Ne kontam? On bi trebao da ti reprodukuje 4k video bez obzira sto nemas 4K TV. Uzmi i skini film sa 4 Km rezolucijom ili povuci na YT 4K vidieo i reprodukcija ide na FULL HD TV-u i vidi se ogromna razlika izmedju FULL HD i 4K iako nije 4K TV. Ja sam imao negdje preko IPTV-a jedan engleski 4K program i be zproblema sam ga gledao na svom Samsungu koji je Full HD.....naravno nemas onaj potpuni ugodjaj 4K rezolucije ali je slika fantazija!kakaljin wrote:avaks wrote:TGE paket, SK 4K ne radi preko modula, provjereno...
Kod mene na D3 digitali od HS-a radi SK 4K, ali ja ga ne mogu gledati jer nije 4K tv, zato samo cujem zvuk i pise mi no video, a da mi je tv 4K radilo bi bez problema
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#74576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- shalla
- crnivrag
#74578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Netflix nudi svoju aplikaciju samo uređajima koje oni odobre, a HBO GO aplikacija nije dostupna za Android TV sisteme.krofnaa* wrote:Zasto EON Box nema netflix aplikaciju? Čak ni cast netflixovih serija sa mobitela ne radi...
HBO GO takođe nedostaje u play storu
- Reglan
#74579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta je eon box i koliko se placa.crnivrag wrote:EON Box može raditi na svakom TV-u, bez obzira da li je Smart ili ne.Reglan wrote:Ovo eon novo cudo radi samo na android tv? Ili moze na svakom smart tv-u?
Zapravo sam box pretvara obični TV u Smart TV
Ubi me posao nemam kad da detaljno iscitam i trazim po forumu
-
kakaljin
#74580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedan box dobijes u paketu, a dodatni placas 5 KM mjesecno za rentuReglan wrote:Sta je eon box i koliko se placa.crnivrag wrote:EON Box može raditi na svakom TV-u, bez obzira da li je Smart ili ne.Reglan wrote:Ovo eon novo cudo radi samo na android tv? Ili moze na svakom smart tv-u?
Zapravo sam box pretvara obični TV u Smart TV
To ti je android box sa dvb-c tunerom
- crnivrag
#74581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako uzmeš EON Full ili Premium paket (ili njihove Duo verzije) dobijaš jedan box besplatno na korištenje.Reglan wrote: Sta je eon box i koliko se placa.
A EON box je Android box sa instaliran Android TV sistemom - 8.0 (Oreo), koji omogućava instaliranje i korištenje Android aplikacija kao npr. na mobilnim uređajima, ali omogućava i gledanje EON aplikacije i Telemach ponude sa vraćanjem sadržaja 7 dana na svim kanalima iz ponude, te mnoštvom VOD kataloga sa 12500 naslova, i izlaznom rezolucijom od 2160p (4K).
-
c_g
#74582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HBO što je već na boxu, jesu li filmovi i serije u HD?crnivrag wrote:Netflix nudi svoju aplikaciju samo uređajima koje oni odobre, a HBO GO aplikacija nije dostupna za Android TV sisteme.
Može li se Chrome instalirati i preko njega pokrenuti HBO Go?
Nego, zvuk na Nova BH kasni haos puno.
https://streamable.com/svvti
- crnivrag
#74583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HBO kanali i HBO OD katalog je već dostupan putem box-a, a HBO OD nudi sve sadržaje kao i HBO GO, tako da to nije neki problem.c_g wrote: HBO što je već na boxu, jesu li filmovi i serije u HD?
Chrome nije dostupan putem Google Play Store aplikacije na ovom sistemu, ali postoje drugi alternativni browseri, a ne znam da li se može pokrenuti HBO GO putem njih.
A ne znam šta je sa Novom BH, pa joj kasni zvuk.
- MTV
#74584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel vam radi Arena Sport 3 SD i HD?!crnivrag wrote: A ne znam šta je sa Novom BH, pa joj kasni zvuk.
- Reglan
#74585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam trio grande paket, mogu li to dobiti uz to da ne placam nista dodatno?crnivrag wrote:Ako uzmeš EON Full ili Premium paket (ili njihove Duo verzije) dobijaš jedan box besplatno na korištenje.Reglan wrote: Sta je eon box i koliko se placa.
A EON box je Android box sa instaliran Android TV sistemom - 8.0 (Oreo), koji omogućava instaliranje i korištenje Android aplikacija kao npr. na mobilnim uređajima, ali omogućava i gledanje EON aplikacije i Telemach ponude sa vraćanjem sadržaja 7 dana na svim kanalima iz ponude, te mnoštvom VOD kataloga sa 12500 naslova, i izlaznom rezolucijom od 2160p (4K).
-
c_g
#74586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li sadržaj u HD?crnivrag wrote:HBO kanali i HBO OD katalog je već dostupan putem box-a, a HBO OD nudi sve sadržaje kao i HBO GO, tako da to nije neki problem.
- crnivrag
#74587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
RadiMTV wrote: Jel vam radi Arena Sport 3 SD i HD?!
- crnivrag
#74588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nažalost samo u EON Full i Premium pakete, te njihovim Duo verzijima.Reglan wrote: Imam trio grande paket, mogu li to dobiti uz to da ne placam nista dodatno?
