Ako misliš na Al Jazeera English, ona je izbačena iz šeme ne samo u Zenici, a Al Jazeera Balkans se emitujemotorola01 wrote:@Telemach, zasto u Zenici na D3 danima nema Al Jazeera-e ?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
doff
#7476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
motorola01
#7477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na kojem je sad kanalu, jer je kod mene bila na 10(mislim na balkan) ?! A kad to izbacise englesku verziju?doff wrote:Ako misliš na Al Jazeera English, ona je izbačena iz šeme ne samo u Zenici, a Al Jazeera Balkans se emitujemotorola01 wrote:@Telemach, zasto u Zenici na D3 danima nema Al Jazeera-e ?
-
doff
#7478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
9 il 10 al uglavnom imamotorola01 wrote:Na kojem je sad kanalu, jer je kod mene bila na 10(mislim na balkan) ?! A kad to izbacise englesku verziju?doff wrote:Ako misliš na Al Jazeera English, ona je izbačena iz šeme ne samo u Zenici, a Al Jazeera Balkans se emitujemotorola01 wrote:@Telemach, zasto u Zenici na D3 danima nema Al Jazeera-e ?
-
nuki_cika
#7479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo
Danas mi je čovjek priključvao digitalnu i sve je namjestio i bilo je dobro do malo prije.Pošto mi je rekao da stari daljinski koristim samo za paljenje i gašenje,a novi za sve ostalo kad sam upalio tv,slučajno sam pritisnuo opciju za prebacivanje kanala na starom daljinskom(a trebao sam na novom) i automatski mi nesta signala.Sad ne znam kako to popraviti,ako neko zna molim pomoć
Danas mi je čovjek priključvao digitalnu i sve je namjestio i bilo je dobro do malo prije.Pošto mi je rekao da stari daljinski koristim samo za paljenje i gašenje,a novi za sve ostalo kad sam upalio tv,slučajno sam pritisnuo opciju za prebacivanje kanala na starom daljinskom(a trebao sam na novom) i automatski mi nesta signala.Sad ne znam kako to popraviti,ako neko zna molim pomoć
- dječak sa šibicama
#7480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
-
motorola01
#7481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
9 il 10 al uglavnom ima[/quote]doff wrote:Na kojem je sad kanalu, jer je kod mene bila na 10(mislim na balkan) ?! A kad to izbacise englesku verziju?motorola01 wrote:Ako misliš na Al Jazeera English, ona je izbačena iz šeme ne samo u Zenici, a Al Jazeera Balkans se emitujedoff wrote:@Telemach, zasto u Zenici na D3 danima nema Al Jazeera-e ?
Kod mene nema. Radi EPG i fino pise al jazeera balkan, ali slike nema vec par dana. Radio sam reset, ali opet isto.
-
nuki_cika
#7482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha,hvala puno ,evo sad je okdječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
-
nuki_cika
#7483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
izvini,da te pitam još nešto.Danas mi je zaboravio instalirati ove strane kanale da imam prevod kako to da uradim ako znaš proceduru napiši midječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
- dječak sa šibicama
#7484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam koji ti je digitalac, ako je novi, ne znam bas... kod mene je stari, uglavnom idem na NAvigaciju, pa na zeleno dugme opcije i onda biram prijevod ON.nuki_cika wrote:izvini,da te pitam još nešto.Danas mi je zaboravio instalirati ove strane kanale da imam prevod kako to da uradim ako znaš proceduru napiši midječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
- Maharadza
#7485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako je novi D3 resiver - dugme FAV je ono koje tražiš! Za ostalo imaš te strelice na daljincu za "navigaciju" kroz meni, samo gdje piše "Jezik Titla" opališ desno(ili lijevo) i za određene kanale će se pojaviti prevod koji je trenutno raspoloživ! I obavezno potvrdi izbor sa OK tipkom!nuki_cika wrote:izvini,da te pitam još nešto.Danas mi je zaboravio instalirati ove strane kanale da imam prevod kako to da uradim ako znaš proceduru napiši midječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
Ovo gore je bilo za D3 digitalnu (mali-crni resiver), dok za MMDS stvarno ne znam!
