BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dionysios
#7451 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Said mi je zakletva da se razumijemo, ali realno mora u kontinuitetu odigrati bar do kraja sezone za Dinamo da bi bilo dovoljno za poziva. Definitivno se 100% sada doveo u red u smislu fizicke spreme (jer je realno to bio razlog zasto nije dobio poziv dok je igrao za Sarajevo), sada to treba pokazati do kraja sezone i siguran sam da ce dobiti poziv.
- Logovan
#7452 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dominacija.todd_smith wrote:Pjanic u finalu kupa
Lulic u finalu kupa
Vedo u finalu kupa
Dzeko u finalu kupa
Spahic u polufinalu, ali i to pisi finale
Hajrovic (jebat` ga ali nasa krv u njegovim venama) u finalu kupa
Je li se ovo nasi zagrijavaju za neki Kup nesto, sljedece godine?
-
todd_smith
#7453 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja iskreno mislim da je Pape svjestan njegovih sposobnosti, i da drzi jedno oko na Saidu.Dionysios wrote:Said mi je zakletva da se razumijemo, ali realno mora u kontinuitetu odigrati bar do kraja sezone za Dinamo da bi bilo dovoljno za poziva. Definitivno se 100% sada doveo u red u smislu fizicke spreme (jer je realno to bio razlog zasto nije dobio poziv dok je igrao za Sarajevo), sada to treba pokazati do kraja sezone i siguran sam da ce dobiti poziv.
Jer budimo realni, da je Said bio u boljoj kondiciji on bi sa Ivanom istovremeno dobio poziv za repku. Sam je Pape rekao prije Ivanovog poziva da IGRACI Sarajeva imaju dobre sanse da dobiju poziv, i onda je krenuo sa pricom oko njegove kondicije.
Sve u svemu, mislim da je samo pitanje vremena, ako nastavi da drzi glavu dole i da radi kako treba.
- MOSALJOZE
#7454 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svraka u finalu kupa,Vrsajević u finalu kupa_terminaš_ wrote:Dominacija.todd_smith wrote:Pjanic u finalu kupa
Lulic u finalu kupa
Vedo u finalu kupa
Dzeko u finalu kupa
Je li se ovo nasi zagrijavaju za neki Kup nesto, sljedece godine?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7455 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kvesi, ZolotićMOSALJOZE wrote:Svraka u finalu kupa,Vrsajević u finalu kupa_terminaš_ wrote:Dominacija.todd_smith wrote:Pjanic u finalu kupa
Lulic u finalu kupa
Vedo u finalu kupa
Dzeko u finalu kupa
Je li se ovo nasi zagrijavaju za neki Kup nesto, sljedece godine?.
- MOSALJOZE
#7456 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
BukvićKvesi, Zolotić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7457 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
a imal' đe Cocalića?
- DonVito
#7458 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da bašJoseMujica wrote:a imal' đe Cocalića?
- DonVito
#7459 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
505sCrtom wrote:Haris Seferovic je postigao hattrick veceras.
Koga briga.
- limeni
#7460 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
seferovic nije bh reprezentativac ni potencijalni pa nema ovdje sta trazit..lik je interesantan kao mate jajalo ieldin jakupovic
-
todd_smith
#7461 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma sada ce svi oni navaliti da dodju nama, jer smo se fakticki kvalifikovali. Eno gledam Kolosinac kaze vadim pasos, bicemo prijetnja u Brazilu
Sta ces ti ba? Bujrum dodji igrati ako hoces, ali poslije Brazila.
Nisam za ovo da se zovu igraci koji nisu izborili plasman u Brazil, da dolaze i igraju u Brazilu jer eto Bosna im je u srcu.
Sta ces ti ba? Bujrum dodji igrati ako hoces, ali poslije Brazila.
Nisam za ovo da se zovu igraci koji nisu izborili plasman u Brazil, da dolaze i igraju u Brazilu jer eto Bosna im je u srcu.
- MOSALJOZE
#7462 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Izvinite što je slika ovako velika.
- MOSALJOZE
- bingov buraz
#7464 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I Gomez je505sCrtom wrote:Haris Seferovic je postigao hattrick veceras.
Kolasinac
-
north
#7465 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://scsport.ba/vijest/53558
Jeste da još nije blizu da bude ni potencijalni, ali ovaj dečko samo ako bude imao "mozga", znanja ima napretek, može u budućnosti biti potencijal...u Saajevu je pojeo ligu za samo pola godine, sada "samo" treba da nastavi i u Dinamu...
