Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Ja mislim da je ovaj Senad H.psihijatrijski slucaj.Ako ga ja u intervju ne bi stositao nakon druge minute Bog me ubio.Ovaj Fahro tri ne moze sastaviti da ga blento ne prekine.Stvarno je vrijeme da ga neko napusti u pola gostovanja i da ga spusti na nizi nivo,
ne mozemo pisati svi u jednu. Inace od kako sam imao srcani udar I familija mi govori da razmisljam puno zrelije, kazu ABD jos jedan pa pravi covjek od tebe
teta marica druga wrote:Još sam samo zaboravio napisati da kad ovakvi nazovu lijepo ih uputite na ovaj broj:
ODJELJENJE ZA PSIHOTERAPIJU I STRESOM USLOVLJENJE POREMEĆAJE
tel. +387 33 298 354
Nisam to vidio, ali mogu samo da zamislim kako je izgledalo! A kad smo već kod tog javljanja u program od svega su mi njagore one domaćice od nekih 50-ak godina koje se jave u radio emisiju i onda krene neka kuknjava za Titom i slične gluposti. Žena nije završila ni osnovnu školu kako treba ali bistri politiku za 10! To ima samo kod nas.
i usput potrosi 4-5 maraka na to besmisleno javljanje u neko emisiji
luckylaka wrote:Ja mislim da je ovaj Senad H.psihijatrijski slucaj.Ako ga ja u intervju ne bi stositao nakon druge minute Bog me ubio.Ovaj Fahro tri ne moze sastaviti da ga blento ne prekine.Stvarno je vrijeme da ga neko napusti u pola gostovanja i da ga spusti na nizi nivo,
Pa moras lopova prekidati kad stalno nesto laze. Ne mozes budalu pustiti da prica neke svoje price koje nmaju veze sa stvarnoscu.
Nebitno ko je u pitanju. Senad ce ga prekinut.
Da Einstein il Tesla uskrsnu na 5 minuta da nam nesto bitno saopste, Senad bi ih prekido 4.30 min i ne bi nista pametno culi.
Jednostavno lik je takav, voli on da nesto zakljuci, pametuje, filozofira i dan danas mi nije jasno koji qrac zove gosta, ako ce on za njega pricati.
ako je neko nekom duzan pa onda taj neko to isprica emmi na kafi, pa emma objavi na forumu, meni je to beze. cuj duzan mu a on se zali na ulici. ako je duzan, brate tuzbu kolektivno pa da vidimo a ne vako. nije on budala. vjerovatno je placo studentima ono sto im je i rekao, mozda par stoja za kartu i sendvich. to je on i govorio javno, nece se kod njega niko oparit ali ce dobiti iskustva da ide dalje. i mnogi su otisli na druga mjesta zahvaljujuci njemu.
ako je neko nekom duzan pa onda taj neko to isprica emmi na kafi, pa emma objavi na forumu, meni je to beze. cuj duzan mu a on se zali na ulici. ako je duzan, brate tuzbu kolektivno pa da vidimo a ne vako. nije on budala. vjerovatno je placo studentima ono sto im je i rekao, mozda par stoja za kartu i sendvich. to je on i govorio javno, nece se kod njega niko oparit ali ce dobiti iskustva da ide dalje. i mnogi su otisli na druga mjesta zahvaljujuci njemu.
[Emma] wrote:Ženu na pješačkom pregazi auto, ubica bude pušten sutra kući, a ja mali student da očekujem od države da protiv the senada podignu optužnicu.
[Emma] wrote:Ženu na pješačkom pregazi auto, ubica bude pušten sutra kući, a ja mali student da očekujem od države da protiv the senada podignu optužnicu.
Sto se zalis onda ,ustvari kome se ovdje zalis?
Ohladi malo ovo je forum, raja se redovno žali na bakira, gras, biro i slične, jel ideš svakom govorit šta se žali na forumu? Ako ti smetam blokiraj me i vozdra.
Kad neces da pijes kafu sa mnom onda nije cudo sto te levati
Sto se zalis onda ,ustvari kome se ovdje zalis?
Ohladi malo ovo je forum, raja se redovno žali na bakira, gras, biro i slične, jel ideš svakom govorit šta se žali na forumu? Ako ti smetam blokiraj me i vozdra.
Pa zenska glavo nije isto zaliti se na Baketovu politiku i nekoga ko te je prevario za pare.Prevaren si imaju institucije koje to rijese na brzinu.Inace kakav je ovo postao forum kome god malo kotriras odmah se fata za ono blokiraj me
jesi ti neka voditeljica ?
jesi bila na temi najljepša voditeljica vijesti ?
Je l' moguće da je Laki napis'o ovakav post
Doduše znao je popljuvat' i Papeta svojevremeno
Je li ono protiv Slovacke bilo?
Jooj jesam mu nagovorio i danas me sramota ali veca me sramota sto nagovori onom ,,Bingovom"...ni do dan danas nije mi oprostio.Jbga ko se puno ne razumije u ovaj sport ne moze se puno sekrati.Meni je recimo Mesha u barazu dushu iscupao i mislim da nikada da fudbalsks reprezentacija nece meni bit br.1.Ma znaju to i Velkovski,Edin i svi oni klupski i reprezentativni navijaci kako se covjek ponasa kada ne ide po planu.
Najdublja sućut i sabur porodici malog Mahira. Svaka čast Dubravku i Alisi na snazi koje im ne nedostaje, iako moraju znati da u nama običnom narodu imaju i zauvijek će imati podršku i prijatelje koji će im davati dodatnu energiju do samoga kraja. Ali ni njemu ni Senadu ne mogu halaliti ako ne objave imena roditelja (to bi bila njihova druga najveća ovozemaljska kazna, prva je zatvor), pa da vidimo kako izgledaju "ljudi" koji su odgojili monstrume! Hoćemo da vidimo kako izgledaju ljudi koji misle da sa sumnjivo stečenim novcem mogu biti iznad ostalih i što je još tragičnije tako odgajaju i svoju djecu. Djecu koja u ranom djetinjstvu postaju nasilnici, siledžije i ubice! Ko su oni? Kakav je odgovor države BIH? Ti ljudi po zakonu moraju odgovarati za postupke svoje maloljetne djece. U Americi postoji zakon po kojem se na osnovu težine počinjenog djela maloljetnicima sudi kao i odraslima uz obrazloženje da su djelo izvršili na prilično okrutan način kao da su već odrasli.