Liverpool - Newcastle 4:2
TOP:
1. Mohamed Salah - 5b
2. Curtis Jones - 3b
3. Luis Diaz - 1b
FLOP:
1. Darwin Nunez - 1b

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Stvaranje šansi producira haos na terenu, a u haosu heavy metal fudbal najbolje funkcioniše.Mustang1 wrote: ↑02/01/2024 19:19Pa kad bi se radila neka dublja analiza filozofska ..AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/01/2024 18:56 Pročitao sam dobar post maloprije, bez Darwina nema skoro nikakvih prilika, sa Darwinom ih ima ali se promašuju![]()
Kad ekipa nema sanse umrtve se i igraci pada motivacija moral. Ovako kad imas igraca koji ulazi u sanse i moral je veci nadas se da ce jedna uci. Ima logike
![]()

sarayewo wrote: ↑02/01/2024 18:20 Pretjera ga brate...
Momku su 24 godine, Salah i De Bruyne su imali toliko godina kad ih je Mourinho otjerao iz Chelsea. Jos relevantnije, Suarez je imao toliko godina kad je dosao u Liverpool. Evo ti interesantna statistika poredjenja Suareza i Nuneza:
Da fula, fula i uzasno je frustrirajuce jer ja sam poceo da ocekujem da ce fuliti kad se nadje u sansi, ali i Suarez je fulao strasno prve sezone. Treba cijeniti to da, da bi fulio, mora doci u sansu a dolazi u sansu vise nego iko drugi, i to sve jer nonstop radi, trci, nudi se. Zato mi je tesko biti ljut na njega jer nije indolentan...
Juce kad je izlazio tacno mu se na faci vidi koliko je razocaran sto nije zabio a realno sve je dobro uradio kod svojih prilika samo je Dubravka odlucio da bude utjelovljenje Olivera Khana.
Jesi to procitao nesto pa se nafurao?BHF_Manijak wrote: ↑03/01/2024 10:45 Ma ide Mbappe, ne sekirajte se.![]()
![]()
Onda ide siroka napadacka lepeza, miksaj koliko ti Bog hoce.![]()
Ma postavljao sam prije stranicu, dvije. Par ozbiljnih izvora iz Francuske je napisalo da je Liverpool opasno u igri, Real ce takodjer napraviti posljednji pokusaj, ali oni zele definitivno rijesenu situaciju prije kraja sezone, ne zele da se cijelo ljeto zajebavaju s njim.Mustang1 wrote: ↑03/01/2024 12:16Jesi to procitao nesto pa se nafurao?BHF_Manijak wrote: ↑03/01/2024 10:45 Ma ide Mbappe, ne sekirajte se.![]()
![]()
Onda ide siroka napadacka lepeza, miksaj koliko ti Bog hoce.![]()
![]()
Ja vjerujem u to ali samo ako se Nike ukljuci pa mu kroz svoje ugovore namakne iznose.![]()
Spremi se za nagovaranje od strane Lebrona i svakodnevne vijesti