FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Omar500

#7476 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Realno, možemo Borca pobijediti u BL-u. Samo naprijed, do duple krune!
simonese

#7477 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Omar500 wrote:Realno, možemo Borca pobijediti u BL-u. Samo naprijed, do duple krune!
x ko kuca
zabit gol ko hotel
LSD

#7478 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Samo pobjeda dolazi u obzir 8-).. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
elSaik

#7479 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

LSD wrote:Samo pobjeda dolazi u obzir 8-).. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
Kao npr. kad?!

edit: Misliš na primanje 2 gola? Onda oke.

Mislim da je vrijeme da dobijemo u gostima sa primljenim goloma. Dopizdilo ovo igranje na nulu.
LSD

#7480 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

elSaik wrote:
LSD wrote:Samo pobjeda dolazi u obzir 8-).. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
Kao npr. kad?!

edit: Misliš na primanje 2 gola? Onda oke.

Mislim da je vrijeme da dobijemo u gostima sa primljenim goloma. Dopizdilo ovo igranje na nulu.
Pa da, to sam mislio (na primanje 2 gola)

Možda ce mi se neki smijati ,ali ja ocekujem pobjedu vec u prvom finalnom mecu.
Razlog : bolji smo tim ,a i bice i tv prenos= nece se moci ofirno domacinski suditi.
Šibicar

#7481 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Istina je da smo bolji tim,i da bi trebali slaviti već u BL,ali i sa remijem,u kojem postižemo gol,ja ću biti zadovoljan. :thumbup:
ponovofriendly

#7483 Re: FK Zeljeznicar

Post by ponovofriendly »

elSaik wrote:Treba Laktaše pustiti da imamo još jedno dužnika. 8-)

treba ih poslat kuci sa sesticom i nek pakuju kofere za sumadija ligu...
ponovofriendly

#7484 Re: FK Zeljeznicar

Post by ponovofriendly »

Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?
veljaca

#7485 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

ponovofriendly wrote:Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?
Samir Bekric je igrac univerzalac. Moze igrati i na lijevoj strani u repki ( ako ga Susic pozove ). Ako mu Amar to naredi i ako Nijaz obavi razgovor sa Samirom - moze on to .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ponovofriendly

#7486 Re: FK Zeljeznicar

Post by ponovofriendly »

veljaca wrote:
ponovofriendly wrote:Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?
Samir Bekric je igrac univerzalac. Moze igrati i na lijevoj strani u repki ( ako ga Susic pozove ). Ako mu Amar to naredi i ako Nijaz obavi razgovor sa Samirom - moze on to .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kako sam mogao vidjeti iz Susicevih izjava hvali Samira a zna se da Susic ne hvali svakoga. Covjek koji ne govori mnogo pa mislim da ce ga zvati.
al_akhisari

#7487 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...bas sinoc nesto uz kahvu raspravljamo o reprezentaciji, papetu i igracima za sljedece utakmice...mislim da ce pape pozvati par igraca iz domace lige...mislim i nadam se da ce jedan od njih biti bekric...nadam se da ga nece pozvati tek da popuni broj, nego da mu da pristojnu sansu...valjalo bi to igracu, zelji, ali i svim drugim igracima u ligi ( da ljudima da malo vjere da i iz ove lige mogu u repku )...ne ulazeci sad u to koliko ima igraca u ligi kalibra za repku... :D
Djokej

#7488 Re: FK Zeljeznicar

Post by Djokej »

Bekric ce biti pozvan definitivno, ako ima mjesta za Vladavica koji je prvak svijeta u zagrijavanju klupa onda mora biti mjesta i za Samira.
elSaik

#7489 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ma vala kad je moglo da ne igra Štila nikako može i nepozivanje Bekrića.

PS Izgleda da će biti prenos derbija. Na Hayatu.
Charuga
Globalni moderator

#7490 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sudije za sutrasnji mec u BL su odredjene.
Charuga
Globalni moderator

#7491 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje

Ekspedicija Željezničara krenula je prije pola sata put Banje Luke gdje će sutra, s početkom u 20.15 sati na Gradskom stadionu igrati prvu utakmicu finala nogometnog Kupa BiH. Baza Plavih do početka utakmice bit će banjalučki hotel Bosna.

