pa morale bi makar probat' jel se uhasulilaavicena wrote:A ko je rek'o da ćete vi jesti?wewa wrote: eeeeeeeeeeeee, al' od aerobika se mrsa, a od cetenije deblja![]()
Ramazan, opet ;)
- wewa
#7476 Re: Ramazan, opet ;)
- paja patak
#7477 Re: Ramazan, opet ;)
hej rado Boga mi, al ne znam ti ja bosanske zakuhat kako treba, jal caj jal puraHomeArt wrote:pa lahko im je ovako unutra, ozbiljno dedo r. mi je pričao da su to nekad samo muški radili zimi vani kad je mraz, ne znam zašto mraz valjda se šečer stisne pa je teže razvlačiti ali ljepše ispadne ko će ga znati. Što se mene tiče može i bajadera jednaavicena wrote:Lakše im je to nego fitness ili aerobik. Kad nije teško nenama neće ba ni njima ništa biti.HomeArt wrote:
@avicena ćetenija je muški poso kolko znam jer baš treba zapet da se razvuče i to po mrazu.![]()
pajo nebilo ti zapovjeđeno možeš li nam kahvu napraviti najmlađa si
- avicena
#7478 Re: Ramazan, opet ;)
Ti kao BHF-ov efendija. Sve ženama u prilog. A pitam se ja što je Bugari omiljen k'o Sami Yusuf.HomeArt wrote:
pa lahko im je ovako unutra, ozbiljno dedo r. mi je pričao da su to nekad samo muški radili zimi vani kad je mraz, ne znam zašto mraz valjda se šečer stisne pa je teže razvlačiti ali ljepše ispadne ko će ga znati. Što se mene tiče može i bajadera jedna
A stvarno mi prahnulo nešto k'o ćetenija.
- wewa
#7479 Re: Ramazan, opet ;)
moze li halva, to cu zacas?avicena wrote:Ti kao BHF-ov efendija. Sve ženama u prilog. A pitam se ja što je Bugari omiljen k'o Sami Yusuf.HomeArt wrote:
pa lahko im je ovako unutra, ozbiljno dedo r. mi je pričao da su to nekad samo muški radili zimi vani kad je mraz, ne znam zašto mraz valjda se šečer stisne pa je teže razvlačiti ali ljepše ispadne ko će ga znati. Što se mene tiče može i bajadera jedna
![]()
-
HomeArt
#7480 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nedam ja na žene samo nemoj im to reći, pssssavicena wrote:Ti kao BHF-ov efendija. Sve ženama u prilog. A pitam se ja što je Bugari omiljen k'o Sami Yusuf.HomeArt wrote:
![]()
ima i kupovna ćetenija. Mazni kašiku meda hem je slatko hem zdravo
- avicena
#7481 Re: Ramazan, opet ;)
Ma jok...proslijedite nama na provjeru treba li još razvlačit'.wewa wrote:pa morale bi makar probat' jel se uhasulilaavicena wrote:A ko je rek'o da ćete vi jesti?wewa wrote: eeeeeeeeeeeee, al' od aerobika se mrsa, a od cetenije deblja![]()
De eto večeras neka bude halva, a stoji to da će biti i ćetenija.
-
HomeArt
#7482 Re: Ramazan, opet ;)
Vidis ti avicena ovo nema 'vakih cura googlom da ih tražišwewa wrote: moze li halva, to cu zacas?
- wewa
#7483 Re: Ramazan, opet ;)

bujrum!
- avicena
#7484 Re: Ramazan, opet ;)
Ja samo što spomenuo i eto...HomeArt wrote:Vidis ti avicena ovo nema 'vakih cura googlom da ih tražišwewa wrote: moze li halva, to cu zacas?
A što si filovala pilavom?wewa wrote:
bujrum!
- wewa
#7485 Re: Ramazan, opet ;)
to su pinjoli, sjoooooooo tebeavicena wrote:Ja samo što spomenuo i eto...HomeArt wrote:Vidis ti avicena ovo nema 'vakih cura googlom da ih tražišwewa wrote: moze li halva, to cu zacas?![]()
A što si filovala pilavom?wewa wrote:
bujrum!
ev', druga tura se bolje uhasulila:

