Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
vrbas1979

#7476 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

Krushna mrva wrote:
udrch wrote:
Krushna mrva wrote:Kao sto rekoh, da ostane zapisano, mozda i tu bude guzenja od strane Fahre :mrgreen:
sasvim je jasno koga utemeljitelj guzi, inače ga ne bi branio sam od svih :lol: ..
Vidis bolan da necu cak ni da demantujem da sam Fahrin, ok u redu Farhin sam i? Ta pozicija da neko treba da bude jedan protiv svih ti je potrebna prijeko samo sto ne vidis, pogotovo ovih dana kad se desavaju stvari kao ova talacka kriza. Jedino ti je on rekao kako i sta. Ne pratim svakog od vas , ali ovdje je masa sa i mozda i ti, lupala i podrzavala neku budalu koja je smislia da treba hiljadu ljudi zatvorit u zgradi :-)
Talačka kriza?!?!

Kada smo već mirnih i dostojanstvenih protesta, zašto Fahrudin Radoncic nije bio taoc u zgradi gdje mu je radno mjesto??? Nego se šetao po televizijama.

Fahrudin nije bio na poslu za koji, kao, prima 1 KM.

Zašto nije bio na radnom mjestu?
Innovation

#7477 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Innovation »

vrbas1979 wrote: Kada smo već mirnih i dostojanstvenih protesta, zašto Fahrudin Radoncic nije bio taoc u zgradi gdje mu je radno mjesto??? Nego se šetao po televizijama.

E, ovo vec nema veze. :-) Ne treba se ponasati kao neki. :mrgreen:
On je tada bio na svom radnom mjestu i radio svoj dio posla. :)
Krushna mrva

#7478 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

vrbas1979 wrote: Talačka kriza?!?!

Kada smo već mirnih i dostojanstvenih protesta, zašto Fahrudin Radoncic nije bio taoc u zgradi gdje mu je radno mjesto??? Nego se šetao po televizijama.

Procitas ovo i skontas da na forumu ima totalnih neznalica. Kako ti zamisljas njegovo radno mjesto i gdje se ono po tebi nalazi? :mrgreen:
Krushna mrva

#7479 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

fantom slobode wrote: ma cuj na silu....mislim da ne ide, jer je tvoja percepcija ogranicena na fahru i svijet oko njega. Takvi su na Gazimestanu bili, bojim se posljedica...mnogi su jos uvijek u snu.
Ne znam da li si primjetio da mu uvijek ime malim slovom pisem...
Hahali taj znacajan detalj ne zamjetih. Spasavao vam je *uzice, trebao vas je ostaviti u ruke Nihada :mrgreen: Znas sta je najsmejesnije, sto se vi i dalje tjesite da nekako sve dobro ide cak i kad totalno zabrljate
Ja se ba samo zabavljam kad vidim koliko ga na ovom forumu mrzite, a ne znate sta da uradite. Zabavna ova rola :)
Krushna mrva

#7480 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

fantom slobode wrote:
ReXX wrote:Avaz i Fahro pokusavaju da zataskaju proteste. Danas ni rijeci na njihovoj web stranici. :wink:

prpa prpa
nema nista ni o Keljmendiju...javio se fahrica jedan i po put o tome...nakon sto najavi veliku akciju hapsenja korumpiranih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nakon sto Zivku uhapsi, onako nezasticenog). Sad evo prebira ima li jos kakav da bi ga mogao uhapsiti, a da nije iz glavnih stranaka, pa se sjetio da se Nazif Gljiva kandidovao prije rata za predsjednika BiH...

a o protestima....gdje ce o tome...zamisli da ga u tornju okruze...radi guza, nije fahrica heroj, on stalno sa tjelohraniteljima hoda i kad ga niko i ne gleda...gdje nece, puni dzepovi oraha...
:-)
NeenaSa

#7481 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by NeenaSa »

Krushna mrva wrote:Procitas ovo i skontas da na forumu ima totalnih neznalica. Kako ti zamisljas njegovo radno mjesto i gdje se ono po tebi nalazi? :mrgreen:
Nek' se goni u 3MP, ukoliko nije dos'o na SvEt, carskim.
Krushna mrva

#7482 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

kamen spoticanja wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:Ovako naporan je još samo Mirza Ustamujić. :D
E njega ocekujem kao kandidata za predsjednistvo...kao mlade snage protiv gospodara prstenova
:) cekamo sljedecu epizodu
Innovation