Optimizima u redovima Željezničara ne nedostaje. Utakmicom na Gradskom stadionu ekipa Amara Osima kreće u konačni obračun s Banjalučanima kada su trofeji ove sezone u pitanju. Borac je i u Kupu BiH ali i u prvenstvu jedini ozbiljan konkurent za trofeje.

- Nakon trijumfa u Mostaru protiv Veleža u okviru Premijer lige BiH, s puno optimizma idemo na prvi finalni duel u Banju Luku. Svjesni smo činjenice da nas od prvog trofeja ove sezone dijeli samo 180 minuta. Takva šansa se ne propušta - kaže za xxx Samir Bekrić, veznjak tima sa Grbavice.

Plavima neće biti lako. Domaćinu u sutrašnjem duelu neće nedostajati motiva...

- S obzirom na razvoj situacije u prvenstvu, trenutno smo u Kupu BiH daleko bliže trofeju. Naravno, pobjeda u prvom duelu na našem stadionu je imperativ, i nema kalkulacija. Pored plasmana u Evropu koji smo već osigurali, silno želimo i jedan trofej u sezoni u kojoj smo igrali na jednom vrlo visokom nivou. Respektujem tim Amara Osima i znam da ako želimo trofej, moramo dati svoj maksimum. Moji igrači to mogu - kaže strateg Banjalučana Zoran Marić.

Prva utakmica finala Kupa BiH igrat će se pred tv-kamerama, uz direktan prijenos na BHT1.
ultima_palabra

#7492 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Sudije za sutrasnji mec u BL su odrAdjene.
:evil: Da podgrijemo paranoju 8-)
Mislim da se nemamo čega bojati od Borca, mislim da smo u psihološkoj prednosti nakon što smo ih totalno nadigrali na Grbavici. Jedino čega me je malo strah je umor igrača...
Charuga
Globalni moderator

#7493 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Mislim da se nemamo čega bojati od Borca, mislim da smo u psihološkoj prednosti nakon što smo ih totalno nadigrali na Grbavici. Jedino čega me je malo strah je umor igrača...
Sto se tice umora ja se recimo ne bojim toga. Koliko god su umorni nasi isto toliko su umorni i njihovi. Razlika je u tome sto mi imamo veci izbor igraca koji se rotira a kod njih se to svodi otprilike na 12-13 igraca.
Ne mislim da ce biti lako i ako cemo izgubiti neka to bude 2:1 ili 3:2 ... ;-)
bob7

#7494 Re: FK Zeljeznicar

Post by bob7 »

Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
maxim2000

#7495 Re: FK Zeljeznicar

Post by maxim2000 »

bob7 wrote:Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
Utakmica je sutra u srijedu i ima direktan prenos na BHT1 u 20:15!!!
timmy boy

#7496 Re: FK Zeljeznicar

Post by timmy boy »

maxim2000 wrote:

pa zar ne pocinje u 19:30 :?
elSaik

#7497 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

timmy boy wrote:
maxim2000 wrote:

pa zar ne pocinje u 19:30 :?
Očito da ne. :mrgreen:
ultima_palabra

#7498 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Image
Nemojte da nam zatvore temu na kraju sezone ;-)
johntra

#7499 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

evo maloprije emisija na PTPC-u, pa kaže trener Borca da neće moći računati na neke igrače i da će ubaciti nekoliko omladinaca...oni žele pobjedu bez primljenog gola i nadigravanje u Sarajevu, a kažu da je Željo najopasniji iz prekida...očekuju pun Gradski stadion i fer i korektno navijanje, a naša uprava je tražila mjesta i karte za 200 Manijaka...
zlatanko

#7500 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Sutra na BHTu kombinovani prenos naše tekme, sa tekmom Man City vs. Tottenham :shock: :x

E Belmine, Belmine :dance:
Image
Post Reply