- Irish
#7486 Re: Ramazan, opet ;)
Selam alejkum!
Sta je ovo? Insan u posjeti dzematu mora sam ponijeti kahvu

hajd da pristavim kad je tako
hajd, dodajte findžane-ko ce

Sta je ovo? Insan u posjeti dzematu mora sam ponijeti kahvu

hajd da pristavim kad je tako
hajd, dodajte findžane-ko ce

- Irish
#7487 Re: Ramazan, opet ;)
uuu wewo, uzet cu halve svakako 
a da ne zaboravim uz halvu

a da ne zaboravim uz halvu

Last edited by Irish on 01/09/2010 02:24, edited 1 time in total.
-
HomeArt
#7488 Re: Ramazan, opet ;)
Selam alejkum Irish, ma ko zna-znaIrish wrote:uuu wewo, uzet cu halve svakako
- avicena
#7489 Re: Ramazan, opet ;)
Kakva je takva je, neću više da te zahmetim.wewa wrote: to su pinjoli, sjoooooooo tebe![]()
ev', druga tura se bolje uhasulila:
A, dobra je. Ide uz ovu kahvu.
Aaaaa...budite se...ne mogu ubacit post.
- Irish
#7490 Re: Ramazan, opet ;)
zna jastaradi...u ovu hanumu se ne sumLjaHomeArt wrote:Selam alejkum Irish, ma ko zna-znaIrish wrote:uuu wewo, uzet cu halve svakako
ja taman da zagundjam a ona ko da cu, pa brze bolje iznese
- wewa
#7492 Re: Ramazan, opet ;)
Irish, draga, falila si mi danasIrish wrote:zna jastaradi...u ovu hanumu se ne sumLjaHomeArt wrote:Selam alejkum Irish, ma ko zna-znaIrish wrote:uuu wewo, uzet cu halve svakako![]()
narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
- avicena
#7493 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam...haman će trebat' prvo ovo.
- oldschool
#7494 Re: Ramazan, opet ;)
I zaslužila si, šta si sve danas spremila.wewa wrote:narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
- avicena
#7495 Re: Ramazan, opet ;)
Ma mogla bi ona još, eto pitaj je.oldschool wrote:I zaslužila si, šta si sve danas spremila.wewa wrote:narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
- wewa
#7496 Re: Ramazan, opet ;)
jelde? ma nista meni nije mrsko za drage ljudeoldschool wrote:I zaslužila si, šta si sve danas spremila.wewa wrote:narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
lijepo mi spavajte, nek vam sutrasnji post dragi Bog ukabuli!
- Irish
#7497 Re: Ramazan, opet ;)
Irish, draga, falila si mi danaswewa wrote: zna jastaradi...u ovu hanumu se ne sumLja![]()
narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
ee draga moja...ma nesto sam se zadala poobavljat kako je ovo zahladnilo-dobro mi doslo
i ja evo jos malo pa u horizontalu..ulecceh tek da mahnem, promahalam i srknem koji findzan
- oldschool
#7498 Re: Ramazan, opet ;)
Ne bih je zahmetio, zaslužila je odmor.avicena wrote:Ma mogla bi ona još, eto pitaj je.oldschool wrote:I zaslužila si, šta si sve danas spremila.wewa wrote:narode moj, ja cu vam jos malo pa u horizontalu
- avicena
#7499 Re: Ramazan, opet ;)
Ma da ima ćetenije našlo bi se mjesta.oldschool wrote:Ne možemo ni mi više pojesti.
- BHF_Manijak
#7500 Re: Ramazan, opet ;)
Nisam ni ja nekad dao moj Sahane,ali od veceras cu izgleda da mijenjam misljenje...HomeArt wrote:Ma nedam ja na žene samo nemoj im to reći, pssssavicena wrote:Ti kao BHF-ov efendija. Sve ženama u prilog. A pitam se ja što je Bugari omiljen k'o Sami Yusuf.HomeArt wrote:
![]()
I da,malo manj vi Manijaka tracajte dok ga nema...cuvajte se gibeta