Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
JohnnyS

#7476 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Šveđanin wrote:Jedno brzo pitanje:

Kako hrvati broje glasove? Neki drugi, savremeniji sistem? Mnogo više vremena je trebalo u BIH da se izbroje..

Staromodno. Uzmu i prebroje. Ali lakše je i brže kad nema preferncijalnog glasovanja ko u BiH.
Banksy

#7477 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Žena je notorni lažov, neviđeno ...

predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović na pitanje moderatora o tvrdnji da je u mandatu ministrice vanjskih poslova službenim avionom letjela više nego cijela aktualna Vlada odgovorila da je to netočno

'Ja sam zrakoplov koristila svega nekoliko puta. Može se pobrojati na prste jedne ruke koliko puta sam letjela tim zrakoplovom', izjavila je Grabar Kitarović.

Prema podacima Vladine Direkcije za korištenje službenih zrakoplova, Kolinda Grabar Kitarović kao ministrica koristila je službeni zrakoplov 27 puta u razdoblju od 2005. do 2007. godine', navodi se u priopćenju.

- Imam još nekoliko dana godišnjeg odmora, pa oko 1. listopada pakiram stvari i dolazim - odgovorila je tada, a na direktno pitanje je li razriješena, odgovorila je: “Zatražila sam odlazak iz NATO-a”.

- Mnogi me pitaju zašto se vraćam u Hrvatsku. Vraćam se zato što moja djeca, Kate i Luka, vole ovu zemlju. I ja više ne mogu gledati kako ova prekrasna zemlja s tolikim potencijalima tone. Ne mogu više gledati odnos prema mladima, ne mogu gledati kako se nezainteresirano promatra kako odlazite iz zemlje jer nemate posla. Ne mogu više gledati odnos prema braniteljima, prema ženama u Vukovaru, prema poduzetnicima. Ne mogu gledati odnos prema siromašnima, ubogima i prema svima nama. Ne mogu više gledati ovu Kukuriku pravednost. Dosta je bilo!

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović, kako doznajemo, nije dala otkaz u NATO-u. I dalje je zaposlenica tog saveza, a trenutačno je na neplaćenom dopustu. To je Jutarnjem listu potvrđeno iz sjedišta NATO-a u Bruxellesu. Isti izvor navodi da je za Grabar Kitarović usklađen poseban aranžman kako bi mogla sudjelovati u predsjedničkoj kampanji u Hrvatskoj.

Kolinda Grabar Kitarović se može vratiti na istu funkciju, ako to bude željela, nakon završetka predsjedničke kampanje u Hrvatskoj.

Na svojoj službenoj Facebook stranici predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović kasno sinoć objavila je fotografiju na kojoj s generalom Antom Gotovinom, njegovom suprugom Dunjom, Željkom Dilberom i načelnikom Pakoštana Milivojem Kurtovim u Pakoštanima pije kavu za njihovim obiteljskim stolom u Pakoštanima.

"Na putu za Zadar svratila sam kod mojih Dunje i Ante... "

Podsjetimo, general Gotovina je sredinom prosinca izjavio kako neće dati potporu nijednom kandidatu za Pantovčak.
- Nijednom predsjedničkom kandidatu neću dati svoju podršku, građani su tu da izaberu sami - rekao je Gotovina.

2010

Veleposlanica u SAD-u pozvana je na razgovor u Hrvatsku. Ministarstvo vanjskih poslova danas je priopćilo da će biti sankcionirana

Veleposlanica u Washingtonu Kolinda Grabar-Kitarović pozvana je na razgovor u Hrvatsku kako bi objasnila zašto je njezina obitelj u privatne svrhe posljednjih godinu i pol koristila službeni automobil veleposlanstva.

U ISTRAZI MVP-a je utvrđeno kako je veleposlanica Kolinda Grabar Kitarović zloupotrijebila svoj položaj jer je suprugu dala službeni automobil kojim je razvozio djecu i koristio ga u druge privatne svrhe. Službenim automobilom prešao je 50 tisuća kilometara, a amortizaciju i benzin za to plaćaju hrvatski porezni obveznici.

