nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
klaki

#7476 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by klaki »

vidim uspio si se i uvrijedit

cim si ti spomenuo rijec "visokoturazni" znao sam ja da ti nemas puno pojma

vozali bi taksisti da ne trosi i nije skup za odrzavati
mirzet87sa

#7477 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Kakav si ti kompleksas haveru.. bil umro da prodjem pored tebe, zaturiram ti, od muke? Sta ti je, cuj slikam auto, zeljan paznje, cjepidlacim :lol: udaraju tebe kompleksi nize vrijednosti, al zestoko. Gdje pise da sam dobro situiran, to pobrojano s tvoje strane? Pomislio bih istinu da govoris, da nisam prije 3 stranice napisao da nemam sad keshirat 30.000 :D sta to ima u tome lose slikat auto, postavit na forum? Pa ne slikam golfa dvojku :? Auto je egzoticno, svidjelo se tebi ili ne, te je pojava na cesti. Slikam i sam druga auta, kacio ih po forumu.. imam preko 13.000 slika "sporCkih" auta, sta je u tu lose? Jel te vucem za rukav? Logicno je da ces po njemackoj vidjeti ta auta, ko to jos taksira s autom cija je potrosnja 20+. Ovaj motor, ko iz picke, predje 700.000 uz iole kakvo takvo odrzavanje. Smanji malo komplekse, zaklase te
commendatore

#7478 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mirzet87sa wrote:Kakav si ti kompleksas haveru.. bil umro da prodjem pored tebe, zaturiram ti, od muke? Sta ti je, cuj slikam auto, zeljan paznje, cjepidlacim :lol: udaraju tebe kompleksi nize vrijednosti, al zestoko. Gdje pise da sam dobro situiran, to pobrojano s tvoje strane? Pomislio bih istinu da govoris, da nisam prije 3 stranice napisao da nemam sad keshirat 30.000 :D sta to ima u tome lose slikat auto, postavit na forum? Pa ne slikam golfa dvojku :? Auto je egzoticno, svidjelo se tebi ili ne, te je pojava na cesti. Slikam i sam druga auta, kacio ih po forumu.. imam preko 13.000 slika "sporCkih" auta, sta je u tu lose? Jel te vucem za rukav? Logicno je da ces po njemackoj vidjeti ta auta, ko to jos taksira s autom cija je potrosnja 20+. Ovaj motor, ko iz picke, predje 700.000 uz iole kakvo takvo odrzavanje. Smanji malo komplekse, zaklase te
o tome koga pucaju kompleksi nekom drugom prilikom :-) - ti si o sebi puno toga reko prika....
Daryl Dixon

#7479 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Daryl Dixon »

žuto nikad fukoo
mirzet87sa

#7480 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Pa eto objasni mi kakve ba komplekse imam? :lol: 101 forumas kaci slike svojih auta, nikome nista ne kazes, nabacim ja sibas bogove, ko da je gtr, grob, izgazen.. sta ti je ba? 1000 uvreda izmislis, fol da ponizis.. jesil dobar? :D ja i da vejrona uzmem, novog, reko bi smece bolji venom :lol:
commendatore

#7481 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

klaki wrote:vidim uspio si se i uvrijedit

cim si ti spomenuo rijec "visokoturazni" znao sam ja da ti nemas puno pojma

vozali bi taksisti da ne trosi i nije skup za odrzavati
ma nisam se ja uvrijedio ni sekunde - sto bi? kako ce me uvrijedit neko ko nema blage veze sa karikiranjem u jezickom ekspresionizmu i sta znaci "visokoturazno"....
commendatore

#7482 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mirzet87sa wrote:Pa eto objasni mi kakve ba komplekse imam? :lol: 101 forumas kaci slike svojih auta, nikome nista ne kazes, nabacim ja sibas bogove, ko da je gtr, grob, izgazen.. sta ti je ba? 1000 uvreda izmislis, fol da ponizis.. jesil dobar? :D ja i da vejrona uzmem, novog, reko bi smece bolji venom :lol:
za jednog forumasa znam al tih 100 nemrem fakat nafatat po forumu :)

zadnje javljanje - i uzivaj :thumbup:
citroen xm

#7483 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Zvao si ti vraga Kia salon. I šta, pitao si koliko je koštao isti takav Sportage 2013. god.?

To kao kada bi za tvog CLS-a ja rekao da imam istog samo w124 i 200 D, al jbg plave boje. :)

U vrijeme kada se pokrenula priča o ovome vjerovatno je bio zatvoren KIA salon. A ti onda naivno da bi dokazao kako ta Kia nakon 3 godine sa 70 padne na 30000 staviš link najosnovnijeg modela. Ma daj.... čemu ubjeđivanje.

