FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#74776 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Sve se svodi na nabij loptu pa mozda do nekoga i dodje...jedini covjke koji je znao povuci napad ali i presjeci protivnicki odstranjen iz ekipe.
DonieBrasco

#74777 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Tesko bilo koji trener moze da radi sa ovakvim igracima, cast pojedincima koji zaista imaju kvalitet i trude se ali ovo ostalo je bas lose.

Na zimu opet remont, licno bi ostavio Odovica jer nemamo adekvatnu zamjenu u ovom trenutku. A ni novca da izmisljamo toplu vodu, kao i sa igracima.
hrasno38

#74778 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

DonieBrasco wrote:Tesko bilo koji trener moze da radi sa ovakvim igracima, cast pojedincima koji zaista imaju kvalitet i trude se ali ovo ostalo je bas lose.

Na zimu opet remon, licno bi ostavio Odovica jer nemamo adekvatnu zamjenu u ovom trenutku. A ni novca da izmisljamo toplu vodu, kao i sa igracima.
Ja ne bih ja bi vratio Adzema, Blagojevica i Arezinu a Odovicu se zahvalio ako nece jos uvijek "veliki" Amar da prezume klub.
Radio Sarajevo

#74779 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:Sve se svodi na nabij loptu pa mozda do nekoga i dodje...jedini covjke koji je znao povuci napad ali i presjeci protivnicki odstranjen iz ekipe.
Jedan odstranjen, a drugi izveden iz ekipe :-) :-) :-)
Radio Sarajevo

#74780 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

DonieBrasco wrote:Tesko bilo koji trener moze da radi sa ovakvim igracima, cast pojedincima koji zaista imaju kvalitet i trude se ali ovo ostalo je bas lose.

Na zimu opet remont, licno bi ostavio Odovica jer nemamo adekvatnu zamjenu u ovom trenutku. A ni novca da izmisljamo toplu vodu, kao i sa igracima.
A ljetos su nam igrači bili beton, bili smo oduševljeni pojačanjima, i ubijeđeni da smo bolji od Sarajeva.

Naravno da je ovakva atmosfera kad je ekipa uništena i totalno sjebana, a Odović je sukrivac za to jer je dopustio da mu Uprava određuje i igrače, i nagrade, i kazne.
hrasno38

#74781 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote:

A ljetos su nam igrači bili beton, bili smo oduševljeni pojačanjima, i ubijeđeni da smo bolji od Sarajeva.

Naravno da je ovakva atmosfera kad je ekipa uništena i totalno sjebana, a Odović je sukrivac za to jer je dopustio da mu Uprava određuje i igrače, i nagrade, i kazne.
To ko mu sta odredjuje je prica sa foruma a sta je prava istina to je druga prica.
Alfa_i_Omega

#74782 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Stisni malo vidite li da su pali. Jao jao...
Alfa_i_Omega

#74783 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Dajte im go!
Radio Sarajevo

#74784 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:
To ko mu sta odredjuje je prica sa foruma a sta je prava istina to je druga prica.
Ako je ta priča istinita, onda je sukrivac, a ako mu ne određuju, onda još gore. Ipak, znamo da je Filipa suspendovala Uprava, a ne trener.
DonieBrasco

#74785 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Sad ici na sve, po izjednacenje i oni su smanjili brzinu.
Alfa_i_Omega

#74786 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Dajte im go svega vam! Dajte, nude nam se.
hrasno38

#74787 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

DonieBrasco wrote:Sad ici na sve, po izjednacenje i oni su smanjili brzinu.
A evo i ja molim boga da izjednacimo jer jesu Pitari pali ali mi smo ipak sa 10 igraca!
Alfa_i_Omega

#74788 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Sad go, sad, sad. :bih: :bih: :bih: :bih:
Alfa_i_Omega

#74789 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Tucemo se umjesto da probamo izjednaciti. Dvije minute sami sebi ukrademo zajedno sa ovim smecem od sudije. Grozno u pm, mozak ko kliker.
hrasno38

#74790 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Alfa_i_Omega wrote:Tucemo se umjesto da probamo izjednaciti. Dvije minute sami sebi ukrademo zajedno sa ovim smecem od sudije. Grozno u pm, mozak ko kliker.
hahahaha
Zlocin&Kazna

#74791 Re: FK Željezničar

Post by Zlocin&Kazna »

Veseli u jednoj utakmici uradi vise negod druga dva krila u cijelom septembru.
relativno84

#74792 Re: FK Željezničar

Post by relativno84 »

Sve dok ona ubleha odlucuje o svemu nema tu nafake, zajebi sve promjene trenera i rotacije igraca kada nema reda. Svi su krivi i potrosna roba, samo jedan koji vedri i oblaci eto nekako nije..
RasAlGhul

