todd_smith wrote:Ima odlicnih kopija po 20-30KM
sa starim grbom
al se to da riješiti veoma lahko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
todd_smith wrote:Ima odlicnih kopija po 20-30KM
Meni preko vikenda iz Gorazda poslali kopiju, novi grb, pravilni font brojeva, (sa 3 linijehodža wrote:todd_smith wrote:Ima odlicnih kopija po 20-30KM
sa starim grbom
Cekaj jarane dok se nasi malo uhodaju, i ove su pravili na "nevidjeno"hodža wrote:todd_smith wrote:Ima odlicnih kopija po 20-30KM
sa starim grbom
todd_smith wrote:Meni preko vikenda iz Gorazda poslali kopiju, novi grb, pravilni font brojeva, (sa 3 linijehodža wrote:todd_smith wrote:Ima odlicnih kopija po 20-30KM
sa starim grbom
al se to da riješiti veoma lahko) 25KM kazu
čaršija, sirano, otoka...Ajant wrote:Gdje ih ima u Sa ?
Ne guraj se ja sam prije tebe u redu !MOSALJOZE wrote:Jesam ja ovde spomenuo da nemam para za dres??
![]()
MOSALJOZE wrote:Ti svakako hodaš go,a po noći izljećeš po parkovima starijim ženama.Ta će tebi to
Jeste bio je Patrick i bili su ljiljani na kragni i grb je bio sa ljiljanima.MOSALJOZE wrote:Ja se već dugo štelim da uzmem ovaj poslijeratni dres BIH.Sad ako neko zna trebalo bi mi par informacija da utvrdim da nije lažnjak.Mensečini da nam je Patrick bio sponzor?Jesmo na kragni imali ljiljane??
MOSALJOZE wrote:Ja se već dugo štelim da uzmem ovaj poslijeratni dres BIH.Sad ako neko zna trebalo bi mi par informacija da utvrdim da nije lažnjak.Mensečini da nam je Patrick bio sponzor?Jesmo na kragni imali ljiljane??

Zar to ima neko da ovo prodaje?MOSALJOZE wrote:Ja se već dugo štelim da uzmem ovaj poslijeratni dres BIH.Sad ako neko zna trebalo bi mi par informacija da utvrdim da nije lažnjak.Mensečini da nam je Patrick bio sponzor?Jesmo na kragni imali ljiljane??
Ma ima samo tišu da neko ne sazna 3 jojefosil wrote:Zar to ima neko da ovo prodaje?MOSALJOZE wrote:Ja se već dugo štelim da uzmem ovaj poslijeratni dres BIH.Sad ako neko zna trebalo bi mi par informacija da utvrdim da nije lažnjak.Mensečini da nam je Patrick bio sponzor?Jesmo na kragni imali ljiljane??
1 - http://v2.pik.ba/artikal/12892294/unika ... 96-godine/fosil wrote:Zar to ima neko da ovo prodaje?MOSALJOZE wrote:Ja se već dugo štelim da uzmem ovaj poslijeratni dres BIH.Sad ako neko zna trebalo bi mi par informacija da utvrdim da nije lažnjak.Mensečini da nam je Patrick bio sponzor?Jesmo na kragni imali ljiljane??
hodža wrote:todd_smith wrote:
Meni preko vikenda iz Gorazda poslali kopiju, novi grb, pravilni font brojeva, (sa 3 linije) 25KM kazu
![]()
haj slikaj ako ti nije problem
?
505sCrtom wrote:BIH kit is the 2nd most sold in the Rio Mall - after the Brazilian kit.
Jesi vidio sto je ljubomoran na moje upravo zavrsene parkaske aktivnostiEdin H. wrote:MOSALJOZE wrote:Ti svakako hodaš go,a po noći izljećeš po parkovima starijim ženama.Ta će tebi to
Ja sam ovdje kupio ali nemaju slova šćž i slicno: http://www.worldsoccershop.com/94647-ro.htmlTotimoshi wrote:Moze li mi neko reci da li ima negdje da se kupi dres online, za ljude koji su u inostranstvu? Citav dan evo trazim dok sam na poslu al ne mogu da nadjem nigdje. Da li su dresovi uopste pusteni u "globalnu" prodaju?
Iskren da ti budem ovaj sam vidio ali nesto mi bilo sumnjivo kupovati jer nema grb, ne znam da li igdje pise bosna i hercegovina ili tako nesto, pa sam ovo otpisao kao "fake"noiserr wrote:Ja sam ovdje kupio ali nemaju slova šćž i slicno: http://www.worldsoccershop.com/94647-ro.htmlTotimoshi wrote:Moze li mi neko reci da li ima negdje da se kupi dres online, za ljude koji su u inostranstvu? Citav dan evo trazim dok sam na poslu al ne mogu da nadjem nigdje. Da li su dresovi uopste pusteni u "globalnu" prodaju?
Original je dres. Inace se u Americi nesmiju prodavati dupljaci. To ovi odmah blokiraju. Ja sam stavio slike prije par stranica.Totimoshi wrote:Iskren da ti budem ovaj sam vidio ali nesto mi bilo sumnjivo kupovati jer nema grb, ne znam da li igdje pise bosna i hercegovina ili tako nesto, pa sam ovo otpisao kao "fake"noiserr wrote:Ja sam ovdje kupio ali nemaju slova šćž i slicno: http://www.worldsoccershop.com/94647-ro.htmlTotimoshi wrote:Moze li mi neko reci da li ima negdje da se kupi dres online, za ljude koji su u inostranstvu? Citav dan evo trazim dok sam na poslu al ne mogu da nadjem nigdje. Da li su dresovi uopste pusteni u "globalnu" prodaju?Poslao sam email adidasu pa da vidim sta ce reci, jer bi mi nekako logicno bilo da ima na njihovoj stranici. Ovdje u Australiji nigdje nisam uspio da nadjem.
Samo neznam sta je bilo sa opcijom da se stavi broj, grb i ime. Nesto im to fali sada.noiserr wrote: