Logosoft
Moderator: Benq
- muha_sa
#7452 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod Bosmala jokDzontra_Volta wrote:Kod mene sad ima. Hrasno
-
Dzontra_Volta
#7453 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi li probao SD (ne HD) Arene?muha_sa wrote:Kod Bosmala jokDzontra_Volta wrote:Kod mene sad ima. Hrasno![]()
- muha_sa
#7454 Re: Logosoft ALL ABOUT
nisamDzontra_Volta wrote:Jesi li probao SD (ne HD) Arene?muha_sa wrote:Kod Bosmala jokDzontra_Volta wrote:Kod mene sad ima. Hrasno![]()
sad jesam
hvalaaaaaaaaaaaaaaaa
- muha_sa
#7456 Re: Logosoft ALL ABOUT
nisam znao za ovaj fol.
lijepo je forumat
lijepo je forumat
- MTV
#7457 Re: Logosoft ALL ABOUT
arena sport 3 SD ne radi, a ove ostale rade ali je slika katastrofa kakva je prije bila ko HD ali nije HD
HD arene jos ne rade
HD arene jos ne rade
-
dpjokala26
#7458 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja bih rado pogledao.ima tu vrhunskih novinara.afanalen wrote:
Vala nam i netreba, neka nama aljazeere
- MTV
#7459 Re: Logosoft ALL ABOUT
Grci gase B92

Kako piše Blic, od Nove godine kanal B92 će promijeniti ime u OTV. Promjenom imena okončat će se i promjena koncepta televizije od informativne ka zabavnoj, započetoj nakon što je 2010. godine ova televizija iz ruku akcionara prešla u ruke inostranog vlasnika, Grka Stefanosa Papadopoulosa.
Blic navodi da je jedan od posljednjih koraka u tom smijeru i praktično skidanje emisije Utisak nedelje s programa. U B92 nisu željeli ni da potvrde ni da demantuju ove informacije. Vršilac dužnosti direktora Vladan Anđelković je kratko naveo da će ukoliko bude mijenjano ime o tome javnost biti obaviještena, a slično je odgovorio i jedan od osnivača Veran Matić. Predsjednik Regulatornog tijela za elektronske medije Goran Karadžić kaže da ne postoji nikakva prepreka da B92 promijeni ime u OTV, navodeći da je ranije Košava preimenovana u Happy, a Foks u Prvu.
B92 inače već nekoliko mjeseci program emituje iz reportažnih kola jer je u toku preseljenje televizije u kompleks na autoputu gdje se nalazi TV Prva, koja je u vlasništvu firme Astonko, Grka Stefanosa Papadopoulosa. B92 Info, koji se emituje preko kabla, ime neće mijenjati i nastaviće rad, kao i Radio B92.
Nekadašnja urednica B92 Bojana Lekić žali što je, kako kaže, "brend B92 ozbiljno urušen".
"Ironija je to što su godine prošle, a da aktuelni vlasnik nije znao da iskoristi ono što je pri kupovini ove televizije najviše platio, a to je brend B92. Naprotiv, sve što je B92 kao brend predstavljao, u međuvremenu je urušeno, a da istovremeno ta televizija nije uspjela da izgradi ni kvalitetan i prepoznatljiv komercijalni profil. Želeći da sjede na dvije stolice, sjeli su između", kazala je Lekić.
http://teve.ba/article/19259/grci-gase-b92
Hoce li ostati ovaj OTV poslije 1.1.2015. u ponudi lol-a?

Kako piše Blic, od Nove godine kanal B92 će promijeniti ime u OTV. Promjenom imena okončat će se i promjena koncepta televizije od informativne ka zabavnoj, započetoj nakon što je 2010. godine ova televizija iz ruku akcionara prešla u ruke inostranog vlasnika, Grka Stefanosa Papadopoulosa.
Blic navodi da je jedan od posljednjih koraka u tom smijeru i praktično skidanje emisije Utisak nedelje s programa. U B92 nisu željeli ni da potvrde ni da demantuju ove informacije. Vršilac dužnosti direktora Vladan Anđelković je kratko naveo da će ukoliko bude mijenjano ime o tome javnost biti obaviještena, a slično je odgovorio i jedan od osnivača Veran Matić. Predsjednik Regulatornog tijela za elektronske medije Goran Karadžić kaže da ne postoji nikakva prepreka da B92 promijeni ime u OTV, navodeći da je ranije Košava preimenovana u Happy, a Foks u Prvu.
B92 inače već nekoliko mjeseci program emituje iz reportažnih kola jer je u toku preseljenje televizije u kompleks na autoputu gdje se nalazi TV Prva, koja je u vlasništvu firme Astonko, Grka Stefanosa Papadopoulosa. B92 Info, koji se emituje preko kabla, ime neće mijenjati i nastaviće rad, kao i Radio B92.
Nekadašnja urednica B92 Bojana Lekić žali što je, kako kaže, "brend B92 ozbiljno urušen".
"Ironija je to što su godine prošle, a da aktuelni vlasnik nije znao da iskoristi ono što je pri kupovini ove televizije najviše platio, a to je brend B92. Naprotiv, sve što je B92 kao brend predstavljao, u međuvremenu je urušeno, a da istovremeno ta televizija nije uspjela da izgradi ni kvalitetan i prepoznatljiv komercijalni profil. Želeći da sjede na dvije stolice, sjeli su između", kazala je Lekić.
http://teve.ba/article/19259/grci-gase-b92
Hoce li ostati ovaj OTV poslije 1.1.2015. u ponudi lol-a?
