SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- dječak sa šibicama
#7476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ti si ozbiljno poremecen po nekim pitanjima.
- insomnia78
#7477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To pricaj ovima koji ne poznaju tvoj forumaski opus, ne samo na ovom forumu
- dječak sa šibicama
#7478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ali ozbiljno.
-
VjecitiStudent
#7479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Javi Avazu da si pronašao bolji izgovor.insomnia78 wrote:Pa 1000%
Ko jos ne zna ovog sa žigicama
- insomnia78
#7480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
[emoji106]
-
Hakiz
#7481 Re: RE: Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I to šta kažeš...zdruzdjo wrote:Kakva je nasa policija rekli bi ti "pa sklonite se neka prodje da ne pravite sebi ni nekome problem"Hakiz wrote: Ne moraš ga pustiti da odmakne. Kada te pita jesi li mangup ti ljubazno kažeš izvini i nazoveš policiju, da on sluša: "Dobar dan, imam problem, hodam trotoarom/pješačkom stazom i osoba u vozilu marke X registarskih tablica xxxxxxxx vozi za mnom trotoarom/stazom i prijeti mi ako se ne sklonim zato što on ne može nesmetano voziti trotoarom/stazom.
- supercali
#7482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Alo pjer sibicar je upravu sto pise na temi koliko god ti pokusavao da poreknes
Evo ja nisam novi i znam da sibicar ima momenata al to u zednjih par dana na ovoj temi sigurno nije
Evo ja nisam novi i znam da sibicar ima momenata al to u zednjih par dana na ovoj temi sigurno nije
- insomnia78
#7483 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesi ti onaj, onomad osumnjicen za ubistvo na Ilidzi?VjecitiStudent wrote:Javi Avazu da si pronašao bolji izgovor.insomnia78 wrote:Pa 1000%
-
zdruzdjo
#7484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja kad kazem uzeti stvar u svoje ruke zbog neke nekaznjene nepravde nacinjene tebi\sebi mislim dvije stvari.
Prva uzmes kalas isplaniras mjesto dogadjanja da te vidi sto vise ljudi i dodjes do lole i izrafalas u glavu 20-ak komada. Zovnes muriju i ides serbes mirne duse u zatvor xy godina znajuci da si ucinio ispravnu stvar stavljajuci govno u septicku jamu gdje i pripada.
Druga. Isplaniras rokanje levata na bilo koji nacin ali tako da te niko ne otkrije a ni njegovo tjelo. Mislim oooogroman je igman i trebevic. Ima puno edukativnih serija na tv-u na kojima se moze svasta nesto nauciti. Csi, criminal minds, navy cis....
Ova druga je samo za dusevno zadovoljenje i zadovoljenje kosmicke pravde.
I to je uzimanje pravde u svoje ruke.
Dobro ima i malo vece tipa ovo sto ljudi spominju vezano za naterivanje drzave da radi ono sto treba.
Na stranu. Ali fakat na zlo se treba odgovoriti samo zlom. I nista vise. Pusti merhametluka. Pogotovo ako sudovi ne urade nista.
Ali eto stavite se u kozu ove djece sto im je tomo izrokao oca(ma kakav on bio, u kakvim krugovima se kretao i sta se pricalo o njemu da je radio).
Pa za par godina ce se slucajno ocesati od njega u gradu. Donjeti mu kafu za sto gdje neko od njih mozda bude radio kao konobar.
Biti medicinska sestra ili doktor u bolnici kad ovaj dodje navece jer ga je zabolio bubreg.....
Ali to je sve za samo par godina. I sta????? Nista. Veliko nista.
Prva uzmes kalas isplaniras mjesto dogadjanja da te vidi sto vise ljudi i dodjes do lole i izrafalas u glavu 20-ak komada. Zovnes muriju i ides serbes mirne duse u zatvor xy godina znajuci da si ucinio ispravnu stvar stavljajuci govno u septicku jamu gdje i pripada.
Druga. Isplaniras rokanje levata na bilo koji nacin ali tako da te niko ne otkrije a ni njegovo tjelo. Mislim oooogroman je igman i trebevic. Ima puno edukativnih serija na tv-u na kojima se moze svasta nesto nauciti. Csi, criminal minds, navy cis....
Dobro ima i malo vece tipa ovo sto ljudi spominju vezano za naterivanje drzave da radi ono sto treba.
Na stranu. Ali fakat na zlo se treba odgovoriti samo zlom. I nista vise. Pusti merhametluka. Pogotovo ako sudovi ne urade nista.
Ali eto stavite se u kozu ove djece sto im je tomo izrokao oca(ma kakav on bio, u kakvim krugovima se kretao i sta se pricalo o njemu da je radio).
Pa za par godina ce se slucajno ocesati od njega u gradu. Donjeti mu kafu za sto gdje neko od njih mozda bude radio kao konobar.
Biti medicinska sestra ili doktor u bolnici kad ovaj dodje navece jer ga je zabolio bubreg.....
- dječak sa šibicama
#7485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Emocije su emocije, zakon je zakon, ubistvo i tacka.
Vadionu je u Avazu opalio i Sefic, eto kaje se. I sta sad? nije ovo dzenaza da mu se halali, postoji zakon i tacka.
Postoji li ista gore od ubica koji se pokusavaju izvaditi i "pokajati" na stranicama tragikomicnog Avaza.
Vadionu je u Avazu opalio i Sefic, eto kaje se. I sta sad? nije ovo dzenaza da mu se halali, postoji zakon i tacka.
Postoji li ista gore od ubica koji se pokusavaju izvaditi i "pokajati" na stranicama tragikomicnog Avaza.
