Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
popokatepetl_com
#7476 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zeljeznicar je prejak za ovu smijesnu ligu, ukoliko se ne oformi neka regionalna liga Zeljeznicar ce uspostaviti apsolutnu dominaciju ko Dinamo i Partizan u Hrvatskoj i Srbiji.
- Charuga
- Globalni moderator
#7477 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@KB24
O Evropskim nastupima nasih klubova na nekoj drugoj temi!
O Evropskim nastupima nasih klubova na nekoj drugoj temi!
- Baltazar_khan
#7478 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
kad igrač (čolić) promaši milion postotnu priliku, obično dođe do kazne. ali ono na kraju... valjda vam se vrate oni pehovi u evropskom žrijebu oko izraelskih klubova, šta liŠibicar wrote:Jebiga baltazare treba i to zaslužiti,trebalo se po onakvom terenu prvo vratiti a kasnije i preokrenuti rezultat,sve prema zaslugama.Baltazar_khan wrote:ma kakvo namiještanje, odgovor leži ovdje![]()
http://pokit.org/get/img/eebd88faa2bc32 ... fb3990.jpg
- Arteta
#7479 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ako Hodzic ne uspije u Engleskoj nece niko.
Momak je vec sada strasan.
Ima predobru kobntrolu lopte, ima odlicne pasove, jako je brz i prodoran, ima odlican sut i ima odlican osjecaj za gol.
Moglo bi se jos dosta toga dodati.
Zolotic je beton na sredini terena.
Nadam se da ce obojica u budcnosti biti standardni u Repki.
Momak je vec sada strasan.
Ima predobru kobntrolu lopte, ima odlicne pasove, jako je brz i prodoran, ima odlican sut i ima odlican osjecaj za gol.
Moglo bi se jos dosta toga dodati.
Zolotic je beton na sredini terena.
Nadam se da ce obojica u budcnosti biti standardni u Repki.
- shbc
#7480 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
hahahahahahahhapopokatepetl_com wrote:Zeljeznicar je prejak za ovu smijesnu ligu, ukoliko se ne oformi neka regionalna liga Zeljeznicar ce uspostaviti apsolutnu dominaciju ko Dinamo i Partizan u Hrvatskoj i Srbiji.
da vas vile nisu pronosale sad bi vazili kako je los teren krivac za sve, ovako ste prejaki
-
megaman4
#7481 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
a sad spektakl u srijedu 118. derbi VELEŽ - SARAJEVO, nadam se spektaklu... 
- BHF_Manijak
#7482 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Da sam Bogdo, bilo bi mi daleko bolje u zivotu.wannabe_ultra wrote: Kakav tinejdzer
@Leet, opusti se i uzivaj u pobjedi svog tima. Onakav gol kao sto je Adilovic postigao se ne moze namjestiti, makar utakmicu radio i onaj ludi Makedonac, to i sam znas ali ti zeludac izgori od gorcine pa ne mozes jos glavom da razmisljas. Jebi ga, znam da ti je vatra, ali proci ce do veceras siguran sam.
Ako znas vec da je prvenstvo rijeseno, koji qrac onda pratis ligu? Ja ne gledam i ne pratim namjestena prvenstva i utakmice, pa nisam valjda lud?!
-
roboth
#7483 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
U srijedu Velez-Sarajevo - tu se nadam novim bodovima sa gostovanja
Zeljeznicar-Zrinjski - tu ce opet biti neki rahilni gol Adilovica oko 90.minute
Zeljeznicar-Zrinjski - tu ce opet biti neki rahilni gol Adilovica oko 90.minute
-
lajk
#7484 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja samo ne znam kako ove pitare vise nije stid
neka nam svaka pobjeda bude u 90+ da se jedete
-
north
#7485 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Košpe su nafakali, respect za preokret, ali ono je bilo stvarno na mišiće, ali treba i to znati, i činjenica je da nema ekipe u ligi koja na takav način može uzimati tekme...ja to prvi priznam, ovaj što ih veže za dominaciju poput Dinama je malo pretjerao, ali činjenoca je da i kad ih ne ide, desi se neka 92 minuta i jebaji ga, ne može se reći da je nezasluženo..da su danas kiksali baš bi se zaoštrilo, ovako vrlo teško...Ako moje Sarajevo ne ponovi u srijedu rezultat koji je danas ostvarilo, biće prvenstvo riješeno..
