Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
rhez

#7476 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rhez »

Hvala na odgovoru Peđa. Ukoliko dođe do toga, moglo bi biti od koristi da se prodiskutuje na forumu o tome, uskoro će to i kod nas doći na dnevni red.
Pedja Kojovic

#7477 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

rhez

Mi cemo sigurno poslati javni poziv, a ja cu kada to budemo radili poziv za tribinu ili okrugli sto postaviti i na ovom forumu, Facebook-u, itd.

p.k.
Canton

#7478 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Canton »

pemanapemani wrote: :-)

Hajde budi malo iskren pa odgovori da li bi ti pristao?
Ko bi normalan pristao da uđe u vlast nekoliko mjeseci prije lokalnih izbora i to sa strankom koja za dvije godine nije uradila bukvalno ništa i strankom na čijem je čelu čovjek za kojeg se osnovano sumnja da je povezan sa organizovanim kriminalom?

Ako je NS baš takva kako si ti naveo, zašto su koalirali sa SDP-om u Gradskom vijeću? Tada je bilo da su željni vlasti pod svaku cijenu.

Zašto SDP nije pristao na "vladu eksperata" koju je predlagala NS?

Dvije godine se bezobrazno sprdate sa ovom strankom. Prvi ti si nekoliko puta napisao kako se NS ne zaslužuje nazivati strankom i ismijavao si svakog ko ih je spomenuo u kontekstu potencijalno bitnog političkog faktora. Naravno, ne samo ti, nego čitava svita forumaša.

Nije mi jasno kako je sad odjenom NS bitna? Čemu tolika zabrinutost za skupinu ljudi koja se "nikako ne može okarakterisati kao politička stranka". Na kraju bi obavezno stajao neki mega zajebani smajli koji bi kao slikovno prikazivao kako je NS smijurija od stranke...
Ne mogu biti potencijalan bitan faktor nigdje osim u Sarajevu. I danas sam pri tom stavu. Takvo nesto se na zapadu zove regionalna stranka i ja to postujem. To sto ih neko dize u nebesa i promovise kao nekakvu alternativu SDPu u BiH mi je smijesno. Slicna situacija je i sa A-SDA ili DNZom, mada ovi dolaze iz druge izborne jedinice pa se dokopaju parlamenta federacije i drzavnog parlamenta.

Zasto NS u vladi kantona Sarajevo? Vec rekoh da u toj oblasti imaju dokazane ljude, koji bi mogli mnogo doprinjeti u toj oblasti u sarajevskom kantonu a svjesni smo u kakvoj se situaciju nalaze kulturne institucije i kultura uopste.

Ali eto to je njihov izbor i meni je jasno zbog cega su se odlucili za odbijanje prijedloga.
Banksy

#7479 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Canton wrote:
Slicna situacija je i sa A-SDA ili DNZom, mada ovi dolaze iz druge izborne jedinice pa se dokopaju parlamenta federacije i drzavnog parlamenta.

Zasto NS u vladi kantona Sarajevo? Vec rekoh da u toj oblasti imaju dokazane ljude, koji bi mogli mnogo doprinjeti u toj oblasti u sarajevskom kantonu a svjesni smo u kakvoj se situaciju nalaze kulturne institucije i kultura uopste.
Ako ste u USK koalirali s A-SDA, radikalnom, desnom strujom SDA, a na državnom s Fahrom, onda je nekako i logično da je NS u tom društvu uljez ... ili višak.
Canton

#7480 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Canton »

Banksy wrote:
Ako ste u USK koalirali s A-SDA, radikalnom, desnom strujom SDA, a na državnom s Fahrom, onda je nekako i logično da je NS u tom društvu uljez ... ili višak.
Kao sto vec rekoh nekoliko puta: Mene ne zanima ko cini vlast, nego sta ta vlast radi. Iako za NS mislim da ne moze postati ozbiljan politicki faktor na nivou federacije ili drzave, mislim da u kantonu mogu doprinjeti mnogo i to bas u resoru kulture gdje bih licno volio vidjeti Dinu Mustafica.
pemanapemani

#7481 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

Canton wrote:
pemanapemani wrote: :-)

Hajde budi malo iskren pa odgovori da li bi ti pristao?
Ko bi normalan pristao da uđe u vlast nekoliko mjeseci prije lokalnih izbora i to sa strankom koja za dvije godine nije uradila bukvalno ništa i strankom na čijem je čelu čovjek za kojeg se osnovano sumnja da je povezan sa organizovanim kriminalom?

Ako je NS baš takva kako si ti naveo, zašto su koalirali sa SDP-om u Gradskom vijeću? Tada je bilo da su željni vlasti pod svaku cijenu.

