Za dobrim konjem prasina se dize, svi koji su simpaticni ti nisu prijetnja, drago mi je da mrzis Juve to je dokaz kvaliteta torinskog kluba.Romanista 101% wrote:
Cuj ovog gotiviti kriminalnu organizaciju, svasta. Bili ste u seriji B i jel vas ko "gotivio". Sinoc pola Italije slavi poraz kriminalaca a vi pricate o gotivljenju, kad nemate obraza!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mohamad Sissoko
#7451 Re: Serie A
- Bianconeri1988
#7452 Re: Serie A
Očekujem Buffona u zatvoru za par godina, čovjek vođa kriminalne organizacije. 
- Romanista 101%
#7453 Re: Serie A
Serie B uskoro 
-
Mohamad Sissoko
#7454 Re: Serie A
Bez potrebe se trudis biti relevantan ko sto je Roma u italijanskom fudbalu sa istorijskog aspekta, uzalud ti trud.PozdravRomanista 101% wrote:Serie B uskoro
- Bianconeri1988
#7455 Re: Serie A
Ma dobro De Rossi je sinoć najbolje rekao šta praktično Juventus znači u Italiji, frajeru draži gol Genoe nego njegov, a šta tek reći za reakciju Garcije. 
Ali Zampa mi je bio najluđi kad su izgubili u Torinu.
- Zatamnjena stakla
#7456 Re: Serie A
Oj jest ovaj Romanista dosadan. Idi pecenicu jedi.
Sa mooooog!
Sa mooooog!
-
Mohamad Sissoko
#7457 Re: Serie A
Pokušavaju nazor mediji a i u Romi stvorit neko rivalstvo izmedju Juventusa i Rome, kako bi Roma dosla prividno u rang Juventusa. Juve ima dva rivala to su Milan i Inter iako i oni u Serie A vec dobrano zaostaju za Juventusom. Nazor kreiranje relevantnosti i rivalstva od strane Rome a ovamo su klub koji ima titula kao Simone Padoin i sad Juventus treba da se sikira sto u Romi slave njegov poraz...Bianconeri1988 wrote:Ma dobro De Rossi je sinoć najbolje rekao šta praktično Juventus znači u Italiji, frajeru draži gol Genoe nego njegov, a šta tek reći za reakciju Garcije.
- Zatamnjena stakla
#7458 Re: Serie A
Cuj Roma. E, Padoin vam ga mece 
Sa mooooog!
Sa mooooog!
- Bianconeri1988
#7459 Re: Serie A
Ma zato mi je manje-više i svejedno hoćemo li biti prvaci ili ne, ovo Romino će trajati par sezona i nestati sljedećih 10-15 i tako iz kruga u krug, ako već Juve neće biti prvak, važno je da to neće Milan i Inter.Mohamad Sissoko wrote: Pokušavaju nazor mediji a i u Romi stvorit neko rivalstvo izmedju Juventusa i Rome, kako bi Roma dosla prividno u rang Juventusa. Juve ima dva rivala to su Milan i Inter iako i oni u Serie A vec dobrano zaostaju za Juventusom. Nazor kreiranje relevantnosti i rivalstva od strane Rome a ovamo su klub koji ima titula kao Simone Padoin i sad Juventus treba da se sikira sto u Romi slave njegov poraz...
Juve za tri sezone osvoji Scudetta kao Milan i Inter pojedinačno u posljednjih 15, to je najbitnije. A koga boli briga imala Roma tri ili četiri Scudetta, realno.