#7483 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Innovation »

Krushna mrva wrote: Procitas ovo i skontas da na forumu ima totalnih neznalica. Kako ti zamisljas njegovo radno mjesto i gdje se ono po tebi nalazi? :mrgreen:
Zar moraju svi sve znati, pogotovo oni koji su mladji?
Ti koji si ili koja si ocigledno sveznalica im nekad pokusaj lijepo objasniti, a ne koristiti ironiju i sarkazam. :saveta:
fantom slobode

#7484 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by fantom slobode »

Krushna mrva wrote:
fantom slobode wrote: ma cuj na silu....mislim da ne ide, jer je tvoja percepcija ogranicena na fahru i svijet oko njega. Takvi su na Gazimestanu bili, bojim se posljedica...mnogi su jos uvijek u snu.
Ne znam da li si primjetio da mu uvijek ime malim slovom pisem...
Hahali taj znacajan detalj ne zamjetih. Spasavao vam je *uzice, trebao vas je ostaviti u ruke Nihada :mrgreen: Znas sta je najsmejesnije, sto se vi i dalje tjesite da nekako sve dobro ide cak i kad totalno zabrljate
Ja se ba samo zabavljam kad vidim koliko ga na ovom forumu mrzite, a ne znate sta da uradite. Zabavna ova rola :)
Je li ti ovo samo meni ili citavoj forumskoj populaciji :lol: :lol: :lol: Malo generalizacije :lol: :lol: :lol: Ko su ti "vi" u tvojoj prici? :lol: ti bi kroz zid, pa to ti je... :lol: :lol: :lol: hajde neka, sretno! 8-) :lol:
Krushna mrva

#7485 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

fantom slobode wrote: Je li ti ovo samo meni ili citavoj forumskoj populaciji :lol: :lol: :lol: Malo generalizacije :lol: :lol: :lol: Ko su ti "vi" u tvojoj prici? :lol: ti bi kroz zid, pa to ti je... :lol: :lol: :lol: hajde neka, sretno! 8-) :lol:
:shock: hebo mater ako nisi drht'o dok si ovo tipkao. Pusti ba ovo je samo forum, a cuvaj i monitor
fantom slobode

#7486 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by fantom slobode »

Krushna mrva wrote:
fantom slobode wrote: Je li ti ovo samo meni ili citavoj forumskoj populaciji :lol: :lol: :lol: Malo generalizacije :lol: :lol: :lol: Ko su ti "vi" u tvojoj prici? :lol: ti bi kroz zid, pa to ti je... :lol: :lol: :lol: hajde neka, sretno! 8-) :lol:
:shock: hebo mater ako nisi drht'o dok si ovo tipkao. Pusti ba ovo je samo forum, a cuvaj i monitor
i ovaj komentar ti dokazuje u kojem svijetu fantazije se nalazis... :lol: :lol: :lol: sretno!
Krushna mrva

#7487 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

ode covjek....halali :)

Nego, nuto ovoga:

http://www.vijesti.ba/licnosti-dana-dob ... TITKE.html
okom jučerašnjeg dana jedini bh. političar koji je dobio komplimente u mirnom razrješavanju vrlo dramatične situacije u Zgradi institucija BiH i oko nje bio je ministar sigurnosti Fahrudin Radončić.

Kako je saopćeno iz Ministarstva sigurnosti BiH, veliki broj poziva građana upućen je njemu i agencijama za provođenje zakona, posebno Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP-u Kantona Sarajevo, s pojačanjima iz drugih gradova, u namjeri da im se čestita na mudrosti i čvrstoj odluci da se prema demonstrantima ne smije upotrijebiti sila, ali da svaki čovjek mora biti oslobođen.

Radončiću su čak čestitali i poslanici i ministri iz RS-a koji su jučer bili vrlo nezadovoljni nastalom situacijom, kao i političari iz hrvatskog korpusa.

Također, Radončić je dobio i sve komplimente od predstavnika međunarodnog faktora te pojedinih ambasada, navodi se u saopćenju.