Zašto SDP nije pristao na "vladu eksperata" koju je predlagala NS?

Dvije godine se bezobrazno sprdate sa ovom strankom. Prvi ti si nekoliko puta napisao kako se NS ne zaslužuje nazivati strankom i ismijavao si svakog ko ih je spomenuo u kontekstu potencijalno bitnog političkog faktora. Naravno, ne samo ti, nego čitava svita forumaša.

Nije mi jasno kako je sad odjenom NS bitna? Čemu tolika zabrinutost za skupinu ljudi koja se "nikako ne može okarakterisati kao politička stranka". Na kraju bi obavezno stajao neki mega zajebani smajli koji bi kao slikovno prikazivao kako je NS smijurija od stranke...
Ne mogu biti potencijalan bitan faktor nigdje osim u Sarajevu. I danas sam pri tom stavu. Takvo nesto se na zapadu zove regionalna stranka i ja to postujem. To sto ih neko dize u nebesa i promovise kao nekakvu alternativu SDPu u BiH mi je smijesno. Slicna situacija je i sa A-SDA ili DNZom, mada ovi dolaze iz druge izborne jedinice pa se dokopaju parlamenta federacije i drzavnog parlamenta.

Ali eto to je njihov izbor i meni je jasno zbog cega su se odlucili za odbijanje prijedloga.
Nisi ih zvao "regionalnom strankom", nego nisu bili dostojni da se zovu politička stranka, ali hajde bilo pa prošlo.

Ako su regionalna stranka otkud načelnik Bosanskog Petrovca i koalicija sa NSP? Možemo raspravljati o uspješnosti navedenih poteza, ali ovo pokazuje da su pokušali nešto uraditi i izvan Sarajeva.
Tada se koaliranje sa NSP sataniziralo kao prodaja države, četnikluk, izdaja i ostale izlizane prizemne fore. Dok se tapšalo "druga Mićka" po plećima od Krsmanovića se pravio četnik na kvadrat. Sad ko je od njih dvojice bolji ili manje zlo, procjeni sam.
Niko ne glorificira NS, ali u zemlji u kojoj na "alternativnoj i ljevičarskoj" FTV u šest predizbornih emisija 60 minuta, koje su gledale stotine hiljada građana, gostuje Radončić, znači u svih šest. Kako u takvoj medijskoj blokadi u kojoj se nalazila NS ostvariti dobre rezultate na izborima? I kako onda ne pohvaliti Bojana Bajića koji pravi najdemokratskiji potez u poslijeratnoj BiH, ili Peđu i Danisa koji se drže principa i u Skupštini KS podržavaju ono za šta misle da će biti pozitivno za građane . Ove stvari su apsolutna novina za BiH političku scenu i jedno su dvije svjetlosne godine udaljeni od gramzivih lešinara koji bi rođenu majku prodali za vlastitu dobit.
Canton

#7482 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Canton »

pemanapemani wrote:
Nisi ih zvao "regionalnom strankom", nego nisu bili dostojni da se zovu politička stranka, ali hajde bilo pa prošlo.

Ako su regionalna stranka otkud načelnik Bosanskog Petrovca i koalicija sa NSP? Možemo raspravljati o uspješnosti navedenih poteza, ali ovo pokazuje da su pokušali nešto uraditi i izvan Sarajeva.
Tada se koaliranje sa NSP sataniziralo kao prodaja države, četnikluk, izdaja i ostale izlizane prizemne fore. Dok se tapšalo "druga Mićka" po plećima od Krsmanovića se pravio četnik na kvadrat. Sad ko je od njih dvojice bolji ili manje zlo, procjeni sam.
Niko ne glorificira NS, ali u zemlji u kojoj na "alternativnoj i ljevičarskoj" FTV u šest predizbornih emisija 60 minuta, koje su gledale stotine hiljada građana, gostuje Radončić, znači u svih šest. Kako u takvoj medijskoj blokadi u kojoj se nalazila NS ostvariti dobre rezultate na izborima? I kako onda ne pohvaliti Bojana Bajića koji pravi najdemokratskiji potez u poslijeratnoj BiH, ili Peđu i Danisa koji se drže principa i u Skupštini KS podržavaju ono za šta misle da će biti pozitivno za građane . Ove stvari su apsolutna novina za BiH političku scenu i jedno su dvije svjetlosne godine udaljeni od gramzivih lešinara koji bi rođenu majku prodali za vlastitu dobit.
Pa neki glorificiraju... ne znam zasto si se ti nasao u tome. Zasto NSa nije bilo u 60minuta? Pa ne znam nije bilo ni ostalih malih stranaka... znalo se ko ce "krojiti kapu" nakon izbora. Radoncic(iako ga kao personu ne simpatisem)je bio kandidat za clana predsjednistva, ipak i to nesto predstavlja. Na koji potez Bojana Bajica mislis? Ostavka?
Pa dao je ostavku i Rasim Kadic pa sta...? Peđi i Danisu neodgovara ulazak u vlast, a zasto vec sam napisao iako ne mislim da je to jedini razlog. Ja nemam zamjerki na racun njihovog rada u kantonalnoj skupstini(iako ne dolazim iz KS, ali pratim sjednice na TVSA) zato i mislim da bi mogli neke stvari progurati, bar sto se tice kulture i sporta.
Petit_Beurre

