FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

luckylaka wrote:Ja mislim da je ovaj Senad H.psihijatrijski slucaj.Ako ga ja u intervju ne bi stositao nakon druge minute Bog me ubio.Ovaj Fahro tri ne moze sastaviti da ga blento ne prekine.Stvarno je vrijeme da ga neko napusti u pola gostovanja i da ga spusti na nizi nivo,
Je l' moguće da je Laki napis'o ovakav post :shock:

Doduše znao je popljuvat' i Papeta svojevremeno :mrgreen:
karanana

#7477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

kao da je neko hakiro lakijev akaunt u zadnjih mjesec dana.
pape, senad....ni ja ne mogu da vjerujem.
sunceKOtepsija

#7478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sunceKOtepsija »

lakija malo prenijelo :lol:
luckylaka

#7479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

sunceKOtepsija wrote:lakija malo prenijelo :lol:
:lol: ne mozemo pisati svi u jednu. Inace od kako sam imao srcani udar I familija mi govori da razmisljam puno zrelije, kazu ABD jos jedan pa pravi covjek od tebe :P
kakavdanakneiskustvu

#7480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kakavdanakneiskustvu »

wolf07 wrote:
teta marica druga wrote:Još sam samo zaboravio napisati da kad ovakvi nazovu lijepo ih uputite na ovaj broj:

ODJELJENJE ZA PSIHOTERAPIJU I STRESOM USLOVLJENJE POREMEĆAJE
tel. +387 33 298 354

:bih: :bih: :bih: :bih:
Nisam to vidio, ali mogu samo da zamislim kako je izgledalo! A kad smo već kod tog javljanja u program od svega su mi njagore one domaćice od nekih 50-ak godina koje se jave u radio emisiju i onda krene neka kuknjava za Titom i slične gluposti. Žena nije završila ni osnovnu školu kako treba ali bistri politiku za 10! To ima samo kod nas.

i usput potrosi 4-5 maraka na to besmisleno javljanje u neko emisiji
Thorgerson

#7481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

channel10 wrote:
luckylaka wrote:Ja mislim da je ovaj Senad H.psihijatrijski slucaj.Ako ga ja u intervju ne bi stositao nakon druge minute Bog me ubio.Ovaj Fahro tri ne moze sastaviti da ga blento ne prekine.Stvarno je vrijeme da ga neko napusti u pola gostovanja i da ga spusti na nizi nivo,
Pa moras lopova prekidati kad stalno nesto laze. Ne mozes budalu pustiti da prica neke svoje price koje nmaju veze sa stvarnoscu.
Nebitno ko je u pitanju. Senad ce ga prekinut.

Da Einstein il Tesla uskrsnu na 5 minuta da nam nesto bitno saopste, Senad bi ih prekido 4.30 min i ne bi nista pametno culi.

Jednostavno lik je takav, voli on da nesto zakljuci, pametuje, filozofira i dan danas mi nije jasno koji qrac zove gosta, ako ce on za njega pricati. :skoljka:
[Emma]

#7482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by [Emma] »

Lopov obični, dužan studentima do vrata
luckylaka

#7483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

[Emma] wrote:Lopov obični, dužan studentima do vrata
Cini mi se da se vise zale oni sto im nije duzan nego ti navedeni studenti.Postoje institucije za to i kakava korist zaliti se na forumu.
karanana

#7484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

tako je.
gdje su tužbe?

ako je neko nekom duzan pa onda taj neko to isprica emmi na kafi, pa emma objavi na forumu, meni je to beze. cuj duzan mu a on se zali na ulici. ako je duzan, brate tuzbu kolektivno pa da vidimo a ne vako. nije on budala. vjerovatno je placo studentima ono sto im je i rekao, mozda par stoja za kartu i sendvich. to je on i govorio javno, nece se kod njega niko oparit ali ce dobiti iskustva da ide dalje. i mnogi su otisli na druga mjesta zahvaljujuci njemu.
navedeni

#7485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

karanana wrote:tako je.
gdje su tužbe?

ako je neko nekom duzan pa onda taj neko to isprica emmi na kafi, pa emma objavi na forumu, meni je to beze. cuj duzan mu a on se zali na ulici. ako je duzan, brate tuzbu kolektivno pa da vidimo a ne vako. nije on budala. vjerovatno je placo studentima ono sto im je i rekao, mozda par stoja za kartu i sendvich. to je on i govorio javno, nece se kod njega niko oparit ali ce dobiti iskustva da ide dalje. i mnogi su otisli na druga mjesta zahvaljujuci njemu.
:lol: , ni ti sam ne vjeruješ u to što pišeš
karanana

#7486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

u sta ne vjerujem?

nisam napisao nista u sta bih mogao vjerovat ili nevjerovat.
[Emma]

#7487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by [Emma] »

Ženu na pješačkom pregazi auto, ubica bude pušten sutra kući, a ja mali student da očekujem od države da protiv the senada podignu optužnicu. :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#7488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

[Emma] wrote:Ženu na pješačkom pregazi auto, ubica bude pušten sutra kući, a ja mali student da očekujem od države da protiv the senada podignu optužnicu. :lol: :lol: :lol:
Sto se zalis onda ,ustvari kome se ovdje zalis?
[Emma]

#7489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by [Emma] »

luckylaka wrote:
[Emma] wrote:Ženu na pješačkom pregazi auto, ubica bude pušten sutra kući, a ja mali student da očekujem od države da protiv the senada podignu optužnicu. :lol: :lol: :lol:
Ohladi malo ovo je forum, raja se redovno žali na bakira, gras, biro i slične, jel ideš svakom govorit šta se žali na forumu? Ako ti smetam blokiraj me i vozdra. 8-)
supercali

#7490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by supercali »

Kad neces da pijes kafu sa mnom onda nije cudo sto te levati :D
luckylaka

#7491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

[Emma] wrote:
luckylaka wrote:
Ohladi malo ovo je forum, raja se redovno žali na bakira, gras, biro i slične, jel ideš svakom govorit šta se žali na forumu? Ako ti smetam blokiraj me i vozdra. 8-)
Pa zenska glavo nije isto zaliti se na Baketovu politiku i nekoga ko te je prevario za pare.Prevaren si imaju institucije koje to rijese na brzinu.Inace kakav je ovo postao forum kome god malo kotriras odmah se fata za ono blokiraj me :?
[Emma]

#7492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by [Emma] »

luckylaka wrote:
[Emma] wrote:
luckylaka wrote:...imaju institucije koje to rijese na brzinu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jao_situacije

#7493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by jao_situacije »

jesi ti neka voditeljica ?
jesi bila na temi najljepša voditeljica vijesti ?
supercali

#7494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by supercali »

vodila goste od studija do izlaza
Edin H.

#7495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Velkoski wrote:

Je li ono protiv Slovacke bilo? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

Edin H. wrote:
Velkoski wrote:

Jeste, jeste. :lol:
luckylaka

#7497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
Velkoski wrote:

Jooj jesam mu nagovorio i danas me sramota ali veca me sramota sto nagovori onom ,,Bingovom"...ni do dan danas nije mi oprostio.Jbga ko se puno ne razumije u ovaj sport ne moze se puno sekrati.Meni je recimo Mesha u barazu dushu iscupao i mislim da nikada da fudbalsks reprezentacija nece meni bit br.1.Ma znaju to i Velkovski,Edin i svi oni klupski i reprezentativni navijaci kako se covjek ponasa kada ne ide po planu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7498 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Lik mrtav ozbiljan obiljezava "25 godina CD-a".

Mada je zanimljivo gledati one stare dnevnike. Narocito Alijin povratak iz Dejtona :D
It_is_a_Leclerc

#7499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

_BataZiv_0809 wrote:Lik mrtav ozbiljan obiljezava "25 godina CD-a".

Mada je zanimljivo gledati one stare dnevnike. Narocito Alijin povratak iz Dejtona :D
Senad kao ovi iz RS-a koji obilježavaju 65. godišnji izbor za najboljeg sportistu RS-a.
kostarikanac

#7500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kostarikanac »

Najdublja sućut i sabur porodici malog Mahira. Svaka čast Dubravku i Alisi na snazi koje im ne nedostaje, iako moraju znati da u nama običnom narodu imaju i zauvijek će imati podršku i prijatelje koji će im davati dodatnu energiju do samoga kraja. Ali ni njemu ni Senadu ne mogu halaliti ako ne objave imena roditelja (to bi bila njihova druga najveća ovozemaljska kazna, prva je zatvor), pa da vidimo kako izgledaju "ljudi" koji su odgojili monstrume! Hoćemo da vidimo kako izgledaju ljudi koji misle da sa sumnjivo stečenim novcem mogu biti iznad ostalih i što je još tragičnije tako odgajaju i svoju djecu. Djecu koja u ranom djetinjstvu postaju nasilnici, siledžije i ubice! Ko su oni? Kakav je odgovor države BIH? Ti ljudi po zakonu moraju odgovarati za postupke svoje maloljetne djece. U Americi postoji zakon po kojem se na osnovu težine počinjenog djela maloljetnicima sudi kao i odraslima uz obrazloženje da su djelo izvršili na prilično okrutan način kao da su već odrasli.
Locked