"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
ObserverMode

#7451 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ObserverMode »

Nabucco wrote: Jedva cekam... :lol: :lol: :lol: Samo naziv auta, boja, tablice i cekaj :lol: :lol: :lol: :lol:
I ti samo reci boju bicikla, da ne lupam pošten svijet koji mi se učini sumnjiv.
semirsar

#7452 Re: "Majstori" parkiranja

Post by semirsar »

ObserverMode wrote: Ti to ko sad neki šatro opasan predstavnik petokrakaša, ko ti bi se nešto tu konfrontir'o meni.

Nema u mojoj čaršiji glavnih, nismo mi naučili da poštujemo diktatore od Lagumdžije starijeg do Tita Zakletve.

Neću da ostanem u svojoj čaršiji, namjerno ću doć da živim u Sarajevo i čekat papke sa aparatima pred džamijom.

Ako si ti predstavnik normalnog insana onda je Sarajevu potrebna ozbiljna intervencija u vidu većeg doseljavanja ljudi iz Sandžaka da neutrališe petokrkaška urbana razmišljanja.
Ne, uopste ne, samo mi pun qrc tipusa i njihovih potomaka izleglih iz Bogtepitaj kakvih smrdljivih rupa koji su se sljegli i uvode red u raj'voSa i drugdje dje su se enormno nakotili citaj presvukli u nove dresove i izbacuju iz sebe frustracije koje nisu mogli u doba skj jer su odmah bili procitani kao propali "politicari". Gori ste vi novokomponovani turbofolk politicari nego sva cetnicka kamarila sto je tukla sa okolnih brda po raj'voSa. Dodji i zivi u raj'voSa, i probaj, cik probaj sprovesti to svoje kabadahisanje oko dzamija, da vidimo koliko ces moci :evil:
P.S. Nisam nikakav predstavnik petokrakasa, ali se konfrontiram svakom supku koji mi misli uredjivati sta cu i gdje cu sta raditi u svom gradu, kuzis, a sad mozes na politiku, ovdje si skroz ful'o...
ObserverMode

#7453 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ObserverMode »

semirsar wrote: Ne, uopste ne, samo mi pun qrc tipusa i njihovih potomaka izleglih iz Bogtepitaj kakvih smrdljivih rupa koji su se sljegli i uvode red u raj'voSa i drugdje dje su se enormno nakotili citaj presvukli u nove dresove i izbacuju iz sebe frustracije koje nisu mogli u doba skj jer su odmah bili procitani kao propali "politicari". Gori ste vi novokomponovani turbofolk politicari nego sva cetnicka kamarila sto je tukla sa okolnih brda po raj'voSa. Dodji i zivi u raj'voSa, i probaj, cik probaj sprovesti to svoje kabadahisanje oko dzamija, da vidimo koliko ces moci :evil:
P.S. Nisam nikakav predstavnik petokrakasa, ali se konfrontiram svakom supku koji mi misli uredjivati sta cu i gdje cu sta raditi u svom gradu, kuzis, a sad mozes na politiku, ovdje si skroz ful'o...
Nije ti smetalo kad ti se ćaća skotrljo sa planine 45' i uveo neprirodan red u Sarajevo. E pa došlo vrijeme da se Sarajevo vrati starim vrijednostima gdje će džuma biti centralna društvena norma kakva je bila 500 godina unazad. A ti nazad na planinu među vukove odakle i potičeš.

Riješićemo se mi takvih k'o ti imamo i plan za vas.
semirsar

#7454 Re: "Majstori" parkiranja

Post by semirsar »

ObserverMode wrote:
semirsar wrote: Ne, uopste ne, samo mi pun qrc tipusa i njihovih potomaka izleglih iz Bogtepitaj kakvih smrdljivih rupa koji su se sljegli i uvode red u raj'voSa i drugdje dje su se enormno nakotili citaj presvukli u nove dresove i izbacuju iz sebe frustracije koje nisu mogli u doba skj jer su odmah bili procitani kao propali "politicari". Gori ste vi novokomponovani turbofolk politicari nego sva cetnicka kamarila sto je tukla sa okolnih brda po raj'voSa. Dodji i zivi u raj'voSa, i probaj, cik probaj sprovesti to svoje kabadahisanje oko dzamija, da vidimo koliko ces moci :evil:
Nije ti smetalo kad ti se ćaća skotrljo sa planine 45' i uveo neprirodan red u Sarajevo. E pa došlo vrijeme da se Sarajevo vrati starim vrijednostima gdje će džuma biti centralna društvena norma kakva je bila 500 godina unazad. A ti nazad na planinu među vukove odakle i potičeš.

