SDA-All about
-
sumirprimus
#74776 Re: SDA-All about
i zele nam ono iz cega su ni pobjegli alalvjera. na takvom patriotizmu i gledanju stvari..
-
tindbe
#74777 Re: SDA-All about
ne hranite trolla
direktiva iz SDA centrale je da se ne odgovara na pitanja i ne ulazi u ozbiljnu raspravu, nego isključivo poturaju priče o nekim babarogama ("komunjarama") i ekonomskom rastu kojeg ne vidimo ali je tu.
direktiva iz SDA centrale je da se ne odgovara na pitanja i ne ulazi u ozbiljnu raspravu, nego isključivo poturaju priče o nekim babarogama ("komunjarama") i ekonomskom rastu kojeg ne vidimo ali je tu.
- SmokingMan
#74778 Re: SDA-All about
Recimo, ja sam za to da svaki pojedinac za sebe odabere ono što smatra da će mu proširiti znanje i omogućiti mu da se u potpunosti ostvari kao društvena jedinka, a ni jedan sistem nema pravo da sputava preogres pojedinca. Znanje je jako bitno, ujedno i opasno po svaki sistem, čak i onaj sekularni. Korupcija ne trpi da bude uznemiravana promjenama koje joj ogrančavaju da se dalje razvija. Sloboda je jedino što namećem ljudima kao najbolje i najkorisnije sredstvo razmjene sa svijetom oko njih.zlajaBHF wrote: ↑07/07/2022 13:19U kojem pravcu ti mislis da bi se Bosnjaci trebali kretati?SmokingMan wrote: ↑07/07/2022 13:15 Voli čovjek SDA iz nekog razloga, to mu se ne može osporiti. Možda njemu nešto znači etno-nacionalizam kao možda najbolji pravac kojem bi se bošnjaci trebali kretati u budućnosti, kako se i kreću ostala dva konstitituivna naroda. Meni se tavkav stav ne sviđa, kao što se nekome ne sviđa moj realizam.![]()
-
giannibelif
#74779 Re: SDA-All about
Izgleda u pravcu osnivanja rezervata u sred Evrope.
- Manual
#74781 Re: SDA-All about
Pa Čović je glavni kolega Baketu, jesi ti ba normalan sta pricas?zlajaBHF wrote: ↑07/07/2022 12:57Ja se ne ljutim sto neko misli da nisam u pravu. Za razliku od mnogih od vas, imam izgradjenu demokratsku svijest, i svjestan sam da ljudi imaju razlicita razmisljanja i misljenja, kao rezultat postignutog znanja i svojih iskustava.Dozer wrote: ↑07/07/2022 12:47
Zlaja...bez ljutnje, ali ti nemas blage veze ni o cemu ovdje. Otisao si vjerovatno kao dijete, koje tek tad nije imalo pojma ni o cemu, a onda si valjda "dosao tobe" i sad se ovdje nama seres po glavi svojim nebulozama. A da sve sto napises jesu nebuloze i da nemas pojma ni o cemu, sasvim je jasno upravo iz tvojih pisanija.
Voli ti SDA i ono sto rade, niko ti ne brani, ali shvati da volis zlo i naopako.
Taj tvoj ALija je te '95 hladno prodao Srebrenicu, a onda jos hladnije samovoljno i bez icijeg odobrenja potpisao ukidanje Ustava RBiH (gradjanskog), i uvodjenje etno-vjerskog idiotluka koji mi ovdje zivimo vec 27 godina.
Istovremeno, ti zivis u uredjenoj drzavi i drustvu, gdje se sve zna sta i kako, a da pri tome nemas pojma kako ti se zove nacelnik opstine, vjerovatno ni predsjednik drzave.
Idi ba zivi svoj zivot tamo gdje vec jesi, i ne kenjaj nama ovdje o patriotizmu i slicnim budalastinama koje SDA tupi vec 32 godine. Mi vrlo dobro znamo sta taj njihov patriotizam znaci i kako ga sprovode, a ti nemas blage veze o tome.
Koliko god ti mislio da sam ja u krivu, isto toliko ja mislim da si ti u krivu, cak i vise.
Vi mislite da je Sarajevo i bascarsija BiH.
Otidji u Srebrenicu, Prijedor, Prozor, Stolac pa prosipaj pricu FGR pricu.
U nasem drustvu postoji korupcija, ali ona postoji u svakoj organizaciji, stranci....Glavna kocnica napredka drzave nije korupcija, nego blokade naseg puta u EU. Tek nakon ulaska u EU mozemo ocekivati znacajniji napredak.
Nivo korupcije danas nam je na nivou naseg okruzenja, ni manje ni vise.....i takav je bio prije 50 godina, i bice i u narednih 50.
