Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote:
Fakat ne vjerujem da je tako tesko napraviti mogucnost da na eonu oznacis emisije koje zelis da sacuvas.
@drug_profi
Sve Vaše pohvale i kritike čitamo i uredno evidentiramo
Podsjećamo, opcija 'Pogledaj propušteno' je sastavni dio svih EON paketa & svi kanali imaju opciju vraćanja sadržaja unazad 7 dana.
drug_profi wrote:
Fakat ne vjerujem da je tako tesko napraviti mogucnost da na eonu oznacis emisije koje zelis da sacuvas.
@
Sve Vaše pohvale i kritike čitamo i uredno evidentiramo
Podsjećamo, opcija 'Pogledaj propušteno' je sastavni dio svih EON paketa & svi kanali imaju opciju vraćanja sadržaja unazad 7 dana.
Pretpostavljam da niste razumjeli da je 7 dana nedovoljno za neke stvari.
Dakle da postoji opcija da označim emisije koje zelim sačuvati trajno, ili za neki duži period od samo 7 dana.
TheWatcher wrote:EON FULL
32,90 KM
mjesec
nakon 12 mjeseci 65,90 KM/mjesec
cijena 65.90 km a nema cak ni jebeni pink ukljucen u paket
@TheWatcher
Zaista smo se potrudili kreirati pakete koji će odgovarati našim korisnicima, te se nadamo da ćete pronaći EON paket koji će odgovarati Vašim potrebama. Napominjemo da ostvarujete značajne uštede u okviru naših akcijskih pogodnosti.
tnt-tunja wrote:
Vjerujem da se i preko browsera direktno iz boxa mogu skinuti aplikacije i instalirati? Samo sto treba dopustiti instalaciju sa stranih izvora.
Pa box je za gledanje sadržaja na TV-u primarno, šta imaš pretraživati na TV-u pored mobitela, tableta, računara i laptopa? Imaš opciju Mirroringa, gdje se sadržaj sa mobitela prikazuje na TV-u preko boxa, pa može se i tako zaobići "nedostatak". Tražite dlaku u jajetu vazda.
channel10 wrote:
Pa Watsone, išla je priča da novi paketi i cjenovnik važe od 26.10. sto dalje govori da se stari mogu produžiti od tada
Ne Sherlock, ne moze, to je samo tvoja pretpostavka bila
Znam da su rekli kad je izašao novi cjenovnik da se još.malo mogu produžiti postojeći ugovori i tako shvatio do stupanja na snagu novog cjenovnika i novih paketa, a to je sutrašnji dan.
Danas mi rekose da je obustavljeno produžavanje neki dan. Sad već nebitno. Idemo dalje
Zablokiran Supetalent na Nova TV i sada ja moram gledati na youtubeu jedno po jedno bez komentara žiria a da čekam da ovi na Nova BH stignu ove sa Nova TV, to je za jedno sto godina kad će me proći ćejf da ga gledam ****** ih ono... Kasne minimalno 3 epizode za Nova TV.
Iskreno stid me više i pisati na ovoj temi
Samo da pitam u čemu može biti problem, "kocki" mi slika na CI modulu, u proteklih godinu i pol se to nije nikad dešavalo, jel moguće da sam negdje "nategao" kablove ili možda CI nije dobro ubačen?
Da nije dobro ubacen dobio bi poruku i ne bi imao sliku nikako na programima koji nisu free to air . Ne vjerujem da je do modula , to je najvjerovatnije oslabio signal i zato imas kockanje . Pisi im da ti osvjeze servise
Mogu osvjezavat do sabaha ako SNR niie dobar (38+ dB).
Pregledaj instalaciju do TV-a i vidi mozes li uociti neku anomaliju
SNR nekih kanala mozes izmjeriti putem modema pa na kabal koji ide u TV zakaci modem, spoji se na WiFi i ukucaj 192.168.0.1 . SNR mora biti oko 40dB za gledanje digitalne bez smetnji.
shalla wrote:Iskreno stid me više i pisati na ovoj temi
Samo da pitam u čemu može biti problem, "kocki" mi slika na CI modulu, u proteklih godinu i pol se to nije nikad dešavalo, jel moguće da sam negdje "nategao" kablove ili možda CI nije dobro ubačen?
Provjeri u kakvom je stanju dzek na ulazu u tv, mozda je los spoj pa gubi kontakt. Isto tako provjeri da nije kabal do splitera.
Sad nešto gledam. U prijašnjem korištenju CI, coax je išao direktno iz zida u TV, sada coax ide u splitter, iz njega idu 2, jedan u TV, drugi u router.
Mogu li isključiti sad splitter kada nemam box, treba li coax uopšte routeru?