stan.BA pa zar juce niste odrzali kontra kontra i sta je danas... ma idi jebajte se gori ste mi vi od ovih pedera... jebote policija s kerovima sve blokirala, sto juce nisu... zaista kretenlukDanas će se održati i kontraskup povorki ponosa na Ciglanama, a zbog ova dva okupljanja u gradu će doći do velikih izmjena u odvijanju saobraćaja.
Povorka ponosa u Sarajevu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7451 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- skafiskafsnjak
#7452 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
plain vanilla wrote:Nema to kod nas ,mi smo zaostaliZoya wrote:Kamo podrške iz Tuzle?plain vanilla wrote:Sta god vam ispalo na cesti, ne saginjite se
- pici
#7453 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jeBote 500 pedera i problem... kad ce te organizovat kakav miting protiv pedera u skupstinskim klupama... a nemre glasovalo se za njiHa... ma jeBajte se piČke liČke
- p206
#7454 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
samo bizniz brale moj
- drag_gost
#7455 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kakva ce ti biti brava na ulazu?p206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
Pitam za prijatelja.
- Zox
#7456 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
good thinking. Al ima vecp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
-
Heller
#7457 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zakasnio si. Bio je Pussy Galore. Ne znam ima li šta sadp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
- p206
#7458 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
bravu i ključ ću naći u nekom sex shopu, a vrata u duginim bojama i natpis "zna se sta je brava a sta ključ"drag_gost wrote:Kakva ce ti biti brava na ulazu?p206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
Pitam za prijatelja.
ne smijem otjerati i drugu klijentelu
-
Heller
#7459 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Trebao bi BHRT prenositi Pride, a da Spaho komentarise.
- p206
#7460 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zox wrote:good thinking. Al ima vecp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
e jbg, tako mi je sve u životu sto se tiče biznisa
još sad i konkurenciji reklamu napravih na forumu
- muha_sa
#7461 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nemoj mi Spahe tak ti bogaHeller wrote:Trebao bi BHRT prenositi Pride, a da Spaho komentarise.
- drag_gost
#7462 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kako si otisao tako je i brava nestalo.Heller wrote:Zakasnio si. Bio je Pussy Galore. Ne znam ima li šta sadp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
- Yenna
#7463 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Policija ih ne cuva jer je to trazila grupa koji su protiv parade, vec zato jer su ovi paradisti to tražili i zahtjevali
Btw jos od jucer je na Amer.ambasadi je zastava lgbt a vec je od jutros haos po gradu, policija sve haustore provjerava...
Jbt koju su famu digli
Btw jos od jucer je na Amer.ambasadi je zastava lgbt a vec je od jutros haos po gradu, policija sve haustore provjerava...
Jbt koju su famu digli
- p206
#7464 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
moze i Topli Bećirmuha_sa wrote:nemoj mi Spahe tak ti bogaHeller wrote:Trebao bi BHRT prenositi Pride, a da Spaho komentarise.
pa bi išlo svakih par minuta "opaaaasno je" i "šteta, šteta, štetaaaaa"
- Zox
#7465 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
OT I meni jep206 wrote:Zox wrote:good thinking. Al ima vecp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
e jbg, tako mi je sve u životu sto se tiče biznisa![]()
još sad i konkurenciji reklamu napravih na forumu
ja sam recimo mislio otvoriti kupleraj sa sex lutkama, ali ima i to.
- pici
#7466 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
muha_sa wrote:nemoj mi Spahe tak ti bogaHeller wrote:Trebao bi BHRT prenositi Pride, a da Spaho komentarise.

- TheWatcher
#7467 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
trebalo je zvati Nikolu Koju 
- Haris.ba
#7468 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ako je tako, onda ću početi podržavati paradu i tražiti da bude svaki dan. Ako je stvarno policija počela pregledati haustore i izašla na ulicu, onda treba paradu svaki dan.nova_ja wrote:Btw jos od jucer je na Amer.ambasadi je zastava lgbt a vec je od jutros haos po gradu, policija sve haustore provjerava...
Jbt koju su famu digli
- problemnatravunu
- black
#7470 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sistem 'kljuc u ruke'drag_gost wrote:Kakva ce ti biti brava na ulazu?p206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
Pitam za prijatelja.
-
made_in_sarajevo
#7471 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Policija blokira i pregledava sve radi ambasadora amerike, britanije i ostalih supaka. Jebe se njima za pedere
Inace ovaj me skup me ne dira ni 1 sekundu. Nesto sto ce trajati 2h i sutra ce se vec zaboraviti. Mi ostali sa.problemima da radimo za 600KM, mito, stele, ima izac za bolji zivot. Pederi su najmanji problem.
Inace ovaj me skup me ne dira ni 1 sekundu. Nesto sto ce trajati 2h i sutra ce se vec zaboraviti. Mi ostali sa.problemima da radimo za 600KM, mito, stele, ima izac za bolji zivot. Pederi su najmanji problem.
- p206
#7472 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
vodio sam knjige jednom sex shopu, fin promet imaju... doduše većinom im je prodaja preko PIK-a... došao gazda u agenciju i zove ga neki čovjek iz Bihaća i on ga stavio na spikerfon.. kaže hoće bič i neki kombinezon za ženu, al da pošiljka stigne poslije 5 jer je tad kući, po danu ni slučajno jer mu djecu čuva nana (od žene majka), mi oplakali...Zox wrote: OT I meni jeuvijek kasnim par dana sa biznis idejama
-
allem_77
#7473 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
drag_gost wrote:Kako si otisao tako je i brava nestalo.Heller wrote:Zakasnio si. Bio je Pussy Galore. Ne znam ima li šta sadp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj
- muha_sa
#7474 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
p206 wrote:vodio sam knjige jednom sex shopu, fin promet imaju... doduše većinom im je prodaja preko PIK-a... došao gazda u agenciju i zove ga neki čovjek iz Bihaća i on ga stavio na spikerfon.. kaže hoće bič i neki kombinezon za ženu, al da pošiljka stigne poslije 5 jer je tad kući, po danu ni slučajno jer mu djecu čuva nana (od žene majka), mi oplakali...Zox wrote: OT I meni jeuvijek kasnim par dana sa biznis idejama
-
Heller
#7475 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zar nije brava pickadrag_gost wrote:Kako si otisao tako je i brava nestalo.Heller wrote:Zakasnio si. Bio je Pussy Galore. Ne znam ima li šta sadp206 wrote:jebi ti to, sad mi pade na pamet... treba izviditi koliko ce ih doći, pa dići kakav kredit i otvorit prvi gey kafić u Sarajevu, imaš stalnu klijentelu, san svakog ugostitelja
samo bizniz brale moj