Uvijek sam mislio da Face nema para, pa i ni bogatijeg programa, bas zbog tog sto su na neki nacin van tih politickih prljavstina, koliko se to uopste moze biti, ili sam u krivu? Ovdje se spominje cesto da ne placa ljude, mozda nema para zato sto ga je neko politicki prisarafio? S druge strane, nije mi jasan onaj lokal u Vilsonovom, ako se nema para. Necu da pljujem po covjeku, volim gledati njegov CD, al' nesto su svi ofalili u zadnje vrijeme, steta.Banksy wrote:Šta god mislili o njemu, kao slobodnjak, na tržištu zarađuje svoj hljeb svojim rukama, vještinama, školom, umijećem.Nero Histrion wrote:Kako mislis sam zaradjuje svoj hljeb? Valjda i ovi s Face-a zaradjuju sami, ili si mislio na nesto drugo, nisam skonto, zatrokiro,Banksy wrote:Maca je za njih gospodin čovjek ... Bar sam zarađuje svoj hljeb.k'o i vrijeme.
Medijske prostitutke se prodaju onome koji da više, mijenjaući svoje stavove, razmišljanja i usluge prema potrebi i zahtjevu nalogodavca, i to na dnevnoj bazi. Politika je prljavština, ali novinarstvo je kanalizacija.
Da ne širim, nije tema.
Maca mi je simpatican, to je nesto izmedju njih dvojice, od ranije, ocigledno.