Kupio bih nesto sa eBay-a
Moderator: anex
-
Nexus2
- Location: KUPUJETE ONLINE - EVO LINK ZA POVRAT NOVCA https://www.ebates.com/r/BERBIC6?eeid=28187
#7476 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Korea dolazi uredno preko Frankfurta, dok ostala roba iz China, stoji............e jebo lud zbunjenog.
-
Elaol
#7477 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Ljudi, dajte mi neku stranicu sa koje mogu kupovati a da ima veliki asortiman proizvoda. Ebay je uzasan postao, izgubio sam svaku nadu da ce se vratiti na staro. Znate li neki sajt da ima veliki asortiman proizvoda i da ima shipping options? Npr. gearbest ima da osiguras item, TN kosta $2 a da roba ide iz Holandije $1. Tako ako dam $3 dodje mi za dvije sedmice. Treba mi takav sajt da se mogu pouzdati da ce mi stici, a da ima sirok asortiman proizvoda.
-
The BEN10
#7478 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Jest da je topic vezan za ebay te i sam imam problema ovih dana sa dostavom itema koji sam kupio preko ebaya, ali htio bih pitati kakva su iskustva sa alibaba.com - jel neko ovih dana/mjeseci kupovao preko njih (uključujući Kinu) i kakva su iskustva?
Hvala.
Hvala.
-
shandrprcSA
#7479 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
ja "imam" TN RSXXXXXXX75NL i ne mogu da pratim posiljku a platio 1,60$ za TNElaol wrote:Ljudi, dajte mi neku stranicu sa koje mogu kupovati a da ima veliki asortiman proizvoda. Ebay je uzasan postao, izgubio sam svaku nadu da ce se vratiti na staro. Znate li neki sajt da ima veliki asortiman proizvoda i da ima shipping options? Npr. gearbest ima da osiguras item, TN kosta $2 a da roba ide iz Holandije $1. Tako ako dam $3 dodje mi za dvije sedmice. Treba mi takav sajt da se mogu pouzdati da ce mi stici, a da ima sirok asortiman proizvoda.
- nadžak
#7480 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
De bolan stavi čitan TN da vidimo i ostali. MOžda neko nađe da je OK to. Ne vidim nikakve mogućnosti da te neko prevari ako upišeš TN.shandrprcSA wrote:ja "imam" TN RSXXXXXXX75NL i ne mogu da pratim posiljku a platio 1,60$ za TNElaol wrote:Ljudi, dajte mi neku stranicu sa koje mogu kupovati a da ima veliki asortiman proizvoda. Ebay je uzasan postao, izgubio sam svaku nadu da ce se vratiti na staro. Znate li neki sajt da ima veliki asortiman proizvoda i da ima shipping options? Npr. gearbest ima da osiguras item, TN kosta $2 a da roba ide iz Holandije $1. Tako ako dam $3 dodje mi za dvije sedmice. Treba mi takav sajt da se mogu pouzdati da ce mi stici, a da ima sirok asortiman proizvoda.![]()
-
igorr
#7481 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
The BEN10 wrote:Jest da je topic vezan za ebay te i sam imam problema ovih dana sa dostavom itema koji sam kupio preko ebaya, ali htio bih pitati kakva su iskustva sa alibaba.com - jel neko ovih dana/mjeseci kupovao preko njih (uključujući Kinu) i kakva su iskustva?
Hvala.
Kako god okreneš, isto ti se hvata, jednostavno roba iz Kine ne ide za BiH,
i nije bitan sajt sa koga naručuješ.
-
shandrprcSA
#7482 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
pa da mi ga ukradesnadžak wrote: De bolan stavi čitan TN da vidimo i ostali. MOžda neko nađe da je OK to. Ne vidim nikakve mogućnosti da te neko prevari ako upišeš TN.Svi ga pišemo.
-
Elaol
#7483 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Gearbest za 14 dana meni dostavio. ide iz Kine, do Holandije i onda u Bosnu. A bez TN sa gearbest za mjesec dana mi stigao item.igorr wrote:The BEN10 wrote:Jest da je topic vezan za ebay te i sam imam problema ovih dana sa dostavom itema koji sam kupio preko ebaya, ali htio bih pitati kakva su iskustva sa alibaba.com - jel neko ovih dana/mjeseci kupovao preko njih (uključujući Kinu) i kakva su iskustva?
Hvala.
-
zippoo87
#7484 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
evo meni nesto dolazi ,naruceno preko banggooda
pogledaj danas TN i pise da je u Sarajevu...uvoz
u pitanju su brijaci (ostrice)...jedva cekam da dodje...sve mi se istupilo a necu da kupim nove,cekam ove haha
btw. prva posiljka istog artikla nikada nije ni dosla...naruceno je polovinom januara...ovo su mi sada ponovo poslali
pogledaj danas TN i pise da je u Sarajevu...uvoz
u pitanju su brijaci (ostrice)...jedva cekam da dodje...sve mi se istupilo a necu da kupim nove,cekam ove haha
btw. prva posiljka istog artikla nikada nije ni dosla...naruceno je polovinom januara...ovo su mi sada ponovo poslali
-
quarterback
#7485 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
ide ali sporo i ima dosta koji nikada ne dodjuigorr wrote:The BEN10 wrote:Jest da je topic vezan za ebay te i sam imam problema ovih dana sa dostavom itema koji sam kupio preko ebaya, ali htio bih pitati kakva su iskustva sa alibaba.com - jel neko ovih dana/mjeseci kupovao preko njih (uključujući Kinu) i kakva su iskustva?