#7483 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

Canton wrote: Pa neki glorificiraju... ne znam zasto si se ti nasao u tome. Zasto NSa nije bilo u 60minuta? Pa ne znam nije bilo ni ostalih malih stranaka... znalo se ko ce "krojiti kapu" nakon izbora. Radoncic(iako ga kao personu ne simpatisem)je bio kandidat za clana predsjednistva, ipak i to nesto predstavlja. Na koji potez Bojana Bajica mislis? Ostavka?
Pa dao je ostavku i Rasim Kadic pa sta...? Peđi i Danisu neodgovara ulazak u vlast, a zasto vec sam napisao iako ne mislim da je to jedini razlog. Ja nemam zamjerki na racun njihovog rada u kantonalnoj skupstini(iako ne dolazim iz KS, ali pratim sjednice na TVSA) zato i mislim da bi mogli neke stvari progurati, bar sto se tice kulture i sporta.
Naravno, ne radi se uopšte o reklami i poturanju ljudima za koga će glasati. Da je mladić 6 puta gostovao dobio bi glasova, de boga ti.
Ja ne znam samo sta ljudi misle kako se to gradi infrastruktura stranke, i još nas porede sa sdp-om koji je imovinu naslijedio, a mi se u taksi guramo po troje :mrgreen:
O strucnosti kadrova necu ni da pricam. Neka nama strucni sda,sdp kadrovi i dalje kroje politike, sucur allahu jos malo pa ko svicarska da budemo.
Neko je spomeno da smo elitisticka stranka. Hvala na komplimentu :lol:
Evo jedna ekskluziva. Odgovorno tvrdim da ce raja u Novom Sarajevu biti u najmanju ruku odusevljenja kad se obznani ime i kvalifikacije kandidatkinje za nacelnika/cu. :dance: :dance: :dance: :bih:

Ljubi vas petit_beurre :thumbup:
Boom71

#7484 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Boom71 »

Petit_Beurre wrote:
Canton wrote: Pa neki glorificiraju... ne znam zasto si se ti nasao u tome. Zasto NSa nije bilo u 60minuta? Pa ne znam nije bilo ni ostalih malih stranaka... znalo se ko ce "krojiti kapu" nakon izbora. Radoncic(iako ga kao personu ne simpatisem)je bio kandidat za clana predsjednistva, ipak i to nesto predstavlja. Na koji potez Bojana Bajica mislis? Ostavka?
Naravno, ne radi se uopšte o reklami i poturanju ljudima za koga će glasati. Da je mladić 6 puta gostovao dobio bi glasova, de boga ti.
Ja ne znam samo sta ljudi misle kako se to gradi infrastruktura stranke, i još nas porede sa sdp-om koji je imovinu naslijedio, a mi se u taksi guramo po troje :mrgreen:
O strucnosti kadrova necu ni da pricam. Neka nama strucni sda,sdp kadrovi i dalje kroje politike, sucur allahu jos malo pa ko svicarska da budemo.
Neko je spomeno da smo elitisticka stranka. Hvala na komplimentu :lol:
Evo jedna ekskluziva. Odgovorno tvrdim da ce raja u Novom Sarajevu biti u najmanju ruku odusevljenja kad se obznani ime i kvalifikacije kandidatkinje za nacelnika/cu. :dance: :dance: :dance: :bih:

Ljubi vas petit_beurre :thumbup:
kandidatkinja je stvarno 'nema dalja' :-D .
samo se bojim da takvi kadrovi umjesto da budu opsteprihvaceni neće imati šansu.
u svakom slučaju pravo sam ponosan što ispred ns ns imamo tako moćnog kandidata!
pemanapemani

#7485 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

A možda da nam i otkrijete ime kandidatkinje :)