Kako doznaje Jutarnji list, Kolinda je nakon što je afera otkrivena angažirala njemačku i američku tajnu službu kako bi pokušala prikriti zloupotrebu položaja i ispala žrtvom. No, time je nanijela veliku štetu Hrvatskoj pa bi prema informacijama lista mogla biti povučena iz Washingtona.
Kolinda Grabar Kitarović u odgovoru koje je poslala Ministarstvu napisala je kako je njen suprug koristio automobil sukladno njenom nalogu u nekoliko zaduženja za koja ga je ovlastila među kojima je i prijevoz djece u školu jer je u SAD-u zakonom propisano da djeca do 14. godine moraju imati pratitelja.
stiv33

#7478 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Ono što je fascinantno kako ankete pokazuju da će dosta veliki broj pripadnica ljepšeg spola glasati za Josipovića. Objektivno za to ne vidim nekog velikog razloga osim tradicionalnog ženskog jala. A kad izbori prođu onda će opet biti kmečanja kako su žene zapostavljene u politici i slične floskule. :D

Ipak, večina muškaraca je (osim ekstremnih ljevičara i yugonostalgichara) za Kolindu. Oduševio me neki dan poznati radijski voditelj Davor Dretar Drele koji je rekao da u izboru između prosijedog pijanista i sisate plavuše sa dobrim oblinama još uvijek očuvanim seskipilom uopće dileme nema. Dakle Kolinda FTW! :thumbup:
bach

#7479 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bach »

stiv33 wrote:Ono što je fascinantno kako ankete pokazuju da će dosta veliki broj pripadnica ljepšeg spola glasati za Josipovića. Objektivno za to ne vidim nekog velikog razloga osim tradicionalnog ženskog jala. A kad izbori prođu onda će opet biti kmečanja kako su žene zapostavljene u politici i slične floskule. :D

Ipak, večina muškaraca je (osim ekstremnih ljevičara i yugonostalgichara) za Kolindu. Oduševio me neki dan poznati radijski voditelj Davor Dretar Drele koji je rekao da u izboru između prosijedog pijanista i sisate plavuše sa dobrim oblinama još uvijek očuvanim seskipilom uopće dileme nema. Dakle Kolinda FTW! :thumbup:
Dobra Kolinda

Ocaaam

Image
Banksy

#7481 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

stiv33 wrote:
Pazi na koju primitivnu, seksističku kartu igra HDZ, a Kolindi to biće i ne smeta, paćenica ... :(

Drele taman i jeste na nivou prosječnog HDZ glasača, i uvijek je bio njihova slika i prilika - plitak, ograničen, neobjašnjivo svudaprisutan, iritantan i agresivan.
U nedjelju se ne bira (ocvala) miss rodea, već predsjednik države. Dakle, Josipović.
stiv33

#7482 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Ovaj krelac je iz Donje Voće, a to je blizu Varaždina, ne zna on ni gdje je Sarajevo ni u kojoj je državi. Video je s pravom uklonjen, svako veličanje fašizma (i komunizma, i ostalih totalitarnih ideologija) je za osudu.
stiv33

#7483 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

bach wrote:
Dobra Kolinda

Ocaaam

Image
Kraljica! :D :-D :thumbup:
Banksy wrote:
Pazi na koju primitivnu, seksističku kartu igra HDZ, a Kolindi to biće i ne smeta, paćenica ... :(

Drele taman i jeste na nivou prosječnog HDZ glasača, i uvijek je bio njihova slika i prilika - plitak, ograničen, neobjašnjivo svudaprisutan, iritantan i agresivan.
U nedjelju se ne bira (ocvala) miss rodea, već predsjednik države. Dakle, Josipović.
Yok. Kolinda je mlađa od tvog favorita barem deset godina i nije nikako ocvala. Isplači se, bit će ti lakše. Josipović pada iz puno razloga, a jedan od
najglavnijih je veličanje totalitarnog komunističkog sustava i njegovih simbola, kao što su crvene zvijezde i kape partizanke. No passaran!