Da je alternnativa SDA gradila kampanju na prici o korupciji, ali u isto vrijeme na vaznim drzavnim temama tezila ka jedinstvenom stavu proBiH strane, i ja bi ih podrzao. Ali to nije slucaj. Oni pricaju o korupciji, a sa druge strane otvoreno staju na stranu Covica koji rusi drzavu. To samo lud moze podrzati !
-
sumirprimus
#74782 Re: SDA-All about
gledano fodilovim ocima nije tsko primjetiti rast
naravno da cu jazavca ismijavat, to je najmanje sta mogu sa lopovcinom koja raspolaze nasim milijardama nije mu to ni njegova ni baketova babovina sikter jazavci!
-
tindbe
#74783 Re: SDA-All about
da oni barem znaju neki argument validan napisat, nego nešto nadugo naširoko i onda donese neki nekoherentan zaključaksumirprimus wrote: ↑07/07/2022 13:49gledano fodilovim ocima nije tsko primjetiti rast![]()
naravno da cu jazavca ismijavat, to je najmanje sta mogu sa lopovcinom koja raspolaze nasim milijardama nije mu to ni njegova ni baketova babovina sikter jazavci!
- madesa
- drug_profi
#74785 Re: SDA-All about
Znam ja nas, jebo ti nas. SDA ce svojim spinovima, krađom na izborima opet biti faktor kojeg je tesko zaobici.
Dokle jebote? Ovaj narod nije normalan.
Gledaj ti ovog Zlaju. On nije sposoban da napravi logicki niz, i kako da ti njemu objasnis da je SDA protiv moderne BiH?
Nema nacina. I takvih su puna sela i šume po Bosni. I svaki njihov glas je jednako vrijedan kao i moj ili nekog doktora nauka.
Gledaj ti ovog Zlaju. On nije sposoban da napravi logicki niz, i kako da ti njemu objasnis da je SDA protiv moderne BiH?
Nema nacina. I takvih su puna sela i šume po Bosni. I svaki njihov glas je jednako vrijedan kao i moj ili nekog doktora nauka.
-
bluesjunior
#74786 Re: SDA-All about
To je na zalost nasa surova stvarnost...Odavde je trebalo bjezat kad se Tito prvi put pozalio da ga boli noga...drug_profi wrote: ↑07/07/2022 14:08 Znam ja nas, jebo ti nas. SDA ce svojim spinovima, krađom na izborima opet biti faktor kojeg je tesko zaobici.
- Login77777
- Chisum
#74788 Re: SDA-All about
Haveru, zasto sebi dizes pritisak?Dozer wrote: ↑07/07/2022 13:07 Jesi li ti uopste svjestan sta lupetas....?
Zivis hiljade kilometara daleko, ali bolje od nas ovdje znas kako je ovdje? Jesi li fakat ozbiljan...?
Pa covjece...ti svakom recenicom dokazujes koliko nemas pojma ni o cemu ovdje, i da sve informacije koje imas, imas preko medija ala Hayat...
Nivo korupcije ovdje je ne-na-dje-biv. Postoji korupcija svugdje, to se slazemo, ali ovo sto rade SDA, HDZ i SNSD/SDS nema premca. To su sampioni jarane, koji svake godine iz budzeta poklepaju trecinu istog. Znas li koliko je to love? Znas li sta bi se sve moglo s tim uraditi, i sta se moglo uraditi u proteklih 15 godina? Nemas pojma, naravno, ali si spreman nama ovdje koji to zivimo i gledamo drzati slovo kako ti bolje znas...
Toliko samouvjeren moze biti samo neko ko je totalno neinformisan, a pri tome se ne moze pohvaliti ni inteligencijom.....
Ili si naprosto zlonamjerni bot... Postoji i mogucnost da si najobicniji zaludjenik koji ni ne zeli znati istinu, nego ces laprdati svoje ubjedjenje bez obzira na sve cinjenice.
Postovi, kao i kod ostalih SDA botina/kloniranih trolova, kombinacija mozak plivadon+standardni SDA "Ja, i?" bezobrazluk i odsustvo bilo kakvog stida. Nema tu puno prostora za smislen dijalog.
Nego, interesantno je to da, kad covjek vrati film nekih desetak godina unazad, 90% zelenih šlajmara/botova na forumu su ili neki dezerteri koji su, kao vojni obveznici u punoj snazi, pobjegli preko grane u ratu i pustili druge da im brane zemlju, dok oni igraju okolo i gledaju slike na patriJotskim okupljanjima i tefericima, ili, pak, oni koji su poslje rata pobjegli od "blagodeti", beznadja i fukaraluka u reziji stranke za koju sa sigurne udaljenosti danas glasaju i cije "uspjehe" slave - a atomskom ih bombom covjek ne bi mogao vratiti nazad, da na svojoj kozi sve to osjete i svojim primjerom pokazu koliko vjeruju u to o cemu seru.