- karanana
#7460 Re: Logosoft ALL ABOUT
ali mi vec imamo nekakav brchanski otv ako se ne varam sa hopa cupa cile mile
- MTV
#7461 Re: Logosoft ALL ABOUT
To je OTV Valentino iz Bihaca ja mislim da je, oni imaju jos dva kanal OTV FOLK, OTV ETNO. Dobili je korisnici moje TV a jedan kraci period imali i na HSu.
Pitam jer sam jednom dobio odgovor na mail iz logosofta da pokusavaju uvrstiti Prvu u super tv ali im oni (prva) ne daju. A sad su isti vlasnici b92 i prve i jos pod istim krovom ce biti jer sele.
A ovaj trenutni b92 u novembru prelazi u 16:9 format i visoku kvalitetu HD.
Pitam jer sam jednom dobio odgovor na mail iz logosofta da pokusavaju uvrstiti Prvu u super tv ali im oni (prva) ne daju. A sad su isti vlasnici b92 i prve i jos pod istim krovom ce biti jer sele.
A ovaj trenutni b92 u novembru prelazi u 16:9 format i visoku kvalitetu HD.
-
Sakazulu
#7462 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne, ne i ne... B92 je kupio mTel i neka krene frka na forumu 
-
afanalen
#7463 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma kakav M-TEL nema govoraSakazulu wrote:Ne, ne i ne... B92 je kupio mTel i neka krene frka na forumu
- MTV
#7465 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tivi OTT platforma besplatna, potrebna registracija, radi na Androidu, iphonu, samsung smart TV.
Kanali:
BHT1 HD; BN TV; OBN; Face TV; TV TK; Hayat; Pink BH; Al Jazeera Balkans; TV1
Radi na svim mrezama.
http://tivi.ba/
Kanali:
BHT1 HD; BN TV; OBN; Face TV; TV TK; Hayat; Pink BH; Al Jazeera Balkans; TV1
Radi na svim mrezama.
http://tivi.ba/
-
Sakazulu
#7466 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi li isprobao? Šta će im adresa i grad... možda i JMB da ubace u registraciju...
- MTV
#7467 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote:Jesi li isprobao? Šta će im adresa i grad... možda i JMB da ubace u registraciju...
Trebali su staviti i kolika primanja mjesecno. Samo grad i postanski tacno ostalo lazni podaci.
Od mene ukratko
-
Sakazulu
#7468 Re: Logosoft ALL ABOUT
Baš su ono i pođonili stari TIVO u nazivu...
-
dpjokala26
#7469 Re: Logosoft ALL ABOUT
navedeni kanali nisu bas gledljivi.MTV wrote:Sakazulu wrote:Jesi li isprobao? Šta će im adresa i grad... možda i JMB da ubace u registraciju...
Trebali su staviti i kolika primanja mjesecno. Samo grad i postanski tacno ostalo lazni podaci.
Od mene ukratkojos kad podebljaju kanale
-
Sakazulu
#7470 Re: Logosoft ALL ABOUT
Opet petak a nikakvih novosti iz LOL podruma!
- MTV
#7471 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sto bas podruma?Sakazulu wrote:Opet petak a nikakvih novosti iz LOL podruma!
Bolje nista nego da stave Valentino Etno i Valentino Folk
Ima li koji info makar o kockici, RTL Kockici?
-
Sakazulu
#7472 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma evo ja im predlažem kad ništa ne rade na proširenju kanala u HD-u, brzinama itd. i itd., neka još jednom polože optičke kablove uz postojeće... tako će povećati bandwith a možda i količinu svega za nas 
- MTV
#7473 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam da tema nije o ovome ali da pohvalim jos jednu aplikaciju Vodobox. Isljucivo je napravljena za android na kojoj se mogu gledati pinkovi kanali. Aplikacija je francuska tu je 90% francuskih kanala, malo nesto je spanskih i ovo malo pinkovih pa ko voli nek proba.
Kad se instalira prvo pitanje na Ignorer, a gore u prozorcicu menu treba promijeniti na Web TV - Monde. Ima dosta kanala ali ih i dosta ne radi.
Kad se instalira prvo pitanje na Ignorer, a gore u prozorcicu menu treba promijeniti na Web TV - Monde. Ima dosta kanala ali ih i dosta ne radi.
- edin.h
#7474 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uhljebili se, pa nema potrebe da nude ista novo vise...
Nikad necu prezaliti sto su nam ukinuli Balkaniku da bi ustedili sta god na ugovorima......
Nikad necu prezaliti sto su nam ukinuli Balkaniku da bi ustedili sta god na ugovorima......
- MTV
#7475 Re: Logosoft ALL ABOUT
Arena sport, Nova TV, Doma TV, SportKlub, HBO kanali preko kompjutera i androida, windows phone, iphona.
Kako? U nastavku pise. Ko voli pinkove opisao sam gore.
Kako? U nastavku pise. Ko voli pinkove opisao sam gore.
daky585 wrote:evo jos nesto zanimljivo. arene u hd i drugi kanali..
https://www.tvviet.tv/
postoji aplikacija za android
potrebno je prijaviti se sa imenom playtest i sifrom play83
daky585 wrote:sad pokušaj sa play06
piše ovdjehttps://play.google.com/store/apps/details?id=ak.iptv