To se mora nekako riješiti do jeseni, jer tada ljudi najviše gledaju TV.kemox wrote:I ja imam isti problem sa frekvencijom 634 dolazili su me 3 puta i nisu ništa riješili. Očigledno je da imaju problem sa opremom koju korise za ovu frekvenciju. Kineska garantjuan wrote:Postovanje,
prikljucio sam novi Toshibin LCD (32LV933G) koji ima DVB-C tuner i HD-tuner.
uradio sam scan svih kanala, medjutim je Transponder 634(Hayat TV i dr.) jako los. nakon 4 skena sam tek uhvati ko malo signala. medjutim slike nema.
Transponder 618 je isto poprilicno los, ali rijedje nestaje slika. Dok ostali kanali/transponderi dobro radi ukljucujuci i HD kanali Face i AlJazeera.
u cemu je stvar?
vec sam kritikovan sa strane starijeg "pucanstva" u kuci, kako ne valja TV, na staroj (analogni) je bilo i hayata i obna....
Ovaj problem imam na Tv-u DVB-C i na onom njihovom kineskom resiveru
Tako da im vadiona da je do tv-a ne pije vode
Ja je ovih dana baš nešto i ne gledam, ali naveče kad sjednem gledati neki film, vidi se da ima smetnji na TV kanalima.
I da, nije 100% do mene, jer vidim da i drugi imaju iste probleme, nego je do HS-a.
Ne znam više gdje se obratiti, toliko smo puta govorili o ovoj problematici, ali nikako da se to stabilizuje.
Slika odlična, ali nije stabilna, dolazi do čestih smetnji.