Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Vidiš ti to, on bi tebe na goli otok
Bogme, jučer kamera više puta zumira Sabrinu sa ovim Japancem, gdje nam je manijak, mora da snimak pregleda
sta ti je, da su druga vremena ja bih bila neka strazarka na Golom otoku
Ne mogu ni zamisliti kakva bi euforija nastala u Zenici da Celik uzme Mladost..
Jos u Kaknju 80 % stadiona sve Celikovi navijaci...ali problem u mozgu na gostovanjima jos nije rjesen..jednostavno skinemo gace odmah van Zenice dok je Celik nakon Sarajeva najbolji domacin..
Ma nema nisto od toga. Gledam philie nesto spominje cetvrtu poziciju i Evropu
Treba biti realan i reci da je ova 7-8 pozicija vrh vrhova i ne moze bolje, nazalost. Trebamo biti sretni ako ostanemo i na osmoj poziciji. Sreca pa nam Gosk dolazi u Zenicu opet i to ce rijesiti problem opstanka.
Mislim da dosta toga zavisi i od srijede i utakmice Zrinjski-Sarajevo u kupu. Ako bi slucajno Zrinjski napravio finu prednost, mozemo ocekivati i pobjedu Goska u Mostaru naredni vikend ili kad se vec igra. Mozemo ocekivati i davanje bodova od strane Sirokog istoj ekipi, ali i ovo su samo neka moja nagadjanja.
Channel-e nemoj pile naopako, ima da oderemo ovo sto nam dolazi kuci i potucemo se za to 4. mjesto. Jbg, kad si bio 4 boda daleko od Evrope, a da nije prvo kolo.
Mada realno, mi smo svoj cilj vec ostvarili. Spasa nam nema, ispasti necemo
Ma nije pila naopako. Samo kazem kakvo je realno stanje.Ovdje je pola lige u borbi za ispadanje(opstanak). Sve se vrti u utakmicu, dvije. U ovoj ligi tesko su gledljive utakmice prvaka, a sad zamisli kakve su ostale. Bolje ne pratiti nikako i sacuvati zdravlje.