Nadje se tu i poneki SDA taliban koji u stranci vidi garant da mu se nece osporti pravo na provodjenje zakona kasnog paleolita ("zena ne smije sama u Zenicu" itd.), te poneki ovdasnji uhljeb-duznik koji krvavo odradjuje uhljebljenje svoje ili nekog od clanova porodice, ali, sve u svemu, uglavnom su to ljudi koji su davno, sto u ratu, sto nakon istog, sklonili guzove na sigurno, i NA PAMET IM NE PADA da probaju da zive to o cemu pricaju...
Dakle, s takvim pojavama, sve osim neke neobavezne, lagane sprdnje je suvisno.
(na prste jedne ruke, za sve ove godine i godine koliko smo svi tu, mogli bi se nabrojati oni koji su tu medju nama, a zaista su, iskreno, u nekoj svojoj najboljoj namjeri popusili foru i povjerovali zelenoj bagri, a da se o istu nisu okoristili i da nisu na isti kalup kao taj sljam)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#74789 Re: SDA-All about
Platon:drug_profi wrote: ↑07/07/2022 14:08 Znam ja nas, jebo ti nas. SDA ce svojim spinovima, krađom na izborima opet biti faktor kojeg je tesko zaobici.
"Vidite li vi onu trojicu pastira. Pri glasanju, njih trojica odlučuju kako ćemo živjeti ja i Sokrat".
-
zlajaBHF
#74790 Re: SDA-All about
Pici je Platonpici wrote: ↑07/07/2022 14:19Platon:drug_profi wrote: ↑07/07/2022 14:08 Znam ja nas, jebo ti nas. SDA ce svojim spinovima, krađom na izborima opet biti faktor kojeg je tesko zaobici.
"Vidite li vi onu trojicu pastira. Pri glasanju, njih trojica odlučuju kako ćemo živjeti ja i Sokrat".
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#74791 Re: SDA-All about
oooo evo me Fadilj počasti sa 100KM kao "korisnika boračkih naknada", valjda misli na nas RVI
sad kad pljucnem ovu kriminalnu kamarilu, morete slobodno reći: Šta sereš Mujice i ti si uzeo stoju

sad kad pljucnem ovu kriminalnu kamarilu, morete slobodno reći: Šta sereš Mujice i ti si uzeo stoju
-
sumirprimus
#74792 Re: SDA-All about
sta onda seres mujice i ti si uzeo stojuJoseMujica wrote: ↑07/07/2022 14:59 oooo evo me Fadilj počasti sa 100KM kao "korisnika boračkih naknada", valjda misli na nas RVI
sad kad pljucnem ovu kriminalnu kamarilu, morete slobodno reći: Šta sereš Mujice i ti si uzeo stoju![]()
![]()
![]()
![]()
eeee al stoja prd izbore, pa jel moze jetinije
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#74793 Re: SDA-All about
bajram banka 
- drug_profi
#74794 Re: SDA-All about
Ruku poljbit Fadilu sad, red je.
- JoseMujica
#74795 Re: SDA-All about
boli njih kurac i za inflaciju, jer je i ne osjete, a za stanovništvo još manje, jer ga raseliše....ovo se sa 100KM kupuju glasovi, tj. kopiraju Pičkoustog iz bracke i nesvrstane Srbije.sumirprimus wrote: ↑07/07/2022 15:01sta onda seres mujice i ti si uzeo stojuJoseMujica wrote: ↑07/07/2022 14:59 oooo evo me Fadilj počasti sa 100KM kao "korisnika boračkih naknada", valjda misli na nas RVI
sad kad pljucnem ovu kriminalnu kamarilu, morete slobodno reći: Šta sereš Mujice i ti si uzeo stoju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eeee al stoja prd izbore, pa jel moze jetinije![]()
i bice nesto su radili po pitanju poskupljenja i inflacije i brige z stanovnistvom....tuga brate
Ma brate najgori, isprazni populizam u demokrackoj akciji kupovanja izbora tuđim parama
-
sumirprimus
#74796 Re: SDA-All about
ne znam sta bih ti reko, sta ih najvise nervira u to potrosi pare
daj pare trojci
sala sala
daj pare trojci
sala sala
- JoseMujica
#74797 Re: SDA-All about
stoja za alkohola, bluda i nemorala koji će finansirati direkno SDAsumirprimus wrote: ↑07/07/2022 15:09 ne znam sta bih ti reko, sta ih najvise nervira u to potrosi pare![]()
daj pare trojci![]()
![]()
![]()
sala sala
odem na Lašvansku petlji i kažem onoj de mi ga popuši za Seku
-
sumirprimus
#74798 Re: SDA-All about
strankateprati, materijal si mujice
- JoseMujica
#74799 Re: SDA-All about
Možda dođe Zahiraga sve da snima...eto im predizborni spot

- drug_profi
#74800 Re: SDA-All about
Šokantno! Pogledajte "trojku" plaćenu državnim parama!