FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#74651 Re: FK Željezničar

Post by luckylaka »

Alfa_i_Omega wrote:
Radio Sarajevo wrote:Ja sam uvijek za smjenu Uprave, ako će ih zamijeniti neko bolji.

Međutim, ja trenutno ne vidim nikoga boljeg ko bi se uhvatio posla i zasukao rukave.
Ja vidim. Amar Osim.
To sto ti vidis ne vidi stotine drugih menadjera sirom ove planete.Dakle prizivate strucnjaka koji za skoro dvije godine nije imao ako se ne varam ni jedne jedine ponude na stolu ,valjda to dovoljno govori o strucnosti.Amar,Oda,Mulala,Petrovic i svi ostali su osudjeni da nakon 2-3 poraza idu na vjesala.Ne valja vama niko ziv.
Radio Sarajevo

#74652 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Charuga wrote:
Radio Sarajevo wrote:Tako je. Nikakve osnove nema za to, ni moralne, ni pravne.
Ako su igrači budale, a nisu, vjerujem da im menadžeri nisu. Ukoliko nema nikakve pravne osnove postoje sudovi za rješavanje tih problema. Tužba i lagano u naplatu ...
Pa da. I onda dobiješ nogu, kao Jovan i Jadranko :)
Alfa_i_Omega

#74653 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

luckylaka wrote:
Alfa_i_Omega wrote:
Radio Sarajevo wrote:Ja sam uvijek za smjenu Uprave, ako će ih zamijeniti neko bolji.

Međutim, ja trenutno ne vidim nikoga boljeg ko bi se uhvatio posla i zasukao rukave.
Ja vidim. Amar Osim.
To sto ti vidis ne vidi stotine drugih menadjera sirom ove planete.Dakle prizivate strucnjaka koji za skoro dvije godine nije imao ako se ne varam ni jedne jedine ponude na stolu ,valjda to dovoljno govori o strucnosti.Amar,Oda,Mulala,Petrovic i svi ostali su osudjeni da nakon 2-3 poraza idu na vjesala.Ne valja vama niko ziv.
Evo samo iz nase lige. Sulenta dva dana spavao u Sarajevu i smarao na telefon iako je na prvom sastanku dobio bjanko odbijenicu. Celik kada su stigli investitori da kaze cifru. Azmir kada je usla Sloga nudio kule i gradove. I to pazi, ne pricamo o ciframa koje imaju ostali treneri, ali ni blizu.

Ima nesto sto se zove ljubav i odanost. Tu mu stari bio, napravio nesto, bio Amar napravio nesto. Jos samo ostao taj euro iskorak kao zelja i cilj, sto bi kakva je sada situacija skoro izjednacilo Svabino polufinale kupa uefa.

Ziv bio sto godina
Tromblon

#74654 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Iskreno da vas pitam pa dokle vise Sa amarom? Bolje se zapitajte zasto nemamo nekog drugog trenera? Ado Adzem dobio priliku u 45. godini zivota. Bavi Li se iko Jos Tim poslom? Cica, jolda I slicni nikada sansu nece dobiti. Perspektiva bila.

Vani ljudi sansu dobiju u 28. godini u prvoj ligi. Kod nas nemas koje dati sansu I izvlacis opet Amara. I Amar je dobio sansu u 35. koliko se sjecam I od Tada samo Amar.

Pa znaci za 15 godina nismo trenera uzbacili. Jednom Dali sansu I satrali GA odmah.

I dalje Amar pa Amar I opet Amar. Amara znam jaaako dugo. Kad je zabio Dinamu na Maksimiru isto Ko da Sam ja zabio.

Kad je bio trener donio srece I radosti. Nadam se da cu nekad nesto slicno dozivjeti.

Ali jebote frustrira me cinjenica da se od amara nismo odmakli. Svakom klubu trebaju promjene, nova lica, Novi nacini rada, nova razmisljanja.

Zelim da nas klub taste, razvija se I IDE naprijed. NE zelim nazad u proslost kakva god da je bila.

Zelim novu buducnost. Nove izazove. Nove ideje. Zelim razvoj. NE zelim egoe poput himalaja. Narcise Kojima NE mozes nanijeti. Borbe ovnova na brnu.

Svacije dodje I prodje I trenutno je bas takav slucaj.
nosara

#74655 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Amar Osim ili pusenje kurca do u nedogled. A uz njega, ako mu se obezbijedi 5-10 mirnih godina, mozda nekoga poduciti cakama. Jedini problem je taj sto ne postoji karakter slican njemu. Mada, i to se moze pomalo dotjerati.

Dakle, slagirana upravo, ili Amar ili svima noga. Ponesite i itison. Plavi.
Charuga
Globalni moderator

#74656 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Radio Sarajevo wrote:
Charuga wrote:
Radio Sarajevo wrote:Tako je. Nikakve osnove nema za to, ni moralne, ni pravne.
Ako su igrači budale, a nisu, vjerujem da im menadžeri nisu. Ukoliko nema nikakve pravne osnove postoje sudovi za rješavanje tih problema. Tužba i lagano u naplatu ...
Pa da. I onda dobiješ nogu, kao Jovan i Jadranko :)
Nisu oni dobili nogu radi toga, ali eto ako ti je lakše neka bude da jesu.

Na kraju krajeva, i ako dobiju nogu, valjda su dovoljno dobri da mogu naći sebi angažman pod istim ili boljim uslovima. Uzmeš pare od Želje, uz kamate, i nađeš novi klub.
Evo ova dvojica što su kažnjena. Bogi će teško naći zbog godina, ali Jovan može u januaru naći novi klub.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#74657 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Tacno ce mi i Amara ogadit (gluho bilo :-) )
Nemojte ga toliko prizivati, braniti, nema potrebe. Za njega najbolje govore rezultati u Zelji.
Hvala
wewa

#74658 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

Amar je svojevremeno i otisao iz kluba jer mu je dosadilo da bude katica za sve, i da uvodi reda u igrace, i da predstavlja klub, i da namice pare i da se bori sa zoharima koji su raznosili sve klupsko... umorio se covjek.
i nek odmara dok god se ne steknu uslovi da dodje i radi ono sto mu ide najbolje, da vodi tim i/ili da bude sportski direktor.

a sto se tice novih trenerskih snaga - pojavi se povremeno mladi trener koji zna i hoce da radi. problem je sto onda dodje u situaciju da bira: ili da ostane ovdje i jedva sastavlja kraj s krajem, ili da ode u inostranstvo, radi, uci i napreduje. ja znam sta bih ja izabrala. ostao je Zeljo, tj omladinski pogon bez dvojice takvih.

treneri koji ostanu ovdje moraju sami sebi placati edukaciju, sto je ogroman razlog zasto nema (dovoljno) sposobnih mladih trenera. a i onima koji budu istrajni rijetko se daje prilika, i tad na kapaljku.

jednostavno, sport je na marginama drustva, a ni obrazovanje generalno nije u puno boljoj situaciji, zato se tesko mozemo osloniti na vlastite snage. a za profesionalce iz inostranstva nemamo novca, niti rejtinga - ovaj posljednji nam je u slobodnom padu.
Charuga
Globalni moderator

#74659 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

:thumbup:
DonieBrasco

#74660 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

wewa wrote:Amar je svojevremeno i otisao iz kluba jer mu je dosadilo da bude katica za sve, i da uvodi reda u igrace, i da predstavlja klub, i da namice pare i da se bori sa zoharima koji su raznosili sve klupsko... umorio se covjek.
i nek odmara dok god se ne steknu uslovi da dodje i radi ono sto mu ide najbolje, da vodi tim i/ili da bude sportski direktor.
Sta je onda sad problem sto nece da dođe u klub ? Sada kao nemamo ljude koji predstavljaju klub, koji se bave poslovnjem (i to na kojem nivou), koji brinu o stadionu (domu kluba, temlju svega), sada kada klub ima sponzora/partnera vise nego ikada, ono najvaznije kada je transparentnost u prvom planu ?