Neka svako radi sa svojim parama šta hoće. Ima i Emko možda najbolji A4 tada, napucan do bola 3.0 kvatro, s line.... pa za par godina izgubi na njemu 60 000 KM koliko košta ova precjenjena KIA, a auto mu bilo ful, sa malo km i poznatom istorijom. Tako da sve ima svoje.
mirzet87sa

#7484 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

commendatore wrote:
mirzet87sa wrote:Pa eto objasni mi kakve ba komplekse imam? :lol: 101 forumas kaci slike svojih auta, nikome nista ne kazes, nabacim ja sibas bogove, ko da je gtr, grob, izgazen.. sta ti je ba? 1000 uvreda izmislis, fol da ponizis.. jesil dobar? :D ja i da vejrona uzmem, novog, reko bi smece bolji venom :lol:

Ja se taman ponadao da mi objasnis kakve komplekse imam time sto sam okacio 7 slika svog auta :D
mirzet87sa

#7485 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

citroen xm wrote:Zvao si ti vraga Kia salon. I šta, pitao si koliko je koštao isti takav Sportage 2013. god.?

To kao kada bi za tvog CLS-a ja rekao da imam istog samo w124 i 200 D, al jbg plave boje. :)

U vrijeme kada se pokrenula priča o ovome vjerovatno je bio zatvoren KIA salon. A ti onda naivno da bi dokazao kako ta Kia nakon 3 godine sa 70 padne na 30000 staviš link najosnovnijeg modela. Ma daj.... čemu ubjeđivanje.

Neka svako radi sa svojim parama šta hoće. Ima i Emko možda najbolji A4 tada, napucan do bola 3.0 kvatro, s line.... pa za par godina izgubi na njemu 60 000 KM koliko košta ova precjenjena KIA, a auto mu bilo ful, sa malo km i poznatom istorijom. Tako da sve ima svoje.
Sefe, znas li koliko kia ima salona? :lol: kakve veze ima imanje autao i s cim? :? Imas broj mobitela, a i mail, odgovore ljudi :lol:
quarterback

#7486 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

hebote dok sam otisao i vratio se s posla 5 strana ...
:shock:
commendatore

#7487 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mirzet87sa wrote:
commendatore wrote:

Ja se taman ponadao da mi objasnis kakve komplekse imam time sto sam okacio 7 slika svog auta :D
objasnio sam vec - zao mi je sto si limitiran previse da shvatis sta ti je receno. i ponovo kazem dabogda vozio Vejrona nisam zavidan al si ti momak rokno i to dobro i to me jako rastuzuje.

vis a vis trajnosti na mobile.de stoji slovom i brojem 8 mercedesa AMG koja su presla vise od 350 000km ako sam dobro podesio trazenje.... od hiljada i hiljada....
mirzet87sa

#7488 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

Pogledaj koliko cls amgova i ima na mobile 2005-2007:D
Hiljade i hiljade ih ne moze biti, u cijeloj de ih nema preko 50. Ne lupaj, ne znas
Last edited by mirzet87sa on 01/11/2016 23:17, edited 1 time in total.
citroen xm

#7489 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Govorim o gubitku vrijednosti koji bi svakom ljubitelju auta trebao biti zadnja stavka jer je u pitanju čista ekonomija. ;) Ali eto kada se dotakosmo toga, prvi si počeo priču da je suludo uzeti Kiu jer će nakon 3 godine vrijediti 30, a sada košta 70 pa je gubitak 40. Prije svega netačan navod, a drugo navedoh ti primjer Audija sa foruma koji je koštao 100 hiljadarki pa posle par godina jedva ode za 35. Mislim da je bio star 5 godina. Dakle ode za 5 godina vrijednost čitave Kie koja nakon 5 godina neće koštati 0 već bar 25000 u najgorem slučaju.
commendatore

#7490 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

mirzet87sa wrote:Pogledaj koliko cls amgova i ima na mobile 2005-2007:D
Hiljade i hiljade ih ne moze biti, u cijeloj de ih nema preko 50. Ne lupaj, ne znas
Image

Image

Image

vidim ja da treba nacrtat i obojit pa evo :-) neki parametar trazenja je bio dodan ili oduzet ne znam pa sad stoji 12 :)
tempuser

#7491 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Sto je auto skuplji to mu je veci pad vrijednosti u novcu, na Audiu od 100k KM ces za iato godina izgubiti vise nego na KIA-i od 70k KM, prica o manjem gubitku na cijenu u % je utjeha...Onaj ko daje tolike pare za nov auto svjesno ide na pad cijene, u protivnom 9/10 nas ne bi imali od koga kupiti auto.
Ako cemo gledati na cemu se najmanje gubi Yugo je bio najbolje rjesenje, platis ga novog 8k KM vozis ga do sudnjeg dana i kakav god da je vrijedi 300 KM!
amar1994