-
lajk
#7486 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
evo momak ispod posten to je tolajk wrote:Ja samo ne znam kako ove pitare vise nije stid![]()
-
popokatepetl_com
#7487 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovakve pobjede su navijacima najdraze, gube u gostima po losem terenu i onda zadnjih 15 minuta 2 gola a jedan od njih za pobjedu u posljednjem napadu, je li moze sladje?wannabe_ultra wrote:popokatepetl_com wrote:Zeljeznicar je prejak za ovu smijesnu ligu, ukoliko se ne oformi neka regionalna liga Zeljeznicar ce uspostaviti apsolutnu dominaciju ko Dinamo i Partizan u Hrvatskoj i Srbiji.![]()
A kazu do 80te minute niste presli centra
- _Reds_
#7488 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prvi go Zeljeznicara je presmijesan. Onaj odbrabeni Slavije je bio blizi lopti, i samo je odjednom stao.
- veljaca
#7489 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

AMAR AMAR OSIM OSIM
Ovaj mali Hodzic je igracina .... Nije njega Liverpool uzeo onako ....
- Artest
#7490 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
I ja sam se nekad cudio zasto ne mogu vidjeti igraca koji odlicno centrira u trku; zasto svako vodjenje lopte izgleda kao da cuskaju maglajsku kuglu; zasto igrac ne moze dobacit do gola sa 10 m; zasto ne mogu trcat iz jedne kontre u drugu....itd itd.
Odgovor je potpuno banalan: jer su vecina igraca amateri. Tu lezi i danasnji problem Slavije. Fizicka nesprema se podrazumjeva. Nikakava teorija zavjere ne dolazi u obzir.
Željo je ekipa koja ima najmanje amatera i zato dominira. Igranje u Evropi je druga prica. Uz dva nova stopera i jednog rafiniranog playa koji moze trcat, vjerujem da bi i tu bili kompetetivni za, recimo, igranje protiv ekipa iz treceg sesira.
Odgovor je potpuno banalan: jer su vecina igraca amateri. Tu lezi i danasnji problem Slavije. Fizicka nesprema se podrazumjeva. Nikakava teorija zavjere ne dolazi u obzir.
Željo je ekipa koja ima najmanje amatera i zato dominira. Igranje u Evropi je druga prica. Uz dva nova stopera i jednog rafiniranog playa koji moze trcat, vjerujem da bi i tu bili kompetetivni za, recimo, igranje protiv ekipa iz treceg sesira.
Last edited by Artest on 07/04/2013 18:44, edited 1 time in total.
- JThomas
#7491 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
čemu se nadate...?
- Charuga
- Globalni moderator
#7492 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prvi go Slavije je presmjesan, onaj igrac Slavije je ostavljen sam da stoji tj. Vasilić je namjerno otisao od njega._Reds_ wrote:Prvi go Zeljeznicara je presmijesan. Onaj odbrabeni Slavije je bio blizi lopti, i samo je odjednom stao.
-
Dead Man Walking
#7493 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Daj ba, odmori malo, na infu je konsenzusom odluceno da nas je Slavija pustila, ti bas kontas ispravices krivu Drinu? Ja podrzavam komsijske napore da istina izadje na vidjelo.BHF_Manijak wrote:Da sam Bogdo, bilo bi mi daleko bolje u zivotu.wannabe_ultra wrote: Kakav tinejdzer![]()
![]()
@Leet, opusti se i uzivaj u pobjedi svog tima. Onakav gol kao sto je Adilovic postigao se ne moze namjestiti, makar utakmicu radio i onaj ludi Makedonac, to i sam znas ali ti zeludac izgori od gorcine pa ne mozes jos glavom da razmisljas. Jebi ga, znam da ti je vatra, ali proci ce do veceras siguran sam.
Ako znas vec da je prvenstvo rijeseno, koji qrac onda pratis ligu? Ja ne gledam i ne pratim namjestena prvenstva i utakmice, pa nisam valjda lud?!![]()
- BHF_Manijak
#7494 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A cekaj, zar prvo nije bilo da smo premirali GOSK?!
Pa kako to sad, odjednom promjena kormila. Niko ne spomenu pustanje prije utakmice!
Amar na komentar pojedinih bordo komsija:

Last edited by BHF_Manijak on 07/04/2013 18:48, edited 1 time in total.
-
Djubre_
#7495 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Smijesno je pricati o nekakvim namjestanjima.. a najmanje da "slavija" to pusti zelji.. kako i zasto?
Svi klubovi za koje mi navijamo pratimo i volimo.. isto ovako igraju.. koju god utakmicu mozemo pratiti putem tv-a.. vidimo bruku od lige.. ni jedan nas klub ne igra aman zaman kako vi pisete za svoje.. a provocirate druge..