P.S. Kakav je to seksizam kad se veliča pametna, zgodna, lijepa i sposobna žena??
stiv33

#7484 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

sherbett wrote:ako je Drele ono stvarno izjavio, nema mu premca u kretenizmu
Štaš Zagorci su temperamentni ljudi :D

https://www.youtube.com/watch?v=-kJU665GOdE
spreca

#7485 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

Ona ima velike sise samo kad skine sisobrane.........padnu joj do pupka :lol: ....Ivo :thumbup:
spreca

#7486 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

sherbett wrote:jeste spreco..al koga briga, ima kunicu :lol:
:lol:
Banksy

#7487 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

stiv33 wrote:
Banksy wrote:
stiv33 wrote:
Oduševio me neki dan poznati radijski voditelj Davor Dretar Drele koji je rekao da u izboru između prosijedog pijanista i
sisate plavuše sa dobrim oblinama još uvijek očuvanim seskipilom uopće dileme nema.
Dakle Kolinda FTW! :thumbup:

Yok. Kolinda je mlađa od tvog favorita barem deset godina i nije nikako ocvala. Isplači se, bit će ti lakše. Josipović pada iz puno razloga, a jedan od
najglavnijih je veličanje totalitarnog komunističkog sustava i njegovih simbola, kao što su crvene zvijezde i kape partizanke. No passaran!

P.S. Kakav je to seksizam kad se veliča pametna, zgodna, lijepa i sposobna žena??
:D
Ne veliča Drele ovdje njenu (nepostojeću) pamet, već njene ocvale, ali velike sise. I ne samo da je, kako kaže Drele, sisata, već je uz to i plavuša. Lukav je on, zna šta loži prosječnog HDZ glasača i na šta je slab - na sisate, u plavo oblajhane tetke koje ga podsjećaju na ognjište, majkinu puru i đedine gusle. (Tačno ih vidim, te priproste, zadrigle likove, kako se hihoću i gurkaju laktovima na ovu njegovu slaboumnu opasku. I vidim Kolindu kako ih stidljivo, lagano porumenjela zbog Dreletovih nestašluka, nevino gleda ispod onih vještačkih trepavica.) Daljnjom raščlambom dolazimo do zaključka da ono Dreletovo ''još uvijek očuvan seksepil'' insinuira očuvanost uprkos godinama, te tako pobija tvoju pretpostavku njene navodne mladosti. Analiza negativnog konteksta u koji smješta prosijede pijaniste vodila bi nas diretkno opet na gusle, ali i tražila nešto ozbiljniju sociološku analizu profila prosječnog HDZ glasača, a za to bi nam trebalo nešto više vremena kojeg sad nemam, ali biće prilike, izbori su pred nama, pozdrav.

edit: I ne piše se No passaran, već No pasaran, jedno s.
Hafis, 100% ...
stiv33

#7488 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by stiv33 »

Banksy wrote: Ne veliča Drele ovdje njenu (nepostojeću) pamet, već njene ocvale, ali velike sise. I ne samo da je, kako kaže Drele, sisata, već je uz to i plavuša. Lukav je on, zna šta loži prosječnog HDZ glasača i na šta je slab - na sisate, u plavo oblajhane tetke koje ga podsjećaju na ognjište, majkinu puru i đedine gusle. (Tačno ih vidim, te priproste, zadrigle likove, kako se hihoću i gurkaju laktovima na ovu njegovu slaboumnu opasku. I vidim Kolindu kako ih stidljivo, lagano porumenjela zbog Dreletovih nestašluka, nevino gleda ispod onih vještačkih trepavica.) Daljnjom raščlambom dolazimo do zaključka da ono Dreletovo ''još uvijek očuvan seksepil'' insinuira očuvanost uprkos godinama, te tako pobija tvoju pretpostavku njene navodne mladosti. Analiza negativnog konteksta u koji smješta prosijede pijaniste vodila bi nas diretkno opet na gusle, ali i tražila nešto ozbiljniju sociološku analizu profila prosječnog HDZ glasača, a za to bi nam trebalo nešto više vremena kojeg sad nemam, ali biće prilike, izbori su pred nama, pozdrav.

edit: I ne piše se No passaran, već No pasaran, jedno s.
Hafis, 100% ...

