Sebija All about
- JThomas
#7476 Re: Sebija All about
pa čak i to ko tako hoće. nego ispade ona ne smije biti bolesna, to je neka sramota.
- wewa
#7477 Re: Sebija All about
Chmoljo wrote:Sebija bi imala nešto probosansko u sebi jedino kad bi je opalio Bogić Bogićević.asker wrote: Vidi, da je Sebija neki dan otisla u vjecna lovista, zajedno sa muzem i kompletnom SDA vrhuskom ne bih se ni po jajetu pocesao. Nek' ih sve kakva kuga zahvati boli me kardan. Toliko mi znace.
Prozivanje "botova" na svakoj temi je bezveze, a kod mene ne izaziva potrebu za bilo kakvim pravdanjem. Da recimo imam tu neku clansku knjizicu SDA skenirao bih je i postavio ovdje. Ili da sam na bilo koji nacin uhljeb SDA hebalo bi mi se sta ko misli. Zemlja puna uhljeba raznih, paraziti u svim strankama. Osim mozda onog Hadzikadica sva govna smrde.
Ponekad gledam ko sta pise, dugo sam na forumu pa to dodje kao navika. Ako xy forumas na raznim temama provodi opstu ofanzivu na sve probosansko onda zapara usi i kad o Sebiji pise. Znas ono kad crnac crncu redovno se obraca sa nigger, ali kad se naivni bijelac usudi reci isto ubiju ga od batina.
Sjecam se kad pomenemo Kolindu negativno, poskoce neki forumasi u odbranu casti jedne dame, majke, javne licnosti.
Prosetas po druga dva S/H foruma u drzavi, nista slicno nemozes procitati. Njihovi visedecenijski vladari su valjda super, supruge niko ne pominje, djecu pogotovo.
Eto tako, neznam ni sta mi dodje da se ukljucujem u ovu raspravu.
A ovo poredjenje Hillary, s njenim iskustvom u politici i vanjskoj politici, sa ovom spodobom sto nista samostalno nije postigla, zbilja je fascinantno...
-
sumirprimus
#7478 Re: Sebija All about
Ne prezri moljenje makar i kasno,
projavi Sebe kroz mene crva
i daj da slijep vidim Te jasno, i od hljeba tvog budem najmanja mrva.
da mogu pravim i cistim
u stadu Tvom, dostojan da trajem
i srcu sto kajanje cini ga bistrim
u vijeke vijekova tebi se dajem.
projavi Sebe kroz mene crva
i daj da slijep vidim Te jasno, i od hljeba tvog budem najmanja mrva.
da mogu pravim i cistim
u stadu Tvom, dostojan da trajem
i srcu sto kajanje cini ga bistrim
u vijeke vijekova tebi se dajem.
- Haris.ba
#7479 Re: Sebija All about
A šta je Hilari postigla samostalno? Znam da to nije politički korektno reći, ali Sebija je samo američka verzija Hilari. Čak Sebija ima više takta od nje.wewa wrote: A ovo poredjenje Hillary, s njenim iskustvom u politici i vanjskoj politici, sa ovom spodobom sto nista samostalno nije postigla, zbilja je fascinantno...
Muž Hilari stavio da vodi komisiju za reformu zdrastva kada je bio predsjednik. To morala baš ona? Baš ona imala toliko iskustvo?
Nešta slično je uradio i Tramp sa kćerkom i zetom. Zet mu vodi projekat "bliskoistočni mir". Što baš on?
Meni je fascinantno ko misli da je Hilari išta postigla samostalno. Da nije bilo Bila, ne bi bila izabrana u mjesnu zajednicu negdje. Slično je i sa Sebijom. To ne znači da Hilari nije sposobna žena. Ali nikada ne bi postala ni senator, ni ministar da je nije muž "malo" pogurao.
Last edited by Haris.ba on 08/11/2018 10:52, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#7480 Re: Sebija All about
tacno tako ima vise takta, gledaj kako drzi ritam
-
sumirprimus
#7482 Re: Sebija All about
seka je ipak jaca, ona je znala doc i potpuno mokra, lakiranih noktiju, u stiklama i pod alergijom samo da bi bila sa nama!
uraaaaaa seko uraaaaa
uraaaaaa seko uraaaaa
- petunija
#7483 Re: Sebija All about
Mislim da je ona "pogurala" njega, ali nevažno za ovu temuHaris.ba wrote:A šta je Hilari postigla samostalno? Znam da to nije politički korektno reći, ali Sebija je samo američka verzija Hilari. Čak Sebija ima više takta od nje.wewa wrote: A ovo poredjenje Hillary, s njenim iskustvom u politici i vanjskoj politici, sa ovom spodobom sto nista samostalno nije postigla, zbilja je fascinantno...