Hvala.
- ja nisam ja
#7486 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Dobila kosulju danas iz Kine nije joj ni rok dostsve prosao
- nadžak
#7487 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
e hebi ga sadshandrprcSA wrote:pa da mi ga ukradesnadžak wrote: De bolan stavi čitan TN da vidimo i ostali. MOžda neko nađe da je OK to. Ne vidim nikakve mogućnosti da te neko prevari ako upišeš TN.Svi ga pišemo.
usput, hajd pogledaj PP
-
shandrprcSA
#7488 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
pogledao i odgovorionadžak wrote:
e hebi ga sad![]()
![]()
.
usput, hajd pogledaj PP
-
Nexus2
- Location: KUPUJETE ONLINE - EVO LINK ZA POVRAT NOVCA https://www.ebates.com/r/BERBIC6?eeid=28187
#7489 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
1 bez TN danas došla....naručena u januaru.......izgleda da malo po malo počinje
- nadžak
#7490 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
E, ljudi, samo da znate da je ovaj shandrprcSA genije za muziku, ocam.shandrprcSA wrote:pogledao i odgovorionadžak wrote:
e hebi ga sad![]()
![]()
.
usput, hajd pogledaj PP
Hajd sad zdravo.
- Kemal Malovčić
#7491 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Amazon u Bosnu ne šalje ništa osim knjiga i CD-ova?
Ne znam odakle da naručujem neke sitne i manje sitne foto stvari.
-
igorr
#7492 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Na Amazon-u isto kao i na eBay-u je 99% prodavaca iz Kine,Kemal Malovčić wrote:Amazon u Bosnu ne šalje ništa osim knjiga i CD-ova?
Tako ako dostava iz Kine ne proradi, nahebali smo skroz na skroz.
-
igorr
#7493 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Mislim da će većina prodavača iz Kine i nas BiH,staviti na crnu listu koja se svakim danom sve više i više širi
Item location: Hong Kong, China
Shipping to: Worldwide
Excludes: Alaska/Hawaii, Central America and Caribbean, Falkland Islands (Islas Malvinas), Hong Kong, Macau, Taiwan, China, Mongolia, Bahrain, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Saint Pierre and Miquelon, Germany, Gibraltar, Iceland, Jersey, Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde Islands, Central African Republic, Chad, Comoros, Congo, Democratic Republic of the, Congo, Republic of the, Côte d'Ivoire (Ivory Coast), Djibouti, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, Gabon Republic, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Reunion, Rwanda, Saint Helena, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Western Sahara, Zambia, Zimbabwe
Item location: Hong Kong, China
Shipping to: Worldwide
Excludes: Alaska/Hawaii, Central America and Caribbean, Falkland Islands (Islas Malvinas), Hong Kong, Macau, Taiwan, China, Mongolia, Bahrain, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Saint Pierre and Miquelon, Germany, Gibraltar, Iceland, Jersey, Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde Islands, Central African Republic, Chad, Comoros, Congo, Democratic Republic of the, Congo, Republic of the, Côte d'Ivoire (Ivory Coast), Djibouti, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, Gabon Republic, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Reunion, Rwanda, Saint Helena, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Western Sahara, Zambia, Zimbabwe
-
quarterback
#7494 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
ovo je neki namcor, vidis da ne salje ni svojima u Hong Kong 
-
shandrprcSA
#7495 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
quarterback wrote:ovo je neki namcor, vidis da ne salje ni svojima u Hong Kong
-
SA 071
#7496 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Eh danas mi dođe pošiljka za koju je TN pokazivao (i još uvijek pokazuje) da je ista iz New York-a tek krenula i da je u tranzitu prema destinaciji. Ovo znači i da praćenje ovih tracking brojeva nije pouzdano. 
-
Nexus2
#7497 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
hmmmmm interesantno...SA 071 wrote:Eh danas mi dođe pošiljka za koju je TN pokazivao (i još uvijek pokazuje) da je ista iz New York-a tek krenula i da je u tranzitu prema destinaciji. Ovo znači i da praćenje ovih tracking brojeva nije pouzdano.
-
SA 071
#7498 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
Šta bih sada mogao, da prijavim da nisam dobio artikal i tražim refundNexus2 wrote:hmmmmm interesantno...SA 071 wrote:Eh danas mi dođe pošiljka za koju je TN pokazivao (i još uvijek pokazuje) da je ista iz New York-a tek krenula i da je u tranzitu prema destinaciji. Ovo znači i da praćenje ovih tracking brojeva nije pouzdano.
-
Nexus2
#7499 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
da hoce roba doci, a za refund ipak ima 180 dana
- nadžak
#7500 Re: Kupio bih nesto sa eBay-a
De mi reci gdje pratiš taj status za TN ?SA 071 wrote:Eh danas mi dođe pošiljka za koju je TN pokazivao (i još uvijek pokazuje) da je ista iz New York-a tek krenula i da je u tranzitu prema destinaciji. Ovo znači i da praćenje ovih tracking brojeva nije pouzdano.