? Niste ništa odgovorili na drugo pitanje u vezi gledanja kanala na drugoj mreži. LpTelemach wrote:@samirsga,samirsga wrote:Pozdrav svima. Ako može malo pojašnjenje vezano za aktuelne teme. Pretplatnik sam Trio Grande paketa sa važećim ugovorom do januara 2019. Ako bih se sada odlučio i potpisao ugovor na 24 mjeseca za EON Full paket (65,90KM), da li ostvarujem pravo, kako je navedeno uz ovaj paket, da prvih 12 mjeseci plaćam 32,90KM, a preostalih 12 mjeseci ugovora 65,90KM? Da li bih EON box koji dobijem uz novi paket mogao, osim na osnovnoj lokaciji, nositi sa sobom i eventualno na internetu drugog provajdera (preko mrežnog kabla) gledati sve kanale koje imam u sklopu paketa EON Full? Hvala unaprijed na strpljenju i odgovoru.
Potpisivanjem Ugovora na 24 mjeseca tokom šest mjeseci ćete plaćati postojeću cijenu paketa i Arena Sport SD paket tokom 24 mjeseca. Ukoliko imate ostvarene ranije benefite u vidu D3 Paketa u okviru loyalty ponude, iste zadržavate do isteka.
Postojeće benefite zadržavate do isteka Ugovorne obaveze kojim su benefiti ostvareni. U ovom trenutku imamo informaciju da se registrikcije odnose samo na Arena Sport SD i HD pakete. Ukoliko nastane izmjena, bit ćete obaviješteni.
- PlusSA
#74812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Šta bi za EON na drugim mrežama?
Jel isto pravilo radit ce 70% kanala.
Šta bi za EON na drugim mrežama?
Jel isto pravilo radit ce 70% kanala.
- fusion_ba
#74813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja glupost. Pa ako placas kao posebnu uslugu logicno da dobijes 100% kanala. Drugo je eon u sklopu TM paketa pa i da razumijem to glupo ogranicenje ali ovo je smijurija
- PlusSA
#74814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ušutili se nešto
Al furka kako su najavili SVI mogu koristiti al nisu dodali da nece moci haman sve kanale gledati
Al furka kako su najavili SVI mogu koristiti al nisu dodali da nece moci haman sve kanale gledati
- erotica
#74815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eto reče @telemah iznad gore, znači sport klubovi i sve ostalo osim arena može na drugim mrežama, što te opet dovodi na isto imaš sk a nemaš as.
-
c_g
#74816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa rekli su da će svi moć koristit, što je istina, ali ne znam da su rekli da će sve kanale moć koristit. Mislim to bi bila glupost, davati svoju šemu besplatno, hmm, kako im se to isplati.
Telemaše, 7 dan danas
Telemaše, 7 dan danas
- PlusSA
#74817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad je u planu pustiti SK na drugim mrežama?
-
c_g
#74818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad cijela BIH pređe na Telemach.
- crnivrag
#74819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoće li uskoro konačno doći do usaglašavanja programske sheme EON box-a i D3 usluge, i ubacivanja nedostajućih 14 TV i 3 radio kanala?Telemach wrote:
- PlusSA
#74820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
c_g wrote:Kad cijela BIH pređe na Telemach.
Nece nikad
-
hrnJ
#74821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li je pusten probni period za Eon ?
-
duffy_duck
#74822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1 i ja se to pitam.crnivrag wrote:Hoće li uskoro konačno doći do usaglašavanja programske sheme EON box-a i D3 usluge, i ubacivanja nedostajućih 14 TV i 3 radio kanala?Telemach wrote:
-
kakaljin
#74823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I mene interesuje kada ce biti pusten promo period za EON SMART TV aplikaciju, jer jos uvijek mi ne dozvoljava da unesem otp kod jer mi pise da imam vec uredjaje aktivirane,a telemach ih je uklonio.
- PlusSA
#74824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nešto je zapelo cim su se ušutili
Toliko hvale 26.10 krece i evo prošao radni dan gotov i sve po starom.
Toliko hvale 26.10 krece i evo prošao radni dan gotov i sve po starom.
- soul_eclipse
#74825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Htio ja isto ove EON pakete danas mi ističe ugovor,kada bolje sagledamo situaciju nidje veze da bi imao ovo ono trebas nadoplatiti a u biti nista ne dobijas,dobijas samo veci racun .TheWatcher wrote:znaci treba da placam 65.90 da bi imao Sport Klub 4KTelemach wrote:@TheWatcherTheWatcher wrote:EON FULL
32,90 KM
mjesec
nakon 12 mjeseci 65,90 KM/mjesec
cijena 65.90 km a nema cak ni jebeni pink ukljucen u paket
Zaista smo se potrudili kreirati pakete koji će odgovarati našim korisnicima, te se nadamo da ćete pronaći EON paket koji će odgovarati Vašim potrebama. Napominjemo da ostvarujete značajne uštede u okviru naših akcijskih pogodnosti.sada gledam sk u hd-u slika ko mlijeko koji ce mi kurac 4k
sada placam duo net grande family 53.90 i net mi je 80/8 (i vise nego sta mi je potrebno).ako predjem na eon full placam 12 km vise i sta ja to dobivam a sta sada nemam
vas smart box mi ne treba kao ni vase eon aplikacije.nemojte pricati da ste kreiirali pakete za korisnike jer vam je prica sranje.paketi su tako napravljeni da samo jos vise novaca izvucete od ljudi.