FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Omar500
#7476 Re: FK Zeljeznicar
Realno, možemo Borca pobijediti u BL-u. Samo naprijed, do duple krune!
- simonese
#7477 Re: FK Zeljeznicar
x ko kucaOmar500 wrote:Realno, možemo Borca pobijediti u BL-u. Samo naprijed, do duple krune!
zabit gol ko hotel
-
LSD
#7478 Re: FK Zeljeznicar
Samo pobjeda dolazi u obzir
.. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
-
elSaik
#7479 Re: FK Zeljeznicar
Kao npr. kad?!LSD wrote:Samo pobjeda dolazi u obzir.. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
edit: Misliš na primanje 2 gola? Onda oke.
Mislim da je vrijeme da dobijemo u gostima sa primljenim goloma. Dopizdilo ovo igranje na nulu.
-
LSD
#7480 Re: FK Zeljeznicar
Pa da, to sam mislio (na primanje 2 gola)elSaik wrote:Kao npr. kad?!LSD wrote:Samo pobjeda dolazi u obzir.. realno,mi ne možemo više od dva gola primiti nikako ove polusezone (a i to su vrlo rijetke situacije) a rijetke su tekme u kojoj ne zabijemo bar jedan gol.
edit: Misliš na primanje 2 gola? Onda oke.
Mislim da je vrijeme da dobijemo u gostima sa primljenim goloma. Dopizdilo ovo igranje na nulu.
Možda ce mi se neki smijati ,ali ja ocekujem pobjedu vec u prvom finalnom mecu.
Razlog : bolji smo tim ,a i bice i tv prenos= nece se moci ofirno domacinski suditi.
- Šibicar
#7481 Re: FK Zeljeznicar
Istina je da smo bolji tim,i da bi trebali slaviti već u BL,ali i sa remijem,u kojem postižemo gol,ja ću biti zadovoljan. 
-
Rookie
-
ponovofriendly
#7483 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Treba Laktaše pustiti da imamo još jedno dužnika.
treba ih poslat kuci sa sesticom i nek pakuju kofere za sumadija ligu...
-
ponovofriendly
#7484 Re: FK Zeljeznicar
Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?
- veljaca
#7485 Re: FK Zeljeznicar
Samir Bekric je igrac univerzalac. Moze igrati i na lijevoj strani u repki ( ako ga Susic pozove ). Ako mu Amar to naredi i ako Nijaz obavi razgovor sa Samirom - moze on to ....ponovofriendly wrote:Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?
-
ponovofriendly
#7486 Re: FK Zeljeznicar
kako sam mogao vidjeti iz Susicevih izjava hvali Samira a zna se da Susic ne hvali svakoga. Covjek koji ne govori mnogo pa mislim da ce ga zvati.veljaca wrote:Samir Bekric je igrac univerzalac. Moze igrati i na lijevoj strani u repki ( ako ga Susic pozove ). Ako mu Amar to naredi i ako Nijaz obavi razgovor sa Samirom - moze on to ....ponovofriendly wrote:Maniaci sta mislite dali moze Samir u repki da igra na lijevoj strani?![]()
![]()
![]()
![]()
- al_akhisari
#7487 Re: FK Zeljeznicar
...bas sinoc nesto uz kahvu raspravljamo o reprezentaciji, papetu i igracima za sljedece utakmice...mislim da ce pape pozvati par igraca iz domace lige...mislim i nadam se da ce jedan od njih biti bekric...nadam se da ga nece pozvati tek da popuni broj, nego da mu da pristojnu sansu...valjalo bi to igracu, zelji, ali i svim drugim igracima u ligi ( da ljudima da malo vjere da i iz ove lige mogu u repku )...ne ulazeci sad u to koliko ima igraca u ligi kalibra za repku... 
- Djokej
#7488 Re: FK Zeljeznicar
Bekric ce biti pozvan definitivno, ako ima mjesta za Vladavica koji je prvak svijeta u zagrijavanju klupa onda mora biti mjesta i za Samira.
-
elSaik
#7489 Re: FK Zeljeznicar
Ma vala kad je moglo da ne igra Štila nikako može i nepozivanje Bekrića.
PS Izgleda da će biti prenos derbija. Na Hayatu.
PS Izgleda da će biti prenos derbija. Na Hayatu.
- Charuga
- Globalni moderator
#7490 Re: FK Zeljeznicar
Sudije za sutrasnji mec u BL su odredjene.
- Charuga
- Globalni moderator
#7491 Re: FK Zeljeznicar
Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje
Ekspedicija Željezničara krenula je prije pola sata put Banje Luke gdje će sutra, s početkom u 20.15 sati na Gradskom stadionu igrati prvu utakmicu finala nogometnog Kupa BiH. Baza Plavih do početka utakmice bit će banjalučki hotel Bosna.
Optimizima u redovima Željezničara ne nedostaje. Utakmicom na Gradskom stadionu ekipa Amara Osima kreće u konačni obračun s Banjalučanima kada su trofeji ove sezone u pitanju. Borac je i u Kupu BiH ali i u prvenstvu jedini ozbiljan konkurent za trofeje.
- Nakon trijumfa u Mostaru protiv Veleža u okviru Premijer lige BiH, s puno optimizma idemo na prvi finalni duel u Banju Luku. Svjesni smo činjenice da nas od prvog trofeja ove sezone dijeli samo 180 minuta. Takva šansa se ne propušta - kaže za xxx Samir Bekrić, veznjak tima sa Grbavice.
