Jakako. Ne moze debeli sekretar Saveza s skvadrom 8 mjeseci pronaci direktora, prepisati ako treba kako radi centar u Srbiji, iznajmiti kuhare i ostalo osoblje , ako je frka imati 12 mjeseci uposlenike na plati itd. na nekim radnim mjestima gdje fakat nema posla uvijek... Kad Pape kaze 'ja odlucujem gdje cemo trenirati, i tereni u Hrasnici su u odlicnom stanju", plasim se da ni u avgustu, septembru, becemo vidjeti pripreme nase reprezentacijeu Trening centru Zenica. Kakva bruka!karanana wrote:U zenicu bagro! Bacene i oprane pare. Treba ono podhitno uzeti i dati nekome kome ce koristiti, pa makar to bio i celik.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#7476 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Infaze Studio
#7477 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
OLd mayor,
ne kazem da se treba "tefericiti" na pripremama, ali mjesec dana treniranja u izolaciji je vrlo dug period.
KAd malo bolje promislis, nije ni lose da ce "prave pripreme" trajati nekih 16-18 dana.
ne kazem da se treba "tefericiti" na pripremama, ali mjesec dana treniranja u izolaciji je vrlo dug period.
KAd malo bolje promislis, nije ni lose da ce "prave pripreme" trajati nekih 16-18 dana.
- OldMayor
#7478 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ove pripreme za velika takmicenja po mom misljenju ne treba raditi u zemlji, nego sto dalje. Sreca je pa idu sutra u SAD. Da su pametni trebali su tamo odmah otici po okupljanju.karanana wrote:U zenicu bagro! Bacene i oprane pare. Treba ono podhitno uzeti i dati nekome kome ce koristiti, pa makar to bio i celik.
A ne bi me cudilo da ovi seljaci iz saveza nisu fino sknotali neka nama njih ovdje, na ruku a i ustedit cemo love. I zato treniraju u Hrasnici, mislim ok je trava teren, ali okolo bgm sramota, infrastruktura nula. Sta god neko mislio, nema sanse da to nece uticati psihicki na igrace koji npr dodju iz super organizovanog kluba iz njemacke, italije, engleske u nekakvu hrasnicu. Igraci niti imaju kako treba svlacionicu, ni nista... sramota.
- OldMayor
#7479 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ok, ne govorim ja o izolaciji sad da odu ne znam negdje i nema maknut.Infaze Studio wrote:OLd mayor,
Mozda su malo previse ostali ovdje. Mada ima dovoljno jos vremena i nadam se da ce u americi imati vise mira.
- DaysleepeR
#7480 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma ovo do sada je cirkus od priprema
- Dr. Kuca
#7481 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ali i kada zamijeniš mjesta opet ne valja jer Ibišević ne može biti na krilu.Logovan wrote:
Svejedno zamjeni samo. 4-3-2-1
Nije krilo, neka vrsta poluspica
-
todd_smith
#7482 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Jbga da moze Pjanic umjesto Medunjanina i Hajrovic/Visca na krilo, to bi bilo to
-
Mirza007
#7483 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Visca.BHF_Manijak wrote:Ni u ludilu Pjanica zavaliti na desno krilo! Ubice nas Di Marija sakama u glavu! Mora biti neko desno krilo, koje ce duplirati Di Mariju sa Mujdzom, neko kome nisu mrsku defanzivni zadaci!!
-
Mirza007
#7484 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slazem se oko formacije ali Susic vrlo dobro zna da je Argentina puno brza i okretnija reprezentacija od Francuske tako da su vrlo male sanse da cemo vidjeti Misimovica, Medunjanina i Pjanica odjednom na terenu. Ja sam siguran da ce Visca otpoceti utakmicu na desnom krilu.legionar2010 wrote:Evo Susic nekako odkrijo kako ce mo igrati protiv ARG... http://youtu.be/JStDZ0LU5_4?t=37m46s
Znaci protiv ARG ide na taktiku kao protiv Francuske to je skoro 99,9% bar po ovoj izjavi a poznavajuci Papeta i njegov stil mogu reci 100%. To znaci da ce vjerovatno igrati trojni MMM, uzimajuci u obzir da se je govorilo jednom napadacu protiv ARG znaci da ce mo igrati 4-2-3-1. Tada protiv FRA smo igrali ovako:
Sad ako zmajenimo neke igrace koje smo nanovo dobili recimo (Bicakcic,Kolasinac,Besic) nije tesko dobiti sliku nase postave. Jedino taj def. vezni jos nije dorecen ali 95% se vec sada zna.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7485 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
[/url]Je li Lulic znao igrati u Laziju na desnoj strani??
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7486 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako me sjećanje dobro služi jeste.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7487 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Velkoski wrote:Ako me sjećanje dobro služi jeste.
Zasto ga onda ne probati na desnom krilu a lijevo Kolasinca i ispred njega salihovica...