Postoje svi moguci uslovi da Amar dođe i bude trener ili sportski direkor, sada kada treba da se bavi samo jednom pozicijom, a ova uprava ce mu itekako pruziti podrsku.

Mada ja licno mislim da je ovo prvo boldirano plavom bojom u pitanju, tacnije to sto Amar sam hoce da bude "kartica za sve".
wewa

#74661 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

DonieBrasco wrote:
wewa wrote:Amar je svojevremeno i otisao iz kluba jer mu je dosadilo da bude katica za sve, i da uvodi reda u igrace, i da predstavlja klub, i da namice pare i da se bori sa zoharima koji su raznosili sve klupsko... umorio se covjek.
Sta je onda sad problem sto nece da dođe u klub ? Sada kao nemamo ljude koji predstavljaju klub, koji se bave poslovnjem (i to na kojem nivou), koji brinu o stadionu (domu kluba, temlju svega) ?

Postoje svi moguci uslovi da Amar dođe i bude trener ili sportski direkor, sada kada treba da se bavi samo jednom pozicijom, a ova uprava ce mu itekako pruziti podrsku.

Mada ja licno mislim da je ovo prvo boldirano u pitanju, tacnije to sto Amar sam hoce da bude "kartica za sve".
sta Amar misli, ne znam niti bih nagadjala, no po svemu sudeci mi katicu za sve vec imamo u klubu.

ja bih se, na mjestu svakog trenera ili sportskog direktora, jako plasila podrske uprave.
Radio Sarajevo

#74662 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

nosara wrote:Amar Osim ili pusenje kurca do u nedogled. A uz njega, ako mu se obezbijedi 5-10 mirnih godina, mozda nekoga poduciti cakama. Jedini problem je taj sto ne postoji karakter slican njemu. Mada, i to se moze pomalo dotjerati.

Dakle, slagirana upravo, ili Amar ili svima noga. Ponesite i itison. Plavi.
I šta ćemo kad odu? Ko će doći?
Radio Sarajevo

#74663 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Charuga wrote:Nisu oni dobili nogu radi toga, ali eto ako ti je lakše neka bude da jesu.

Na kraju krajeva, i ako dobiju nogu, valjda su dovoljno dobri da mogu naći sebi angažman pod istim ili boljim uslovima. Uzmeš pare od Želje, uz kamate, i nađeš novi klub.
Evo ova dvojica što su kažnjena. Bogi će teško naći zbog godina, ali Jovan može u januaru naći novi klub.
Ne brinem se ja za Jovana, on je dobar igrač i dobar čovjek, i sigurno će naći angažman. Možda ode u Zrinjski.

Nego, zašto su onda dobili nogu?
DonieBrasco

#74664 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Procitajte ovo molim vas, ovo se tice naseg kluba.

Zanemarujci sportske rezultate koji su losi od 2015 do danas od kako je ova uprava tu, a uzimajuci sve ostalo u obzir sto su uradili ovim ljudima treba dici spomenik. Ne mozemo ni reci da su katastrofalni rezultati jer klub je igrao europu, dosta se para zaradilo od toga, uvijek je bio među prve cetri ekipe, osvojio se jedan trofej kupa.

Ali je gorak trag na koji nacin smo dvije titule izgubili u zadnja dva kola - gdje ogromnu ulogu imaju igraci i njihov odnos, bolje reci bezobrazluk u kljucnim trenutcima. To se ne moze zanemariti, svi znamo sta se desavalo u pojedinim utakmicama i sta se nedavno desilo na utkmicama protiv Goska i Zvijezde aposlutnim autsajderima.

Neka stoji da uprava lose radi sa sportskim segmentom, ali hajde da pogledamo druge stvari.

Pocevsi od samog nacina rada, da se sve radi po pravilima i zakonima, transparentno, sve je žiralno - transakcijski.
Tako se jednsotavno mora raditi, neki to nece da shvate da ne moze da se radi ispod stola, na ruke, u kešu, bez papira i biljezenja, bez dokumenata.

