Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:
Mislim da cete vi dobiti. Jednostavno, Real ce izaci u drugom sastavu. I nemaju velike motive kao Barcelona.
ma pustite price o drugim sastavima i nezainteresovanosti, pitanje casti i ponosa je uvijek vazno, bez obzira jel razlika u poenima 3 ili 23 poena
Nece niko crpiti ekipu pred najvazniji mec sezone zbog casti. Hoce, ali ludjak. Mo nije to, posebno jer je proslu utakmicu dokazao da moze dobiti Barcelonu i na gostujucem terenu.
Rob_Atl wrote:na stranu sto slikaju, ali vidi ba faca niko razocaran nije osim ovog sto je srednji prst pokazao... Pogledaj samo ti faca smjeskaju se , u sebi ono oooo ronaldo, vidio sam ronalda, puca njima krc za rezultat. Al' dobro kad je Barcelona imala navvijace neke??
jah , najveci navijaci Barse I Reala su na klix forumu ...
ruud wrote:
Jaro, ako su ovo drugi sastavi, ja prestajem navijat za Real i pratit fudbal, haj molim te jos jednom reci samo da su ovo drugi sastavi
Mozda nisu najjace postave, al nisu ni drugi sastavi...
Po tebi onda Real nema drugi sastav? Sem odbrane sve drugo promijenio i to nije drugi sastav. Haj dobro.
Pa na odbranu i mislim, ovo je po meni najjaca odbrana
Zato mi glupo zvuci, drugi sastav
Malo u napadu eksperimentise, al meni licno, nekako Callejon korisniji u zadnje vrijeme od Di Marie
Isto vrijedi i za Karima, umjesto Pipite.
Pa na odbranu i mislim, ovo je po meni najjaca odbrana
Zato mi glupo zvuci, drugi sastav
Malo u napadu eksperimentise, al meni licno, nekako Callejon korisniji u zadnje vrijeme od Di Marie
Isto vrijedi i za Karima, umjesto Pipite.
I meni je dobar dio sezone bio. Cak sam se i s nekim svadjao oko tog.
U zadnje vrijeme je nekako ispao iz rotacije. Slican sastav se mucio u prvoj utakmici kupa. Vidjet cemo.