(FENA)
udrch

#7488 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

Radončiću su čak čestitali i poslanici i ministri iz RS-a koji su jučer bili vrlo nezadovoljni nastalom situacijom, kao i političari iz hrvatskog korpusa.
pa normalno, ali na njegovu žalost to nije njegova izborna baza..
Također, Radončić je dobio i sve komplimente od predstavnika međunarodnog faktora te pojedinih ambasada, navodi se u saopćenju.
može li ijedan citat, ko mu je to čestitao..i šta se on pitao uopće..kojoj jedinici je on mogao narediti deblokadu, nijednoj nije nadređen, da je mogao bez nečijeg dodatnog potpisa..on je samo pokušavao da na telvizijama prikupi političke poene, a zabio je sebi nekoliko autoguzolova..
Krushna mrva

#7489 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

Kako ce ba da ti javno daje imena? :)
Sto se tice "autogolova", jedino ih je mogao zabiti u ocima forumskih SDA miseva, ali tu je ionako crn da crnji ne moze biti. Zapravo, sto crnji u vasim ocima to bolje. Inace, ostade to da je jedini govorio sta se desava dok je trajalo. Pa ti vidi je li mu to plus ili minus
udrch

#7490 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

on da ne puca o SDA bazi on ne bi sve svoje izborne kampanje bazirao na pljuvanju po SDA..
imali smo 17 godina, pa 20 godina, pa 23 godina, pa sad opet 17 godina..
njega je bošnjački narod odjebao, jedini koji mu drže guzicu su oni koji to nisu..
a ti si to u onom infu gore potvrdio..
RED SKY

#7491 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by RED SKY »

Pravi seljački jazavac.Samo daj para.
vrbas1979

#7492 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

Krushna mrva wrote:ode covjek....halali :)

Nego, nuto ovoga:

http://www.vijesti.ba/licnosti-dana-dob ... TITKE.html
okom jučerašnjeg dana jedini bh. političar koji je dobio komplimente u mirnom razrješavanju vrlo dramatične situacije u Zgradi institucija BiH i oko nje bio je ministar sigurnosti Fahrudin Radončić.

Kako je saopćeno iz Ministarstva sigurnosti BiH, veliki broj poziva građana upućen je njemu i agencijama za provođenje zakona, posebno Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP-u Kantona Sarajevo, s pojačanjima iz drugih gradova, u namjeri da im se čestita na mudrosti i čvrstoj odluci da se prema demonstrantima ne smije upotrijebiti sila, ali da svaki čovjek mora biti oslobođen.

(FENA)

Ličnost dana tako što je poslao specijalne jedinice na mirne protestante koji su ostali dostojanstveni i mirni 3 dana.

Da, i Fahrudin Radončić je poslao specijalce na BEBE koje nemaju JMBG, nekima zbog toga i život ovisi!

To je naš mini-mini-mini-STAR, Fahrudin Radončić, koji nije ni bio na svom radnom mjestu i ličnost dana, valjda u svojoj novini :-)
Krushna mrva

#7493 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

vrbas1979 wrote: Da, i Fahrudin Radončić je poslao specijalce na BEBE koje nemaju JMBG, nekima zbog toga i život ovisi!
:shock: Bosanske BEBE su cudo otpora. Drzali hiljadu ljudi zatocenicima citav dan. Sta vam Tihic daje te vas tako indoktrinira nije mi jasno...
MOSALJOZE

#7494 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by MOSALJOZE »

Krushna mrvo,ako većina na ovoj temi(preko 90%)govori kako Radončić zeli samo interes(kao i svi) kako ga ti jedini možeš braniti??Daj malo razmisli,svi su oni isti.
Krushna mrva

#7495 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

MOSALJOZE wrote:Krushna mrvo,ako većina na ovoj temi(preko 90%)govori kako Radončić zeli samo interes(kao i svi) kako ga ti jedini možeš braniti??Daj malo razmisli,svi su oni isti.
Vecina je ovdje govorila kako FAhro ima 4 noge i da je Tornjak iz vukojebine, tj Sandzaka (kao i ja sam :mrgreen:). kako "moj" kraj nije dao nikakkav doprinos civilizaciji, samo je unazadio, da je seljacki jazavac koji samo hoce pare....itd itd
Po toj logici najbolje da se slozimo sa tornjacenjem kako nam se kome cefne.
Sto je najgore, nemam ja njega sta braniti, on vam je JEDINI U OCI govorio prvi dan sta se desava i da tamo budale drze 1000 zatocenih u zgradi. I on je valjda trebao da se prikljuci masi, jer forumska masa je najpametnija. Sto se mene tice... je li jos iko osim njega i spomenuo sta su budale mogle uradit (osim sto se Lagumdzija izvinio)?
OmerD