Niko od cijele lige ne zasluzuje evropu.. samo se brukamo terenima, rezultatima, igrom, itd.. ali eto.. malo vise novca ne skodi..
Ja sam navijac celika. I uvijek sam bio realan. Prvo pogledam svoje pa onda tudje.. i taj celik nista nije bolji a niti gori od bilo koga u ligi.. prvog ili zadnjeg na tabeli.. male nijanse odlucuju o vodecim na tabeli i ovim zadnjim.. ali brate dragi.. ja kad gledam zelju,sarajevo,travnik,borac,leotar,siroki,zrinjski itd.. svi igraju isto.. ono hoo rukk.. zato se nekima gadi ova liga.. jer je kvalitet nula jedna obicna.. ali eto ja je vise volim od ostalih liga pa kakva god da je.. jedno divno iskustvo je iza mene, gostovanja, pijanke, pjevanje, druzenje itd.. a sta su mi englezi dali i ostali.. kome se ne svidja.. nek zaobidje temu.. djaba se dizu tenzije ovdje.. muka mi je kad neko napise da ovo uzivo ne moze gledati.. pa ne moras brate.. samo se odstrani.. pusti nas koji to volimo.. jer je to nase! Ne kvari nam cejf bezveze..

Svi klubovi za koje mi navijamo pratimo i volimo.. isto ovako igraju.. koju god utakmicu mozemo pratiti putem tv-a.. vidimo bruku od lige.. ni jedan nas klub ne igra aman zaman kako vi pisete za svoje.. a provocirate druge..
Niko od cijele lige ne zasluzuje evropu.. samo se brukamo terenima, rezultatima, igrom, itd.. ali eto.. malo vise novca ne skodi..
Ja sam navijac celika. I uvijek sam bio realan. Prvo pogledam svoje pa onda tudje.. i taj celik nista nije bolji a niti gori od bilo koga u ligi.. prvog ili zadnjeg na tabeli.. male nijanse odlucuju o vodecim na tabeli i ovim zadnjim.. ali brate dragi.. ja kad gledam zelju,sarajevo,travnik,borac,leotar,siroki,zrinjski itd.. svi igraju isto.. ono hoo rukk.. zato se nekima gadi ova liga.. jer je kvalitet nula jedna obicna.. ali eto ja je vise volim od ostalih liga pa kakva god da je.. jedno divno iskustvo je iza mene, gostovanja, pijanke, pjevanje, druzenje itd.. a sta su mi englezi dali i ostali.. kome se ne svidja.. nek zaobidje temu.. djaba se dizu tenzije ovdje.. muka mi je kad neko napise da ovo uzivo ne moze gledati.. pa ne moras brate.. samo se odstrani.. pusti nas koji to volimo.. jer je to nase! Ne kvari nam cejf bezveze..

- JThomas
#7496 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
vasilić je bio kupljen i zato je namjerno servirao dvije stopostotne šanse slaviji, ali nije znao da su ovamo dvojica kupljena.Plavih_11 wrote:Prvi go Slavije je presmjesan, onaj igrac Slavije je ostavljen sam da stoji tj. Vasilić je namjerno otisao od njega._Reds_ wrote:Prvi go Zeljeznicara je presmijesan. Onaj odbrabeni Slavije je bio blizi lopti, i samo je odjednom stao.
-
Dead Man Walking
#7497 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sta dvojica, sedam je zavrsenih.JThomas wrote:vasilić je bio kupljen i zato je namjerno servirao dvije stopostotne šanse slaviji, ali nije znao da su ovamo dvojica kupljena.Plavih_11 wrote:Prvi go Slavije je presmjesan, onaj igrac Slavije je ostavljen sam da stoji tj. Vasilić je namjerno otisao od njega._Reds_ wrote:Prvi go Zeljeznicara je presmijesan. Onaj odbrabeni Slavije je bio blizi lopti, i samo je odjednom stao.
- veljaca
#7498 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
BHF_Manijak wrote:A cekaj, zar prvo nije bilo da smo premirali GOSK?!Pa kako to sad, odjednom promjena kormila. Niko ne spomenu pustanje prije utakmice!
![]()
Lako je njemu kada ima na posudbi iz Liverpoola ovog malog Hodzica ( zvijer od igraca ) - naseg igraca iz omladinske skole ...
Kazu ovi koji su ga vise gledali - da je po talentu tu negdje sa nasim Dijamantom Dzekom ...
- BHF_Manijak
#7499 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nista. Dali su nam nesto para za posudbu i plus mu placaju platu,od transfera nemamo nista sem sonog procenta solidarnosti.
- Arteta