#7492 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Ja, osim ferrarija :izet: :D
tempuser

#7493 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

amar1994 wrote:Ja, osim ferrarija :izet: :D
Ali ne svih...
amar1994

#7494 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

tempuser wrote:
amar1994 wrote:Ja, osim ferrarija :izet: :D
Ali ne svih...
pa dobro , ne svih ali vecine
recimo F355 nema ispod 60-70000 eura da valja :-) :D
mirzet87sa

#7495 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

commendatore wrote:
mirzet87sa wrote:Pogledaj koliko cls amgova i ima na mobile 2005-2007:D
Image

Image

Image

vidim ja da treba nacrtat i obojit pa evo :-) neki parametar trazenja je bio dodan ili oduzet ne znam pa sad stoji 12 :)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH!! Kakav si ti tupson, mati mila. Hajde ukucaj na mobile de koliko u njemackoj ima cls55 amg komada u rasponu od 2005-2010. Znaci u cijeloj njemackoj nema preko 55 komada takvih auta, u bosni ih je 2-3. Sta, sad dokazivanje moze li taj motor preci +xxx kilometrazu jel? Pa prece 3x vise nego tvoj gabor
https://m.mobile.de/auto-inserat/merced ... 92917.html
https://m.mobile.de/auto-inserat/merced ... 10064.html
https://m.mobile.de/auto-inserat/merced ... 01843.html
Prece onoliko koliko para imas, auto za fukaru nije. I normalno da ce ti izbaciti na hiljade i hiljade kad si kuco u opis amg, a ne znas da i amg optika na kojih ima milion ulazi u tu kategoriju. Zapamti 500, 55, 65 su mercedesovi neunistivi motori. Dok god ima ulja i goriva, on ce da vrti. Pregledo svaki cls55, samo jedan ima opremu kao moj. Sta ces, unikat :*
mirzet87sa

#7496 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

tempuser wrote:Sto je auto skuplji to mu je veci pad vrijednosti u novcu, na Audiu od 100k KM ces za iato godina izgubiti vise nego na KIA-i od 70k KM, prica o manjem gubitku na cijenu u % je utjeha...Onaj ko daje tolike pare za nov auto svjesno ide na pad cijene, u protivnom 9/10 nas ne bi imali od koga kupiti auto.
Ako cemo gledati na cemu se najmanje gubi Yugo je bio najbolje rjesenje, platis ga novog 8k KM vozis ga do sudnjeg dana i kakav god da je vrijedi 300 KM!
Kako koje auto.. pogledaj cijenu 124 e500, ne znam da ga ima ispod 50€.. istu stvar ce doziviti i ostali primjerci koji nisu proizvedeni u velikoj kolicini. E500 raste i raste, za 3 godine je dobio 10k€ na cijeni
commendatore

#7497 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

za ovakve seljacke ispade nadam se da postoji moderacija - ako ne da onda pocnem i ja sa repertoarom uvreda
ElRe

#7498 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ElRe »

citroen xm wrote:Kia se obezobrazila žestoko sa cijenama kao i Hyundai, ali nije poenta u Kiji već u tome da mnogi kupuju polovna auta i kurče se rugajući se nekim novim autima koja su bolja od njihovog.
Realno, Hyundai-Kia su tretnutno uspjesniji proizvodjaci od mnogih evropskih starijih proizvodjaca. Kada mrtvi Seat moze da cijeni Atecu priblizno toliko, zasto ne bi i Hyundai-Kia.
The BEN10

#7499 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by The BEN10 »

commendatore wrote:za ovakve seljacke ispade nadam se da postoji moderacija - ako ne da onda pocnem i ja sa repertoarom uvreda
Ja se nadam da će pak moderacija pobrisati čitav OFF u koji ste otišli.
Također, zamolio bih va vas da se nastavite vrijeđati preko PP-a i da ne bihuzurite normalnu raju.
Hvala
Tomahawk11
Globalni moderator

#7500 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Razumijem da neko voli auta, ali nekima ne bi bilo dobro da, recimo, imaju vozni park Cristiana Ronalda :mrgreen:
Pa s njima se uopste ne bi moglo pricati.
Jbo te auto, sluzi mi za prevoz, a ne da ga pokazujem trofej. Naravno, neka svako uzima shodno mogucnostima (mada to pocesto nije slucaj i debelo se pretjeruje).
Ne vidim svrhu trljanja nosa drugim ljudima zato sto ja imam npr. neki sportski BMW, Mercedes, Jaguar, Ford Mustang....to vise govori o kompleksima vlasnika istog.
Post Reply