-
Domy31
#7486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
menu > podešavanja > korisnička podešavanja
- Telemach
#7487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://www.telemach.ba/upload/document/ ... BOX-v3.pdfnuki_cika wrote:izvini,da te pitam još nešto.Danas mi je zaboravio instalirati ove strane kanale da imam prevod kako to da uradim ako znaš proceduru napiši midječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
- typeOnegative
#7488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kao sto kolege kazu menu/podesavanja/korisnicka podesavanja i tu postimaj sve....i jedna bitna stvar,stavi za jezik titlova hrvatski ili srpski,jer kad je bosanski ne prikazuje titlove(tako je bar kod mene)nuki_cika wrote:izvini,da te pitam još nešto.Danas mi je zaboravio instalirati ove strane kanale da imam prevod kako to da uradim ako znaš proceduru napiši midječak sa šibicama wrote:Pa imas valjda na daljinskom od tv-a dugme za AV, odnosno kako se to vec zove, vanjski source...nuki_cika wrote:Jedno pitanje,ali molim da mi odgovori neko ko je zaista dobro upućen u ovo![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#7489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pojavio se klasik tv i kod mene
- Warashii
#7490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da si odusevljenkakavdanakneiskustvu wrote:pojavio se klasik tv i kod mene
-
kakavdanakneiskustvu
#7491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Warashii wrote:Pretpostavljam da si odusevljenkakavdanakneiskustvu wrote:pojavio se klasik tv i kod mene
aha
- Tiger 033
#7492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajde ba @Telemach PLEASE pustite nama (analogna & MMDS) "Prvu & B92" umjesto Pink(ova) 
- Pitarrr82
#7493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Hajde ba @Telemach PLEASE pustite nama (analogna & MMDS) "Prvu & B92" umjesto Pink(ova)
+ 10.392
- van helsing
#7494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne treba nama na mmds-u nista pustat,neka nas ukinu skroz,kao sto je i bilo planirano kada je prodat Elob.
-
motorola01
#7495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach, zasto nemam Al Jazeeru Balkan na D3 danima (redni broj kanala u semi je 10)???
Ima li jos neko od zenicana problem sa emitovanjem ovog kanala na digitali?
-
kakavdanakneiskustvu
#7496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
motorola01 wrote:@Telemach, zasto nemam Al Jazeeru Balkan na D3 danima (redni broj kanala u semi je 10)???
kod mene je ok
-
brazzo19
#7497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fakat ba kakvo je ovo smece klasik , jel mislite da sa ovim mozete nesto parirati pinku , i jel fakat svi mislite da ce te na ovaj nacin "natjerat" ljude da predju na digitalu , previse se vi z.....e sa ovim korisnicima analogne televizije , a obice vam se o glavu vidjecete , mjesto da pustite prvu tv , b92 i rtl hrvatsku u analogni paket niko ne bi spominjao pink kanale ovako samo navlacite bijes raje jos vise sa nekim polu kanalima kao sto su klasik tv i ostali , izgleda da su vam analogni korsnici na zadnjem mjestu a sigurno preko 60% platisa vam oni cine , glupo vam je to , veoma glupo sto radite . Zapamtite nikad vam tamo neki dedo i nana ili neki ljudi koji imaju obicnu kablovsku nikad vam nece preci na digitalu ma sta god im vi nudlili , njih ne zanima d3go oni nemaju androide i smart telefone niti nabudjene laptope i kompove da im dajete hard diskove za snimanje i wireles rutere , njih zanima da pogledaju dnevnik po neku seriju film i to je to , ne zanimaju ih 15 megabitni interneti , uploadi , downloadi ni nista , zato bi vam bilo bolje da poboljsate analognu ponudu nego da svaki dan ukidate kanal po kanal

- mumi80
#7498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene nema na drugom resiverumotorola01 wrote:@Telemach, zasto nemam Al Jazeeru Balkan na D3 danima (redni broj kanala u semi je 10)???
Al Jazire, al nema ni Tv Zenice ni jos nekih kanala. Al to mi je samo na dodatnom resiveru dok na prvom sve u redu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- mumi80
#7499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene nema na drugom resiverumotorola01 wrote:@Telemach, zasto nemam Al Jazeeru Balkan na D3 danima (redni broj kanala u semi je 10)???
Al Jazire, al nema ni Tv Zenice ni jos nekih kanala. Al to mi je samo na dodatnom resiveru dok na prvom sve u redu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#7500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakavdanakneiskustvu wrote:pojavio se klasik tv i kod mene