Muž Hilari stavio da vodi komisiju za reformu zdrastva kada je bio predsjednik. To morala baš ona? Baš ona imala toliko iskustvo?
Nešta slično je uradio i Tramp sa kćerkom i zetom. Zet mu vodi projekat "bliskoistočni mir". Što baš on?
Meni je fascinantno ko misli da je Hilari išta postigla samostalno. Da nije bilo Bila, ne bi bila izabrana u mjesnu zajednicu negdje. Slično je i sa Sebijom. To ne znači da Hilari nije sposobna žena. Ali nikada ne bi postala ni senator, ni ministar da je nije muž "malo" pogurao.
- Haris.ba
#7484 Re: Sebija All about
Pa pogurala ga je. Nije bez razloga opstao brak. Pogurala ga je tako što ga nije razvalila kod nevjera. Mogla ga je otkačiti kad su bili još u Arkansazu. Ali, nije. Jer možemo pričati šta god hoćemo - onakav talenat sa politiku Bila se ne sreće često. To je i ona znala.petunija wrote:
Mislim da je ona "pogurala" njega, ali nevažno za ovu temu
Isto ko što Melanija isto ne otkači Trampa. Prva dama je fina pozicija.
A konkretno - ne bi ona mogla upregnuti mašineriju stranke bez Bila. Kada je postala senator, bilo je lakše. Ali, opet su to sve uglavnom veze nastale Bilovim uticajem.
To sve ne umanjuje činjenicu da jeste sposobna žena. Ali, samostalno ne bi sa svom sposobnošću postala ni senator ni ministar. A Bil bez nje bi postao predsjednik. Možda ne bi osvojio drugi mandat, ali i to je nebitno. Fazon je da je njena pozicija - supruga.
Last edited by Haris.ba on 08/11/2018 11:08, edited 1 time in total.
-
asker
#7485 Re: Sebija All about
Kristo?Chmoljo wrote:Čovketova hanuma je Borjana.asker wrote:
Tacno, o Sebiji se nista ne pise nit govori![]()
Nego, gdje je Covketova hanuma? Kako ono, Bernadica, tako nesto? Sta radi, cime se bavi, trosi li kakve budzetske pare? Gdje se ona lijeci? Bude li kad bolesna? Kako ustvari izgleda, ima li kakvih slika? Voza li je sluzbena limuzina? Ima li obezbjedjenje, prolazi li kroz crveno, smrdi li joj iz usta?
Znamo li bilo sta o Covketovoj hanumi?
ta Bernadica je nebitna.
A evo nesto pisu i za Bernardicu, takve su te prve dame u nas.
https://www.express.hr/top-news/sva-sum ... vica-17911
-
sumirprimus
#7486 Re: Sebija All about
jedna je unsere ober hanuma 
-
howdy
#7487 Re: Sebija All about
Na koji broj se more poslat poruka, da se donira hasti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7488 Re: Sebija All about
da, Krišto.asker wrote:
Kristo?
- ultima_palabra
#7489 Re: Sebija All about
Pa nije niko ni o Sebiji pričao do prije 3-4 godine, kad je počela obavljati rukovodeće funkcije. Bakir je 8 godina član Predsjedništva, u politici 15-20.
- Styling
#7490 Re: Sebija All about
Nije imala priliku ranije, prvo nije dao svekar a onda je morala sacekati ds Bakir zssjedne na celo stranke ds bi se otela kontroli jer joj ni Tihi nije dao primaci.ultima_palabra wrote:Pa nije niko ni o Sebiji pričao do prije 3-4 godine, kad je počela obavljati rukovodeće funkcije. Bakir je 8 godina član Predsjedništva, u politici 15-20.