Već sam oduševljen zbog toga što se radi o ženi, jer kako ovi vlastodršci poštuju ravnopravnost polova, svaka je žena odličan kandidat :thumbup:
Petit_Beurre

#7486 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

Mlada, lijepa, i odgovorno tvrdim :mrgreen: najobrazovanija na podrucju politologije od svih kandidata drugih stranaka. Pripremite se za Margaret Tacer, Hilari Klinton, itd itd Novog Sarajeva i BiH :dance:
The party is just starting :dance: :dance: :dance: :bih:
VjecitiStudent

#7487 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Petit_Beurre wrote:Mlada, lijepa, i odgovorno tvrdim :mrgreen: najobrazovanija na podrucju politologije od svih kandidata drugih stranaka. Pripremite se za Margaret Tacer, Hilari Klinton, itd itd Novog Sarajeva i BiH :dance:
The party is just starting :dance: :dance: :dance: :bih:
Nadam se samo da nije ona koju studenti redovno ocrne kad ocjenjuju njena predavanja.
Takodjer, nije mi jasno kakve veze ima politikologija sa uspjesnim nacelnikovanjem?

Nacelnikovanje je, sto bi reko nas narod u zadnje vrijeme, sustinski managerisanje, nadam se da ta M. Thatcher Novog Sarajeva ima debeo cv i na tom polju, inace ...
Petit_Beurre

#7488 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

Po studentima je i rahmetli Nijaz Durakovic bio naporan i dosadan,a koliko ja znam mnogo studenata je itekako cijeni i postuje. Nazalost moramo sebi priznati da danasnji studenti ( medju kojima sam i ja) nisu najrelevantniji u ocjenjivanju.
Sa strucnog aspekta, obrazovanja stecenog na medjunarodnim univerzitetima a kategorije(uskoro treba da doktorira u oblasti politickih nauka), kvalifikacija koje posjeduje, te znanja iz oblasti domaceg zakonodavstva i politicke situacije, govornickih sposobnosti izostrenih na stotinama politickih debata u SAD-u, gdje je proglasena, slagacu-nisam siguran, jednom od najbolji, ako ne i najboljom debatanticom uopste, mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan.
Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
Nacelnikovanje je zanat, to se uci u praksi. Pomalo mi se cini da razmisljas kao danasnji poslodavci koji traze od svjeze diplomiranih studenata nekoliko godina iskustva rada, sto je paradoksalno. Nacin na koji se vodila politika na nivou opstine je u najmanju ruku receno smijesan i zalostan, upoznat sam ,koliko-toliko sta se sve uradilo (a malo se uradilo) i sta se sve trebalo uraditi i da zbog politikanstva i licnih interesa nije uradjeno. 100.000 KM za vjerske institucije (protiv kojih nemam apsolutno nista, da se razumijemo) izdvojeno je iz budzeta, za osnovne i srednje skole ta brojka je toliko mizerna da je ne treba spominjati, i samo je na nase predlaganje nekako povecan taj iznos. Takav odnos strukture vlasti prema onome najvrijednijem sto posjedujemo a to je omladina i obrazovanje je u najmanju ruku, da se izrazim kolokvijalno, supacki. A to je samo jedan primjer...
Ako buduci glasaci prepoznaju sve te stvari, smijesi nam se malo ljepsa buducnost. :bih:
Last edited by Petit_Beurre on 08/06/2012 14:43, edited 1 time in total.
madner

#7489 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Treba li ti cigara?
VjecitiStudent

#7490 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Petit_Beurre wrote:Po studentima je i rahmetli Nijaz Durakovic bio naporan i dosadan,a koliko ja znam mnogo studenata je itekako cijeni i postuje. Nazalost moramo sebi priznati da danasnji studenti ( medju kojima sam i ja) nisu najrelevantniji u ocjenjivanju.
Sa strucnog aspekta, obrazovanja stecenog na medjunarodnim univerzitetima a kategorije(uskoro treba da doktorira u oblasti politickih nauka), kvalifikacija koje posjeduje, te znanja iz oblasti domaceg zakonodavstva i politicke situacije, govornickih sposobnosti izostrenih na stotinama politickih debata u SAD-u, gdje je proglasena, slagacu-nisam siguran, jednom od najbolji, ako ne i najboljom debatanticom uopste, mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan.
Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
:bih:
Super sve, ali kakve veze to ima sa nacelnikovanjem opstine i sa upravljanjem coporom dobro ukopane, lijene i korumpirane birokratije?

