Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dialer
#7451 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nekad me Pape odusevi izjavama

-
Corola
#7452 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jah ali kasnije te nazove njezin zagondjija i kaze da nije mogla, Bila je ko' nesto zauzeta, to kad si drugi put probao.Dead Man Walking wrote:Pa buraz, nisam znao da si i strucnjak za zene.hz__semir wrote: Ne kontam vas majke mi, ti da imaš trebu koja te tri puta prevari na očigled cijelog svijeta, ti bi joj i treći put oprostio je li i rekao "Jarane, nema bolje od male Begovićke u cijelom gradu, šta će ona mala hasagićka nije joj ni do koljena"Al kad vec jesi, da i ja iznesem svoj slucaj pa cujem strucno misljenje.
Svidjala mi se pravo ova jedna, i vidim lozi se i ona na mene, al' ima momka, duga veza, on joj pravo puno pomogao u zivotu. Ipak, nogira ona njega i pokupimo se. Nakon kraceg vremena, vidim ja nije ona bas hepi, smeta joj nesto, al ono, pravim se budala i ignorisem to. I onda se ne cujemo neko vrijeme, ne zovem ja nju naravski, kuliram. Onda joj sretnem jaranicu i kazem da joj poruci da je cekam kod tete razepete tad i tad, bice neke zajednicke raje, pa da dodje. Ali ne dodje ona ni tad. Nista ja opet, nit zovem, nit odem da vidim sta je, kuliram neko vrijeme, pravim se dalabu, dok ne sretoh njenu drugu jaranicu. Opet ista prica, kazme joj da idem s nekom rajom na Vlasic, da joj poruci da dodje. Ona se opet ne pojavi. Pa koji joj je? Sta radim pogresno?
![]()
p.s. svaka slicnost s reprezentacijom je namjerna
Prvi put ti mali Mehin donese njezin telefon sa praznim baterijama,i kaze jos uz to da je njaki krazamak scepao.
A tebi se nakon tri dana ko' pricinjavalo da si je vidio u bejzmentu kako se sigica.
I na kraju njoj dodije i sav onaj jogurt kojeg buregdjija nije ni imao.A ona ko' fol trazila,saspe tebi u facu.
Slicnost sa bilo kojom slicnosti je slicna.
-
Dead Man Walking
#7453 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@extraordinary
Prijatelju, ti ako mislis da je normalno da selektor ne zna zasto mu se igrac ne odaziva i uopste ne pokusava kontaktirati igraca, ma kako se on zvao, ne znam sta imamo dalje diskutovati.
@Corola
Tvoje postove obogacene ratarskim primjesama svakako zaobilazim, pa zaobilazi i ti moje ako nije problem. Ili se bar djelimicno opismeni pa me onda citiraj.
Prijatelju, ti ako mislis da je normalno da selektor ne zna zasto mu se igrac ne odaziva i uopste ne pokusava kontaktirati igraca, ma kako se on zvao, ne znam sta imamo dalje diskutovati.
@Corola
Tvoje postove obogacene ratarskim primjesama svakako zaobilazim, pa zaobilazi i ti moje ako nije problem. Ili se bar djelimicno opismeni pa me onda citiraj.
-
extraordinary
#7454 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa kad prihvatiš ozbiljne argumente, moći ćemo raspravljati, a trenutna argumentacija je takva da je Asmir Begović u vrijeme utakmice protiv Slovačke imao gripu i bio na samrti, a u subotu, tri dana kasnije, umjesto u tabutu našao se u prvom sastavu Stoke-a. Za takve stvari nije i ne može biti kriv Safet, nego je kriv isključivo Asmir.
