a ja bi, onu tvoju nijansu minerala, moja je vise roskasta
al danas ne mogu, prazna mi kartica, nista prije sutra
http://madminerals.org/
mada sam te ja mislila nagovarati na ovo
Moderator: anex
bolji su mad minerali, napakujem ti malo pa kad budes u blizini navrati da probasbez_ideje wrote:Mnogo je tesko zabu u vodu.........mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cek,da otplatim elf.....pa cu razmisljat o mad mineralsima....
a za meow sam spremna
Zelim mineralni korektor doduse,mogu i ovdje zarovit da vidim sta imajunera18 wrote:bolji su mad minerali, napakujem ti malo pa kad budes u blizini navrati da probasbez_ideje wrote:Mnogo je tesko zabu u vodu.........mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cek,da otplatim elf.....pa cu razmisljat o mad mineralsima....
a za meow sam spremna
(nagovaram te)
i sad ces okaciti koju slikicu d ai mi ponesto naucimoadna* wrote:Samo da se prijavim na temu. Citam vas dugo i zbog ove teme sam se registrovala.Za sada imam sve sto mi je potrebno i dosta toga sam kupila zahvaljujuci vasim savjetima.
Ma ja je ne bih vlazila..mislim da nisu namjenjene za takvo nanosenjenera18 wrote:i probaj je nanijeti vlaznoBJB wrote:Probaj 2 i 5 artdecoenisa wrote:samo da vas pitam kakve su vama artdeco sjene, ja uzela par sivih sad kako su na snizenju u cm-u i stavim bazu pa njih, ali opet mi se nekako dosta sjene izgubi i nije onako intenzivna na oku kao sto je u pakovanju, a kad stavljam vidim da je dosta praskasta, rasipa se. uzela sam one sto malo svjetlucaju, ne znam jesu li mozda bolje one mat, ali ja volim da malo sjaji, nekako otvara pogled. i imate li preporuke za neku dobru sivu sjenu, zapravo najbolju sivu sjenu koju ste isprobale hehhe
Hajd uslikaj te dvije please..enisa wrote:e hvala svima, znaci ipak je do te vrste sjena, ja uzela 314 i 278, hajd vidjet cu i te 2 i 5 ako budu i burjois, hvala jos jednom
kad bih se ja sjetila kako ti izgledassemlaca wrote:Aiii kako ću ja ovdje bilo šta naći ima 300 vrsta nakih, ccc ima li neki lakši način da odaberem nijansu, mačku ili šta već?
hocu ja, samo su smanjili testere... ne znam dal se to isplatisemlaca wrote:Hoće li neko od vas uskoro naručiti, da naručim par testera, pa potrefit će se jedan da valja?
a brate dragi, dat cu ti ja malo svog roza, malo bez ideje svog, imam ja jos dva testera pa birajsemlaca wrote:Ne znam kako drugačije da uzmem, kolika je šansa da ću pogoditi od prvi put nijansu? Inače nikad minerale nisam koristila, a imam hladni, rozi podton.
juhuuuuuuuuu, narucujem ipak mad mineralsbez_ideje wrote:Ha ya....nis se te ne sikiraj![]()
Jutro Nero,evo ceprkam po mad mineralsima,i pravim spisak![]()
a kako se određuje taj ton - podton??semlaca wrote:Ne znam kako drugačije da uzmem, kolika je šansa da ću pogoditi od prvi put nijansu? Inače nikad minerale nisam koristila, a imam hladni, rozi podton.
Znam znam.....bas sjena hocu.....nera18 wrote:juhuuuuuuuuu, narucujem ipak mad mineralsbez_ideje wrote:Ha ya....nis se te ne sikiraj![]()
testeri su vam dovoljno veliki, pa navalite
bez ideje, pokazala sam ti na stanici malu sjenu od meda, ono je tester bio
uslikam ti veceras tester, ja ga imam godinu danaladyblue18 wrote:Kako imaju divnih boja sjena![]()
Isplatil se uzimati testere, ne znam koliko bi vremenski mogli trajati ako dodje toga malo.
a evo uganjat cemo neki njihov free siping valjdabez_ideje wrote:Znam znam.....bas sjena hocu.....nera18 wrote:juhuuuuuuuuu, narucujem ipak mad mineralsbez_ideje wrote:Ha ya....nis se te ne sikiraj![]()
testeri su vam dovoljno veliki, pa navalite
bez ideje, pokazala sam ti na stanici malu sjenu od meda, ono je tester bio
Koliko dodje shiparina i koliko trebamo iznos
E hajd molim te ako ti nije problem bas me zanima.nera18 wrote:uslikam ti veceras tester, ja ga imam godinu danaladyblue18 wrote:Kako imaju divnih boja sjena![]()
Isplatil se uzimati testere, ne znam koliko bi vremenski mogli trajati ako dodje toga malo.
jel ko uzimao onu najsvjetliju nijansu da probam xD ma jedino sam ovdje vidjela nesto dovoljno svjetlo za mene pa zato i pitam a citala sam da nije nesto s pokrivanjem dodje haman ko bolja bazanera18 wrote:ne valja, brzo se masti lice, ne prekriva, ne matira...kakav nered wrote:i ja imam punu bočicu... samo dva puta sam ga stavila... uzela natural... činila mi se boja ok kad sam bila tamo ali kad sam stavila na lice to je bilo presmiješno, dobila neku sivu boju lica :S i eno ga još stoji na polici... žao mi baciti...amiria wrote:
Ne znam kakva su isustva drugih, ali meni je bio jako los. Jos uvijek imam gotovo punu bocicu. Kad god sam ga nanijela na lice pojavljivale su mi se sitne crvenkaste tackice, koje su kasnije postajale bubuljice. Inace imam cisto lice, ali poslije tog pudera trebalo mi je mjesec dana da ga dovedem u red.