-
Astrix
#7460 Re: Serie A
A da izgleda da mi je nesto promaklo, vidim da razvaljujete CL, dobar vam je taj cilj izboriti Ligu sampiona, ambiciozni nema staBianconeri1988 wrote:Boli malo sutra, svejedno mi za Serijom A, da je u CL boljelo bi. Kako god okreneš bit ćemo prvi ili drugi u prvenstvu i izboriti novi plasman u Ligu šampiona.Astrix wrote:
Haha vidi vidi što su se bianconeri upalili, izgleda vama ovaj poraz puno teže pao, boli boli
- Romanista 101%
#7461 Re: Serie A
Pa sto ste onda ovdje dan i noc kada vas Roma ne zanima? Boli mene briga i za vas i za ostale, meni je moj klub najvazniji ali kad se desi nepravda kao skoro u Torinu naravno da moram reagovati. Na desetine osoba sa kojim sam u kontaktu pita me sta se desava u Italiji? Zar je moguce da je u 2014 takav lopovluk na sceni, i sad je mnogima jasno zasto serija A propada. A o rivalstvu da si malo bolje upucen u seriju A i informisao se znao bi sta se desavalo '80-tih godina. Novokomponovani navijaci pod hitno na kurs da se ne brukaju!
- Bianconeri1988
#7462 Re: Serie A
Ko se zadnji smije najslađe se smije.Astrix wrote: A da izgleda da mi je nesto promaklo, vidim da razvaljujete CL, dobar vam je taj cilj izboriti Ligu sampiona, ambiciozni nema sta
Najveća nepravda za calcio je napravaljena 2006. godine, kada je 10-ak učesnika finala Svjetskog prvenstva te iste godine optuženo za nikad dokazano namještanje utakmica.Romanista 101% wrote:Pa sto ste onda ovdje dan i noc kada vas Roma ne zanima? Boli mene briga i za vas i za ostale, meni je moj klub najvazniji ali kad se desi nepravda kao skoro u Torinu naravno da moram reagovati. Na desetine osoba sa kojim sam u kontaktu pita me sta se desava u Italiji? Zar je moguce da je u 2014 takav lopovluk na sceni, i sad je mnogima jasno zasto serija A propada. A o rivalstvu da si malo bolje upucen u seriju A i informisao se znao bi sta se desavalo '80-tih godina. Novokomponovani navijaci pod hitno na kurs da se ne brukaju!
Kakvo se rivalstvo dešavalo? Ono što je trajalo tri godine u vrh glave dok vam je Falcao igrao? Isto ono rivalstvo kao ono prije 15 godina i ovo sada? Kakvo je to rivalstvo kada su dva tima izjednačena jednom u 15 godina?
Ti i ja očigledno drugačije shvatamo riječ ''rivlastvo''. Eto Juventus je kriv što Roma u posljednjem kolu zijani od Leccea i izgubi titulu. Potplatio Agnelli, ti kontaš mi djeca veze nemamo.
-
groove
#7463 Re: Serie A
parma je izgleda ozbiljan kandidat za ispadanje.
prije sezone sam ovakav pad ocekivao od hellasa.
prije sezone sam ovakav pad ocekivao od hellasa.
- DonVitoNN
#7464 Re: Serie A
Juve jeblago receno jadan. Bez talijanski sudija su....Logovan wrote:Bravo Roma.Znao sam da će kad tad stići Juve.
![]()
Juve presmiješan.
Juve da je u grupi LP gdje se nalazi Roma nebi na kraju bio ni treci a ovako kraj mrtve svedske ekipe mozda se docepaju 3mj.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#7465 Re: Serie A
da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule
romina jedna jedina vrijedi više u očima svakog normalnog ljubitelja fudbala od svih tih pitaj boga kako zarađenih lafo titula
romina jedna jedina vrijedi više u očima svakog normalnog ljubitelja fudbala od svih tih pitaj boga kako zarađenih lafo titula
- Muhamed Đakmić
#7466 Re: Serie A
Ako ste vi toliko iznad Rome, ne znam što uopšte replicirate na ovoj temi 
-
Mohamad Sissoko
#7467 Re: Serie A
Slažem se, da su organi pošteno radili Roma bi letila u Serie B zbog vecera i satova sto su dijelili sudijama i poziva prema sudijama tipa " de malo nas cuvajte protiv Atalante" kako bi se izbjegla borba za opstanak i digli na tabeli na vrijeme.Admir_1984 wrote:da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule![]()
Ili odradjivanje snimaka u studiju RAI-a osamdesetih kako bi izgledalo da je Juve poguran kod milimetarskog ofsajda kod gola Turonea, 20 godina je trebalo da konacno nekom savjest proradi pa da kaze istinu kako se medijski i manipulacijom snimka pravio skandal a nije guranje postojalo nego je editovano da izgleda kao da jeste, sve postenjacine.