-
VjecitiStudent
#7486 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako da ne ili šta god komšije jave Avazu ...insomnia78 wrote:Jesi ti onaj, onomad osumnjicen za ubistvo na Ilidzi?VjecitiStudent wrote:Javi Avazu da si pronašao bolji izgovor.insomnia78 wrote:Pa 1000%
Nastavak trolanja prijavljujem.
-
Hakiz
#7487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imaš jedan problem sa tim načinom uzimanja pravde u svoje ruke. To je jednostavno na filmu, na primjer karakter kojeg glumi Ben Kingsley u filmu "The Confessions" http://www.imdb.com/title/tt0128137/?re ... lmg_act_72 kada osvećuje smrt sina.zdruzdjo wrote:Ja kad kazem uzeti stvar u svoje ruke zbog neke nekaznjene nepravde nacinjene tebi\sebi mislim dvije stvari.
U stvarnom životu nije tako jednostavno.
- cpu_fan
#7488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znam, zato sam i povuko rucnu, samo sam mu reko da jesam mangup i da i ja i on ginemo od metka.hrasno38 wrote:Vjeruj mi ne isplati se kazem ti iz vlastitog iskustva jer sam potpuno isti takavcpu_fan wrote:Ne znam gdje ova situacija u gradu vodi ali se definitivno treba naoruzati. Sad hodam pjesackom zonom, postoji i znak zabrane za motorna vozila, lik kockaste glave ide iza mene autom i svira mi da se sklonim i jos iz auta dobacuje jesi li to mangup. Meni se u tim situacija obicno pomuti razum i krenem na bilo koga. Sad kontam da se pobijem s konjem i meni ce doci kazna i sklonim se. Al generalno dok se budemo sklanjali konji ce sve vise biti bahatiji.
Sent from mTalkuglavnom najebes ti ni kriv ni duzan...
Sent from mTalk
- cpu_fan
#7489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo to. Dok me dezurni prebaci na PS pa dok mu ja to sve objasnim ode ovaj lik.zdruzdjo wrote:Kakva je nasa policija rekli bi ti "pa sklonite se neka prodje da ne pravite sebi ni nekome problem"Hakiz wrote: Ne moraš ga pustiti da odmakne. Kada te pita jesi li mangup ti ljubazno kažeš izvini i nazoveš policiju, da on sluša: "Dobar dan, imam problem, hodam trotoarom/pješačkom stazom i osoba u vozilu marke X registarskih tablica xxxxxxxx vozi za mnom trotoarom/stazom i prijeti mi ako se ne sklonim zato što on ne može nesmetano voziti trotoarom/stazom.
Sent from mTalk
- Ljakan
#7490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neko cobance se zeni na hrasnom brdu kaze mi jaran malo malo cuju se pucnji,dje sad murija da kazni bagru seljacku
- vješalica
#7491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://m.avaz.ba/clanak/258257/racije-u ... dno-oruzje
Racije uobicajne u ZE samo u SA to ne moze zna se i zasto
Racije uobicajne u ZE samo u SA to ne moze zna se i zasto
- kloniran
#7492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oko 16h su tri hitne proletile kroz grad u rasponu od dvije minute jedna pod pratnjom policije, a nigdje nista o tome 
-
Hakiz
-
zdruzdjo
#7494 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao sto sam gore i naveo.
I sutra krene otac te djevojcice djetetu u posjetu u bolnicu. Digne ruku zaustavi taxi a hadzo koji mu je udario djete za volanom kaze "dokle cemo majstore"?
- muha_sa
#7495 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nevezano za ovog idiota što je udario djevojcicu pa pobjego--pitam se ko zaustavlja i koristi usluge divljih taksistazdruzdjo wrote:Kao sto sam gore i naveo.
I sutra krene otac te djevojcice djetetu u posjetu u bolnicu. Digne ruku zaustavi taxi a hadzo koji mu je udario djete za volanom kaze "dokle cemo majstore"?
-
FreakyStyley
#7496 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A zaustavi raja slucajno.muha_sa wrote:nevezano za ovog idiota što je udario djevojcicu pa pobjego--pitam se ko zaustavlja i koristi usluge divljih taksistazdruzdjo wrote:Kao sto sam gore i naveo.
Kisa, mrak, nema tramvaja,vidis Taxi znak, mahnes...ko u takvim momentima obraca paznju na TA tablice i slicno.
-
VjecitiStudent
#7497 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja jednom zvao Žuti, poslali mi divljeg. Pa smo se onda samo pozdravili ...muha_sa wrote:nevezano za ovog idiota što je udario djevojcicu pa pobjego--pitam se ko zaustavlja i koristi usluge divljih taksistazdruzdjo wrote:Kao sto sam gore i naveo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7498 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
onaj ko ide s tačke A na tačku Bmuha_sa wrote: nevezano za ovog idiota što je udario djevojcicu pa pobjego--pitam se ko zaustavlja i koristi usluge divljih taksista
-
zdruzdjo
#7499 Re: RE: Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjeruj da je situacija pravo zbunjujuca.muha_sa wrote: nevezano za ovog idiota što je udario djevojcicu pa pobjego--pitam se ko zaustavlja i koristi usluge divljih taksista
Evo sad blizu moje zgrade ima jedno 4-5 auta sa TA tablicama i urednim tekimetrom ali nemaju taxi firmu. Salje ih ili zuti ili neki drugi od ovih vanrednih.
Ja licno ne bih sjeo nikad kod tih, ali pravo puno raje ih koristi.
-
FreakyStyley
#7500 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma, poslali su ti svog.VjecitiStudent wrote: Ja jednom zvao Žuti, poslali mi divljeg. Pa smo se onda samo pozdravili ...