Profil je igrača koji lomi kičmu odbrambenim igračima, nemamo mi puno takvih igrača, majstor je za povući loptu sa centra i navaljati par igrača, ako iskoristi priliku u Dinamu i uđe u prvih 11, definitivno je igrač za šireg spiska repke......Ako mogu Sesar i Svraka biti na klupi čiji su klubovi presmiješni za Dinamo u smislu kvaliteta ekipe, a i kao igrači su daleko ispod Saida, onda ovaj pogotovo može, samo mora izboriti mjesto u prvih 11, a otvaraju mu se sada vrata....do njega je...
Jeste da još nije blizu da bude ni potencijalni, ali ovaj dečko samo ako bude imao "mozga", znanja ima napretek, može u budućnosti biti potencijal...u Saajevu je pojeo ligu za samo pola godine, sada "samo" treba da nastavi i u Dinamu...
Profil je igrača koji lomi kičmu odbrambenim igračima, nemamo mi puno takvih igrača, majstor je za povući loptu sa centra i navaljati par igrača, ako iskoristi priliku u Dinamu i uđe u prvih 11, definitivno je igrač za šireg spiska repke......Ako mogu Sesar i Svraka biti na klupi čiji su klubovi presmiješni za Dinamo u smislu kvaliteta ekipe, a i kao igrači su daleko ispod Saida, onda ovaj pogotovo može, samo mora izboriti mjesto u prvih 11, a otvaraju mu se sada vrata....do njega je...
- BHF_Manijak
#7466 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nazalost moj covjece sa sjevera, to i jeste problem, to ga najvise i jebe!north wrote:http://scsport.ba/vijest/53558
-
salle_eh1986
#7467 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
1 - što ne sloi kičmu dok je bio u bl već to radi samo u našoj liginorth wrote:1. Profil je igrača koji lomi kičmu odbrambenim igračima, nemamo mi puno takvih igrača, majstor je za povući loptu sa centra i navaljati par igrača, ako iskoristi priliku u Dinamu i uđe u prvih 11, definitivno je igrač za šireg spiska repke......
2. Ako mogu Sesar i Svraka biti na klupi čiji su klubovi presmiješni za Dinamo u smislu kvaliteta ekipe, a i kao igrači su daleko ispod Saida, onda ovaj pogotovo može, samo mora izboriti mjesto u prvih 11, a otvaraju mu se sada vrata....do njega je...
2 - odigro konečno meč i zabio prvenac i odma udarna igla dinama?
dobar je on, da ne bude da ga samo kritikujem ali treba on pure u dinamu još pojesti pa da bi se vratio u repku iz koje je izletio jer ima dosta boljih od njega na toj poziciji
-
north
#7468 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko bolan napisa da je udarna igra Dinamasalle_eh1986 wrote:1 - što ne sloi kičmu dok je bio u bl već to radi samo u našoj liginorth wrote:1. Profil je igrača koji lomi kičmu odbrambenim igračima, nemamo mi puno takvih igrača, majstor je za povući loptu sa centra i navaljati par igrača, ako iskoristi priliku u Dinamu i uđe u prvih 11, definitivno je igrač za šireg spiska repke......
2. Ako mogu Sesar i Svraka biti na klupi čiji su klubovi presmiješni za Dinamo u smislu kvaliteta ekipe, a i kao igrači su daleko ispod Saida, onda ovaj pogotovo može, samo mora izboriti mjesto u prvih 11, a otvaraju mu se sada vrata....do njega je...
dobar je on, da ne bude da ga samo kritikujem ali treba on pure u dinamu još pojesti pa da bi se vratio u repku iz koje je izletio jer ima dosta boljih od njega na toj poziciji
Ali elem nejse, ne treba sad puno vremena i priče trošiti na Saida...lično bih volio da u narednom periodu bude više razloga za to, nego što ga ima sada...
- jeza u ledja
#7469 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Najeo se on vec dosta pure.. 
- Muhamed Đakmić
#7470 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nemojte da pretjera sa purom, taman je počeo mršati
-
udrch
#7471 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
brzina kojom je uputio loptu nakon lažnjaka je zaista impresivna..ja imam osjećaj da je loptu uputio prije nego se desnom nogom oslonio na zemlju..pogledajte koliko golman kasni za loptom..
-
frngla
#7472 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Husejinović je STRAŠAN fudbaler! Strašan je namjerno velikim slovima, odličan je 
- Logovan
#7473 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kako si samo glupa pitanja postaviosalle_eh1986 wrote: 1 - što ne sloi kičmu dok je bio u bl već to radi samo u našoj ligi
- Arteta
#7474 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odgledao sam prvo poluvrijeme protiv Cibalije i izgleda da je Husejinovic i u ovoj ligi jedini igrac koji ne padne nakon jednog dobrog poteza. 
-
todd_smith
#7475 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odigrao je danas citavih 90 minuta, valjda je polahko krenulo aBda