#74793 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Peljto nas je zaklao realno, gol iz ofsajda, crveni Bakraču, njima svaki start progledao, Tatar, Stanojević i Rahmanović, Zec izlazi 1 na 1 ofsajd. I Evropa nam je upitna sad, nećemo ni u srijedu sad dobiti. Odović pojma nema, jao izmjene kad su poveli :lol: Sad kad smo rahat, neka igraju Dacić, Osmanović i još neki junior
hrasno38

#74794 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:Peljto nas je zaklao realno, gol iz ofsajda, crveni Bakraču, njima svaki start progledao, Tatar, Stanojević i Rahmanović, Zec izlazi 1 na 1 ofsajd. I Evropa nam je upitna sad, nećemo ni u srijedu sad dobiti. Odović pojma nema, jao izmjene kad su poveli :lol: Sad kad smo rahat, neka igraju Dacić, Osmanović i još neki junior
Niko nas nije zaklao. Crveni karton je regularan 100% i jedino sto je po meni pogrijesio je sto nije ranije iskljuciio onog vehabijcu. Niko nama drugi nije ovaj put kriv. Odovic i njegove izmjene pocinju da budu materijal za nekog show programa. Ali bez obzira ja mislim da ako se jos veceras zahvali Odovicu i recimo vrati Adzem, Blagojevic i Arezina da Zeljo do kraja moze stici Sarajevo...pogotovo ako Zrinjski ih klepi sljedece kolo a mi napokon nekoga dobijemo kuci.
RasAlGhul

#74795 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

hrasno38 wrote:
RasAlGhul wrote:Peljto nas je zaklao realno, gol iz ofsajda, crveni Bakraču, njima svaki start progledao, Tatar, Stanojević i Rahmanović, Zec izlazi 1 na 1 ofsajd. I Evropa nam je upitna sad, nećemo ni u srijedu sad dobiti. Odović pojma nema, jao izmjene kad su poveli :lol: Sad kad smo rahat, neka igraju Dacić, Osmanović i još neki junior
Niko nas nije zaklao. Crveni karton je regularan 100% i jedino sto je po meni pogrijesio je sto nije ranije iskljuciio onog vehabijcu. Niko nama drugi nije ovaj put kriv. Odovic i njegove izmjene pocinju da budu materijal za nekog show programa. Ali bez obzira ja mislim da ako se jos veceras zahvali Odovicu i recimo vrati Adzem, Blagojevic i Arezina da Zeljo do kraja moze stici Sarajevo...pogotovo ako Zrinjski ih klepi sljedece kolo a mi napokon nekoga dobijemo kuci.
Rahmanović laktom u lice Šabanadžovića udara, sudija ništa, Tatar klizeći sa dvije noge ništa, pa Rahmanović opet gura Stevanovića s leđa ništa, gol iz ofsajda ...itd, nećemo mi nikog više dobiti, možda na proljeće da se pošutamo za Evropu, jer Široki će mladnuti Mladost sutra, a igraju i Kup. Neka do kraja igraju Dacić, Osmanović, staviti i juniora na gol, draže će mi biti gledati
hrasno38

#74796 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:
hrasno38 wrote:
Rahmanović laktom u lice Šabanadžovića udara, sudija ništa, Tatar klizeći sa dvije noge ništa, pa Rahmanović opet gura Stevanovića s leđa ništa, gol iz ofsajda ...itd, nećemo mi nikog više dobiti, možda na proljeće da se pošutamo za Evropu, jer Široki će mladnuti Mladost sutra, a igraju i Kup. Neka do kraja igraju Dacić, Osmanović, staviti i juniora na gol, draže će mi biti gledati
Udaro je i Saban ako cemo posteno......ma nebitno ovaj put nas sudija nije ostetio da kazemo da smo izgubili radi suijskih gresaka.
RasAlGhul

#74797 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Kako nije, kad su dali gol iz ofsajda??? Prije Bakračevog crvenog napravili su oni šest startova za crveni, ni žuti nisu dobili
Raigor Stonehoof

#74798 Re: FK Željezničar

Post by Raigor Stonehoof »

RasAlGhul wrote:Kako nije, kad su dali gol iz ofsajda??? Prije Bakračevog crvenog napravili su oni šest startova za crveni, ni žuti nisu dobili
ti s juga vidio da je bio ofsajd, jel :D
decko_sa_kovaca

#74799 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

De ba ne serite nismo centra presli kako treba i dok nismo imali igraca manje
avetinja

#74800 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Ovim porzaom smo se oprostili od titule. Sezona je propala, a i Evropu nam valja čuvati.

Poraz se možda i mogao izbjeći da se nisu suspendovali igrači prije derbija.

UPRAVA NAPOLJE!
Post Reply