[/url]
Last edited by Slo Burner on 26/05/2014 15:08, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#7488 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Lulic je grozan u defanzivi kada igra bekove, sto se razumije kada mu to uopce nije pozicija. Kao Salihovic.
- BHF_Manijak
#7489 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jeste, ali opet mu defanziva nije strana, jer je to znao igrati u Laziu i u Young Boysima, za razliku recimod od Hajrovica, koji je operisan od defanzive. I ja bih sa ovom varijantom, jer ce vise Mujdzi pomoci Lulic, nego li Hajrovic ili Visca. 
-
todd_smith
#7490 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jebes ti sve to kada trebas iz petnih zapeti samo Di Mariju da zaustavis, a u sredini najbolji igrac na svijetu, na drugoj strani jedan od najboljih napadaca na svijetu trenutno. Jos ubaci Zabaletu koji igra haman kao krilo.
-
Stargate Punk
#7491 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po mome mišljenju mi nebi trebali da se borimo protiv Argentine uopće nego im pustiti utakmicu a da se niko ne ozlijedi ili da ne dobije karton.
Ako budemo igrali da izvučemo bod ili sva tri onda se možemo oprostiti od Spahića jer njemu neginu ili dva žuta ili direktni crveni karton.
Ako Sušić želi ići na dobar rezultat ovako bi nam trebala izgledati početna ekipa.
Begović
Mujdža
Spahić
Bičakčić
Kolašinac
Bešić
Salihović
Pjanić
Misimović
Lulić
Džeko
Rezerve koje bi mogle igrati su:
Ibišević
Hajrović
Medunjanin
Zukanović
Vranješ
Rezervni golman (nadam se da nam neće trebati)
Višća
Možda bi Ibričić mogao biti korisniji od Višće ali nisam njegov simpatizer pošto igra krajnje ne ozbiljno i još uvijek pamtim kako je dva puta pao protiv Francuske iako je dobio žuti karton nakon prvog pada.
Ako budemo igrali da izvučemo bod ili sva tri onda se možemo oprostiti od Spahića jer njemu neginu ili dva žuta ili direktni crveni karton.
Ako Sušić želi ići na dobar rezultat ovako bi nam trebala izgledati početna ekipa.
Begović
Mujdža
Spahić
Bičakčić
Kolašinac
Bešić
Salihović
Pjanić
Misimović
Lulić
Džeko
Rezerve koje bi mogle igrati su:
Ibišević
Hajrović
Medunjanin
Zukanović
Vranješ
Rezervni golman (nadam se da nam neće trebati)
Višća
Možda bi Ibričić mogao biti korisniji od Višće ali nisam njegov simpatizer pošto igra krajnje ne ozbiljno i još uvijek pamtim kako je dva puta pao protiv Francuske iako je dobio žuti karton nakon prvog pada.
- limeni
#7492 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne treba samo postaviti taktiku i reci igrajte to 90 minuta. nek rotiraju lulic i pjanic s desne na lijevu stranu, nek zbune malo protivnika. evo moje postave..Slo Burner wrote:Velkoski wrote:Ako me sjećanje dobro služi jeste.
Zasto ga onda ne probati na desnom krilu a lijevo Kolasinca i ispred njega salihovica...
[/url]
------------------Begovic------------------------
--Mujdza--Bicakcic--Spahic--Kolasinac------
----------Besic-----Salihovic-------------------
----Pjanic-----------------------Lulic-----------
---------------Misimovic-----------------------
---------------------Dzeko----------------------
golman normala siguran, svijetska klasa..
mujdza je nas najbolji desni bek, bicakcic se vec uhodao sa spahom na stoperu a kolasinac dere jarca..
besic i salihovic znaju udarati i bolje da se sejo ganja sa argentincima nego hare jer je sejo jaci u defanzivi..
pjanic moze igrati polu-desno to je pokazao protiv francuza a lulic je masina koja trci kao nekada salihamidzic..
miske kao poluspic iza najboljeg centarfora evrope..ovako mozemo parirati cak i argentini..
prve opcije za izmjenu ako krene po zlu medo/sejo, hajrovic/miske, vedo/salihovic..u odbrani ako se ko povredi ulazi ogi ili zuka.
- insaneinthebrain
- House
#7494 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
bravo
- insaneinthebrain
#7495 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i kakav je, nisam gledao ovih 20 minutaHouse wrote:
bravotaman da vidim kakav je Iran
- House
#7496 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Inicijativa Irana , ali ništa konkretno
Ubit ćemo boga u njima
Ubit ćemo boga u njima
- insaneinthebrain
#7497 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ko sto ubismo egipat

- SmokingMan
#7498 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ni Mehdi ni Homeini ni pomoći neće...House wrote:Inicijativa Irana , ali ništa konkretno
Ubit ćemo boga u njima
- House
#7499 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A dobro , prijateljska
tradicionalno prijateljske loše igramo
- House
#7500 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
SmokingMan wrote:Ni Mehdi ni Homeini ni pomoći neće...House wrote:Inicijativa Irana , ali ništa konkretno
Ubit ćemo boga u njima