U ovako kratkom roku pozabaviti se stadionom, rekonstrukcijom/poravkom/izgradnjom, pokrenuti projekte, animirati i razgovarati sa sponzorima/partnerima, navijace ukljuciti u sve to, toliko novca obezbjediti za sve to, imati vec nove projekte u planu, redovno otplacivati veliki dug bivsih uprava, bivsih ljudi u klubu i nacina tadasnjeg poslovanja, nesto sto mnogi zaboravljaju - da su se ovi ljudi ucinili da se imovina kluba popise da bude 1/1 i da sada imamo svoje i niko ne smije da to dira...itd. Znate li koliku vrijednost klub ima samo u imovini za razliku od ostalih klubova u BiH pa i regiji ?

Koliko klub godisnje plati samo poreza na sve ovo ?

Eto neka stoji da ne znaju raditi sa sportskim segmentom, da je mnogo igraca i trenera proslo kroz klub. Ali ruku na srce ne treba zanemariti ni ovaj silni bezobrazluk igraca koji realno imaju sve uslove za rad, plate redovne, sve placeno, odlazak na pripreme...itd.

I sad dolazimo na to da nam treba covjek (tim) koji ce se baviti sportskim segmentom, to je za nas navijace Amar radi svojeg iskustva sa klubom u proslosti. Ja ne vidim problem da on nađe zajednicki jezik sa upravom i obrnuto oni sa njime. Svako ko kaze da je on u sukobu sa Misimovicem, upravom taj LAZE. Oni ne da su dobri prijatelji nego su odlicni, i jedni i drugi ljudi sa karakterom, karijerama, i svime ostalim.

Sto se tice ovog navodnog duga kluba (ne ove upave) - KLUBA prema Amaru, tacnije to da je on u proslosti svoje novce davao i zato se pitao za sve, a pritom to se nije ili jeste biljezilo, naravno dokumentacija, placanje - porezi sve sto ide uz to, gdje, kome, koliko novca je islo...itd.

To ce ici preko suda, da se mi time ne bavimo jer necmo se nikad usaglasiti, neki su se advokati angazovali, rekao je Misimovic na jednoj pres-konferenciji za to kao i za sastanke sa Amarom. (Ima to snimjeno naci cu video pa postaviti ovdje, mislim da je ona ekipa "1921ba" snimala pres-konferencije kluba ili je snimak na FB stranici kluba).

Sto se tice sastanaka, bili su i u klubu a i mimo prostorija kluba su se sastajli, nisu dogovorili, kako i sta je bilo mozemo samo da nagađamo.
Misimovic je rekao da se nisu "ambicije poklopile" (to je ovaj isti snimak). To vezano za "ambicije" se moze protumaciti da je Amar trazio vise ovlasti nego sto bi mu pripadalo kao treneru sta god bilo, kao i obrunto da bi ovi iz uprava radili ili odlucivali oko nekih stvari u timu - ekipi.

Sta, kako, o cemu su pricali, dogovarali samo mozemo da nagađamo, ali krajnji rezultat je da nije bilo dogovora. Mislim da ne treba pametovati i polemisati ko je u pravu a ko ne jer necemo nigdje doci sa takvim razmisljanjem.

Ali ako cemo realno gledati, ne treba forsirati pricu da ove dvije strane ne mogu da sarađuju. Neka se u upravi bave "biznisom, poslovanjme, stadionom" kluba kratko receno, neka Amar radi oko tima. Tu treba oko novca dogovoriti kako i sta to je malo ozbiljnija tematika. Treba sve to placati, osiguravati novac za sta sve ne, razne troskove...itd.

Komplikovana je ovo diskusija, ali vjerujem da se vecina nas slaze oko vecine stvari.
vryzas

#74665 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

DonieBrasco wrote:
Zanemarujci sportske rezultate koji su losi od 2015 do danas od kakao je ova uprava tu

GP Željezničar i FK autobuska stanica 8)
ultima_palabra

#74666 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Zar nije Amar tražio ulazak nekoliko svojih ljudi u UO, a ovi to odbili? Čisto zato da mu ovi ne bi podmetali nogu... sasvim moguće da bi mu radili o glavi, jer bi time razbili mit o njemu kao jedinom koji može donijeti titulu, a samim tim bi razbili i jedini vid opozicije.
wewa

#74667 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

a i Amaru se stuca zadnjih dana...

uhvatiti se trenerskog posla u Zelji, gledajuci dogadjanja ove i prethodne 2 sezone moze samo neko ko je rahat od pameti ili nema alternative...
sta kaze, igracima su dali sve, a oni tako. a ko je doveo te i takve igrace?
mali_milojica

#74668 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

DonieBrasco wrote:Procitajte ovo molim vas, ovo se tice naseg kluba.

Zanemarujci sportske rezultate koji su losi od 2015 do danas od kako je ova uprava tu, a uzimajuci sve ostalo u obzir sto su uradili ovim ljudima treba dici spomenik. Ne mozemo ni reci da su katastrofalni rezultati jer klub je igrao europu, dosta se para zaradilo od toga, uvijek je bio među prve cetri ekipe, osvojio se jedan trofej kupa.

Ali je gorak trag na koji nacin smo dvije titule izgubili u zadnja dva kola - gdje ogromnu ulogu imaju igraci i njihov odnos, bolje reci bezobrazluk u kljucnim trenutcima. To se ne moze zanemariti, svi znamo sta se desavalo u pojedinim utakmicama i sta se nedavno desilo na utkmicama protiv Goska i Zvijezde aposlutnim autsajderima.

Neka stoji da uprava lose radi sa sportskim segmentom, ali hajde da pogledamo druge stvari.

Pocevsi od samog nacina rada, da se sve radi po pravilima i zakonima, transparentno, sve je žiralno - transakcijski.
Tako se jednsotavno mora raditi, neki to nece da shvate da ne moze da se radi ispod stola, na ruke, u kešu, bez papira i biljezenja, bez dokumenata.

U ovako kratkom roku pozabaviti se stadionom, rekonstrukcijom/poravkom/izgradnjom, pokrenuti projekte, animirati i razgovarati sa sponzorima/partnerima, navijace ukljuciti u sve to, toliko novca obezbjediti za sve to, imati vec nove projekte u planu, redovno otplacivati veliki dug bivsih uprava, bivsih ljudi u klubu i nacina tadasnjeg poslovanja, nesto sto mnogi zaboravljaju - da su se ovi ljudi ucinili da se imovina kluba popise da bude 1/1 i da sada imamo svoje i niko ne smije da to dira...itd. Znate li koliku vrijednost klub ima samo u imovini za razliku od ostalih klubova u BiH pa i regiji ?

Koliko klub godisnje plati samo poreza na sve ovo ?

Eto neka stoji da ne znaju raditi sa sportskim segmentom, da je mnogo igraca i trenera proslo kroz klub. Ali ruku na srce ne treba zanemariti ni ovaj silni bezobrazluk igraca koji realno imaju sve uslove za rad, plate redovne, sve placeno, odlazak na pripreme...itd.

I sad dolazimo na to da nam treba covjek (tim) koji ce se baviti sportskim segmentom, to je za nas navijace Amar radi svojeg iskustva sa klubom u proslosti. Ja ne vidim problem da on nađe zajednicki jezik sa upravom i obrnuto oni sa njime. Svako ko kaze da je on u sukobu sa Misimovicem, upravom taj LAZE. Oni ne da su dobri prijatelji nego su odlicni, i jedni i drugi ljudi sa karakterom, karijerama, i svime ostalim.

Sto se tice ovog navodnog duga kluba (ne ove upave) - KLUBA prema Amaru, tacnije to da je on u proslosti svoje novce davao i zato se pitao za sve, a pritom to se nije ili jeste biljezilo, naravno dokumentacija, placanje - porezi sve sto ide uz to, gdje, kome, koliko novca je islo...itd.

To ce ici preko suda, da se mi time ne bavimo jer necmo se nikad usaglasiti, neki su se advokati angazovali, rekao je Misimovic na jednoj pres-konferenciji za to kao i za sastanke sa Amarom. (Ima to snimjeno naci cu video pa postaviti ovdje, mislim da je ona ekipa "1921ba" snimala pres-konferencije kluba ili je snimak na FB stranici kluba).

Sto se tice sastanaka, bili su i u klubu a i mimo prostorija kluba su se sastajli, nisu dogovorili, kako i sta je bilo mozemo samo da nagađamo.
Misimovic je rekao da se nisu "ambicije poklopile" (to je ovaj isti snimak). To vezano za "ambicije" se moze protumaciti da je Amar trazio vise ovlasti nego sto bi mu pripadalo kao treneru sta god bilo, kao i obrunto da bi ovi iz uprava radili ili odlucivali oko nekih stvari u timu - ekipi.

Sta, kako, o cemu su pricali, dogovarali samo mozemo da nagađamo, ali krajnji rezultat je da nije bilo dogovora. Mislim da ne treba pametovati i polemisati ko je u pravu a ko ne jer necemo nigdje doci sa takvim razmisljanjem.

Ali ako cemo realno gledati, ne treba forsirati pricu da ove dvije strane ne mogu da sarađuju. Neka se u upravi bave "biznisom, poslovanjme, stadionom" kluba kratko receno, neka Amar radi oko tima. Tu treba oko novca dogovoriti kako i sta to je malo ozbiljnija tematika. Treba sve to placati, osiguravati novac za sta sve ne, razne troskove...itd.

Komplikovana je ovo diskusija, ali vjerujem da se vecina nas slaze oko vecine stvari.
Ne lazi!
Zdenko Jelic je završio da sve oko stadiona bude na FK 1/1. Ne Misimović, ne ova uprava.
A jedini koji diraju u to je ova uprava, jer se odavno raji kroz usi provlaci prica kako se pomoćni teren treba prodati.
Neka im to ne pada na pamet ni u sali!
DonieBrasco

#74669 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Grdic, Jelic, jos neki ljudi i ova uprava.

Tacno je to o prodaji pomocnog ali ocigledno ti sto kritikuju u startu nisu upuceni na koji nacin bi se to radilo, imajuci u vidu da klub planira trening kamp na drugoj lokaciji. I to je dio poslovnog plana, klub ne bi imao jednokratnu korsti od toga nego dugorocno.
vryzas

#74670 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Ocigledno ne baratas cinjenicama. Zdenko Jelic je prebacio imovinu sa SD Željezničar na FK Željezničar jos dok je bio na funkciji u SD koliko se sjecam.
Slazem se da se povecala vrijednost imovine zahvaljujuci projektima i radovima na infrastrukturi koje je pokrenula ova uprava.
Prodati pomocni teren za neku mizernu cifru nije opcija. Svakako je bila prica da se kamp moze raditi u segmentima.
Kao sto rekoh ranije, predvidjam im kraj ako se odluce da prodaju zemlju na kojoj se nalazi pomocni teren.
Last edited by vryzas on 01/11/2018 12:59, edited 2 times in total.
mali_milojica

#74671 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Znaš li ti uopste kad je sve preslo u vlasništvo kluba? Kad je to Zdenko završio?
Boli me Q za terenima u Ilijasu, Pazaricu, Tarcinu ili u pm
Nema prodaje pomocnog terena - TACKA!
Ko to uradi je Kvisling i dusmanin kluba i treba da visi na reflektoru.
wewa

#74672 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

naprave trening kamp, pa ti umjesto 60 KM + popratni troskovi treba 260 + troskovi da saljes dijete na trening. bjezi.
nisu u stanju osigurati vozilo hitne pomoci za vrijeme sluzbenih utakmica, neki dan dijete skoro glavom ne plati. sramota.
Alfa_i_Omega

#74673 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Iskreno, ja se losije osjecam kada me neko ubjedjuje da je krivac za lose rezultate i igru, bunt, opozicija, klanovi, je li ustao na lijevu ili desnu nego sto me pogadjaju sami rezultati. Ovo prvo mi je bas klasicno izivljavanje nad intelektualnim kapacitetom navijaca.

Nista znanje, kvalitet, vizija, alibijima do novog, boljeg Zelje.
BHF_Manijak

#74674 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

wewa wrote:naprave trening kamp, pa ti umjesto 60 KM + popratni troskovi treba 260 + troskovi da saljes dijete na trening. bjezi.
nisu u stanju osigurati vozilo hitne pomoci za vrijeme sluzbenih utakmica, neki dan dijete skoro glavom ne plati. sramota.
Ma wewo nemoguce bona, pa zar ovo nije najbolja uprava ikad??? :( :-?

E cuj spomenik dici... Jebo sta su prije ljudi uradili, digli stadion ni iz cega, sve prije i poslije rata zaboravit, postojimo od 2015 i samo ovima treba spomenik dici. Kakva demagogija dan ti poljubim.

Nego, moze li ikad i za sta Uprava Donie biti kriav? Ikad??? Zajebu se rezultat - igraci krivi, debili, trener kriv. To sto je neko te idiote doveo, bezkarakterne, jebo to. Nije uprava kriva. Navijaci krivi, nezahvalnici. Opozicija kriva, podmece noge, huska druge, huska novinare.
Ima li ijedan segment za koji se moze reci da je u domenu njihove odgovornosti, osim ono sto dobro ispadne? Tipa Lendric i Zajmovic se pokazali kao dobri, pa Senad javno se hvali da ih je doveo. Samo ga je malo sad zajeb'o Zajmovic, grohnuo je opasno.
Ostali igraci su se inace sami doveli i sami ugovore potpisali, kao i treneri.

Tom tvojom logikom nikad nijedna uprava u svijetu fudbala ne bi fasovala, jer uvijek nesto drugo, neki drugi segment mozes optuziti za neuspjeh. Ili igrace ili trenere ili vremenske uslove, samo celne ljude ne.
wewa

#74675 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

BHF_Manijak wrote:
wewa wrote:naprave trening kamp, pa ti umjesto 60 KM + popratni troskovi treba 260 + troskovi da saljes dijete na trening. bjezi.
Ma wewo nemoguce bona, pa zar ovo nije najbolja uprava ikad??? :( :-?

E cuj spomenik dici... Jebo sta su prije ljudi uradili, digli stadion ni iz cega, sve prije i poslije rata zaboravit, postojimo od 2015 i samo ovima treba spomenik dici. Kakva demagogija dan ti poljubim.

Nego, moze li ikad i za sta Uprava Donie biti kriav? Ikad??? Zajebu se rezultat - igraci krivi, debili, trener kriv. To sto je neko te idiote doveo, bezkarakterne, jebo to. Nije uprava kriva. Navijaci krivi, nezahvalnici. Opozicija kriva, podmece noge, huska druge, huska novinare.
Ima li ijedan segment za koji se moze reci da je u domenu njihove odgovornosti, osim ono sto dobro ispadne? Tipa Lendric i Zajmovic se pokazali kao dobri, pa Senad javno se hvali da ih je doveo. Samo ga je malo sad zajeb'o Zajmovic, grohnuo je opasno.
Ostali igraci su se inace sami doveli i sami ugovore potpisali, kao i treneri.

Tom tvojom logikom nikad nijedna uprava u svijetu fudbala ne bi fasovala, jer uvijek nesto drugo, neki drugi segment mozes optuziti za neuspjeh. Ili igrace ili trenere ili vremenske uslove, samo celne ljude ne.
oni su krivi sto se trude previse, a mi smo krivi sto smo nezahvalni. ha ja.
Post Reply