- Romanista 101%
#7468 Re: Serie A
Navijaci "stare dame" (cuj dame
) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
-
Mohamad Sissoko
#7469 Re: Serie A
Romanista 101% wrote:Navijaci "stare dame" (cuj dame) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
- Bianconeri1988
#7470 Re: Serie A
Zašto repliciramo? Navijač Rome stavlja sliku igrača Genoe sa natpisom ''Juve merda''. Eto zašto.Muhamed Đakmić wrote:Ako ste vi toliko iznad Rome, ne znam što uopšte replicirate na ovoj temi
Ne, to nije kompleks.
Fazon je što oni jednostrano ''rivalstvo'' predstavljaju kao dvostrano. Oni bi na silu, ali ne ide.
- Admir_1984
#7471 Re: Serie A
sve divni i krasni dokazi 20+ godina kasnijeMohamad Sissoko wrote:Slažem se, da su organi pošteno radili Roma bi letila u Serie B zbog vecera i satova sto su dijelili sudijama i poziva prema sudijama tipa " de malo nas cuvajte protiv Atalante" kako bi se izbjegla borba za opstanak i digli na tabeli na vrijeme.Admir_1984 wrote:da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule![]()
Ili odradjivanje snimaka u studiju RAI-a osamdesetih kako bi izgledalo da je Juve pougran kod milimetarskog ofsajda kod gola Turonea, 20 godina je trebalo da konacno nekom savjest proradi pa da kaze istinu kako se medijski i manipulacijom snimka pravio skandal a nije guranje postojalo nego je editovano da izgleda kao da jeste, sve postenjacine.
što znam ovih likova koji prate fudbal vecina se ibreti kako neko može navijati za juventus, nije fakat da sad tu nešto serem al je fakat tako.
- Admir_1984
#7472 Re: Serie A
isti su kao oni sa ovom pricom o kalcopoliju, nemaju dokaza, nevini leže u hagu, mi se samo branili, svi nas mrze i tako daljeRomanista 101% wrote:Navijaci "stare dame" (cuj dame) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
-
Mohamad Sissoko
#7473 Re: Serie A
- Romanista 101%
#7474 Re: Serie A
Bianconeri1988 wrote:Zašto repliciramo? Navijač Rome stavlja sliku igrača Genoe sa natpisom ''Juve merda''. Eto zašto.Muhamed Đakmić wrote:Ako ste vi toliko iznad Rome, ne znam što uopšte replicirate na ovoj temi![]()
Ne, to nije kompleks.
Fazon je što oni jednostrano ''rivalstvo'' predstavljaju kao dvostrano. Oni bi na silu, ali ne ide.
Mi nikad necemo biti vasi rivali niti vi nasi, znas sto? Jer nemamo policijski dosije!!!
-
Mohamad Sissoko
#7475 Re: Serie A
Tipična prica luzera, koji opravdanje za stogodisnji neuspjeh u italijanskom fudbalu pravdaju glupostima kao "policijski dosije". Pa nekakva prica o kupovini sudija, a Roma podmazala suca u Kupu Sampiona osamdesetih godina, te prima historijske 7-ce kako kuci tako i u gostima.Romanista 101% wrote:Bianconeri1988 wrote:Zašto repliciramo? Navijač Rome stavlja sliku igrača Genoe sa natpisom ''Juve merda''. Eto zašto.Muhamed Đakmić wrote:Ako ste vi toliko iznad Rome, ne znam što uopšte replicirate na ovoj temi![]()
Ne, to nije kompleks.
Mi nikad necemo biti vasi rivali niti vi nasi, znas sto? Jer nemamo policijski dosije!!!