@shalla,shalla wrote:@Telemach, sve je završeno, hvala puno na razumijevanju i izvinjavam se ako sam bio previše isključiv i napadan.
Hvala
Lp
Super
Moderator: Benq
@shalla,shalla wrote:@Telemach, sve je završeno, hvala puno na razumijevanju i izvinjavam se ako sam bio previše isključiv i napadan.
Hvala
Lp
Pozz,plagijator1975 wrote:Ja sam ugovorio taj transfer, ali još nije realizovan, nadam se u toku dana da bi moglo biti (@Telemach poguraj malothe_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Neko uradio transfer?). Mislim da je EON full optimalna opcija za korisnike TGF paketa, za malo razlike u cijeni dobijaš brži internet, daleko veći broj naslova u videoteci, tv unazad na svim kanalima i to 7 dana, CineStar Premiere HD, AXN now, Pickbox,Cinestar Premiere OD, EON SMART TV, a naravno i ostale prednosti android boxa, youtube, google, korištenje externe memorije, android aplikacije itd, a paket tv kanala ti ostaje isti, uz zadržavanje svih eventualno ostvarenih benefita iz ranijih produžavanja ugovora.
Po meni ovo vrijedi prelaska na EON full
@the_wing,the_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Neko uradio transfer?
a meni vasa kolegica na telefonu rece da prosireni paket zadrzavam do isteka sadasnjeg ugovora do 9.2019 jedino ako je @the_wing tek potpisao novi ugovor pa da traje sljedeca 24 mjesecaTelemach wrote:@the_wing,the_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Neko uradio transfer?
Dobijate EON Box. Prošireni paket zadržavate na slijedeća 24 mjeseca. Usluga TV unazad traje 7 dana. Dobijate CineStar Premiere HD paket kanala, Arena Sport SD. U okviru Vod-a imate foldere: unitedmedia, axn, national geographic, baby, pickbox, cinestar, hoopster. Internet je povećan sa 80 na 100 Mb/s.
Potpisivanjem Ugovora na 24 mjeseca, prvih šest mjeseci plaćate cijenu postojećeg paketa.
@BaDa,BaDa wrote:a meni vasa kolegica na telefonu rece da prosireni paket zadrzavam do isteka sadasnjeg ugovora do 9.2019 jedino ako je @the_wing tek potpisao novi ugovor pa da traje sljedeca 24 mjesecaTelemach wrote:@the_wing,the_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Neko uradio transfer?
Dobijate EON Box. Prošireni paket zadržavate na slijedeća 24 mjeseca. Usluga TV unazad traje 7 dana. Dobijate CineStar Premiere HD paket kanala, Arena Sport SD. U okviru Vod-a imate foldere: unitedmedia, axn, national geographic, baby, pickbox, cinestar, hoopster. Internet je povećan sa 80 na 100 Mb/s.
Potpisivanjem Ugovora na 24 mjeseca, prvih šest mjeseci plaćate cijenu postojećeg paketa.
Ostaje ti proširenicincilator2012 wrote:Pozz,plagijator1975 wrote:Ja sam ugovorio taj transfer, ali još nije realizovan, nadam se u toku dana da bi moglo biti (@Telemach poguraj malothe_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Neko uradio transfer?). Mislim da je EON full optimalna opcija za korisnike TGF paketa, za malo razlike u cijeni dobijaš brži internet, daleko veći broj naslova u videoteci, tv unazad na svim kanalima i to 7 dana, CineStar Premiere HD, AXN now, Pickbox,Cinestar Premiere OD, EON SMART TV, a naravno i ostale prednosti android boxa, youtube, google, korištenje externe memorije, android aplikacije itd, a paket tv kanala ti ostaje isti, uz zadržavanje svih eventualno ostvarenih benefita iz ranijih produžavanja ugovora.
Posto mi je identicna situacija a ugovor mi traje jos cirka jednu godinu. Ako bih potpisao na 24 mjeseca EON full, da li mi ostaje "prosireni" paket te dvije godine (obzirom da ga u ovom paketu nema) kao i postojeci benefiti do okoncanja trenutnog ugovora?
lp
Spisak kanala po paketima možeš vidjeti ovdje: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdfPS4 Share wrote:Znaci razlika izmedju osnovnog i proširenog je bar ja sto vidim FOX life HD, FOX Crime HD, h2 HD i mozda jos neki lijevi kanali?
Ne čini se loše, obzirom i da se neće izgubiti ranije dogovorene pogodnosti...a svakako smo i "prinuđeni" na prelazak na neki od EON paketa, tako da...plagijator1975 wrote:Ja sam ugovorio taj transfer, ali još nije realizovan, nadam se u toku dana da bi moglo biti (@Telemach poguraj malothe_wings wrote:Razlike - sličnosti, TGF i EON Full??
Reci ti prijatelju da ni cjenovnik jos nije stupio na snagu... kao sto smo vec i pisali o tome:PlusSA wrote:Ima li sta novo vezano za otkljucavanje svih kanala na drugim mrežama?
Prijatelj rece da još nije otkljucano. Vecina kanala ne rade.
Prvih 6 mjeseci plaćaš cijenu Duo Net paketa, a sljedećih 18 EON Full paketa.weltschmertz wrote:Može li pomoć![]()
Iskreno, ne mogu listati da nađem odgovor.
Trenutno koristim Duo Net paket i zanima me EON Full Duo. Ugovor mi traje do 11 mjeseca 2019 pa me zanima šta plaćam ako pređem na ovaj gore navedeni paket? Koji su mi benefiti? Šta plaćam prvih 6 mjeseci?
Ako ima neko voljan da mi pojasni jer kad su me zvali iz Telemach-a i nisu bili baš jasni.
Da, imam prošireni paket, Arene u SD-u, Cinestar 1&2 HD![]()
Hvala vam
Ako ne zelis preci na EON pakete, mozes nastaviti koristenje svog paketa.soul_eclipse wrote:Meni sutra istice ugovor ,trenutno mi je DUO Net Grande Extra i bit cu primoran nazalost smanjiti paket
@Radar71,Radar71 wrote:@telemach imate pp
@weltschmertz,weltschmertz wrote:Može li pomoć![]()
Iskreno, ne mogu listati da nađem odgovor.
Trenutno koristim Duo Net paket i zanima me EON Full Duo. Ugovor mi traje do 11 mjeseca 2019 pa me zanima šta plaćam ako pređem na ovaj gore navedeni paket? Koji su mi benefiti? Šta plaćam prvih 6 mjeseci?
Ako ima neko voljan da mi pojasni jer kad su me zvali iz Telemach-a i nisu bili baš jasni.
Da, imam prošireni paket, Arene u SD-u, Cinestar 1&2 HD![]()
Hvala vam
@c_g,c_g wrote:Ja čekam od petka Box. Valjda stigne danas.
HBO GO i HBO OD nemaju potpuno isti sadržaj. Pojedini naslovi nedostaju u EON Video Klubu.c_g wrote:Je li sadržaj u HD?crnivrag wrote:HBO kanali i HBO OD katalog je već dostupan putem box-a, a HBO OD nudi sve sadržaje kao i HBO GO, tako da to nije neki problem.
Tako sam i pretpostavio, večina na HBO OD ide u SD rezoluciji.krofnaa* wrote:HBO GO i HBO OD nemaju potpuno isti sadržaj. Pojedini naslovi nedostaju u EON Video Klubu.
HBO OD nema sav sadržaj u HD većina je SD rezolucije.
Jedina solucija ako želiš HD sadržaj sa HBO GO da cast-uješ sa telefona ili računara na eon box.