HDZ = ognjištarci?
A što su onda komunisti? :D
Propala ideologija koja je omugućila Jugoslaviji da pozivi uz transfuziju krvi iz vana još pola stoljeća uz nebrojene ljudske žrtve.
Baš mi je drago da si spomenula poznatu komunističku parolu iz španjolskog građanskog rata, i hvala na korekciji. :-D
Htjeli rasturiti Španjolsku, a na kraju su rasturili Jugoslaviju (nakon što su ju obnovili). :-)
Btw, nisam HDZ-ov glasać, iako pouzdano znam da če 100 posto Kujundžićevih glasaća i 90% Sinčićevih glasati za Kolindu, ne zbog HDZ-a nego zato jer su Hrvatskoj potrebne promjene. :izet:
Pozdrav tebi i gosponu profesoru! :P
spreca

#7489 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

sherbett wrote:Stiv honey, povuci se muski, satrala te damski....idi trazi kunice po Lepe ti je lepe ti je :oops:
misls ono..........bezi Dragec bezi Dragec cug ti bo pobegel :lol:
spreca

#7490 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

sherbett wrote:
spreca wrote:
sherbett wrote:Stiv honey, povuci se muski, satrala te damski....idi trazi kunice po Lepe ti je lepe ti je :oops:
misls ono..........bezi Dragec bezi Dragec cug ti bo pobegel :lol:
Da. Al nije Dragec nego Jankec :lol:
u pravu si :thumbup: ...mada ti to isto dodje :lol:
karanana

#7491 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by karanana »

mislim da ivo dobija debatu veceras, ali mislim da grabi kitu dobija izbore.
It_is_a_Leclerc

#7492 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

Podržavam Klotildu ! Ivo Islamofob je apsolutno prefrigan i nekulturan čovjek. Nek' se goni za klavir !
dobar osjecaj

#7493 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dobar osjecaj »

Kako je ovo jadno - Kolinda kao neki streber koji je napamet naucio gradivo a zapinje na svakom pitanju da objasni stav koji tako olako izgovara a Ivek je posmatra i vreba kao da je osoba s posebnim potrebama.
karanana

#7494 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by karanana »

ma oboje ljigavi samo tako.
nima stipana do stipana.
It_is_a_Leclerc

#7495 Re: Desavanja u Hrvatskoj

"Hrvatska u osjetljivoj situaciji jer graniči sa BiH u kojoj živi puno muslimana"

Ivo Josipović
dalmatinka

#7496 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

It_is_a_Leclerc wrote:Podržavam Klotildu ! Ivo Islamofob je apsolutno prefrigan i nekulturan čovjek. Nek' se goni za klavir !
Nebitno koga ti podržavaš. Ovi izbori nemaju veze s tobom. Tko pobijedi da pobijedi nije mu dužnost brinuti o susjedima već o vlastitoj državi. 8)
karanana

#7497 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by karanana »

mozda ce covjek da glasuje
dalmatinka

#7498 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

karanana wrote:mozda ce covjek da glasuje
Neće, dobio bi ospice kad bi mu (ne daj bože) nešto hrvatsko došlo pred oči pa makar to bio glasački listić :lol:
It_is_a_Leclerc

#7499 Re: Desavanja u Hrvatskoj

dalmatinka wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Podržavam Klotildu ! Ivo Islamofob je apsolutno prefrigan i nekulturan čovjek. Nek' se goni za klavir !
Nebitno koga ti podržavaš. Ovi izbori nemaju veze s tobom. Tko pobijedi da pobijedi nije mu dužnost brinuti o susjedima već o vlastitoj državi. 8)
Pa sudeći po večerašnjoj debati na HTV-u u kojoj su kandidati ukupno 13 puta spomenuli BIH, izvini, ali imam osjećaj, da itekako imaju veze samnom.
Ja smatram da Klotilda nije islamofob kao Ivo zvani - "mi smo u opasnosti od bh. muslimana".
karanana

#7500 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by karanana »

da, s tim sto je grabi kita rekla da bi se u daytonu 2 zalagala za jednakopravnost svih naroda u bih oslikano i u novoj teritorijalnoj podjeli zemlje pa ti vidi sta bi ova da grabi.
Post Reply