-
palermo
#7491 Re: Sebija All about
Al stvarno, što niko od naših medija ne istraži ovaj dugogodišnji trač......mislim, član predsjedništava BiH i predsjednica Federacije BiH......nije mala stvar, a niko ništa......Chmoljo wrote:da, Krišto.asker wrote:
Kristo?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7492 Re: Sebija All about
šta će istraživati. sve se bojim da Bernadica ne zna, i da Miloradova ne zna da on buši nešto mlađe od nje.
dobro jednoj, dobro drugoj, obezbjedilo im, šta se ima buniti.
dobro jednoj, dobro drugoj, obezbjedilo im, šta se ima buniti.
- Haris.ba
#7493 Re: Sebija All about
A šta bi dobilo i da se istraži?palermo wrote:Al stvarno, što niko od naših medija ne istraži ovaj dugogodišnji trač......mislim, član predsjedništava BiH i predsjednica Federacije BiH......nije mala stvar, a niko ništa......
Njihovim glasačima to ne smeta. Tužilaštvo svakako neće pokrenuti istragu.
- Humljanin
#7494 Re: Sebija All about
Haris.ba wrote:A šta bi dobilo i da se istraži?palermo wrote:Al stvarno, što niko od naših medija ne istraži ovaj dugogodišnji trač......mislim, član predsjedništava BiH i predsjednica Federacije BiH......nije mala stvar, a niko ništa......
Bog te dragi pomogo kakve veze ima tužilaštvo sa bračnom nevjerom???
Otkad je prangijanje između dvoje odraslih kazneno djelo?
Dan te jebo šta sve neću pročitat...
Pa nije ni čudo što smo kolektivno u krasnom kurcu, ovaj narod je elementarno nepismen.
Mogu nas vako nastavit jahat do sudnjeg dana, nema ovdje pameti nikakve.
-
palermo
#7495 Re: Sebija All about
Ma ne plediram ja sada da se istražuje (pobogu, to je trač), nego samo kkonstatujem duple standarde. Ali ti si ovdje zanimljivu stvar rekao, zbog koje ja i pišem ovo "Njihovim glasačima to ne smeta" .....mislim, član predsjedništva BiH je i moj član predsjedništva, predsjednica Federacije je i moja predsjedncia.... svođenje nas samo na glasače je naprosto derogiranje države............mi smo glasači kad su izbori, poslije smo građani ove zemlje.......al bojim se da je partiokratija kao način života i razmišljanja toliko srastao sa ovim društvom da mi više i ne znamo drugačije razmišljati........a morali bi.......Haris.ba wrote:A šta bi dobilo i da se istraži?palermo wrote:Al stvarno, što niko od naših medija ne istraži ovaj dugogodišnji trač......mislim, član predsjedništava BiH i predsjednica Federacije BiH......nije mala stvar, a niko ništa......
- Haris.ba
#7496 Re: Sebija All about
Da ne bude zabune - ja pričam o istraživanu sticanja nekretninama. A ko koga prangija je nebitno. Sve dok nije u državnom kabinetu pripravnica. 
- Dozer
#7497 Re: Sebija All about
pici wrote:i ja se nadam... El-Fatihaarchi_a wrote:Nije mogao dovući doktore, jer, ako su tačni natpisi u tbt i avazu, operacija je bila dan ili dan i po prije slijetanja.
Kako god bilo i ko god bio, nadam se da je helikopterski transport OS BiH pomogao oboljeloj osobi, kao i mnogo puta do sad.
- Dozer
#7498 Re: Sebija All about
poskokasker wrote:Neznam odgovor na nijedno pitanje. Zato pitam. Kontam nesto, mozda Dragan i nema zenucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jel i ona na listi za Federalni Parlament ? Jel otjerala pola mostarske bolnice, jel u bolnici nema gaze da se pacijent previje ?
Dje ti zivis, zivota ti![]()
![]()
Ako ipak ima, gdje je krije guja stara? Ocese li se hanuma podjahkad o drzavnu dojku? Ima li kakav forum u HDZistanu gdje ovo mogu saznat? Bas me zanima.
- Dozer
#7499 Re: Sebija All about
Osim sto Sebija ni ne zna gdje je PretoriaHaris.ba wrote:Mrtva trka.
- Banksy
#7500 Re: Sebija All about
https://hamdocamo.files.wordpress.com/2 ... =510&h=281Chmoljo wrote:
da, Krišto.
nekako ne vjerujem...
Last edited by Banksy on 08/11/2018 13:35, edited 1 time in total.