Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:ma neka je, al nek folira da nije onda, e to je ofiraza
Al vidi cinjenica je da se Mujketa mozete rijesiti jedino ako izgubite od nas.
Dobro vama dobro nama. Bratski
nemate vi ba nista stim bitni ste ko lanjski snijeg druze.
ja senada ne gotivim mnogo duze od ovog, iako podrzavam ogradjivanje kluba od parole.
i nije u tome problem. no dzabe ja to tebi, gdje je travnik u prvoj il u drugoj ligi? dje ste sad ozbiljno, pratis li bar malo rodni klub bem mu misha
A vidi ti njeg Travnicanin tuce po Slobodi neki dan i uzdize Celik, a Bilino polje vidio iz busa ono jednom kad je po pasos isao
A joj pa on je primjer ovih navijaca sto sam pljuvao, zato su me ljudi i napadali. Nema covjek ovdje vise kome i kako ni kritiku uputit odma 100 hijena offended
phillie wrote:Haj ba sumire, sto si ljubomoran sto neko mimo zenicana navija za Celik. Nije ti covjek kriv sto pola tuzlaka ima svoj tim
vidis nema ljubomora nista s tim. kad kazete zenicki do kosti! znaci li to da onda on ne moze do kosti? il ide do pola kosti?
karikiram poistovjecivanje sa lokalnim klubom, kao ovi sad oko za okko zub za zub banovicani kad stanu ispod transa raja iz sarajeva. dal skandiraju il se nadju prozvanim. i tako, standardna navijacka prepucavanja. cuj ljubomora
tuzlak1212 wrote:A vidi ti njeg Travnicanin tuce po Slobodi neki dan i uzdize Celik, a Bilino polje vidio iz busa ono jednom kad je po pasos isao
A joj pa on je primjer ovih navijaca sto sam pljuvao, zato su me ljudi i napadali. Nema covjek ovdje vise kome i kako ni kritiku uputit odma 100 hijena offended
vidis druze da ti plasticno objasnim , ovde ti je ko u zatvoru, il ides sa svojim pa kako god,il glumis neutralnog al se onda ne saginji nikako.
al opet gledaj da se ne saginjes za svaki slucaj.e to je nasa plbih da je nema trebalo bi je izmislit
Nivelacija wrote:Sad ce zenicani biti krivi sto vise od pola tuzle navija za zelju i fks..
opet nicim utemeljene pausalne generalizacije.
na racun postojanja plastivcnog kluba iz simin hana
kako god manje nam stete nanose negoli vama mladost doboja iz kaknja. jesu vas ono na bilinom iz gaca istresli 0:3 ne tak odavno?
i pusti zenicane nek se brane, fili to radi sasvim pristojno
Jbg, kad se pjeva "iz Zenice dolazimo mi...." to pjeva i onaj iz Viteza, i onaj iz Travnka i onaj iz Sarajva kad smo siroki u picku materinu (sto bi reko Sudzuka)
phillie wrote:Jbg, kad se pjeva "iz Zenice dolazimo mi...." to pjeva i onaj iz Viteza, i onaj iz Travnka i onaj iz Sarajva kad smo siroki u picku materinu (sto bi reko Sudzuka)
mislis sirite se ko zeljezarin miris dima? moro sam jebga sory
hakala hakala hakala
Studiro sam s likom iz Gracanice, bio je spreman pobit se koliko navija za FK S, a Kosevo ocima nije vidio. Pun mu mobitel navijackih pjesama i slika FK Sarajeva
Nivelacija me podsjeca na njeg samo sto on mnogo blize zivi Zenici nego ovaj Sarajevu
SOS jaro moj, nemamo mi tu sta pricat, bude mi drago sto ovakvi ne navijaju za Slobodu, sami od sebe prave niski stalez...
Covjek u taj vakat ubijao ovom pjesmom po dijaspori. Za njih je i napravljena.
Ali to nije tema. Molio bih moderaciju da sankcionisu spamiranje
@tuzlak
Jarane, sve je to individualno. Npr. drug sa tribine, nazalost sada rahmetli, bio iz Gracanice, ali imao je vise gostovanja od nekog ko u Lameli zivi. Dolazio redovno na Bilino. Kad smo igrali ko qrac, on je bio na tribini.
Last edited by phillie on 12/03/2019 13:00, edited 1 time in total.