Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam interesujel ikog ovdje tvoja mrznja prema Realu?
Ako nemas sta napisat u vezi kluba, nemoj se ni javljat, boli nas briga za tvoje emocionalne patnje prema Realu
Remi bi bio odlican veceras, a sa pobjedom... ma Bayern ne treba ni dolazit u Madrid ako pobjedimo Barcu
Static-X wrote:Sanjao sam 0:2 za Real. Cak i golove sam gledo al se sad nesjecam bas najbolje, ali znam za prvi gol da kamere nisu uspijele da snime, samo bio jedan ugao al se nije dobro vidjelo, i ono meni krivo bilo
samo ti sanjaj zezam se, ako Real pobjedi ili cak neriješeno odigra (jer im i to sasvim odgovara) - ode titula u Madrid.
Dobre su sanse cak i ako izgubimo da dobijemo titulu, ipak je tu bod prednosti i samo 4 kola jos do kraja. Ja ipak prizeljkujem sve samo ne poraz veceras.
Static-X wrote:Dobre su sanse cak i ako izgubimo da dobijemo titulu, ipak je tu bod prednosti i samo 4 kola jos do kraja. Ja ipak prizeljkujem sve samo ne poraz veceras.
I to je tacno, samo ako Real izgubi veceras - u zadnja 4 kola ce biti pod imperativom pobjeda, morat ce sve pobjeđivati jer nisu više sigurni sa +1...bice prvi i dalje, ali nece više imati pravo na kiks....zato veceras imaju veliku šansu da naprave taj iskorak prema titulu.
hau jes no wrote:sami su krivi za poraz, bayern je bi zreo za jos koji gol nakon izjednacenja ali su stali. benzema najbolji, prejak igrac. odigro je ko protiv nas na kosevu
Slazem se za Benzemu, jedino on sto se isticao.
I da dodam, ovo sto pricaju kako ce Realu biti lako u drugoj utakmici jer igraju kuci, pa mislim da je Real bas jedan od timova, bar ovo sto sam ja uocio, kojim i neznaci nesto toliko kuca. Bar u teskim i znacajnim utakmica, i ovo kazem bas zbog duela sa Barsom, uvjek su igrali bolje u barsi nego u madridu. Ima da se oni namuce da zabiju 2 gola prednosti.
Eh pa oni ako pobjede veceras moze im se komotno pehar i uruciti al bice veoma tesko do pobjede.
A ako bi recimo gledali negativnu stranu, i gubljenje 3 boda veceras, onda bi bila veoma interesantna utrka do samoga kraja. Tim kao Real nebi smio da popusti na koncentraciji, ipak su oni giganti koji se trebaju znati nositi s tim situacijama, plus nisu to neki timovi koji im mogu toliko da zaprijete.
hau jes no wrote:sami su krivi za poraz, bayern je bi zreo za jos koji gol nakon izjednacenja ali su stali. benzema najbolji, prejak igrac. odigro je ko protiv nas na kosevu
Slazem se za Benzemu, jedino on sto se isticao.
I da dodam, ovo sto pricaju kako ce Realu biti lako u drugoj utakmici jer igraju kuci, pa mislim da je Real bas jedan od timova, bar ovo sto sam ja uocio, kojim i neznaci nesto toliko kuca. Bar u teskim i znacajnim utakmica, i ovo kazem bas zbog duela sa Barsom, uvjek su igrali bolje u barsi nego u madridu. Ima da se oni namuce da zabiju 2 gola prednosti.
A što dva gola ? Prolazi i opcija od 1 : 0
Uh, uopste mi se ne svidja ta ideja da se ide na jedan gol i onda defanziva. Tu mi odma pred ocima Bayern zabija gol u 90 min i mi ispadamo. Krhka je Realova odbrana, zato obezbijediti se na vrijeme
nisu dobro igrali ovako dobro pozadi...steta sto ono dodavanje ozila nije proslo...ja prezadovoljan jos samo jednom da ronaldo pretrci pujola ) HALLA MADRID
Barca apsolvirana ko je sljedeci? ah sevilla kuci 29 04
Salu na stranu strasan mec reala,napokon bez straha,samouvjereno
Prognoza protiv bavaraca 3 razlike