Nadam se da ima kakvog iskustva u toj oblasti i da je barem nekada u bogatoj karijeri upravljala timom vecim od 5 ljudi, inace ce gore pobrojani prigovori na elitisticki sastav i djelovanje NS ubosti ravno u sridu.
Corto Maltese

#7491 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

Petit_Beurre wrote:Sa strucnog aspekta, obrazovanja stecenog na medjunarodnim univerzitetima a kategorije(uskoro treba da doktorira u oblasti politickih nauka), kvalifikacija koje posjeduje, te znanja iz oblasti domaceg zakonodavstva i politicke situacije, govornickih sposobnosti izostrenih na stotinama politickih debata u SAD-u, gdje je proglasena, slagacu-nisam siguran, jednom od najbolji, ako ne i najboljom debatanticom uopste, mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan.
Smanji doživljaj, hvalisanje je početak sramote.
Petit_Beurre

#7492 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

Naravno da ima iskustva u vodjenju tima i naravno da je svjesna kakve bi je sve stvari cekale. Ali isto tako oni ne znaju sta njih ceka :thumbup:
@Corto
Nije hvalisanje kada pises istinu i cinjenice. Generalno je problem naseg naroda da kada neko kaze da je obrazovan da se pocne zvati hvalisavcem, ta vrsta cenzure je pogubna. Uostalom ne zna sta sam lose rekao? Govorim svoj licni stav, ne namecem ga nikom kao apsolutnu istinu. Rekao sam da cemo se potruditi da ljudi dobiju uvid, pa nek SAMI odluce.
Last edited by Petit_Beurre on 08/06/2012 14:50, edited 1 time in total.
Banksy

#7493 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Jel jača od ove Fahrine Japanke? :mrgreen:
Petit_Beurre

#7494 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

madner wrote:Treba li ti cigara?
Dodji da zapalimo jednu musku :bih:
Corto Maltese

#7495 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

Opet ti kažem, smanji ribu. Ovo
Petit_Beurre wrote: mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan. Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
nisu činjenice nego tvoja doživljaj te osobe, koji birači mogu dijeliti, a ne moraju. Kad nekoga predstaviš na tako nadmen način bliži su ovom drugom.
VjecitiStudent

#7496 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:Jel jača od ove Fahrine Japanke? :mrgreen:
Men' se cini da su iste koze cuvale :D
Petit_Beurre

#7497 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

Corto Maltese wrote:Opet ti kažem, smanji ribu. Ovo
Petit_Beurre wrote: mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan. Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
nisu činjenice nego tvoja doživljaj te osobe, koji birači mogu dijeliti, a ne moraju. Kad nekoga predstaviš na tako nadmen način bliži su ovom drugom.
Pa ja Corto druze i ne govorim u ime naroda,kao neki drugi. Sve sto sam rekao je moj licni stav. Ne mislim uopste da je nadmeno reci neke stvari potkovane cinjenicama, treba stvari nazvati pravim imenom. Dobro, mozda me jeste spucala euforija, i zbog toga se izvinjavam :thumbup: :mrgreen:

@Banksy :
Ne znam jel na sake jaca, na jeziku cemo vidjeti :mrgreen:
Banksy

#7498 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:Jel jača od ove Fahrine Japanke? :mrgreen:
Men' se cini da su iste koze cuvale :D
:lol:
Banksy

#7499 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Petit_Beurre wrote:
Corto Maltese wrote:Opet ti kažem, smanji ribu. Ovo
Pa ja Corto druze i ne govorim u ime naroda,kao neki drugi. Sve sto sam rekao je moj licni stav. Ne mislim uopste da je nadmeno reci neke stvari potkovane cinjenicama, treba stvari nazvati pravim imenom. Dobro, mozda me jeste spucala euforija, i zbog toga se izvinjavam :thumbup: :mrgreen:

@Banksy :
Ne znam jel na sake jaca, na jeziku cemo vidjeti :mrgreen:
Ne leti, Boki Bajić i Hajder su bili i na jeziku i na tute mute, pa vidi kako završi :D

edit: ozbiljno,
nije mi Žarko Papić mjera, ali reče, a mislim da je u pravu, da NS danas i ne postoji.
Za ove 4 protekle godine, zaboravimo li Bajića, Hajdera, Krsmanovića, i sl. budalaštine, jedino što ste postigli to je Peđa Kojović i ova tema, njegov blog i njegove aktivnosti na kantonalnom parlamentu.
Predugo vrijeme da rezultat bude samo jedan čovjek i njegov lični angažman.
U stvari to je katastrofalan rezultat ...
Last edited by Banksy on 08/06/2012 15:04, edited 1 time in total.
madner

#7500 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Nego posto je ocito da drugi vec znaju ko je osoba B moze li se postaviti ime i slika. :D
Locked