#7496 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by OmerD »

hahaha meni je samo jos smijesno kakako sdaovci gube abdest dok ga uzimaju i nikako da stignu haha. evo samo par sdaovskih gluposti i mutnih izjava

sdaovska izjava 1: sto radoncic nije bio na poslu taj dan.
istina: covjek bio cijeli dan na poslu. nije on parlamentarac, nego ministar i kroz sve izjave sto su date medijima dobro se vidi da je covjek citav dan radio,

sdaovska izjava 2: pise gore ovaj hajvan kao radoncic poslao policajce na bebe.
istina: prije par dana su jos svi sdaovci govorili kako radoncic nema ovlasti da salje policiju na bilo koga (kada se pricalo o hapsenju budimira,keljmendija itd.), a sad to je li od jednom ima? znaci po vama sdaovcima on to nekad ima, a nekad nema haha. i jos kad se doda da policiju u sarajevo vodi mup ks, na cijem je celu sdu-ovac pecanac, onda sve to gubi svoju smisao. i jos ocito ste vi gledali druge proteste, jer nijedan policajac nije nasrnuo ni na jednu osobu koja je protestirala, samo su stojali i nisu dali ljudima da ulaze u zgradu (opravdano).

sdaovska podvala 3: neko nesto ima protiv mirnih protesta.
istina: niko nista nije rekao za mirne proteste nego se samo radilo o tome da su 1500 osoba UPOSLENIKA I GOSTIJU bili u zgradi i nisu mogli izaci. sta je recimo neka zena koja radi u administraciji npr kao prevodilac kriva za cijeli situaciju. zasto se njoj uskratilo kretanje? pa zamislite da ste vi na njenom mjestu i mozda jos imate djecu kod kuce ili morate ici po njih u djeciji vrtic a vi zatoceni. ili 300 stranaca? ja mogu samo reci da smo stvarno dobro prosli, jer siguran sam da bi u nekim drugim drzavama to bio jos veci skandal, dotle da bi Boga pitaj sta jos bilo, od sankcija do sukoba.

i tako dragi sdaovci vase kule padaju. ali dragi udrchi i vrbasi niste ni vi krivi sto ste tako nisko pali da radite za poltronske cevape od suljketa, princa bakira i susjeda zukica. vi samo vicite "vidi onog tamo" i upirete prstima na druge, a tamo gdje postoje SNIMCI i DOKAZI o sda kriminalu vi sutite ko zaliveni haha. stvarno ste smijesni.
vrbas1979

#7497 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

Fahrudinovi jugendi: @ Krushna mrva, @ OmerD

Nikada nisam bio član SDA, nikada nisam bio simpatizer niti glasač SDA! Ni na opštim, ni na lokalnim, za svo ovo vrijeme od 1990 do danas. Ni u buduće. NIKADA SDA!

Još gore, veoma me nervira sama stranka i njeni političari i dosta su mi lošeg donijeli. NIKADA SDA!

Dakle dva posljednja posta su vam čisti idiotizam, koji nema veze sa pameću i realnošću, samo čuvate guzicu svoga šefa Fahrudina Radončića 24 sata online i prebacujete diletantski lopticu.

- Omere, zamolio bih te sljedeći put da mi u lice kažeš da sam hajvan, a ne sakriven iza monitora i s prstićima na tastaturi.
vrbas1979

#7498 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

I zašto politizirate skup, kada on nikako ni u jednom trenutku to nije ni bio!

Između vas dvojice Fahrudinovih jugenda: Krushna mrva, OmerD, kao i bossa vam Fahrudina Radončića, kao s druge strane Milorada Dodika ili one fašistkinje Aleksandre Pandurević zaista nema razlike.

Ono je bila borba za bebe i za JMBG mirnim i dostojanstvenim protestima.

I nije vam uspjela politizacija niti nacionalizacija skupa, svim gore pobrojanim.

Uključilo se i Goražde danas :thumbup:

Idemo dalje

Image
Krushna mrva

#7499 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

SDA ti je preuzela inicijativu u vezi protesta, tako da ti se vec ispolitiziralo
kakavdanakneiskustvu

#7500 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kakavdanakneiskustvu »

nema nikakve razlike između fahre i sda,sda ga je napravila
Post Reply