Riješićemo se mi takvih k'o ti imamo i plan za vas.
O zezn'o si se i to debelo, puno duze su moji u raj'voSa, puno duze, iznenadio bi se. :-)
A neprirodan red uveli su, oni koji su doveli strani vjerski faktor dje ga nikad nije ni bilo, a ti se primio k'o us, jer drugacije ne bi dos'o do izrazaja. :lol:
Od mene offtopic-a dosta.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#7455 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bobi »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “promicanje medjunacionalne netrpeljivost”
» ObserverMode
johntra

#7456 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

vidi livadara što se osilio.... :lol:
šta je sljedeća društvena norma koju ćeš nam nametnuti? igranje sa pozadinama ovaca?
goran16v

#7457 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

E sad Nailovoj materi raspravljaj nasiroko.
drugi_profil

#7458 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drugi_profil »

Interesantno je kako ovi "miroljubivi" iz fahdove dzamije uvijek na kraju prijete ostalima nekim svojim planovima...
:D
sorcerer

#7459 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sorcerer »

izvinjavam se na off-u ali morao sam bilo je jace od mene :lol: :lol: :lol: :lol:

relax11

#7460 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

Fakat ste otisli s teme i to dobro!
punta

#7461 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

Image
pogresan smjer

#7462 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pogresan smjer »

Image

Image
WildRedRose

#7463 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WildRedRose »

sta ba uradiste od teme ? :-)
Revolver

#7464 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Revolver »

WildRedRose wrote:sta ba uradiste od teme ? :-)
zašto? uživo analiza jednog parking papka :)
Cholina_Lokica

#7465 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

drugi_profil wrote:Interesantno je kako ovi "miroljubivi" iz fahdove dzamije uvijek na kraju prijete ostalima nekim svojim planovima...
:D
Al' uvijek :-)
Sinoc imadoh fajt sa takvim jednim... Blokirao mi garazu tako da jedino mogu izaci iz nje ako oderem komplet pod auta (iz garaze moram izaci preko trotoara, to mi je jedini izlaz, nisam parking papak :lol: ). Mozes mislit on ima pravo da se parkira na trotoar i blokira sve da ne mozes ni hitna prici niti bilo sta drugo...
sema911s

#7466 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

http://imageshack.us/g/12/tezt.jpg/

e par papaka,.,., ovj terenac na olimpiskom kazu da je nacelnikov
Naslovnica

#7467 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

sema911s wrote:http://imageshack.us/g/12/tezt.jpg/

Jesu li ovo Efendiću maxuz apravili parking na zelenoj površini?!
:shock: :shock: :shock:
sema911s

#7468 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

Naslovnica wrote:
sema911s wrote:http://imageshack.us/g/12/tezt.jpg/

Jesu li ovo Efendiću maxuz apravili parking na zelenoj površini?!
:shock: :shock: :shock:

kazuda je to njegov "đip" tu mu negdje stanuje punac,,., pa da cojek moze rahat guzit bez straha da ce ga pauk odnijet
vješalica

#7469 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vješalica »

Od ovog se nisam mogla provući sa strane od zida i retrovizora...
Image
sema911s

#7470 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

vješalica wrote:Od ovog se nisam mogla provući sa strane od zida i retrovizora...
Image
nikola velika legenda,., prije nisu tako vozili i sada su dobili novu seficu,. kkoja je kuja velika,.,i ako zakasne po paket minut pise im bobe od plate,. tako da je ona kriva sto sada ostavljaju avta po trotoaru prije nisuu
pogresan smjer

#7471 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pogresan smjer »

Image

Nažalost, odgovorni su svjesni da imamo manjak parking mjesta, ali još gore je što se oni koji parkiraju gdje je zabranjeno samo skaču i sebi i svima nama u stomak. Stvorio se jedan začarani krug. Policija ne kažnjava nepropisno parkirane, oni nastavljaju svoju tradiciju, drugi se ugledaju na njih i tako problem raste. Slika iz mog prethodnog posta pokazuje tri parkirana automobila na trotoaru ispred ulaza u zgradu. I pošto nikad niko tu nije bio kažnjen, ja bi trebao da kada dolazim na parking, umjesto da tražim mjesto i budem "dalje" od zgrade, treba da se parkiram ispred ulaza, jer mi je ujutro bliže (2 minute max).

Kada policija počne da kažnjava, ljudi će početi da parkiraju na parking mjesta, pa makar to značilo plaćati garažu, ili ići do zgrade 10 minuta, pa će skontati da tako ne ide i žaliće se, pisati peticije i tražiti izgradnju parking mjesta ali opet naglašavam sve to pada u vodu ako policija gleda kroz prste , jer eto , nema mjesta. Meni bi prvom bilo teško kazniti nekoga jer znam da nema mjesta (sad mislim na djelove Sarajeva gdje zaista nema mjesta a ne na AP gdje su ustvari ljudi bezobrazni i rado bi ih kaznio), ali bi znao da kažnjavanjem činim dobru stvar gledano dugoročno.
relax11

#7472 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

Mislim da ovaj ceedi nikome, ama bas nikome ne smeta
drugi_profil

#7473 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drugi_profil »

relax11 wrote:Mislim da ovaj ceedi nikome, ama bas nikome ne smeta
Ne smeta kedi, ali je nepropisno parkiran. Mada je bolje i ovako nego na polutravnjak.
Propisi se moraju postovati bez iznimke inace nemaju smisla. U idealnom svijetu dobio bi kaznu, zapravo uopste mu ne bi palo na pamet da tu parkira.
pogresan smjer

#7474 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pogresan smjer »

Smeta meni, jer ima mjesta da se parkira, a i iz razloga kojeg sam napisao ranije.
relax11

#7475 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

pogresan smjer wrote:
Smeta meni, jer ima mjesta da se parkira, a i iz razloga kojeg sam napisao ranije.

To je uredu, ako ima mjesta, a on ovde parkira
Locked