Last edited by crnivrag on 24/10/2018 21:32, edited 1 time in total.
- crnivrag
#74589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svi sadržaji u EON VOD katalozima idu HD rezolucijic_g wrote: Je li sadržaj u HD?
- MTV
#74590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eto, tu nekasni zvukcrnivrag wrote:RadiMTV wrote: Jel vam radi Arena Sport 3 SD i HD?!
- Reglan
#74591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ovaj eon lightcrnivrag wrote:Nažalost samo u EON Full i Premium pakete, te njihovim Duo verzijima.Reglan wrote: Imam trio grande paket, mogu li to dobiti uz to da ne placam nista dodatno?
Koja je razlika izmedju trio grande paketa i ovog eon light?
- Telemach
#74592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@shalla,shalla wrote:@telemach
Ne želim da zvučim ni bahato ni bezobrazno ali ako mi do sutra popodne ne donesu CI modul slobodno pripremite raskid Ugovora, ja u petak ujutro lično donosim svu vašu opremu da se razdužim jer nije ispoštovano ono što treba biti ispoštovano Ugovorom. Niti imam obećanu brzinu interneta, niti imam CI modul koji sam izričito zahtjevao da imam niti imam sve kanale iz paketa koji koristim (Arena HD).
Hvala na razumijevanju
Lp
Informacija je proslijeđena kolegama. Učinit ćemo sve što je potrebno kako biste ubuduće bili zadovoljni.
- Telemach
#74593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@c_g,c_g wrote:HBO što je već na boxu, jesu li filmovi i serije u HD?crnivrag wrote:Netflix nudi svoju aplikaciju samo uređajima koje oni odobre, a HBO GO aplikacija nije dostupna za Android TV sisteme.
Provjerit ćemo za zvuk na kanalu Nova BH. Ostalo je @crni vrag odgovorio
- crnivrag
#74594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uz EON Light paket se dobija D3 resiver, a razlika je sljedeća:Reglan wrote: A ovaj eon light
Koja je razlika izmedju trio grande paketa i ovog eon light?
EON Light ima: Start paket kanala, TV Unazad, Top Play, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN Now, Smart EON aplikaciju, mogućnosti instalacije EON web/mobilne aplikacije na 5 uređaja, brzinu interneta 60/6 Mbps, UniFi, besplatne pozive unutar BiH i Unifon aplikaciju - 55.90 KM.
Trio Grande ima: Osnovni paket kanala, EON aplikaciju na 5 uređaja, internet brzine 40/6, UniFi, besplatne pozive unutar BiH i Unifon aplikaciju - 55.90 KM.
- Telemach
#74595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@channel10,channel10 wrote:@Telemach, na koji način sutra dogovoriti i produžiti ugovor na naredne dvije godine na TG paketu?
Nazvati ujutro korisničku ili otići u vašu poslovnicu i na licu mjesta dogovoriti i potpisati?
Javit ćemo se sutra s povratnom informacijom u pp.
-
channel10
#74596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
OkTelemach wrote:@channel10,channel10 wrote:@Telemach, na koji način sutra dogovoriti i produžiti ugovor na naredne dvije godine na TG paketu?
Nazvati ujutro korisničku ili otići u vašu poslovnicu i na licu mjesta dogovoriti i potpisati?
Javit ćemo se sutra s povratnom informacijom u pp.
- shalla
#74597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala puno na trudu. I još jednom, vama/tebi koji se javljaš svaka čast na ažurnostiTelemach wrote:@shalla,shalla wrote:@telemach
Ne želim da zvučim ni bahato ni bezobrazno ali ako mi do sutra popodne ne donesu CI modul slobodno pripremite raskid Ugovora, ja u petak ujutro lično donosim svu vašu opremu da se razdužim jer nije ispoštovano ono što treba biti ispoštovano Ugovorom. Niti imam obećanu brzinu interneta, niti imam CI modul koji sam izričito zahtjevao da imam niti imam sve kanale iz paketa koji koristim (Arena HD).
Hvala na razumijevanju
Lp
Informacija je proslijeđena kolegama. Učinit ćemo sve što je potrebno kako biste ubuduće bili zadovoljni.
- Benq
#74598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jedno pitanjeshalla wrote: Niti imam obećanu brzinu interneta
- erotica
#74599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa radi li Chromecast sa HBO go aplikacije sa mobitela na box, ako je imaš naravno, ja tako na android tv koristim HBO go. Ako su i to osakatili neće da valja.crnivrag wrote:HBO kanali i HBO OD katalog je već dostupan putem box-a, a HBO OD nudi sve sadržaje kao i HBO GO, tako da to nije neki problem.c_g wrote: HBO što je već na boxu, jesu li filmovi i serije u HD?
Chrome nije dostupan putem Google Play Store aplikacije na ovom sistemu, ali postoje drugi alternativni browseri, a ne znam da li se može pokrenuti HBO GO putem njih.
- crnivrag
#74600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi Google Cast, evo dokaz:erotica wrote:
Pa radi li Chromecast sa HBO go aplikacije sa mobitela na box, ako je imaš naravno, ja tako na android tv koristim HBO go. Ako su i to osakatili neće da valja.