-
Corola
#7455 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Postovi obogaceni ratarskim primjesama, se tek upotrebljavaju s tim sto se koriste pesticidi.Posto se zlatice mogu jos uociti,znaci da to jos nije koristeno.Jedino ,ako nisi ''rus''Dead Man Walking wrote:@extraordinary
Prijatelju, ti ako mislis da je normalno da selektor ne zna zasto mu se igrac ne odaziva i uopste ne pokusava kontaktirati igraca, ma kako se on zvao, ne znam sta imamo dalje diskutovati.![]()
@Corola
Sa takvim nacinom ophodjenja,covjek bi rekao da si cak poslije osnovne skole, nekad davno i srednju upisao.
Naravno, kako vidim na tom upisu je i ostalo.Upisao, da bi nedugo ispisao.
Nego ,ti zaobilazi ja necu.Posto se dotices tema, koje sviju zanimaju.
Jedino, ako neces da se odcijepis'' .Pa da sam sa sobom diskutiras.Ko zna,mozda se tada i slozis ,ali cisto sumnjam.
-
Dead Man Walking
-
Corola
#7457 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta cemo sa nevjernom trebom Begovickom.Hoce li se jadna udati negdje. 
- Obuca9
#7458 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
'alal vera Safetenorth wrote:„Vidio sam šta je izjavio Mutu, isjekao sam taj dio novina i zalijepit ću ga u našu svlačionicu uoči utakmice sa Rumunima. Neka i moji igrače vide šta misli Mutu i neka im to bude dodatni motiv. Međutim, sumnjam da će nas potcijeniti i da to više pričaju iz straha. Daj Bože da krenu na pobjedu, da se otvore. Mislim da prave kalkulacije i da bi bili zadovoljni remijem. I mi imamo svoje kalkulacije, želimo pobijediti u Zenici i osvojiti bod na gostovanju kod njih“, kazao je Sušić.
Samo u kost!!!
@DMW
Ne valja ti poređenje, ali nemam sad ni snage ni volje da ga prepravljam
-
mikogoago
#7459 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima ona narodna :Probirac dobije otirac.Cini mi se da i mala Begovicka je u toj grupi.Sreca po nju ima tu uvjek dobre raje koja su tu da joj pomognu u njenim indetitetskim problemima i pubertetskim mushicama.Eto ovako pristojno da kazem,da ne budem prost.Corola wrote:Sta cemo sa nevjernom trebom Begovickom.Hoce li se jadna udati negdje.
-
missko
#7460 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Groznica me vec havta , ona fudbalsko navijacka.
http://www.youtube.com/watch?v=joVZEHeA ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=joVZEHeA ... r_embedded
- MrBega
#7461 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam gdje je to u kost kad unaprijed planiras domacinsku igru, pa ako se sta uscali na straninorth wrote:„Vidio sam šta je izjavio Mutu, isjekao sam taj dio novina i zalijepit ću ga u našu svlačionicu uoči utakmice sa Rumunima. Neka i moji igrače vide šta misli Mutu i neka im to bude dodatni motiv. Međutim, sumnjam da će nas potcijeniti i da to više pričaju iz straha. Daj Bože da krenu na pobjedu, da se otvore. Mislim da prave kalkulacije i da bi bili zadovoljni remijem. I mi imamo svoje kalkulacije, želimo pobijediti u Zenici i osvojiti bod na gostovanju kod njih“, kazao je Sušić.
Samo u kost!!!
-
Abacija
#7462 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imenuj ih ili brisi ovo!luckylaka wrote:Jebi ga kad ja napisem da ovdje ima par,,klocova,,koji dolaze da samo provociraju ona neki kazu da sam retard i da je ovo otvoreni forum da svako ima pravo iznijeti svoje misljenje.