Plavima neće biti lako. Domaćinu u sutrašnjem duelu neće nedostajati motiva...
- S obzirom na razvoj situacije u prvenstvu, trenutno smo u Kupu BiH daleko bliže trofeju. Naravno, pobjeda u prvom duelu na našem stadionu je imperativ, i nema kalkulacija. Pored plasmana u Evropu koji smo već osigurali, silno želimo i jedan trofej u sezoni u kojoj smo igrali na jednom vrlo visokom nivou. Respektujem tim Amara Osima i znam da ako želimo trofej, moramo dati svoj maksimum. Moji igrači to mogu - kaže strateg Banjalučana Zoran Marić.
Prva utakmica finala Kupa BiH igrat će se pred tv-kamerama, uz direktan prijenos na BHT1.
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje
Ekspedicija Željezničara krenula je prije pola sata put Banje Luke gdje će sutra, s početkom u 20.15 sati na Gradskom stadionu igrati prvu utakmicu finala nogometnog Kupa BiH. Baza Plavih do početka utakmice bit će banjalučki hotel Bosna.
Optimizima u redovima Željezničara ne nedostaje. Utakmicom na Gradskom stadionu ekipa Amara Osima kreće u konačni obračun s Banjalučanima kada su trofeji ove sezone u pitanju. Borac je i u Kupu BiH ali i u prvenstvu jedini ozbiljan konkurent za trofeje.
- Nakon trijumfa u Mostaru protiv Veleža u okviru Premijer lige BiH, s puno optimizma idemo na prvi finalni duel u Banju Luku. Svjesni smo činjenice da nas od prvog trofeja ove sezone dijeli samo 180 minuta. Takva šansa se ne propušta - kaže za xxx Samir Bekrić, veznjak tima sa Grbavice.
Plavima neće biti lako. Domaćinu u sutrašnjem duelu neće nedostajati motiva...
- S obzirom na razvoj situacije u prvenstvu, trenutno smo u Kupu BiH daleko bliže trofeju. Naravno, pobjeda u prvom duelu na našem stadionu je imperativ, i nema kalkulacija. Pored plasmana u Evropu koji smo već osigurali, silno želimo i jedan trofej u sezoni u kojoj smo igrali na jednom vrlo visokom nivou. Respektujem tim Amara Osima i znam da ako želimo trofej, moramo dati svoj maksimum. Moji igrači to mogu - kaže strateg Banjalučana Zoran Marić.
Prva utakmica finala Kupa BiH igrat će se pred tv-kamerama, uz direktan prijenos na BHT1.
- ultima_palabra
#7492 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:Sudije za sutrasnji mec u BL su odrAdjene.
Mislim da se nemamo čega bojati od Borca, mislim da smo u psihološkoj prednosti nakon što smo ih totalno nadigrali na Grbavici. Jedino čega me je malo strah je umor igrača...
- Charuga
- Globalni moderator
#7493 Re: FK Zeljeznicar
Sto se tice umora ja se recimo ne bojim toga. Koliko god su umorni nasi isto toliko su umorni i njihovi. Razlika je u tome sto mi imamo veci izbor igraca koji se rotira a kod njih se to svodi otprilike na 12-13 igraca.ultima_palabra wrote:Mislim da se nemamo čega bojati od Borca, mislim da smo u psihološkoj prednosti nakon što smo ih totalno nadigrali na Grbavici. Jedino čega me je malo strah je umor igrača...
Ne mislim da ce biti lako i ako cemo izgubiti neka to bude 2:1 ili 3:2 ...
-
bob7
#7494 Re: FK Zeljeznicar
Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
-
maxim2000
#7495 Re: FK Zeljeznicar
Utakmica je sutra u srijedu i ima direktan prenos na BHT1 u 20:15!!!bob7 wrote:Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
-
timmy boy
#7496 Re: FK Zeljeznicar
maxim2000 wrote:Utakmica je sutra u srijedu i ima direktan prenos na BHT1 u 20:15!!!bob7 wrote:Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
pa zar ne pocinje u 19:30
-
elSaik
#7497 Re: FK Zeljeznicar
Očito da ne.timmy boy wrote:maxim2000 wrote:Utakmica je sutra u srijedu i ima direktan prenos na BHT1 u 20:15!!!bob7 wrote:Ja nesto ne vidim na programima nasih TV da ce prenositi veceras?!?
pa zar ne pocinje u 19:30
- ultima_palabra
#7498 Re: FK Zeljeznicar

Nemojte da nam zatvore temu na kraju sezone
- johntra
#7499 Re: FK Zeljeznicar
evo maloprije emisija na PTPC-u, pa kaže trener Borca da neće moći računati na neke igrače i da će ubaciti nekoliko omladinaca...oni žele pobjedu bez primljenog gola i nadigravanje u Sarajevu, a kažu da je Željo najopasniji iz prekida...očekuju pun Gradski stadion i fer i korektno navijanje, a naša uprava je tražila mjesta i karte za 200 Manijaka...
-
zlatanko
#7500 Re: FK Zeljeznicar
Sutra na BHTu kombinovani prenos naše tekme, sa tekmom Man City vs. Tottenham
E Belmine, Belmine

E Belmine, Belmine