Ne nego jedna je reprezentacija a svi ostali iza nje.luckylaka wrote:Naravno da ima pravo ali kad pojedinci legendarnog Papeta nazivaju papkom,klocom,idiotom,kretenom onda to nije vrijedzanje i to prolazi.Napisao sam prije godinu da ce nas Pape odvesti ne EP i naravno da hoce(kakva ba suspenzija nema od toga nista)u inat mnogobrojnim hasumima i papcima kojima je zadovoljstvo gledati kako BiH reprezentacija gubi da bi mogli ovdje prodavati muda pod bubrege sa onim,,eto jesm reko da je pozvo Begu,,Hebo vas Begovic vise nije kralj shupak od covjeka bio i ostao.Mrsh od reprezentacije u tri lijepe.Eto ja sam se ispuco nakon 14 dana off-a.Moderacijo bujrum po obicaju jos 14 dana nece mi biti krivi ni za uvijek.I na kraju,,Jedan je HASE,drugi je PAPE,,. PAPE i reprezentacijo oni najvjerniji cekaju te u Poljskoj ABD.Poz.
- k3ngur
#7463 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cestitke Susicu za pobjedu...

-
michio
#7464 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čestitke na pobjedi a sutra bi mogao potegnuti do Engleske.
-
sumirprimus
#7465 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nema on nista s ovom pobjedom,povrjedjenog golmana stavit ...
maletic,mravac
maletic,mravac
- burek_in_space
#7466 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drzh' se Barcelone, rekoh ti ja.sumirprimus wrote:nema on nista s ovom pobjedom,povrjedjenog golmana stavit ...
maletic,mravac
-
s_bjelava
#7467 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pogodio rezultat
Drago mi je zbog Papeta.
Maletic
Drago mi je zbog Papeta.
Maletic
-
sumirprimus
#7468 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a ti moderiranja,sad ti rečem bureČem...burek_in_space wrote:Drzh' se Barcelone, rekoh ti ja.sumirprimus wrote:nema on nista s ovom pobjedom,povrjedjenog golmana stavit ...
maletic,mravac
reci da je ovo papetovih ruku djelo....
go koji smo primili djelo je nespremnog golmana, i konfuzne odbrane.
dva goal koja smo dali,ne bih rekao da su djelo razradjenih akcija..
nevermind,za reprezentaciju uvijek,momcima dat podsrku uvijek...al ovo ostalo veze s fucom nema..tacka ba
-
ig78sa
#7469 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ak81 wrote:Cestitke Susicu za pobjedu...![]()
![]()
- burek_in_space
#7470 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sjeti se kad smo zadnji put vrshili ovakav presing nad nekom reprezentacijom poput Rumuna?!sumirprimus wrote:
a ti moderiranja,sad ti rečem bureČem...
reci da je ovo papetovih ruku djelo....![]()
go koji smo primili djelo je nespremnog golmana, i konfuzne odbrane.
dva goal koja smo dali,ne bih rekao da su djelo razradjenih akcija..
nevermind,za reprezentaciju uvijek,momcima dat podsrku uvijek...al ovo ostalo veze s fucom nema..tacka ba
Ja ne mogu da se sjetim, a ti?!
Ako to nije Papetovih ruku djelo, jebi me
Tachkica
-
sumirprimus
#7471 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma ok,ba 
nego ja samo nisam vidio presing,to je problem,i nema gola iz izradjene akcije,to je valjda poso selektora i njegovih trenera,odabir igraca,izmjena igraca,i onda konstanto primamo jeftine golove,i tema golman,itd etc..
.elem..dobroj.dobili smo,toj najvaznije,hebo rumunje.
nego ja samo nisam vidio presing,to je problem,i nema gola iz izradjene akcije,to je valjda poso selektora i njegovih trenera,odabir igraca,izmjena igraca,i onda konstanto primamo jeftine golove,i tema golman,itd etc..
.elem..dobroj.dobili smo,toj najvaznije,hebo rumunje.
- Bosnolog
#7472 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cestitke Papetu u zmajevima na odlicno odigranoj utakmici kao i divnoj publici koja ih je odlicno podrzavala.Nocas je ponosno bilo biti Bosanac,.....

- k3ngur
#7473 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Susic je Murinjo za Mancinija... 
-
brucos7
#7474 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo Pape, ovako treba igrati hrabro i odlucno! 
- vee-jay
#7475 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bas mi je puno vise simpa nakon onog izljeva emocija